Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΚΡΕΣΙΤΣ
3
3%
ΜΑΛΕΖΑΣ
3
3%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
3%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
4
4%
ΛΑΖΑΡ
35
35%
ΓΚΑΡΣΙΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΩΤΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΛΑΦΑΣ
44
44%
ΡΟΜΠΕΡ
2
2%
ΙΒΙΤΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tsou »

Μάγκες δε θέλω ούτε να κράξω, ούτε να μιλήσω άσχημα, ούτε να κριτικάρω.
Το έχω κάνει άλλες φορές.
Το μόνο που θέλω να πώ είναι απλά ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ.
Ένα κρίμα γιατί μετά από πολλά χρόνια αναμονής και υπομονής και σφαλιάρας, με τις κινήσεις που έγιναν μετά το 2008, πίστεψα οτί ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ.

Ρόστερ με Βιερίνια, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Σορλέν, Γκαρσία και άλλους κατά διαστήματα.
Να κατεβαίνουμε Καραϊσκάκη και να πέρνουμε ΔΙΠΛΑ, ή ακόμα και όταν χάνουμε(βλέπε 2-0 τη χρονιά γροθιάς ντιόγκο ή 2-1 στο Κύπελλο που απόκλειστηκαμε με 9) να σκυλιάζουμε σαν ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΑΟΚ και όχι να σκύβουμε το κεφάλι σαν απλοί άσ-χ-ημοι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ που απλά συμπληρώνουμε την Σουπερ Λίγδα.

Πίστεψα οτί ήρθαν οι μεγάλες οι στιγμές και είναι θέμα χρόνου ο ΠΑΟΚ να γίνει ο ΤΡΟΜΟΣ σε όλη την Ελλάδα για κάθε ομάδα.

Δυστυχώς, βλέποντας το σημερινό ματς, θυμήθηκα τα παλιά.
Ένας απλός κομπάρσος χωρίς πλάνο, χωρίς σχεδιο, χωρίς ΘΕΛΗΣΗ, χωρίς ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΤΡΕΛΛΑ, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ.
Και δυστυχώς βλέπω οτί ήταν απλά ένα ΟΝΕΙΡΟ αυτό που πίστεψα.
Δυστυχώς, βλέπω οτί μια από τα ίδια.
Δεν ξέρω αν φταίει ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ΕΜΕΙΣ(ο λαός), οι παίκτες ή καταραμένη κοινωνία.
Ξέρω οτί βλέπω οτί γυρνάμε στην ίδια ΜΙΖΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΝΤΕ τώρα να ασχοληθείται με τον ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ'' εχθρό σας(γιατί αρνούμαι να τον δω σαν εχθρό μου).
Τον αρούλη, μια αστεία ομάδα που έχει 6-7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια συνεχούς παρουσίας στα σαλόνια της Α' Εθνικής και όμως κάποιοι τον θεωρούν τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ μας.
Εγώ δε δέχομαι να μικρύνω τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου.
Εσείς μπορείτε να μισείτε όποιον θέλετε.
Αφήστε εμένα, τον απαιτητικό τον βλάκα, να έχω τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου στο μυαλό μου και να ζω με αυτόν.
Τον ΠΑΟΚ που υπάρχει για να ΓΑΜΑΕΙ το ΠΟΚ, εντός και εκτός ΚΑΙ επί τ'αυτά.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ, για τους gay από την USA και για τους λαγούς από τα Βόρεια Προάστεια.
Τον ΠΑΟΚ που έιναι πραγματική αντίδραση και επανάσταση ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ και προσκυνημένους στην Διοίκηση.
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
thief

Δημοσίευση από thief »

