Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα
Εγω παντως και στο σημερινο παιχνιδι αλλα και σχεδον σε ολα τα υπολοιπα φετινα παιχνιδια εκτος της αεκ το ιδιο διεκρινα.Προφανεις αδυναμιες στον αξονα.Δεν εχει υπαρξει παιχνιδι ειτε αυτο ηταν με την ξανθη στην τουμπα ειτε με τον πανιωνιο ποσο μαλλον με τον ολυμπιακο που ο αξονας μας να κυριαρχησει στην κατοχη μπαλλας και να δημιουργησει αισθηση ασφαλειας στην αμυνα.Δεν εχω καμια διαθεση να κατηγορησω τον μπολονι γι'αυτο καθως θεωρω οτι ειναι σχεδον αποκλειστικα θεμα παικτων.Ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι λειπουν τα τρεξιματα και τα κλεψιματα του βιτολο στοιχεια που απελευθερωναν και τον γκαρσια ο οποιος ειναι και ηλικιακα επιβαρημενος οπως και η ποιοτητα που προσφερε ο ιβιτς κατι που ειχε αρχισει να λειπει και απο περσι εξου και η τελικα μετρια πορεια μας στο πρωταθλημα.Οσο και αν κατηγορουμαι για εμπαθεια σχετικα με καποιους παικτες το οτι εχει γινει μετα απο 4 χρονια συνεχους ανοδικης πορειας της ομαδας βασικος και αναντικαταστατος ο φωτακης και πολυτιμος ο μπαλαφας ειναι δειγμα βηματων πισω και οχι μπροστα.Το εχω πει ηδη αρκετες φορες,ελπιδα για κατι καλο ειναι να προσφερουν οι λαζαρ και σπαντατσιο οσα ελπιζουμε και στην πορεια προσεκτικη ενισχυση και σε αλλες θεσεις οπως αυτη του 6ριου.
- trel@menos
ειμαστε ο μοναδικος λαος που μπορει να τα μηδενισει ολα επειδη χασαμε απο τον γκει στο καραισκακη μετα απο ματς πριν απο 3 μερες στου διαολου τη μανα με ψοφοκρυο και υπερπροσπαθεια.
νταξει, ψυχραιμια. δεν χαθηκε και τιποτα. διακοπη ερχεται. τα λαθη θα διορθωθουν. με μπολονι δεν φοβαμαι τιποτα.
νταξει, ψυχραιμια. δεν χαθηκε και τιποτα. διακοπη ερχεται. τα λαθη θα διορθωθουν. με μπολονι δεν φοβαμαι τιποτα.
Και επειδη ειναι ΠΑΟΚτζηδικο φορουμ δεν μπορω να πω την γνωμη μου;obanebane έγραψε:Δεν εχω παρωπιδες ρε μαρκο ουτε ασπρομαυρα γυαλια, το εγραψα οτι ειμασταν κακοι και γιαυτο χασαμε.
Αφου εσυ πιστευεις οτι ο γαυρος εχει καλυτερη ομαδα ειναι δικαιωμα σου αλλα εδω ειμαστε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ και οταν λες οτι ο ΠΑΟΚ ειναι χειροτερος απο τον ολυμπιακο πρεπει η να αλαξεις φορουμ η να δεχτεις το κραξιμο απο τους συνοπαδους σου.
Ποιος με εκραξε;εχω διαβασει ολα τα σχολια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Κυρ 02 Οκτ 2011, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ με κεφαλαία αδερφέ.
Λόγος: ΠΑΟΚ με κεφαλαία αδερφέ.
Αυτα που σβηστηκαν δεν τα διαβασες
οκ ρε κανενα προβλημα ειδες να γραφω πουθενα να μην γραψεις τη γνωμη σου?

οκ ρε κανενα προβλημα ειδες να γραφω πουθενα να μην γραψεις τη γνωμη σου?
