ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 10/12 17:15 - NS2
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 10/12 17:15 - NS2
ολη την εβδομαδα τοσο γλωσσα που εβγαλαν δεν προλαβαινουν τα κλαρινα μαμω την αθηνα τους
theoPAOK έγραψε:Όταν λέω πως ο Κρέσιτς έχει πρόβλημα στις εξόδους, αλλα έχει και μαμώ τα ριφλέξ.![]()
Στην φάση εκείνη που έκανε ο ατρόματος από το φάουλ, ο Χαλκιάς θα το έτρωγε 1000%.

- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα πίεσε, έπαιξε πού καλά! Στο β΄ έκανε συντήρηση (μέγα λαθος) αλλά φαινόταν ότι σε κάποια αντεπίθεση θα το γράφαμε!
Μου άρεσε ο Ivic όσο έπαιξε! Πολύ καλοί οι Σαλπι, Βιερι Λάζαρ, Φωτάκης στο πρώτο. Καλός ο Garcia σε όλο τον αγώνα. όπως και ο Μαλεζάς. Καλούτσικα έως καλά τα δύο ακραία μπακ. Οι επελάσεις του Εττό στο β΄ πολύ καλές.
Μου άρεσε ο Ivic όσο έπαιξε! Πολύ καλοί οι Σαλπι, Βιερι Λάζαρ, Φωτάκης στο πρώτο. Καλός ο Garcia σε όλο τον αγώνα. όπως και ο Μαλεζάς. Καλούτσικα έως καλά τα δύο ακραία μπακ. Οι επελάσεις του Εττό στο β΄ πολύ καλές.
04:09 το πρωί της Κυριακής με σκάσανε. Πάμε ΠΑΟΚάρα.
Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα.
Όπως δήλωσε και ο Δώνης είναι δύσκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα μέσα στην τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Εμείς πότε θα το πιστέψουμε.
Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα.
Όπως δήλωσε και ο Δώνης είναι δύσκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα μέσα στην τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Εμείς πότε θα το πιστέψουμε.
Εμένα μ'άρεσει και ο Λίνο...
Έκανε 1-2 βλακιούλες, αλλα ήταν αρκετά καλός...
ο ΚΑΛΟΣ ο Λίνο δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο τον Σταφυ ΑΚΟΜΑ....Σε κανα χρόνο,με τα κατάληλα μαθήματα, θα είναι αστέρι
ο ΚΑΚΟΣ μπορεί και παραμπορεί

Έκανε 1-2 βλακιούλες, αλλα ήταν αρκετά καλός...
ο ΚΑΛΟΣ ο Λίνο δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο τον Σταφυ ΑΚΟΜΑ....Σε κανα χρόνο,με τα κατάληλα μαθήματα, θα είναι αστέρι

ο ΚΑΚΟΣ μπορεί και παραμπορεί

Είδατε που γκρινιάζατε για το πρωτάθλημα; Μόλις 4 βαθμούς πίσω από βάζελο είμαστε!!
με 3 ματς περισσότερα....
με 3 ματς περισσότερα....

- sourmenetes
- Moderator