Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
87
67%
Αποστολόπουλος
1
1%
Λίνο
6
5%
Μαλεζάς
2
2%
Τσιρίλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκαρσία
15
12%
Λάζαρ
7
5%
Φωτάκης
2
2%
Σαλπιγγίδης
5
4%
Νιμανί
2
2%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
1
1%
Αναπληρωματικοί: Γλύκος, Σταφυλλίδης, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου
2
2%

Σύνολο ψήφων: 130

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από danirifle »

ρε συ φώτη να σε ρωτήσω, γιατί?? αυτό με το κλείδωμα των τόπικ δεν το καταλαβαίνω.
λάθος, όχι των τόπικ. ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ
γιατί μόνο αυτό κλειδώνεται.
για πόσα πράγματα και πόσους παίκτες έχουμε διαφωνήσει και μόνο αυτό το τόπικ κλειδώνεται
και κλειδώνεται μετά από εμφάνιση απόψεων συγκεκριμένης μερίδας
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Άνα γεια σου σύντροφε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τα τόπικ κλειδώνονται όταν η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει.Δεν είναι τυχαίο πως κλειδώνεται μόνο το τόπικ του Σαλπιγγίδη.Σκεφτείτε το λίγο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μπράβο στην ομάδα, έχουμε Αστέρα το Σάββατο
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι να πω... Κάναμε μια νίκη μετά από 200 χρόνια εδώ χάμου και ψάχνουμε τα ψεγάδια, τις ατέλειες, τις θεωρίες συνωμοσίας, τις ραδιουργίες, τον κοντό, τον ψηλό, τον μέτριο...

Α σιχτίρ πια... Ποτέ δεν θα είστε κάποιοι χαρούμενοι γιατί μάθατε μέσα στη μιζέρια και πάντα να φταίει κάποιος.

Έβαλε γκολ ο Σαλπιγγίδης και θυμηθήκαμε όλο το ιστορικό.
Δεν έριξε ο Κοντός το πέναλτι και τον σύραμε γεννεες 14...

Έχει άλλα 2-3 χρόνια συμβόλαιο, θα παίξει όσο αντέχει και θα μας αφήσει αν δεν πωληθεί το καλοκαίρι και σε 5-6 μήνες απο την αποχώρηση του δεν θα ασχολείται κανένας. Δεν θα θυμάται κανένας και αυτό είναι το φυσιολογικό αλλά αυτό που θα μείνει για πάντα είναι το σκορ (0-2) με σκόρερς Λίνο και Σαλπιγγίδη.

Ήμαρτον ρε παιδιά... Ήμαρτον!

νίωστε και χαρείτε με ότι έγινε σήμερα και μακάρι να τους ξαναχώσει και στα πλει οφ αλλά 2 παστέλια.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Photis έγραψε:Τα τόπικ κλειδώνονται όταν η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει.Δεν είναι τυχαίο πως κλειδώνεται μόνο το τόπικ του Σαλπιγγίδη.Σκεφτείτε το λίγο.

Εγώ πάντως ξαναδιάβασα τα τελευταία ποστ και δεν βρήκα κάτι επιλήψιμο.
Ούτε κάποια έφεση στο να ξεφύγει το πράγμα.
Anyway,καλό θα είναι να μην μπλοκάρονται αφθωρεί και παραχρήμα τα τόπικ,τουλάχιστον να γίνεται πρώτα μία προειδοποίηση γιατί όχι και μπανάκι για τα μέλη που ερίζουν ή βρίζουν.
Πιο δόκιμο δεν είναι το δεύτερο ?
Ειδάλλως, στερούμαστε την δυνατότητα έκφρασης οι υπόλοιποι που μένουμε μέσα στα όρια των κανόνων.
Μου θυμίζει ,"πονάει κεφάλι,κόβει κεφάλι".
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδερφέ, συμφωνώ και γω μαζί σου, αλλά την ακούνε και κάποιοι που δε φταίνε.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Τωρα πως γινεται καποιος να λεει ''ας τον διαολο'' τον Σαλπι....
και εσυ ρε Φωτη να λες οτι εκφραζεται κοσμια.....εγω δεν το καταλαβαινω.
Ποτε δεν ημουν φαν του κοντου...αλλα οσο φοραει τον δικεφαλο στο στηθος θελω να τον σεβομαστε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Διάβασες πως το έγραψε ο Αλεκάκιους.Δεν το είπε απλά απαξιωτικά και τέλος.Έδωσε επιχείρημα.Δες λίγο τον τόνο του...
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Τρελοί πανηγυρισμοί!

05/03/2012 - 00:20

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει τη μεγάλη του αντεπίθεση τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό έχει αντίκτυπο στη βαθμολογία. Η ομάδα πέρασε πρώτη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και πλέον όλα είναι στα χέρια της. Με νίκες έως το τέλος καταφέρνει να φτάσει στην πηγή και να πάρει το 14ο πρωτάθλημα στα τελευταία 16 χρόνια.

Σχετικά με τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες μας παρακολούθησαν live το πρώτο γκολ από το αεροδρόμιο και παρακάτω ακολουθεί το βίντεο για του λόγου το αληθές.

[youtube]gHoU7iS2xS0[/youtube]

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gavros.gr/article/24418/treloi-panhgyrismoi/

κρυφο-ΠΑΟΚια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ TOPIC "ΤΑΝΑΠΟΥ".....απλά θυμίστε μου ποτε ξανά παίχτης του P.A.O.k έβαλε το κεφάλι κάτω μετά από goal........ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΝ MOD ΕΔΩ ΜΕΣΑ ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΟΥΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ Η "ΨΥΧΗ ΜΟΥ":::ΑΔΕΡΦΕ D.C ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΠΡΟΣ ADMIN ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ P.A.O.k χριστοδουλόπουλος.....

Τώρα αν αυτά τα λόγια μου αποτελούν αιτια "μπαναρισματος" πολλή ευχαρίστως να το δεχθώ.....

είμαι από αυτούς που πάντα έλεγαν και "πιστευαν" και ακόμα το κάνω ότι δεν πρέπει επουδενί να κράξουμε τους παίχτες που "ματωνουν" την φανέλα τις ομάδας ΑΝΕΞΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ αλλα αδέρφια δεν "δεχονε" την Η ΠΩ K R Η Σ Η A ΦΤΑΝΕΙ PIAAAAAAAAAAAA ΦΤΑΝΕΙ.....και προς τον αδεφό που είπε ότι ψάχνουμε αφορμές για να γκρινιάξουμε αντί να χαρούμε μα τεράσια niki ...αδερφέ μην με βάζεις στην διαδικασία να αρχίσω να μιλάω με επιχειρήματα γιατί δεν θα τελειώσει ποτε αυτή η συζήτηση........ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗΝ "ΠΑΟΚτσης" ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Πραγματκα το ευχαριστηθηκα.
Πανε οι αρνητικες παραδοσεις και ξεκιναμε τις παραδοσεις πουτσ@ς.

Ο ΑΛΕΚΑΚΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ :lol: :lol: , .....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ. 8-)
Οντως και εγω εριξα καντηλια που δεν πανηγυρισε ο σαλπιγγιδης.

Τελοσπαντων. Επισης ξενερωσα ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ? ΜΠΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑΙ , ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!! EDIT(AI STO DIAOLO PIA) Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ Π@Π@ΡΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΦΕΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Τώρα για να πω την αλήθεια δαγκώνομαι λίγο που βλέπω τα ψάρια να πανηγυρίζουν το επόμενο πρωτάθλημα τους αλλά....αλλά.
Άντε να ρθουν ξανά οι καιροί που θα βλέπουμε εμείς το ψάρι για να πανηγυρίζουμε τα εις βάρος του γκολ ως συνδιεκδικητές του τίτλου.
Τι μας λέω όμως τώρα...

ΠΑΟΚ ρε
Γ@μώ τον γαυροβάζελο
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Photis έγραψε:Διάβασες πως το έγραψε ο Αλεκάκιους.Δεν το είπε απλά απαξιωτικά και τέλος.Έδωσε επιχείρημα.Δες λίγο τον τόνο του...

....δεν το ειπε απλα απαξιωτικα και τελος..;
Φωτη να με συμπαθας αλλα ΟΛΟ το κειμενο του απο την αρχη μεχρι το τελος σταζει δηλητηριο για τον Σαλπι.
Μεχρι οτι δεν πανηγυρισε γκολ του ΠΑΟΚ γιατι το εβαλε ο Σαλπι μας ειπε......ελεος ρε φιλε...ελεος...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΥΣΩ ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ Ο ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥΤ@Ν@Α ΓΙΟΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”