Οχι δεν τα διαβασα
Μαλλον δεν αναφεροντουσαν σε μενα.με μπερδεψες με αλλον.

Μαλλον δεν αναφεροντουσαν σε μενα.με μπερδεψες με αλλον.

- sakis_the_fraud
Θα ξεκινησω καπως διαφορετικα.
Βαλτε 5 μεγαλες ομαδες στο μυαλο σας. Μετα θυμηθειτε τους τερματοφυλακες τους. 99% ειναι και οι 5 σουπερ.
Θελω να καταληξω στο συμπερασμα, πως για να κανεις μεγαλη ομαδα, θελεις εναν σοβαρο τερματοφυλακα. Σιγουρα δεν φερει 100% ευθυνη στα γκολ, αλλα μπορεις να του προσαψεις ευθυνες.
Επειτα παμε στον ποδοσφαιριστη (
) τσιριλο. Το παλικαρι ειναι ΑΜΠΑΛΟ. οταν επαιρνε την μπαλα την εδιωχνε με γιομα οπου να ναι, συν οτι φερει ευθυνη και στα 2 γκολ. Φαντασου να ειχες εκει το σεντερ μπακ που ειχε δηλωσει πως θελει ο Μπολονι. Θα τις ειχε καθαρισει τις φασεις.
Μπαλαφας. Ολοι γνωριζουμε τι μπορει και τι ΔΕΝ μπορει να κανει στο γηπεδο. Δεν μπορει να γυρισει να παρει την μπαλα απο τα στοπερ, ουτε εχει την τεχνικη για να βοηθησει στην κυκλοφορια της μπαλας. Ισως το μοναδικο λαθος του μπολονι στο ματς, ισως να επρεπε να βαλει λαζαρ.
Σαλπι. Φανερα ανεβασμενος και σιγουρα ο πιο αθλητικος παικτης του παοκ. Ανεβοκατεβηκε παρα πολλες φορες την πλευρα και βοηθησε παρα πολυ τον εττο στο μαρκαρισμα. Για μενα MVP.
Klaus. Αλλος ενας παικτης που ξερουμε τι μπορει και τι ΔΕΝ μπορει να κανει. Προσωπικα τον παω με 1000. Οταν τον βαζεις διπλα στον μελμπεργκ απλα τον σβηνεις. Εκει θες βαρυ σεντερ φορ να τον κοντραρει, κατι που ο ΠΑΟΚ δεν εχει. Δεν νομιζω οτι με την προσθηκη του Γιαννου εκλεισαν οι θεσεις στα φορ.
Θα διαφωνησω με τον μπολονι για το θεμα της κουρασης, τα 3/5 των χαφ του (Γκαρσια, σαλπι, μπαλαφας) ηταν ξεκουραστα. Απλως απο τους 3 στον αξονα, οι 2 ειναι βαρια κορμια (γκαρσια, μπαλαφας) και ο φωτακης που εχει τα τρεξιματα ηταν φορτωμενος με το ματς της πεμπτης.
Βαλτε 5 μεγαλες ομαδες στο μυαλο σας. Μετα θυμηθειτε τους τερματοφυλακες τους. 99% ειναι και οι 5 σουπερ.
Θελω να καταληξω στο συμπερασμα, πως για να κανεις μεγαλη ομαδα, θελεις εναν σοβαρο τερματοφυλακα. Σιγουρα δεν φερει 100% ευθυνη στα γκολ, αλλα μπορεις να του προσαψεις ευθυνες.
Επειτα παμε στον ποδοσφαιριστη (

Μπαλαφας. Ολοι γνωριζουμε τι μπορει και τι ΔΕΝ μπορει να κανει στο γηπεδο. Δεν μπορει να γυρισει να παρει την μπαλα απο τα στοπερ, ουτε εχει την τεχνικη για να βοηθησει στην κυκλοφορια της μπαλας. Ισως το μοναδικο λαθος του μπολονι στο ματς, ισως να επρεπε να βαλει λαζαρ.
