FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
Re: FC PAOK - FC Rubin Kazan 15/12/2011 (20:00 Ant1)
Πρωτια για καλη κληρωση.Θελουμε να παμε παραπερα λεμε.Το λιγοτερο στους 16.
Κάνα Παόκι στη μελβούρνη που θα πάει σύνδεσμο υπάρχει εδώ ας στείλει ένα pm
- Emprostisghsoitrelamenoi
- Vet_eranos
Κι εγω μαζι σας, αλλα αν σου πουν οι Ρωσοι πορτοφολαδες σου δινω
- 500χιλ για το Χ και
- 1 μυριο για να βγουν αυτοι πρωτοι
εσεις τι θα κανατε?
πραγματικα πιστυω πως οποιος βγαλει το κασκολ και κοιταξει το χαλι μας στο ρευστο, θα κανε deal κ θα λεγε κ ευχαριστω...
θα προτιμουσα να ''σωσω'' το ροστερ μου κ αμα λαχει να κανω κ μια προσθηκη με το μυριο αυτο, απ΄το να περασω εναν ακομα αρρωστημενο χειμωνα...
- 500χιλ για το Χ και
εσεις τι θα κανατε?
πραγματικα πιστυω πως οποιος βγαλει το κασκολ και κοιταξει το χαλι μας στο ρευστο, θα κανε deal κ θα λεγε κ ευχαριστω...
θα προτιμουσα να ''σωσω'' το ροστερ μου κ αμα λαχει να κανω κ μια προσθηκη με το μυριο αυτο, απ΄το να περασω εναν ακομα αρρωστημενο χειμωνα...
Αυτό αδελφέ δεν ειναι δίλλημα, εννοείται οτι ολα αυτά (στημένα) αργά η γρήγορα θα έρθουν πίσω στο κεφάλι μας, καλό είναι λοιπόν αυτό το προφίλ που έκτισε αυτή η αμάδα με αίμα και ιδρώτα να μην το ξεπουλήσουν παρασκηνιακά για οποιοδήποτε τίμημα.
Και εγω θα προτιμούσα τους ορθόδοξους αδελφούς μας ρώσους μαζί στην επόμενη κλήρωση αλλά καθαρά αγωνιστικά και οχι με οποιοδήποτε αλλο τρόπο.
Το δύσκολο ειναι να χτίζεις ενα όνομα τιμής, το μόνο εύκολο είναι να το γκρεμίσεις και δεν νομίζω να θέλεις ούτε εσυ, ούτε κάνεις αλλος να τον αποκαλούν μετά "Ρωσίδα χορεύτρια".
Και εγω θα προτιμούσα τους ορθόδοξους αδελφούς μας ρώσους μαζί στην επόμενη κλήρωση αλλά καθαρά αγωνιστικά και οχι με οποιοδήποτε αλλο τρόπο.
Το δύσκολο ειναι να χτίζεις ενα όνομα τιμής, το μόνο εύκολο είναι να το γκρεμίσεις και δεν νομίζω να θέλεις ούτε εσυ, ούτε κάνεις αλλος να τον αποκαλούν μετά "Ρωσίδα χορεύτρια".

Πηγαίνετε να το προτείνετε στο Γκαρσία και το Σάλπι αυτό. Να μετρήσουμε αντιδράσεις.Τυχαία τα ονόματα. Και πέρα απο όλα τα άλλα εμπόδια και αντιστάσεις.
- kataramenos5
Vet_eranos έγραψε:Κι εγω μαζι σας, αλλα αν σου πουν οι Ρωσοι πορτοφολαδες σου δινω
- 500χιλ για το Χ και
εσεις τι θα κανατε?
Αυτά που κράζουμε και μας προκαλούν αηδία ,μολις βρούμε ευκαιρία να τα εφαρμόσουμε κι εμείς?
Τέτοια κωλοτούμπα ο περήφανος λαός?Μακριά απο μάς...
Σήμερα πρέπει να'μαστε προσεχτικοί. Να μην παρασυρθούμε από φιέστες για την πρόκριση και από χαχαχα και χουχουχου. Θέλουμε οπωσδήποτε το Χ τουλάχιστον για να πέσουμε με πιο εύκολη ομάδα μπας και κάνουμε καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη γιατί εδώ στην Ελλάδα και φέτος μια από τα ίδια, πλέι οφ και αν.
εγω χαλαρος παντως θ α μαι σημερα....εννοειται ολα για τη νικη η ομαδα αλλα ενταξει,,κουλ....φιεστα ειναι.... θα θελα να δω αποσολ βασικο ...
Άντε να κάνεις μάθημα τώρα...
Και αυτά τα κωλο μπλακμπερυ δεν έχουν ούτε ράδιο να ούμε...
Να δώσω τηλ απο το φροντιστήριο να πάρει κανείς για βόμβα??

Και αυτά τα κωλο μπλακμπερυ δεν έχουν ούτε ράδιο να ούμε...

Να δώσω τηλ απο το φροντιστήριο να πάρει κανείς για βόμβα??