ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
3
3%
Σταφυλίδης
59
52%
Έττο
1
1%
Τσιρίλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
1
1%
Γκαρσία
9
8%
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπαλάφας
1
1%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
31
27%
Λίνο
5
4%
Αθανασιάδης
4
4%
Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 114

Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Kranatos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Την ανάρτηση σου την έσβησα εγώ και εγώ θα σε μπανάρω τώρα γιατί θεωρώ τις απόψεις σου απαράδεκτες, ενάντια στην οποιαδήποτε καλοπροαίρετη προσέγγιση στον αθλητισμό και μάλλον άμυαλες.
Συγνώμη ρε τσάκαλε αλλά θα τον τιμωρήσεις επειδή θεωρεις ΕΣΥ τις απόψεις του απαράδεκτες?
Δηλαδή υπάρχει κανονισμός του φόρουμ που να λέει πως αν κάποιος διαχειριστής δεν συμφωνεί με τα σχόλια κάποιου ή τον θεωρεί άμυαλο του τα διαγράφει και τον διώχνει?
Και στην τελική η θέση σου στο φόρουμ εκτός από το να τηρείς την τάξη είναι και να παραδειγματίζεις τους υπόλοιπους με τη συμπεριφορά σου.
Κρατιόμαστε με τα χίλια ζόρια ώρες ώρες να μη μπούμε σε καυγά και να μην απαντήσουμε σε προκλήσεις και έρχεσαι εσύ εν ψυχρώ και διαγράφεις αναρτήσεις σε συνδιασμό με μπαν επειδή διαφωνείς με τις απόψεις του άλλου.
Ε πες μου ρε φίλε εγώ πώς να συνεχίσω να κρατάω επίπεδο μετά?

+1000

Ontopic :
Αν το έδιναν αυτό το πέναλτι υπέρ του gaurou σε ματς με εμάς, θα ουρλιάζατε ,θα ζητούσατε ανακοινώσεις, θα σιχτιρίζατε κατεστημένα κτλπ.
ΕΜΕΙΣ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Επαφή υπήρχε ,αλλά ο Λάζαρ έκανε σαν λουλού,πράγμα που δεν αρμόζει σε εμάς(και που το έχει ξανακάνει).
Τέτοια πέναλτι δεν θέλω γιατί πολύ απλά τα θεωρούσα και τα θεωρώ εμετικά.
Όχι πως δεν θα κερδίζαμε,έστω και με 0,5-0 ήταν δικό μας.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Iznogoud »

ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!
όλοι όσοι ήμασταν στο γήπεδο μέσα στο ΨΟΦΟΚΡΥΟ, το ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ!!!
ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, και κυρίως στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΥΡΑ 4, που σε δίνει την εντύπωση πως
μπορεί να πνίξει μέχρι και την Μπάρτσα με τη φωνή της..
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!! και είμαι πολύ περήφανος γι'αυτό!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καμια ανακοινωση που να καταδικαζει τις ηλιθιες ριψεις θα βγει απο κανα συνδεσμο;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από obanebane »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:

Ontopic :
Αν το έδιναν αυτό το πέναλτι υπέρ του gaurou σε ματς με εμάς, θα ουρλιάζατε ,θα ζητούσατε ανακοινώσεις, θα σιχτιρίζατε κατεστημένα κτλπ.
ΕΜΕΙΣ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Επαφή υπήρχε ,αλλά ο Λάζαρ έκανε σαν λουλού,πράγμα που δεν αρμόζει σε εμάς(και που το έχει ξανακάνει).
Τέτοια πέναλτι δεν θέλω γιατί πολύ απλά τα θεωρούσα και τα θεωρώ εμετικά.
Όχι πως δεν θα κερδίζαμε,έστω και με 0,5-0 ήταν δικό μας.

[youtube]rTRURAWzU6g[/youtube]

Aυτο για παρτη σου περηφανε ΠΑΟΚτση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πολύ καλή κερκίδα και σύμμαχος το κρύο φυσικά.
Μπάλα δε παίξαμε αλλά και η άεκ ήταν αξιοθρήνητη. Ήταν από τις λίγες φορές που παίζαμε με ομάδα του ποκ και με το που μπήκε το γκολ ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε κσι δεν είχα άγχος.
ABOLEYTOI έγραψε: Οι συνοπαδοί μας που προσπάθησαν να χτυπήσουν τον επόπτη που είπε στο διαιτητή ότι ήταν πέναλτυ, έχουν πολύ πλάκα.

