Kranatos έγραψε:Συγνώμη ρε τσάκαλε αλλά θα τον τιμωρήσεις επειδή θεωρεις ΕΣΥ τις απόψεις του απαράδεκτες?rainmaker έγραψε:Την ανάρτηση σου την έσβησα εγώ και εγώ θα σε μπανάρω τώρα γιατί θεωρώ τις απόψεις σου απαράδεκτες, ενάντια στην οποιαδήποτε καλοπροαίρετη προσέγγιση στον αθλητισμό και μάλλον άμυαλες.
Δηλαδή υπάρχει κανονισμός του φόρουμ που να λέει πως αν κάποιος διαχειριστής δεν συμφωνεί με τα σχόλια κάποιου ή τον θεωρεί άμυαλο του τα διαγράφει και τον διώχνει?
Και στην τελική η θέση σου στο φόρουμ εκτός από το να τηρείς την τάξη είναι και να παραδειγματίζεις τους υπόλοιπους με τη συμπεριφορά σου.
Κρατιόμαστε με τα χίλια ζόρια ώρες ώρες να μη μπούμε σε καυγά και να μην απαντήσουμε σε προκλήσεις και έρχεσαι εσύ εν ψυχρώ και διαγράφεις αναρτήσεις σε συνδιασμό με μπαν επειδή διαφωνείς με τις απόψεις του άλλου.
Ε πες μου ρε φίλε εγώ πώς να συνεχίσω να κρατάω επίπεδο μετά?
+1000
Ontopic :
Αν το έδιναν αυτό το πέναλτι υπέρ του gaurou σε ματς με εμάς, θα ουρλιάζατε ,θα ζητούσατε ανακοινώσεις, θα σιχτιρίζατε κατεστημένα κτλπ.
ΕΜΕΙΣ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Επαφή υπήρχε ,αλλά ο Λάζαρ έκανε σαν λουλού,πράγμα που δεν αρμόζει σε εμάς(και που το έχει ξανακάνει).
Τέτοια πέναλτι δεν θέλω γιατί πολύ απλά τα θεωρούσα και τα θεωρώ εμετικά.
Όχι πως δεν θα κερδίζαμε,έστω και με 0,5-0 ήταν δικό μας.