Σαλπι. Φανερα ανεβασμενος και σιγουρα ο πιο αθλητικος παικτης του παοκ. Ανεβοκατεβηκε παρα πολλες φορες την πλευρα και βοηθησε παρα πολυ τον εττο στο μαρκαρισμα. Για μενα MVP.
Klaus. Αλλος ενας παικτης που ξερουμε τι μπορει και τι ΔΕΝ μπορει να κανει. Προσωπικα τον παω με 1000. Οταν τον βαζεις διπλα στον μελμπεργκ απλα τον σβηνεις. Εκει θες βαρυ σεντερ φορ να τον κοντραρει, κατι που ο ΠΑΟΚ δεν εχει. Δεν νομιζω οτι με την προσθηκη του Γιαννου εκλεισαν οι θεσεις στα φορ.
Θα διαφωνησω με τον μπολονι για το θεμα της κουρασης, τα 3/5 των χαφ του (Γκαρσια, σαλπι, μπαλαφας) ηταν ξεκουραστα. Απλως απο τους 3 στον αξονα, οι 2 ειναι βαρια κορμια (γκαρσια, μπαλαφας) και ο φωτακης που εχει τα τρεξιματα ηταν φορτωμενος με το ματς της πεμπτης.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
φαγαμε 2 γκοαλ απο σεντρα και τα 2 εκλεινε ο τσιριλο.....
κατι μου θυμιζει απο περσι....
ποσα γκοαλ τετοια αραγε να ειχαμε φαει περσι ?????
ας συνεχισουμε κ φετος ...
κατι μου θυμιζει απο περσι....
ποσα γκοαλ τετοια αραγε να ειχαμε φαει περσι ?????
ας συνεχισουμε κ φετος ...
Στα π** μου... το γιατι χασαμε και για τον αν εφταιγε ο Τσιριλο! το μονο που με νοιαζει ειναι οτι χασαμε ΚΑΙ αυτο που κραταω ειναι οτι χασαμε με κατεβασμενα χερια!
Κουραση? ..."ναι"!!! Σιγουρα θα ειπωθει... καποιοι ηδη το λενε με πρωτο τον προπονητη μας, αλλα κυριοι δε με ενδιαφερει αν ησασταν κουρασμενοι ή ξεκουραστοι. Οταν φορατε ΡΕ "ΦΛΩΡΟΙ" τη φανελα του ΠΑΟΚ δε δικαιουστε να παιζεται σαν "φλωροι"... πρεπει να σκιζεστε και να δινετε το 150/100 για μονο 90 λεπτα που διαρκει το παιχνιδι.. ΜΟΝΟ αυτο, να νιωθετε τον κοσμο ΣΑΣ και το μεταλο της ομαδας την οποια εκπροσωπειτε... αυτο!
****Οσο για το "φλωροι", εννοειτε εντος εισαγωγικων! Δεν θελω ουτε κατα διανοια να μειωσω και να χλευασω τους παιχτες της ομαδας μου.. απλα θελω να τους πικαρω γιατι με εκνευριζει το "αμαχητι"!!!!!!!!!!
**ΠΑΟΚ εισαι ΡΕ ...και ο GAY πρεπει να σκυβει το κεφαλι μεσα-εξω! Και εσυ παιχτη του ΠΑΟΚ πρεπει να δινεις τα ΠΑΝΤΑ οταν φορας αυτη τη φανελα... αν δεν το εχεις καταλαβει το γιατι, παρατηρησε απλα λιγο περρισσοτερο τον κοσμο ΣΟΥ και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις!
Κουραση? ..."ναι"!!! Σιγουρα θα ειπωθει... καποιοι ηδη το λενε με πρωτο τον προπονητη μας, αλλα κυριοι δε με ενδιαφερει αν ησασταν κουρασμενοι ή ξεκουραστοι. Οταν φορατε ΡΕ "ΦΛΩΡΟΙ" τη φανελα του ΠΑΟΚ δε δικαιουστε να παιζεται σαν "φλωροι"... πρεπει να σκιζεστε και να δινετε το 150/100 για μονο 90 λεπτα που διαρκει το παιχνιδι.. ΜΟΝΟ αυτο, να νιωθετε τον κοσμο ΣΑΣ και το μεταλο της ομαδας την οποια εκπροσωπειτε... αυτο!
****Οσο για το "φλωροι", εννοειτε εντος εισαγωγικων! Δεν θελω ουτε κατα διανοια να μειωσω και να χλευασω τους παιχτες της ομαδας μου.. απλα θελω να τους πικαρω γιατι με εκνευριζει το "αμαχητι"!!!!!!!!!!
**ΠΑΟΚ εισαι ΡΕ ...και ο GAY πρεπει να σκυβει το κεφαλι μεσα-εξω! Και εσυ παιχτη του ΠΑΟΚ πρεπει να δινεις τα ΠΑΝΤΑ οταν φορας αυτη τη φανελα... αν δεν το εχεις καταλαβει το γιατι, παρατηρησε απλα λιγο περρισσοτερο τον κοσμο ΣΟΥ και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις!
^ Είπαμε να στείλεις ενα μήνυμα ρε αδερφέ, οχι να κάνεις αφισοκόλληση...
Εγω, ίσως και να μειώνω την ομάδα με αυτό που θα πω, δεν είχα καμία απαίτηση να κερδίσουμε τον γαύρο μέσα στο τηγάνι. Μιλάμε για ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ, η οποία απο όπου κι αν το δώ, είναι μια ομάδα με (πολύ) καλύτερους παίκτες απο τους δικούς μας. Απλά πράγματα. Όσο για την εμφάνιση, εγω θα προτιμούσα να το καρφώσει ο Γεωργιάδης στο 95' κι ας έκανε ο Τσιρίλο, ο Κρέσιτς κι ο Μπαλάφας απο 30 λάθη ο καθένας τους. Να παραμυθιάζουμε δηλαδή τον εαυτό μας με δήθεν μεγαλειώδεις εμφανίσεις, ανάλογες του gay στο Emirates;
Σε γενικές γραμμές, είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Στο β' μάλιστα είχαμε και 2-3 ευκαιρίες που παρα τρίχα δεν ισοφαρίσαμε.

Εγω, ίσως και να μειώνω την ομάδα με αυτό που θα πω, δεν είχα καμία απαίτηση να κερδίσουμε τον γαύρο μέσα στο τηγάνι. Μιλάμε για ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ, η οποία απο όπου κι αν το δώ, είναι μια ομάδα με (πολύ) καλύτερους παίκτες απο τους δικούς μας. Απλά πράγματα. Όσο για την εμφάνιση, εγω θα προτιμούσα να το καρφώσει ο Γεωργιάδης στο 95' κι ας έκανε ο Τσιρίλο, ο Κρέσιτς κι ο Μπαλάφας απο 30 λάθη ο καθένας τους. Να παραμυθιάζουμε δηλαδή τον εαυτό μας με δήθεν μεγαλειώδεις εμφανίσεις, ανάλογες του gay στο Emirates;
Σε γενικές γραμμές, είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Στο β' μάλιστα είχαμε και 2-3 ευκαιρίες που παρα τρίχα δεν ισοφαρίσαμε.
To αδύνατο σημείο όλων των ομάδων απέναντι στον γαύρο είναι οτι έχει λεφτά με αποτέλεσμα να εχει και πάρα πολλές επιλογές και βάθος πάγκου.
Εμείς δεν είχαμε τον Άρχοντα πίσω με αποτέλεσμα να γίνουμε στην άμυνα χωριό.