Φίλε PAOKhead, εννοώ ότι παίζαμε στην Τούμπα. ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Αν ήσουν στο γήπεδο θα καταλάβαινες αυτό που λέω. Τον σηκώνεις τον άλλον στον αερά, ορθογώνια ή στα τεσσερα και άντε ας τολμήσει το κοράκι μέσα στο ΝΑΟ να δώσει κίτρινη ειδικά στα πρώτα λεπτά που το γήπεδο χοροπηδάει... Από αυτό πάντως που είδα χίλιες φορές αυτό που έγραψα, γνώμη μου.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ναι βρε δε διαφωνω. Κι εγω στο γηπεδο ημουν και καταλαβαινω τι εννοεις για το πρωτο 20λεπτο.
Απλα μια παρατηρηση κανω, γιατι πιστευω οτι στην περιπτωση που το πηγαιναμε το ματς στην σκληροτητα, παιζει να χαμε αποβολη απο το πρωτο ημιχρονο.
Αλλα σε σχεση με αυτο που παρουσιασαμε κι εγω προτιμω την δυτερη εκδοχη. Τουλαχιστον χανεις με ψηλα το κεφαλι και δεν δινεις αλλοθι στο κορακι.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δεν ξέρω για σας..αλλα πιστεύω οτι η διαιτησία μας χάρισε αρκετές κάρτες...Αυτό τουλάχιστον είδα..
Τώρα στην κόκκινη του Λάζαρ, ναι είναι κοκκινη, αλλα προηγουμένος μάλλον δεν είδε το τσιμπουρι..
ΜΒΠ για μένα...Ξερω γώ...Ο Μπαφι....

Τώρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε πως ο βαλβέρδε πήγαινε συνεχώς απο αριστερά το παιχνίδι...που είχαμε τον άπειρο στάφυ...
Εκεί το χάσαμε το παιχνίδι...Στην αρχή τουλάχιστον..
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

tsou έγραψε:Μάγκες δε θέλω ούτε να κράξω, ούτε να μιλήσω άσχημα, ούτε να κριτικάρω.
Το έχω κάνει άλλες φορές.
Το μόνο που θέλω να πώ είναι απλά ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ.
Ένα κρίμα γιατί μετά από πολλά χρόνια αναμονής και υπομονής και σφαλιάρας, με τις κινήσεις που έγιναν μετά το 2008, πίστεψα οτί ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ.

Ρόστερ με Βιερίνια, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Σορλέν, Γκαρσία και άλλους κατά διαστήματα.
Να κατεβαίνουμε Καραϊσκάκη και να πέρνουμε ΔΙΠΛΑ, ή ακόμα και όταν χάνουμε(βλέπε 2-0 τη χρονιά γροθιάς ντιόγκο ή 2-1 στο Κύπελλο που απόκλειστηκαμε με 9) να σκυλιάζουμε σαν ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΑΟΚ και όχι να σκύβουμε το κεφάλι σαν απλοί άσ-χ-ημοι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ που απλά συμπληρώνουμε την Σουπερ Λίγδα.

Πίστεψα οτί ήρθαν οι μεγάλες οι στιγμές και είναι θέμα χρόνου ο ΠΑΟΚ να γίνει ο ΤΡΟΜΟΣ σε όλη την Ελλάδα για κάθε ομάδα.

