Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γερασίμου έγραψε:Ισάακ, συμφωνώ. Χαμηλά τη μπάλα, προσοχή στις επιστροφές, είναι γρήγοροι στην κόντρα. Όσο για τα στημένα, προσευχές! Την περασμένη σεζόν χάσαμε Κύπελλο και έξοδο στο Ch.L. από την αεράμυνά μας στα στημένα.
και προπερσι πρωταθλημα χασαμε απο αλλα στημενα.
Λοιπον ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα καθαρίζεις το ματσακι με ενα 0-2 και ερχόμαστε εδω άνετοι.
ενα φοβο εχω μονο. μην κανει το περσυνο ξεκινημα σεζον ο τσιριλος. τρεμω και μονο στην ιδεα. ειναι ικανος να δωσει μονος του την προκριση στους νορβηγους. ο κλαους στα δυο ματς εχει χαλαρα 3 τεμαχια.
rainmaker έγραψε:Παίδες Λευκάδα έχουμε κανένα ΠΑΟΚτσάκι με μαγαζί, να πάω να το δώ εκεί το ματς;
Καλη αγωνιστηκη χρονια να εχουμε
0-2 το ματς αλλα οχι χαλαρα
Αδερφε να πας στον συνδεσμο. Οπως μπαινεις απ΄την γεφυρα τερμα αριστερα στον δρομο που ειναι τα μεγαλα supe market.Ρωτα καπου εκει οι ντοπιοι τον ξερουν
Εγώ βλέπω να τρώμε πρώτοι γκολ, και να αγχωνόμαστε μετά να ισοφαρίσουμε! Ελπίζω να μην φάμε και δεύτερο! Δεν με εμπνέει καθόλου η αμυντική μας λειτουργία και χωρίς Βιτ και Pablo νιώθω κάπως... Αν η ομάδα δεν έχει καλή ομαδικότητα θα δεχθούμε εύκολα γκολ, γιατί ανασταλτικά φοβάμαι πως, σε ατομικό επιπεδο, δεν είμαστε καλοί. Εύχομαι τα χαφ να συνδυαστούν σωστά με τους επιθετικούς μας, αλλά με παρεξένεψε λίγο αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω, το ότι θα παίξουν δηλαδή μαζί Arias, Garcia, Lazar και Φωτάκης. Τι είναι αυτό; Ρόμβος; Και ποιός θα πάει αριστερά; Ο Ρουμάνος; Επίσης με φοβίζει το ότι ο Φωτάκης θα είναι το επιτελικό μας χαφ. Θεωρώ οτι πρέπει να ξεκινήσει ο Ivic. Τεσπα. Στα δύσκολα θα φανούμε. Έχω εμπιστοσύνη στον Λάζλο και πιστεύω ότι με τις μαγικές του κινήσεις θα φέρει το παιχνιδι σε ένα θετικό αποτέλεσμα (πχ 1-1). ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΘΗΝΑΙΟΙ!