jpower73 έγραψε:παιδια, αγαπηστε την ομαδα...οτι εγινε,εγινε...
Δηλαδή πιστεύεις ότι όποιος πικράθηκε με τη σημερινή εμφάνιση, δεν αγαπάει την ομάδα;
Πιστεύεις ότι όσοι έχουν νευριάσει με τον γελοίο και αστείο τρόπο που έστησε ο χάβος την ομάδα, δεν αγαπάνε την ομάδα;
Πιστεύεις ότι το να απογοητεύεσαι μετά από 3μπαλο ενώ έχεις το ακριβότερο ρόστερ στην ιστορία σου, από μία ομάδα ψόφια, σημαίνει ότι δεν αγαπάς την ομάδα;
Πιστεύεις ότι το να εκνευρίζεσαι επειδή βλέπεις να γίνονται τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια λάθη συνεχώς, μεταφράζεται ως μη αγάπη προς την ομάδα;
Όχι φίλε μου. Αυτό λέγεται ρεαλισμός.
Καλά τα όνειρα, καλές οι ουτοπίες αλλά όταν αρχίζουμε να τις μπερδεύουμε με την πραγματικότητα υπάρχει θέμα.
Με τον γαύρο βόλου είμασταν υπερκολόφαρδοι όταν νικήσαμε ενώ είμασταν σαφώς χειρότεροι. Σήμερα φάγαμε 3 γκολ ενώ είμασταν κάκιστοι.
Και εσείς μου λέτε ότι θα νικήσουμε την ΑΕΚ (!) που φέτος συνολικά σε πέντε αγώνες έχουμε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με συνολο γκολ 9-2 εναντίον μας και ότι θα νικήσουμε και τον Βόλο που τον κερδίσαμε 2 φορές φέτος και αυτές χάρη στην ατέλειωτη κολοφαρδία μας. Όταν μάλιστα Βόλος και ΑΕΚ βρίσκονται σε φοβερή φόρμα. Ειδικά ο Βόλος.
Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ. Αλλά πλέον αμφιβάλω ανοιχτά για το κατά πόσο θα ξαναδούμε τον καλό ΠΑΟΚ φέτος. Τραυματισμοί, τιμωρίες, λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις, έλλειψη καθαρού μυαλού και καλής ψυχολογίας.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Και τρελαίνομαι κάθε φορά που βλέπω μπροστά μου τον κίνδυνο να μας περιμένει. Και τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο όταν βλέπω ορισμένους από τα αδέρφια μου να μην αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και να μας παροτρύνουν να κάνουμε και μεις το ίδιο, με το μότο "αγαπήστε την ομάδα".
Ελπίζω να ξυπνήσουμε, να ξεχάσουμε τα μεγάλα όνειρα, να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να δούμε πως θα μπορέσουμε να τη φέρουμε στα μέτρα μας.
ΥΓ: Με το να βαφτίζουμε ματς της χρονιάς αυτό με την ΑΕΚ που έρχεται και βάζοντας μας στην θέση του φαβορί, σε περίπτωση κακού αποτελέσματος, το βλέπω το νέο ντου από τους ΠΑΟΚάρχες.. Και τα χειρότερα θα έρθουν. Για αυτό χαμηλά τη μπάλα και μη δημιουργείτε κλίμα και εντυπώσεις πως είμαστε καλύτεροι, γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ. ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΑΡΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...