Δυστυχώς, βλέποντας το σημερινό ματς, θυμήθηκα τα παλιά.
Ένας απλός κομπάρσος χωρίς πλάνο, χωρίς σχεδιο, χωρίς ΘΕΛΗΣΗ, χωρίς ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΤΡΕΛΛΑ, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ.
Και δυστυχώς βλέπω οτί ήταν απλά ένα ΟΝΕΙΡΟ αυτό που πίστεψα.
Δυστυχώς, βλέπω οτί μια από τα ίδια.
Δεν ξέρω αν φταίει ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ΕΜΕΙΣ(ο λαός), οι παίκτες ή καταραμένη κοινωνία.
Ξέρω οτί βλέπω οτί γυρνάμε στην ίδια ΜΙΖΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΝΤΕ τώρα να ασχοληθείται με τον ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ'' εχθρό σας(γιατί αρνούμαι να τον δω σαν εχθρό μου).
Τον αρούλη, μια αστεία ομάδα που έχει 6-7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια συνεχούς παρουσίας στα σαλόνια της Α' Εθνικής και όμως κάποιοι τον θεωρούν τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ μας.
Εγώ δε δέχομαι να μικρύνω τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου.
Εσείς μπορείτε να μισείτε όποιον θέλετε.
Αφήστε εμένα, τον απαιτητικό τον βλάκα, να έχω τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου στο μυαλό μου και να ζω με αυτόν.
Τον ΠΑΟΚ που υπάρχει για να ΓΑΜΑΕΙ το ΠΟΚ, εντός και εκτός ΚΑΙ επί τ'αυτά.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ, για τους gay από την USA και για τους λαγούς από τα Βόρεια Προάστεια.
Τον ΠΑΟΚ που έιναι πραγματική αντίδραση και επανάσταση ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ και προσκυνημένους στην Διοίκηση.
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Ρε tsou έχεις δίκιο γ@μώ το κέρατό μου... Δυστυχώς έχεις δίκιο... Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ... Το θέμα είναι ΤΙ μπορούμε να κάνουμε εμείς για να ξεκινήσει ξανά η μεγέθυνση του ΠΑΟΚ μας? Και μην μου πει κανείς ότι δεν έχουμε καθοδική πορεία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άλλους τρεις παίκτες έχασε σήμερα ο ΠΑΟΚ και υπάρχει φόβος ότι τους χάνει για αρκετές εβδομάδες. Ποιες είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς των Γλύκου, Κατσικά και Αθανασιάδη...

Ο Γλύκος έπαθε θλάση τους προσαγωγούς στο ζέσταμα (!), και αύριο η μεθαύριο θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το πόσο βαριά είναι η θλάση. Το βέβαιο είναι ότι δεν παίζει με τον ΟΦΗ και θεωρείται απίθανο να παίξει και με την Ουντινέζε.

Ο Κατσικάς τραυματίστηκε πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο κέντρο κι αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πειράχτηκε ο μηνίσκος του. Το πόσο, θα φανεί στις εξετάσεις, που θα κάνει κι αυτός. Και ο Κατσικάς δεν παίζει με ΟΦΗ και Ουντινέζε...

Με το ίδιο πρόβλημα αποχώρησε κι ο Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπεσε κάτω σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον... συγχωριανό του., Αβραάμ Παπαδόπουλο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει αν και το προσπάθησε, και η πρώτη εκτίμησε και γι΄ αυτόν, είναι πως πειράχτηκε κι ο δικός του μηνίσκος. Με τον ΟΦΗ δεν παίζει και λόγω τιμωρίας, λογικά θα χάσει και την Ουντινέζε...

Ο ΠΑΟΚ έχασε σήμερα και τον Λάζαρ, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Ο Ρουμάνος κινδυνεύει ακόμα και με τρεις αγωνιστικές.
24 :twisted:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

περα απο το ματς... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΗΝ Θ8; το ξερετε οτι θα μπορουσε να τραυματιστει κάποιος;;;.... ΗΛΙΘΙΟΙ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ; ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ Θ4;;
πρωτα πρωτα φταινε αυτοι που δεν τον απετρεψαν..., περα απο έλεγχο παε και και και... (που περνούν τοσα μεσα)

που να ειχε και φιλοξενουμενους... εδω ριχνουν στους δικους μας
ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕ... δηλαδη τι θελουν για να καταλαβουν; να χτυπησει καποιον η φωτοβολιδα;;; :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

ΝΑ! για το αποτελεσμα οταν γινονται τετοια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

χτυπησε μια κοπελα απο φωτοβολιδα κπ ειδα
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

MANIAKOS έγραψε:χτυπησε μια κοπελα απο φωτοβολιδα κπ ειδα
ε τοτε ρε φιλε..... δεν ξερω τι να πω... ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ντρεπομαι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οσο δε γινεται τπτ ετσι θα ναι ..μεχρι να υπαρξει νεκρος.....δολοφονοι ειναι αυτοι...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ήμουν μάρτυρας ενός θλιβερού περιστατικού...
Μετά την λήξη του ματς, περίπου 50 γάβροι κάνανε ντου στον σύνδεσμο των παιδιών στην Μυτιλήνη. Εκτός φυσικά από τα γνωστά περί Βουλγαρίας, κάποιοι χτυπήθηκαν άσχημα και μετά από όλα αυτά, η αστυνομία είπε πως θα κλείσουν και τον σύνδεσμο.
Καλό είναι να στηρίξουμε τα παιδιά όσο μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

kai εσυ αστους στον βορρα χαλαρους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να στηριζεις...Λεφτα δεν εχουμε να παμε να τα ριξουμε,επομενως στηριξη και οχι μιρλα...