Οι συνοπαδοί μας που προσπάθησαν να χτυπήσουν τον Γλύκο και τα ball boys πίσω από την εστία του, έχουν φοβερά ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

tigon4 έγραψε:εκατσα και ειδα τα σχολια εδω μεσα λιγο του αγωνα, πραγματικα υαπρχουν αηδιαστικα σχολια

εσυ ρε παλικαρι dimg4 απο το πρωι μεχρι το βραδυ τους συνδεσμους βριζεις, κοψε επιτελους αυτο το κομπλεξ ....πεταχτηκαν 3 πραγματα μεσα.. ως εκει, τις λακαμιες περι σουπερ 4 αλλου και να ερχεσε και σε κανενα ματς του ΠΑΟΚ οχι μονο καναπε.

ο αλλος γραφει οτι λεγαν αντε γ@μησου θοδωρε και δημιουργει κλιμα και αντμιν αποκαλει τους αλλους ζωα χωρις να την ψαξει.....και η πλακα ειναι οτι το αντε γ@μησου κοντοε το ελεγε η 5-6....αλλα αμα σε τυφλωνει το κομπλεξ χανεις το φως σου.

τελος παντων εγω συμφωνω οτι μαλακια που πεταχτηκαν οι 2 πυρσοι μεσα αλλα και εσεις επιτελους οι ''αντισυνδεσμικοι'' χαλαρωστε λιγο .

κατα τα αλλα μπραβο στην ομαδα για την προκριση και στον κοσμο γιατι ειχε αρκετα καλη ατμοσφαιρα.
το ΠΑΟΚ-ατρομητος δεν τελειωσε....υπομονη και οχι αλαζονεια
Iznogoud έγραψε:ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!

+4
ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, και κυρίως στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΥΡΑ 4, που σε δίνει την εντύπωση πως
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Σημασία έχει το αποτέλεσμα πάνω απο όλα και από κει και μετά να υπάρχει παιχνίδι με παιχνίδι μια διαρκείς άνοδος από όλους.

Για μένα το κρύο δεν είναι τόσο ανασταλτικός παράγοντας όπως η βροχή για παράδειγμα και μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε το πάθος που είχαμε και η θέληση για την νίκη.

Μπράβο σε όλους για την πολύ σημαντική πρόκριση και τα όποια οφέλη αφήνει πίσω της ( ψυχολογία κ.τ.λ). :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Tigon

Πρωτον βαλε το παοκομετρο μεσα και να σου απαντησω

Χωρις να με ξερεις μην πετας βλακειες. Εδω και καιρο λειπω αυστραλια οποτε οποιος δεν ειναι γηπεδο δε σημαινει οτι ειναι στον καναπε καταλαβες;

Με τους συνδεσμους δεν εχω τιποτα. Με προσωπα εχω που ενω κερδιζουμε πεταν αντικειμενα στους παικτες μας. Αν εσυ τα γουσταρεις αυτα τοτε αλλο ΠΑΟΚ θελουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από eorptol »