Εγώ το ξαναλέω οτι ο γαύρoς δεν ειναι αχτύπητος, ισα ισα που έχει τρανταχτές αδυναμίες και κυρίως πίσω.
Αλλά εμείς λόγο έλλειψης ισχυρού δυναμικού (πάγκου) φέραμε χ στην Ρουμπιν ενω κανονικά εάν ήμασταν πλήρης θα κερδίζαμε, οπως πιστεύω θα κερδίζαμε και με τον γαύρο εάν έπαιζε ο κοντρερας.
Η Καταστροφολογία δεν ειναι οτι καλύτερο και ας κοιτάξουμε μπροστά, ..........δυστυχώς οι τραυματισμοί σε μια ομάδα όπως εμείς παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία μας.
Τώρα οσο για τον Τσιρίλο ειναι δυστυχώς λίγος για την ομάδα μας και το ξέρουμε απο πέρσι, ο κουτσ που δεν τον βάζει τρελός ειναι;;....................................δεν νομίζω
Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευθούμε, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Εμείς δεν είχαμε τον Άρχοντα πίσω με αποτέλεσμα να γίνουμε στην άμυνα χωριό.
Εγώ το ξαναλέω οτι ο γαύρoς δεν ειναι αχτύπητος, ισα ισα που έχει τρανταχτές αδυναμίες και κυρίως πίσω.
Αλλά εμείς λόγο έλλειψης ισχυρού δυναμικού (πάγκου) φέραμε χ στην Ρουμπιν ενω κανονικά εάν ήμασταν πλήρης θα κερδίζαμε, οπως πιστεύω θα κερδίζαμε και με τον γαύρο εάν έπαιζε ο κοντρερας.
Η Καταστροφολογία δεν ειναι οτι καλύτερο και ας κοιτάξουμε μπροστά, ..........δυστυχώς οι τραυματισμοί σε μια ομάδα όπως εμείς παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία μας.
Τώρα οσο για τον Τσιρίλο ειναι δυστυχώς λίγος για την ομάδα μας και το ξέρουμε απο πέρσι, ο κουτσ που δεν τον βάζει τρελός ειναι;;....................................δεν νομίζω
Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευθούμε, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
-
Συγνωμη ρε παιδια, αλλα υπαρχουν 11 οι οποιοι ψηφισαν τον Κρεσιτς σαν MVP. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;;;

- Sick Bastard
Είναι τραγικό πόσο άμπαλος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Θα περίμενε κανείς ότι 3 χρόνια με Ελ Μεκάνικο στο τιμόνο και τώρα με Μπόλονι
κάτι θα είχαμε μάθει, αλλά μπα, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.
Θα περίμενε κανείς ότι 3 χρόνια με Ελ Μεκάνικο στο τιμόνο και τώρα με Μπόλονι
κάτι θα είχαμε μάθει, αλλά μπα, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.
- sourmenetes
- Moderator
Χθες τι σου εφταιξε ο κρεσιτς αδερφε???Εκανε μια δυο καλες επεμβασεις και στα γκολ δε φερει ευθυνη.Δεν μπορεις να εχεις 2 αμυντικους σε εναν παιχτη πανω και να σου παιρνει κεφαλια.Ο τερματοφυλακας δεν μπορει να βγει στη συγκεκριμενη φαση γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην αποκρουσει λογω ταχυτητας της μπαλας.xrisitsapa έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια, αλλα υπαρχουν 11 οι οποιοι ψηφισαν τον Κρεσιτς σαν MVP. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;;;![]()
Δυο πανομοιοτυπα γκολ στα οποια φταινε τα σεντερ μπακ.Εχουμε συνολικα 6-7 αμυντικους μεσα στην περιοχη και αυτοι με 2 επιθετικους μας κανουν γκολ.
Θα πρεπει νομιζω να αρχισουμε να καταλαβαινουμε ολοι οτι εχουμε περασει σε αλλη εποχη με τον Μπολονι . Το εχω γραψει και παλαιοτερα...Δεν ειναι θεμα ενος 'η δυο παικτων ... Ουτε ο " αμπαλος " Τσιριλο , ουτε ο Κρεσιτς ουτε ο Σαλπι και παει λεγοντας ...
Και εξηγουμαι :
Απο την εποχη του πορτογαλλου δασκαλου και του δογματος " ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ" , εχουμε περασει στην εποχη του ρουμανου και του δογματος " ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ"...
Αυτο εχετε υποψη σας , θα εχει καποιο κοστος στην αγωνιστικη εικονα ... Δεν αλλαζεις απο την μια ημερα στην αλλη ... Απο τον αμυντικογενη ΠΑΟΚ του Σαντος ,που εκανε φασεις ο αντιπαλος με το σταγονομετρο αλλα και εμεις βγαζαμε τον καρκινο μεχρι να σκοραρουμε , πηγαμε στον επιθετικογενη ΠΑΟΚ του Μπολονι που ναι μεν βγαζει φασεις για γκολ αλλα ειναι αρκετα ευαλωτος στην ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...
Θελετε ενα παραδειγμα ? Ο πορτογαλλος θα σου ξεκινουσε στο αντιστοιχο παιχνιδι τον Σναουτσερ για παραδειγμα , ενω ο Ρουμανος ουτε καν που το σκεφτεται ...
Δεν ειναι θεμα ενος 'η δυο παικτων ....
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι το ιδιο σεναριο ανατροπης στο σκορ το εχουμε ηδη δει 3 φορες μεχρι τωρα .... Σκεφτειτε το ... Δεν ειναι τυχαιο....Ακριβως το ιδιο . Ουτε καν με παραλλαγες ...Μεγαλο ατου που εχουμε ειναι η ομοιογενεια της ομαδας , λογω της συνυπαρξης των περισσοτερων βασικων παικτων για σχεδον 4+ χρονια ....
Οταν μετα το γκολ του Μπαλαφα , σε βαζει ο γαυρος με χαρακτηριστικη ανεση στην περιοχη και σου κανει την μια φαση πισω απο την αλλη , ειναι θεμα ενος παικτη 'η δυο ? 'Η ειναι θεμα γενικης αμυντικης λειτουργιας της ομαδας ????
Πριν απο τα δυο γκολ του γκευ , εχουν φτασει στο χαλαρο στην περιοχη και σου βγαζουν σεντρες , οσο δε για τα δυο γκολ μπαινουν σε ρυθμο προπονησης ...
Αν καθεστε και μενετε σε καποιο παικτη συγκεκριμενα , δεν βγαινει ακρη ... Ειναι ολη η αλλαγη φιλοσοφιας στο στυλ παιχνιδιου που θελει να περασει...
Θα βλεπουμε τα μπακ να ανεβαινουν μεχρι την αντιπαλη περιοχη , θα βλεπουμε τα χαφ να κανουν φασεις αλλα στα αμυντικα καθηκοντα τους θα υστερουν ...
Απο εκει και περα ολα επαιξαν τον ρολο τους , Και το οτι ο γκευ εχει βαθος στον παγκο , και η κουραση των δικων μας απο το ταξιδι στην Ρωσια , και οτι δεν βρεθηκαν σε καλη μερα καποιοι παικτες...
Προχωραμε ... ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ . Τιποτα δεν τελειωνει ... Συνεχιζουμε ...
Και εξηγουμαι :
Απο την εποχη του πορτογαλλου δασκαλου και του δογματος " ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ" , εχουμε περασει στην εποχη του ρουμανου και του δογματος " ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ"...