Εχουμε εναν προποντη που εχει δωσει πολυ καλα σημαδια,μακαρι να τον κρατησουμε χρονια.
Εχουμε ενα ροστερ που εχει καποιους πολυ καλους παιχτες και καποιους που μπορει να βοηθησουν και εχουμε και ανθρωπους στη διοικηση που ξερουν απο μπαλα...
Εχουμε δειξει οτι οταν ειμαστε προσγειωμενοι και θελουμε κατι να το κανουμε το καταφερνουμε...

Οταν ξεκινανε οι τραμπουκισμοι και οι φαγομαρες καταδικαζομαστε απο μονοι μας...Ολοι εχουμε διαφορετικη αποψη αλλα δεν μπορει ολες να θελουμε να τις επιβαλλουμε.Δε γινεται..

Δουλεια θελουμε σε πολλους τομεις και ορεξη υπαρχει,αρκει να μην περιμενουμε την πρωτη στραβη για να κραξουμε...Παρε παραδειγμα το φορουμ.Υπαρχουν καποιοι που εμφανιζονται εντελως τυχαια σε καθε ηττα..Αυτο δε βοηθαει..Και στη νικη μπορεις να κανεις κριτικη που μπορει να ειναι πιο ουσιαστικη απο οτι της ηττας...

Ακουσατε μπολονι???Προτιμω τη σημερινη ηττα απο αυτην με το βαζελο...
Γιατι???Γιατι σημερα μετα το 30 καναμε καποια πραγματα...Με πιο ελλιπες ροστερ και με πιο δυσκολο αντιπαλο καναμε πιο ουσιαστικα πραγματα.Η κριτικη πρεπει να εχει στοχο την βελτιωση και οχι να κατακρινουμε επειδη εχουμε κομπλεξ...

Ειναι εντελως κομπλεξικο στον αγωνα με τον εργοτελη καποιοι να ψηφιζουν τσιριλο mvp, που ηταν ο χειροτερος παιχτης μας αντι για σαλπι που εκανε το γκολ πηρε το πεναλντι και γενικως ητανε πολυ καλος, για μονο λογο να ικανοποιησουν τον εγωισμο...

Αυτα αμα καταλαβουμε εις βαθος σε ολους τους τομεις θα προοδευσουμε...Αλλιως μια απο τα ιδια..Ευτυχως καποιοι εκτος καποια λαθη που κανανε θεσπισανε γερα καποιες αρχες κυβερνησης της ομαδας..,
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο ΠΑΟΚ κοιμήθηκε ενα 20λεπτο και το κάνουμε θέμα, τη στιγμή που εμείς κοιμόμαστε όλο το 24ωρο. Το ξέρω οτι είμαι οφ-τόπικ, αλλά η ήττα απο τον γαύρο, ίσως και να μην είναι το χειρότερο που μας συνέβη σήμερα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις των Σαμαρά και Καρατζαφέρη οι εκβιαστικές απαιτήσεις της τρόικας είναι σχεδόν αβάσταχτες για τους πολιτικούς αρχηγούς που πολύ απλά καλούνται να αποφασίσουν στο εξής δίλημμα : Εαν θα χρεοκοπήσει η χώρα ή εαν θα εξαθλιωθούν οι πολίτες.

Και οι τρεις αρχηγοί ενημερώνουν τώρα τα στελέχη των κομμάτων τους για να δώσουν αύριο το μεσημέρι το τελικό ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το εαν, σε περίπτωση συμφωνίας στα μέτρα, θα δεσμευτούν και εγγράφως.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αυτο δεν ειναι κτ καινοργιο Γιαννεν δυστυχως ειναι δρομολογημενο....προτιμω πτωχευση μια ωρα αρχιτερα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”