Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 13/3 19:30 nova1
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay 13/3 19:30 nova1
διαβασα 11αδα και με επιασαν τα κλαμματα δηλαδη ειναι ποιο σημαντικο το ματς με το αεκακι απο το αυριανο????????????????????
εδω μπορρει να μην βγουμε ευρωπη καν και ο μακης ρισκαρει λες κ το κυπελλο ειναι σιγουρο 100% οτι θα το παρουμε.....
αρχισε ο μακης παλι με τα ρισκα του ελεοςςςς
με τον αμπαλλο τον κουτσια μεσα παλι
κ μετα λενε γιατι δε παει στο γηπεδο κοσμος
εδω μπορρει να μην βγουμε ευρωπη καν και ο μακης ρισκαρει λες κ το κυπελλο ειναι σιγουρο 100% οτι θα το παρουμε.....
αρχισε ο μακης παλι με τα ρισκα του ελεοςςςς
με τον αμπαλλο τον κουτσια μεσα παλι
κ μετα λενε γιατι δε παει στο γηπεδο κοσμος
εγω να περασουμε στο κυπελλο θελω...το αυριανο ματς δεν μου ειναι αδιαφορο αλλα δεν καιγομαι προσωπικα.
το θεμα ειναι πιο ειναι μεγαλυτερη αποτυχια ....και μεγαλυτερη αποτυχια για εμενα και για τους περισσοτερους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που γνωριζω ειναι το κυπελλο !
το θεμα ειναι πιο ειναι μεγαλυτερη αποτυχια ....και μεγαλυτερη αποτυχια για εμενα και για τους περισσοτερους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που γνωριζω ειναι το κυπελλο !
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αυτο το κυπελλο θα μας φαει στο τελος κατσε να δεις
δε καιγεσαι εε???? αν εισαι εκτος ευρωπης να δεις που θα καεις η τπτ τελευτεοσ στα πλει οφφ και κανεισ προετοιμασια απο τον ιουνιο
δε καιγεσαι εε???? αν εισαι εκτος ευρωπης να δεις που θα καεις η τπτ τελευτεοσ στα πλει οφφ και κανεισ προετοιμασια απο τον ιουνιο
- Federacion
τα λες κ τα γράφεις ρε παρασανδαλε κ δίκιο έχεις...
εγώ ούτε να το σκεφτομαι δε θέλω..
εγώ ούτε να το σκεφτομαι δε θέλω..
αν κερδισεις τον γαυρο και χασεις απο την αεκ εκτος οτι στα play off θα βγαινουν μονο οι πρωτοι 3 ...εφοσον ο βολος ειναι εκτος play off και παρει την κουπα(καθολου απιθανο) αλλα το σημαντικοτερο στα πλει οφ δεν νομιζω να πολυ πατησει ο κοσμος στα ματς απο την ξενερα......νομιζω οποιος δεν βλεπει την πραγματικοτητα τοτε εθελοτυφλει
Kourdos έγραψε:Aπ' ότι φαίνεται και ο λαός διαλέγει αγώνες (κρατάνε ευρώ και δυνάμεις για την Τετάρτη) και δεν θα διαλέξουν οι παίκτες;;
Το ματς της Κυριακής είναι το καλύτερο τεστ για να μοντάρει η ομάδα με το κανονικό της σχήμα (ειδικά αν παίξει και λίγο ο Βιέρι) πριν από τον ημιτελικό. Χωρίς να ξεχνάνε το ιστορικό τους καθήκον σε αγώνες σαν αυτόν της Κυριακής, πιο χρήσιμο είναι να αποφύγουν τραυματισμούς και κιτρινοκόκκινες...
Οι παικτες να διαλεξουν???? Ρε φιλε ο λαος πληρωνει απο το υστερημα του και ειναι λογικο να διαλεγει μερικες φορες αγωνες, οι παικτες παιρνουν 300 και 400 χιλιαρικα το χρονο για να παιξουν 30-40 αγωνες το χρονο πως τα συγκρινεις???
Πιο εύκολο είναι να νικήσουμε ΑΕΚ στην Τούμπα και γαύρο βόλου ή ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με 25.000 κόσμο ή να κάνουμε ένα σερί μόνο νίκες στο πρωτάθλημα από δω και πέρα μέχρι το τέλος και στα πλέι οφ να κάνουμε 5/6 νίκες;
Γιατί και τα δύο αυτά οδηγούν στην καλή θέση της Ευρώπης...
Νομίζω είαι ευνόητο πιο είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί..
Χώρια που το να βγούμε απλά Ευρώπη δεν λέει και πολλά. Το να βγούμε Ευρώπη και να έχουμε πάρει και τίτλο λέει πολλά.
Γιατί και τα δύο αυτά οδηγούν στην καλή θέση της Ευρώπης...

Χώρια που το να βγούμε απλά Ευρώπη δεν λέει και πολλά. Το να βγούμε Ευρώπη και να έχουμε πάρει και τίτλο λέει πολλά.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Μια χαρά είναι! Λίγοι και καλοί!
Πέρασε η μόδα, κουράστηκαν λέει να πληρώνουν. Δεν είναι λέει χαζοί! Βαρέθηκαν, λέει.
