ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- aspromauri
Τι να πω? Συλληπυτηρια? Και??
Να πω οτι λυπαμαι? Λυπαμαι. Και?
Να πω κουραγιο στους δικους σου?
Να πω οτι τους νιωθω ? Αποκλειεται.
Καθομαι αποσβωλομενος και κοιταω τι κανουν καποιοι στο ονομα της δολοφονιας σου. ξεσηκωθηκαν πολλοι αυτο ειναι το θετικο καποιοι αλλοι ομως ειπαν να τα σπασουνε ετσι για να σε τιμησουν. Και οι αλλοι οι μ@λ@κες που σε σκοτωσανε τωρα καθονται και κοιτανε τα αποτελεσματα. Τελικα Αλεξη βρηκα τι να σου πω : Εκει που πας εχει 6 ΠΑΟΚτσακια που εφυγαν και αυτα αδικα, εχει 21 γαυρους που εφυγαν και αυτοι αδικα, σε μια γωνια θα ειναι και η ξαδερφη μου που κι αυτη εφυγε αδικα στα 8 της χρονια .................... πες τους χαιρετισματα.
Να πω οτι λυπαμαι? Λυπαμαι. Και?
Να πω κουραγιο στους δικους σου?
Να πω οτι τους νιωθω ? Αποκλειεται.
Καθομαι αποσβωλομενος και κοιταω τι κανουν καποιοι στο ονομα της δολοφονιας σου. ξεσηκωθηκαν πολλοι αυτο ειναι το θετικο καποιοι αλλοι ομως ειπαν να τα σπασουνε ετσι για να σε τιμησουν. Και οι αλλοι οι μ@λ@κες που σε σκοτωσανε τωρα καθονται και κοιτανε τα αποτελεσματα. Τελικα Αλεξη βρηκα τι να σου πω : Εκει που πας εχει 6 ΠΑΟΚτσακια που εφυγαν και αυτα αδικα, εχει 21 γαυρους που εφυγαν και αυτοι αδικα, σε μια γωνια θα ειναι και η ξαδερφη μου που κι αυτη εφυγε αδικα στα 8 της χρονια .................... πες τους χαιρετισματα.
-
- ПÐРТИЗÐÐ
- nyxteridas
ε σόρυ αυτό το Link ήθελα να δώσω
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=936420
Πως μπορώ να σβήσω το αμέσος πιο πάνω
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=936420
Πως μπορώ να σβήσω το αμέσος πιο πάνω
- ПÐРТИЗÐÐ
εχω δει το hi5 του, Παναθηναικος ηταν το παλικαρι, αλλα παραμενει αιτοπουλο σε μας, γιατι οπως ο αιτος πετα ψηλα και οδηγα το σμηνος του, το "κοπαδι", τ'αδερφια του, ετσι κι'αυτος, θα μας οδηγησει στην Ελευθερια, γιατι σχεδον ζουμε μια δευτερη χουντα στην οποια απ'οτι φαινετε η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια σημασια.greekboy1981 έγραψε:Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...... δέν ξέρω ποιά ομάδα υποστήριζες κι ουτε με ενδιαφέρει .....για μένα είσαι ακόμα ενα αετόπουλο που εφυγε τοσο άδικα σαν τα αδελφια μας που πεθαναν στα Τέμπη δίνοντας την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ.....Αν και ΠΑΟΚτσης ...ευχομαι η ομάδα του Παναθηναϊκου που αγωνίζεται με την Ανορθωση να αφιερωσει την νικη -προκριση στην μνήμη σου... το ίδιο θα εκανε κι ο ΠΑΟΚ αν επαιζε σημερα.......Πραγματικά δεν ξερω για ποιο λόγο σε πυροβολησαν......οπως και να εχει ομως ο φονιάς σου θα τιμωρηθει.... δεν θα περάσει ετσι αυτό...... πεθανες με φρικτό τρόπο κι αυτή η σφαίρα , δεν χτύπησε εσένα μονο.... χτυπησε όλους εμάς που εχουμε υποστεί παρόμοια αντιμετώπιση απο τους βάρβαρους που το παίζουν αστυνομικοι και νομίζουν οτι μονο και μόνο για τη στολη που φοράνε εχουν δικαιωμα να σκοτωνουν αθώα παιδιά.......είμαστε μαζί σου , εσύ μας οδηγεις .......
η επανάσταση συνεχίζεται......
![]()
![]()
![]()
![]()