Γιατί θυμάμαι ένα παιχνίδι κυπέλου με την ηλικιωμένη στην Τούμπα (η μνήμη μου δεν με βοηθάει για συγκεκριμένη σαιζόν) στα μέσα της δεκαετίας του '90, όπου είχαμε προηγηθεί, αλλά τελικά αποκλειστήκαμε; Κάποιος να βοηθήσει, διότι ήμουν μέσα σε εκείνο το ματς, αλλά ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι συγκεκριμένη χρονιά και αποτέλεσμα. Ήταν ακόμη τότε που οι τσοιμπά κάναν έλεγχο στις θύρες και σε παίρναν και τα ταληράκια και τους αναπτήρες. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια...dimitrissss έγραψε:Η τελευταία φορά που ΠΑΟΚ και Ηρακλής αγωνίστηκαν για το Κύπελλο, πριν από 29 χρόνια (Α' γύρος 1984-85). 38 ζευγάρια είχαν κληρωθεί σ' εκείνον το πρώτο γύρο και από τις τρεις κατηγορίες σε ελεύθερη κλήρωση. Μονό παιχνίδι στην Τούμπα, νίκη - πρόκριση με 3-1, στις φωτό τα δύο γκολ του Δαμανάκη. (Το τρίτο ο Αλαβάντας).
Π.Α.Ο.Κ. Football Retro ΙΙ
Re: Π.Α.Ο.Κ. Football Retro ΙΙ
- dimitrissss
7/5/1980 Ημιτελικά ΠΑΟΚ - Ηρακλής 0-1 στο Καυτανζόγλειο λόγω του ότι στην Τούμπα είχε πέσει η "8" (22/3) και υπήρχαν ρωγμές σε διάφορα σημεία του γηπέδου εξαιτίας του σεισμού που είχε χτυπήσει την πόλη (20/6/1978)
21/5/1980 Ημιτελικά Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1 πάλι στο Καυτανζόγλειο, προηγηθήκαμε με φωτοβολίδα του Δαμανάκη στο "Γ" της εστίας πίσω από την οποία ήμασταν χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες και βλέπαμε την μπάλα να έρχεται με απίστευτη τροχιά!
9/5/1984 προημιτελικά ΠΑΟΚ - Ηρακλής 0-0
23/5/1984 προημιτελικά Ηρακλής - ΠΑΟΚ 4-1
30/10/1984 1ος γύρος: ΠΑΟΚ - Ηρακλής 3-1
Αυτά τα ματς βρήκα συνολικά στο κύπελλο με την γριά, στα 2 πρώτα και στο τελευταίο ήμουν μέσα
21/5/1980 Ημιτελικά Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1 πάλι στο Καυτανζόγλειο, προηγηθήκαμε με φωτοβολίδα του Δαμανάκη στο "Γ" της εστίας πίσω από την οποία ήμασταν χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες και βλέπαμε την μπάλα να έρχεται με απίστευτη τροχιά!
9/5/1984 προημιτελικά ΠΑΟΚ - Ηρακλής 0-0
23/5/1984 προημιτελικά Ηρακλής - ΠΑΟΚ 4-1
30/10/1984 1ος γύρος: ΠΑΟΚ - Ηρακλής 3-1
Αυτά τα ματς βρήκα συνολικά στο κύπελλο με την γριά, στα 2 πρώτα και στο τελευταίο ήμουν μέσα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παίδες. Μάλλον κάτι άλλο θυμάμαι... Ήταν πάντως ακόμη η εποχή που άρχιζε να μπαίνει μέσα μου το σαράκι του ΠΑΟΚ, και ακόμη τα είχα όλα μπερδεμένα στο μυαλουδάκι μου. Τε-σπα, όπως και να έχει το πράγμα...
.
.
.
.
ΟΟΟΟΟΟ-Ο-Ο-Ο Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ-Α
ΟΟΟΟΟΟ-Ο-Ο-Ο ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ!!!!!

.
.
.
.
ΟΟΟΟΟΟ-Ο-Ο-Ο Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ-Α
ΟΟΟΟΟΟ-Ο-Ο-Ο ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ!!!!!

- kataramenos5
Με τη μεταγραφολογία περι επιθετικού μου ρθε στο μυαλό ένας νεαρός(?) απο Πολωνία(?) μερια τη δεκαετια του 90 που χε βάλει αρκετά γκολάκια αλλα έφυγε την επόμενη χρονιά νομίζω.Θυμάται κανείς όνομα και το λόγο?
- Dinos_Liverpool
Κριστόφ Μπότσιεκ που έμεινε ένα χρόνο αντί για δύο που ήτανε το συμβόλαιό του, διότι δεν ξοφλήσαμε την προηγούμενη ομάδα του και η UEFA έκρινε ορθά ότι έπρεπε να επιστρέψει εκεί. Νεαρός ξανθός, απ' ότι θυμάμαι και με αρκετά γκολ (καμιά 10αριά;) τον ένα χρόνο που έμεινε σε μας.
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
DC έγραψε:Φωνή λαού, οργή Θεού .... το αλάνθαστο ένστικτο του λαού κλπ ....
σορρυ ρε αδερφε αλλα που κολλαει αυτο που λες για ποια δικαιωση η μη διακιωση μιλας?
το πανι ειναι απο την δευτερη παρουσια λοραντ
ξερεις να καναμε τιποτα τοτε?
και ξαναλεω γενικα οχι σε εσενα
πως μολις εφυγε ο παντελακης πηρες πρωταθλημα
φυσικα και δεν απαξιοθηκαν τα προσωπα για την ομαδαρα της δεκαετιας του 70 αλλα για οτι εδειχνε ο ΠΑΟΚ
τις περιοδου 78/84 συνολικα και ειδικα το 79/82 που ειμασταν χαλια και οι διπλα παραλιγο να παρουν κουπες
ξεχωριστε ρε γαμωτο παραγματα και καταστασεις και αφηστε το ευκολο και ανοητο κραξιμο
ασφαλτος δεν ειναι κανενας

Εγώ λέω να πας να ξεμεθύσεις, να κάνεις ένα κρύο ντουζάκι και μετά να έρθεις να με δώσεις συμβουλές και να με κάνεις και παρατηρήσεις.