Εγώ από τον ιταλικό καναπέ μου, άκουσα την καλύτερη κερκίδα του τελευταίου τριμήνου στο προχθεσινό ματς. Δε με χαλάει, λοιπόν, καθόλου αν αντί για 28, να είναι μέσα 20-22 χιλιάδες.
Χρειάζονται και οι πέτρινοι μήνες, έτσι για να γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα στις τάξεις και στις κεκρίδες...
Αν και καθήμενος, ορθά εμίλησας αγαπητέ συσυντονιστά.
Όσο πιο πολλά άδεια καθίσματα, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες για πολύ καλή κερκίδα και για νίκη. Όσοι έρχονται μόνο στα "ντέρμπι" ας κάνουν "οικονομία" αυτό το Σαββατοκύριακο, έρχεται το κύπελλο. Όσοι πάλι είναι αισιόδοξοι ας έρθουν να φωνάξουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τη νίκη του ΠΑΟΚ.
Με τον Εργοτέλη η κερκίδα της 4 ήταν καλή.
- DimisK
- Επικοινωνία:
PARASANDALOS έγραψε:αυτο το κυπελλο θα μας φαει στο τελος κατσε να δεις
Εχεις απόλυτο δίκιο....Πολύ το φοβάμαι...Τίποτα δεν είναι σίγουρο κι εμείς διαλέγουμε ματς...Ελπίζω αύριο να διαψευστούμε και οι δύο...
Μετα απο ενα ευχαριστο διαλειμα ενος αγωνα στον οποιο, δυστυχως προφανως, νικησαμε, αυριο ο φωτακης θα επιστρεψει στην γνωριμη του θεση ως δεξι χαφ.ΕΕΕΕυγεεεε.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τον φωτακη λες ????? ειναι ενα τπτ μπροστα στη χρησιμοποιηση του κουτσια .........
που νομιζει ο μακης οτι αυριο ο κουτσια θα πιει το μαγικο ποτο απο τον πανοραμιξ και θα κανει το ματς που δεν εχει κανει εδω χρονια..............
αλλα ξεχασα ο κουτσια ειναι καλυτερος απο τον αμπαλλο ελ ζαρ
σιγα μορε αφου θα παρουμε το κυπελλο 100% και αν χασουμε αυριο τι να λεει ....
εγω λεω να βαλει τον τσουκαλα αριστερο ακραιο....φωτακη δεξια ευγεεεε
και αφου ο χαλκιας καθετε ας τον βαλει εκει μπροστα μπας κ βαλει κανα γκοαλ ......
εχει χαθει το ματς απο τα αποδυτηρια ηδη..
που νομιζει ο μακης οτι αυριο ο κουτσια θα πιει το μαγικο ποτο απο τον πανοραμιξ και θα κανει το ματς που δεν εχει κανει εδω χρονια..............
αλλα ξεχασα ο κουτσια ειναι καλυτερος απο τον αμπαλλο ελ ζαρ
σιγα μορε αφου θα παρουμε το κυπελλο 100% και αν χασουμε αυριο τι να λεει ....
εγω λεω να βαλει τον τσουκαλα αριστερο ακραιο....φωτακη δεξια ευγεεεε
και αφου ο χαλκιας καθετε ας τον βαλει εκει μπροστα μπας κ βαλει κανα γκοαλ ......
εχει χαθει το ματς απο τα αποδυτηρια ηδη..
- Federacion
- Caballo Viejo
PARASANDALOS έγραψε:αυτο το κυπελλο θα μας φαει στο τελος κατσε να δεις
Ήρεμα, αύριο μας κάνει και το χ. Να μην το ξεχνάμε αυτό παρακαλώ και ψυχραιμία στην κερκίδα. Έτσι μπορεί να έρθει και η νίκη!
Όσο για τη χρονιά, για μένα"σώθηκε" στη Ρωσία κι όποιος κατάλαβε - κατάλαβε...
Ας μην φέρνουμε λοιπόν την καταστροφή. Ώρα να δείξουμε το μέταλο και την ψυχή μας, στο γήπεδο και στην κερκίδα. Εννοώ φυσικά ως Παοκτσήδες και όχι ως επιστήμονες του Καραισκάκη. Ε;
Το γόητρο μετράει όσο και το κύπελλο και στην τελική δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενοι στόχοι.
Το φυσιολογικό αύριο είναι ο άσος. Ο ΠΑΟΚ είναι σκληροτράχηλη ομάδα και ο Ολυμπιακός γκέι, μόλις δει τα σκούρα δεν την παλεύει. Αν τώρα αντιστραφούν οι ρόλοι αύριο, σκατά στα μούτρα μας και καλά να πάθουμε. Δε νομίζω όμως... Όλα θα πάνε όπως πρέπει.
Το φυσιολογικό αύριο είναι ο άσος. Ο ΠΑΟΚ είναι σκληροτράχηλη ομάδα και ο Ολυμπιακός γκέι, μόλις δει τα σκούρα δεν την παλεύει. Αν τώρα αντιστραφούν οι ρόλοι αύριο, σκατά στα μούτρα μας και καλά να πάθουμε. Δε νομίζω όμως... Όλα θα πάνε όπως πρέπει.