Αυτο εχετε υποψη σας , θα εχει καποιο κοστος στην αγωνιστικη εικονα ... Δεν αλλαζεις απο την μια ημερα στην αλλη ... Απο τον αμυντικογενη ΠΑΟΚ του Σαντος ,που εκανε φασεις ο αντιπαλος με το σταγονομετρο αλλα και εμεις βγαζαμε τον καρκινο μεχρι να σκοραρουμε , πηγαμε στον επιθετικογενη ΠΑΟΚ του Μπολονι που ναι μεν βγαζει φασεις για γκολ αλλα ειναι αρκετα ευαλωτος στην ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...
Θελετε ενα παραδειγμα ? Ο πορτογαλλος θα σου ξεκινουσε στο αντιστοιχο παιχνιδι τον Σναουτσερ για παραδειγμα , ενω ο Ρουμανος ουτε καν που το σκεφτεται ...
Δεν ειναι θεμα ενος 'η δυο παικτων ....
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι το ιδιο σεναριο ανατροπης στο σκορ το εχουμε ηδη δει 3 φορες μεχρι τωρα .... Σκεφτειτε το ... Δεν ειναι τυχαιο....Ακριβως το ιδιο . Ουτε καν με παραλλαγες ...Μεγαλο ατου που εχουμε ειναι η ομοιογενεια της ομαδας , λογω της συνυπαρξης των περισσοτερων βασικων παικτων για σχεδον 4+ χρονια ....
Οταν μετα το γκολ του Μπαλαφα , σε βαζει ο γαυρος με χαρακτηριστικη ανεση στην περιοχη και σου κανει την μια φαση πισω απο την αλλη , ειναι θεμα ενος παικτη 'η δυο ? 'Η ειναι θεμα γενικης αμυντικης λειτουργιας της ομαδας ????
Πριν απο τα δυο γκολ του γκευ , εχουν φτασει στο χαλαρο στην περιοχη και σου βγαζουν σεντρες , οσο δε για τα δυο γκολ μπαινουν σε ρυθμο προπονησης ...
Αν καθεστε και μενετε σε καποιο παικτη συγκεκριμενα , δεν βγαινει ακρη ... Ειναι ολη η αλλαγη φιλοσοφιας στο στυλ παιχνιδιου που θελει να περασει...
Θα βλεπουμε τα μπακ να ανεβαινουν μεχρι την αντιπαλη περιοχη , θα βλεπουμε τα χαφ να κανουν φασεις αλλα στα αμυντικα καθηκοντα τους θα υστερουν ...
Απο εκει και περα ολα επαιξαν τον ρολο τους , Και το οτι ο γκευ εχει βαθος στον παγκο , και η κουραση των δικων μας απο το ταξιδι στην Ρωσια , και οτι δεν βρεθηκαν σε καλη μερα καποιοι παικτες...
Προχωραμε ... ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ . Τιποτα δεν τελειωνει ... Συνεχιζουμε ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 03 Οκτ 2011, 09:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Sick Bastard
sourmenetes έγραψε:Χθες τι σου εφταιξε ο κρεσιτς αδερφε???Εκανε μια δυο καλες επεμβασεις και στα γκολ δε φερει ευθυνη.Δεν μπορεις να εχεις 2 αμυντικους σε εναν παιχτη πανω και να σου παιρνει κεφαλια.Ο τερματοφυλακας δεν μπορει να βγει στη συγκεκριμενη φαση γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην αποκρουσει λογω ταχυτητας της μπαλας.xrisitsapa έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια, αλλα υπαρχουν 11 οι οποιοι ψηφισαν τον Κρεσιτς σαν MVP. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;;;![]()
Δυο πανομοιοτυπα γκολ στα οποια φταινε τα σεντερ μπακ.Εχουμε συνολικα 6-7 αμυντικους μεσα στην περιοχη και αυτοι με 2 επιθετικους μας κανουν γκολ.
Λάθος κάνεις.
Το πρώτο γκολ είναι δώρο του Κρέσιτς και μόνο.
Δεν φταίει κανείς αμυντικός.
Τέλος.