PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Re: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Δεν ξέρω τι δυναμικότητας είναι αυτή η ομάδα αλλά με φοβίζει λίγο το παιχνίδι.

- cristiano4
λιγο που βλεπω το παιχνιδι της με την Στουρμ μια χαρα ομάδα μου φαινεται(για το συγκεκριμενο επιπεδο ),καλυτερη ομαδα απο την Μπνει,παντως αν παιξουμε ανοιχτα και εμεις θα δουμε πολλά γκολ και απο τις 2 πλευρές και στα 2 ματσάκια,ελπιζω να παρουσιαστουμε καλυτεροι και να τους περασουμε,αν θελει καποιος να το παρακολουθησει εδω http://www.sportlemon.tv/v-4/2/176/v-437688.html 1 0 μπροστα η Ραπιντ
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή επίπεδο Karpaty πάνω κάτω;
Ένας σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. κερδίζει την Tottenham στο (Black and) White Hart Lane, τον Ολυμπιακό με κόντρα διαιτησία και οποιαδήποτε ομάδα την κοιτάει στα μάτια!
Ένας σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. κερδίζει την Tottenham στο (Black and) White Hart Lane, τον Ολυμπιακό με κόντρα διαιτησία και οποιαδήποτε ομάδα την κοιτάει στα μάτια!
Εντάξει εδώ που τα λέμε δεν είναι και κανένα σοβαρό πρωτάθλημα αυτό της Αυστρίας..Πάνω κάτω σαν της Ελλάδας,για να μην πω σίγουρα πιο κάτω..Απ' ότι βλέπω εγώ στο χέρι μας είναι..
- cristiano4
καλυτερη ομαδα η Καρπατι ,ειναι κακο το επιπεδο των αλλων ομαδων της Αυστριας, η Στουρμ δλδ που ειναι απο τις γνωστες δεν εδειξε τπτ....αν ειμαστε σοβαροι θα περασουμε, ειναι στο χερι μας
Απ: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Καλυτερη η καρπατη αλλα αν οχι χειρότεροι εμεις σιγα απροετοίμαστοι
-
elvetos giatros
Δεν έχουμε Vierinia, Κοντρέρας και μάλλον Garcia.....πολύ πιο αδύνατοι από πέρσι
Μη πλανάσθε !
Μη πλανάσθε !
επισης και μεις χειροτεροι απο περσι...στις αρχες τουλ...ΚΑΙ χωρις Γκαρσια....που μονο η παρουσια του στο γηπεδο ανεβαζει κι αλλους...Μακαρι να πανε ολα καλα....γενικα τις αυστριακες δεν τις εχω σε εκτιμησηα αλλα πλεον δεν ειμαστε κτ ιδιαιτερο...με προβληματα μεσοεπιθετικα γνωστα απο καιρο....+ αμυντικα πλεον λογω συστηματος ισως ΄??? παικτων πισω??΄θα φανει..
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Γαμώ την μίρλα σας! Δηλαδή οι Αριανοί και οι Αεκτζήδες μειώνουν ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ; Ε; Ε; δεν την μειώνουν! Γιατί το κάνουμε εμείς ρε παιδιά! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!! 
Γιατι ρε συ ΜΠανε? Ρεαλιστικα ειμαστε χειροτεροι απο περσι...χωρις βιερι Παμπλο....Γκαρσια Λινο ακομα γηραιοτερους...υπαρχουν τα στοιχηματα των Βιβιαν και Λορενς οπως και οι Σατφ και ισως πελκας...αλλα αυτα θα φανουν....
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Φίλε συμφωνώ σε αυτό. Απλά μην προδικάζουμε πράγματα και μην μιζεριάζουμε. Ας χαρούμε και λίγο. Ας δώσουμε μέσα από το σαιτ την αγνή μας αγάπη και δύναμη και αισιοδοξία στην ομάδα μας, τώρα που την χρειάζεται τόσο πολύ! Αυτό λέω απλά. Ας μην δίνουμε την ικανοποίηση στους κιτρινοπρασινοκοκκινο ανύπαρκτους που μπαίνουν εδώ να χαίρονται με αυτά που γράφουμε.
Ο Γκαρσία είναι τεράστια έλειψη, αλλά από την άλλη με σωστό παιχνίδι και πίεση σε όλο το γήπεδο μπορούμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη είτε 1-0 είτε 2-0. Απλά μην την υποτιμήσουμε.
Ο Γκαρσία είναι τεράστια έλειψη, αλλά από την άλλη με σωστό παιχνίδι και πίεση σε όλο το γήπεδο μπορούμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη είτε 1-0 είτε 2-0. Απλά μην την υποτιμήσουμε.
ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Έτσι ειναι όπως λέει ο μπανε με τέτοια ψυχολογία πως θα πάτε να δείτε το ματς όταν βλέπετε τους άλλους σαν μπαρτσα αυστριακό ποδόσφαιρο ειναι μην τρελενεστε έκανε ένα σερί τώρα στο αυστριακο πρωτάθλημα ενω λίγους αγωνες πριν με τύχη και διατησια απέκλεισε την βοιβοντινα ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΊΔΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Πραγματικα μανιακε απορω πως βλέπεις τα παιχνίδια με τι ψυχολογία όταν βγάζεις τόσο αρνητισμο .......για την Ραπιντ Αυστρίας μιλάμε ούτε τοτεναμ ούτε φενερ ούτε ΚΑΝ δυναμο Ζάγκρεμπ ναι αποδυναμωθηκαμε αλλα δεν διαλύθηκαμε κιόλαςMANIAKOS έγραψε:Γιατι ρε συ ΜΠανε? Ρεαλιστικα ειμαστε χειροτεροι απο περσι...χωρις βιερι Παμπλο....Γκαρσια Λινο ακομα γηραιοτερους...υπαρχουν τα στοιχηματα των Βιβιαν και Λορενς οπως και οι Σατφ και ισως πελκας...αλλα αυτα θα φανουν....
Ναι εκείνοι λένε καλύτερα να πάμε 4η Εθνική.Χειρότερο πράγμα για να πεις από αυτό δεν έχει.baneprelevic361 έγραψε:Γαμώ την μίρλα σας! Δηλαδή οι Αριανοί και οι Αεκτζήδες μειώνουν ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ; Ε; Ε; δεν την μειώνουν! Γιατί το κάνουμε εμείς ρε παιδιά! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!
Το λες και εσυ φωτη είμαστε καλλιτεροι αλλα όλα αυτα αποδυκνειονται στο χόρτο ....
Δεν υπάρχει λόγος να ΚΛΑΙΜΕ την μοίρα μας προκαταβολικα πάμε ΓΕΡΑ κερκίδα ομάδα και όλα θα πανε καλα
Δεν υπάρχει λόγος να ΚΛΑΙΜΕ την μοίρα μας προκαταβολικα πάμε ΓΕΡΑ κερκίδα ομάδα και όλα θα πανε καλα