Όλα ηταν πολυ καλα εκτός απο τα μπερδεμένα που κάνανε πάλι τις μαλακιες τους ευτυχώς χωρίς συνέπειες πρέπει κάτι να γίνει για αυτο φυσικα δεν πιστεύω ότι ειναι απο πίσω κάποιοι σύνδεσμοι κλπ. Όλοι προσφερανε άλλα ρε γαμοτο αυτοι που τα πετουσανε χθες είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν στημενοι απλα δεν ξέρανε τι κάνανε πρέπει να βάλουμε δίχτυ δηλαδη για να σταματήσουμε αυτα ; Και τον γλύκο ρε και ηταν καλο το παληκαρακι :(:(:(:(
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επισης αν δεν ησουν τοσο προκατειλημμενος υα διαβαζες οτι στο υγ μου ζηταω συγνωμη αν εκανα λαθος για το αν εβριζαν τον ζαγορακη. Εγω οταν κανω λαθος το αναγνωριζω... Καλο θα ηταν να γινει απο ολους
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Iznogoud έγραψε:ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!
ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!!
πετταχτηκαν γυαλινα μπουκαλια στον εποπτη που εδωσε το πεναλτι, πεταγοντουσαν φωτοβολιδες (προφανως με πιστολι και μαλιστα μια εφτασε κοντα στον αθανασιαδη στο κεντρο!!!, πεταχτηκε πλαστικο πουκαλι στο γλυκο!!!δλδ τι επρεπε να γινει για να θεωρησουμε ολοι οτι κατι εγινε?να εβρισκε ενα μπουκαλι στοχο?οταν νικας 2-0 και δειχνεις οτι προσπαθεις να ριξεις μπουρλοτο στο ματς ειναι λογικο δλδ?.εγω πιστευω πως πρεπει να μπει ενα διχτυ.αλλιως θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Taseos έγραψε:O ΠΑΟΚ ειναι φλεβαρη Ευρωπη, στο δρομο για τελικο κ στο δρομο για το champions league,πολυ κορυφαια χρονια!
Έτσι μπράβο! Πολύ σωστό αυτό που γράφεις! Μακάρι όλοι να είχαν το δικό σου σκεπτικό.

Μην το ματιάσουμε, αλλά μέχρι τώρα η ομάδα πάει τέλεια. Μέσα στους στόχους 100%.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eπειδή πολλά ακούστηκαν για το πέναλτι, η άποψή μου είναι ότι ήταν τραβηγμένο, αλλά αν ένας διαιτητής το έδινε δεν θα μπορούσες να πεις και πολλά κατά του. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε ούτως ή άλλως τη χθεσινή ΑΕΚ, είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Αυτό είναι δεδομένο. Ας μην στεκόμαστε σε μια φάση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και θα κέρδιζε, όπως και κέρδισε.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Maximus έγραψε:
Taseos έγραψε:O ΠΑΟΚ ειναι φλεβαρη Ευρωπη, στο δρομο για τελικο κ στο δρομο για το champions league,πολυ κορυφαια χρονια!
Έτσι μπράβο! Πολύ σωστό αυτό που γράφεις! Μακάρι όλοι να είχαν το δικό σου σκεπτικό.

Μην το ματιάσουμε, αλλά μέχρι τώρα η ομάδα πάει τέλεια. Μέσα στους στόχους 100%.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

το πεναλτυ: οπως λενε τα φερεφωνα των χαμουτζηδων (κι εδω την πατανε) ηταν επαφη αρα ΠΕΝΑΛΤΥ τελος.και στο φιναλε με τετοια πεναλτυ το ποκ πηρε απειρα πρωταθληματα.
η κερκιδα: επειδη λογω προπονησης της κορης στην ΠΑΟΚΑΡΑ-κολυμπι ειδα το ματς απο τηλεοραση και επιπροσθετα δεν ειχε σπηκερ, ηταν δυνατη σε παλμο, φωνη, ηταν ΚΕΡΚΙΔΑ.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ αυτοι που νομιζουν οτι κερκιδα ειναι να πετας μεσα στον αγωνιστικο χωρο οτι βρεις μπροστα σου.παλικαρια αλλου.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ειστε.μεγαλωσαμε με μακη μαναβη στην 4α και βγαζαμε τα λαρυγγια μας σςε καθε αγωνα.γι αυτο η ΤΟΥΜΠΑ εγινε τρομος και φοβος και οχι με τους ψευτοτσαμπουκαδες και τις ψευτομαγκιες.μονο κακο στην ομαδα κανουν και σε κανενα αλλο.ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ δεν δινουμε δικαιωμα στον καθε αμμπαλο να κατηγορει ετσι την ομαδα μας.ακομα και το παιδακι διπλα μας που πεταει κατι μιληστε το και δωστε του να καταλαβει.βιασμο φωνητικο βιασμο καθε ομαδας που μπαινει στην τουμπα τιποτα αλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”