11.Βαγγέλης Μαργαρίτης
- painkiller4
Re: 11.Βαγγέλης Μαργαρίτης
Ένα είναι σίγουρο ότι θα έχει θέση στους καλύτερους έλληνες παίκτες όλων των εποχών που τίμησαν τη φανέλα μας.
Τεράστιο RESPECT
Τεράστιο RESPECT
μια ερώτηση που νομίζω δεν έχουνε κάνει ποτέ στον Βαγγέλη είναι πόσο τον έχει βοηθήσει ο Gecevski στο πόσο απίστευτα καλός παίκτης έχει γίνει στο διάβασμα του παιχνιδιού και ο Λάζος στο θέμα αυτοπεποίθηση.
- john4serres
Στα Σέρρας έμαθε μπάσκετ.palok έγραψε:μια ερώτηση που νομίζω δεν έχουνε κάνει ποτέ στον Βαγγέλη είναι πόσο τον έχει βοηθήσει ο Gecevski στο πόσο απίστευτα καλός παίκτης έχει γίνει στο διάβασμα του παιχνιδιού και ο Λάζος στο θέμα αυτοπεποίθηση.

Για μένα αυτός ο αθλητής είναι πρότυπο. Μου έδειξε ότι αν αγαπάς κάτι ποτέ δεν είναι αργά για να το κάνεις. Θα ήταν ονειρικό αν σήκωνε ένα κύπελλο σαν αρχηγός του ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε αγώνα που τον βλέπω να τα δίνει όλα για την ασπρόμαυρη είναι μια ηθική ικανοποίηση. Βαγγελάρα σου βγάζω το καπέλο!
Τοσα χρόνια έχουμε χορτάσει απο ΠΑΟΚτσηδηλικι που εχουν πουλησει πολλοι....με τα λογια!
Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ δεν μιλαει αλλα κανει πραξεις που αποδεικνυουν ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ με κορυφαια αυτη του καλοκαιριου που απαρνηθηκε τα λεφτα του Προμηθεα και μαλιστα σε μια ηλικια που ολοι θελουν να "τα αρπαξουν" για τα "γεραματα"!
Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ δεν μιλαει αλλα κανει πραξεις που αποδεικνυουν ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ με κορυφαια αυτη του καλοκαιριου που απαρνηθηκε τα λεφτα του Προμηθεα και μαλιστα σε μια ηλικια που ολοι θελουν να "τα αρπαξουν" για τα "γεραματα"!
- PAOK_Antarctica
Εσύ θα το σηκώσεις και θα χαράξεις το όνομά σου παντοτινά στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Όχι του μπασκετικού. Του ΠΑΟΚ γενικότερα.
Όχι του μπασκετικού. Του ΠΑΟΚ γενικότερα.
- john4serres
- PAOK_Antarctica
- painkiller4
Αν για ένα επιπλέον λόγο ήθελα αυτό το κύπελλο ήταν για να το σήκωνες ως αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Δεν πειράζει όμως.
ΑΡΧΗΓΕ Μόνο μπράβο!!
Δεν πειράζει όμως.
ΑΡΧΗΓΕ Μόνο μπράβο!!
είναι βαρόμετρο. Πιο πολύ και από hatcher-goss. είναι ο μοναδικός μέσω του οποίου μπορούμε να παίξουμε σωστό μπάσκετ μέσα-έξω. Νομίζω δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε: εμβληματικός αρχηγός του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Εϊσαι πρότυπο και για τον Γιαννάκη αλλά και για όλους μας. Μακάρι τα παιδιά μου να έχουν το ήθος σου.