ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 2/3 21:00 conn-xΤV/ant1 Satellite
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 2/3 21:00 conn-xΤV/ant1 Satellite
Χαρμανιάσαμε για γκολ ρε! Aντε ώρα είναι για ξεσπάθωμα στα χανούμια.
Ούτε με ενδιαφέρει ποιος θα παίξει και ποιος θα κλάσει. Πρέπει να βγάλουμε γκολ ρε!
Διαφορετικά είστε για φάπες και μπινελίκι
Ούτε με ενδιαφέρει ποιος θα παίξει και ποιος θα κλάσει. Πρέπει να βγάλουμε γκολ ρε!
Διαφορετικά είστε για φάπες και μπινελίκι
Θελω να πατε κατω και να παιξετε μπαλα..
Αυτο με νοιαζει..
Αν το κάνετε έχει καλώς..
Δείτε παρακάτω ένα ιστορικο βιντεακι
http://paokizein.gr/paokizein/arthra/ad ... k-6-1.html
Κι εδώ πως μας αντιμετώπιζαν πριν από μια βδομάδα ακριβώς..
Από τότε πολλά πρόλαβαν κι άλλαξαν!!

Για να δούμε..
Αυτο με νοιαζει..
Αν το κάνετε έχει καλώς..
Δείτε παρακάτω ένα ιστορικο βιντεακι
http://paokizein.gr/paokizein/arthra/ad ... k-6-1.html
Κι εδώ πως μας αντιμετώπιζαν πριν από μια βδομάδα ακριβώς..
Από τότε πολλά πρόλαβαν κι άλλαξαν!!

Για να δούμε..
- Sick Bastard
Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πούμε.
Πάτε στη χαβούζα, νικήστε, φύγετε.
Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.
Πάτε στη χαβούζα, νικήστε, φύγετε.
Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.
Ανηκω στους απαισιοδοξους. Το μονο υπερ μας ειναι οτι εχουμε καλυτερη ομαδα.
Η Αεκ ομως προετοιμαστηκε καλυτερα για αυτο το ματς, εμεις φροντισαμε να φθαρουμε σε ολα τα επιπεδα. Ειναι πιο ξεκουραστη, θα εχει σιγουρα καποια αβαντα -ελπιζω οχι μεγαλη- απο διατησια, και το κυριοτερο θελει την προκριση σαν τρελη. Βασικα η Αεκ εχει μπει σε μια πορεια φθορας, μετατρεπεται σιγα σιγα σε μια ομαδα στυλ Πανιωνιου, Ατρομητου ή Απολλων Αθηνων, μια συνοικιακη δηλαδη ομαδα του λεκανοπεδιου. Αυτη η πορεια ειναι μη αναστρεψιμη, αλλα ως γνωστον ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται. Βλεπουν το κυπελλο σαν την τελευταια τους ευκαιρια να ξεφυγουν απο την μοιρα τους.
Θα δεχτουμε μεγαλη πιεση στον αγωνα, πρεπει να ανταπεξελθουμε. Δεν ειμαστε φαβορι. Ολες οι ταχαμου αντικειμενικες εφημεριδες και τα καναλια εχουν ηδη παρει ξεκαθαρη σταση, επαναλαμβανω φοβαμαι και την διατησια. Αλλα οπως λεει και ο χρησμος απο το μαντειο των Δελφων "αν παιξουμε σαν ΠΑΟΚ εμεις θα προκριθουμε"
Η Αεκ ομως προετοιμαστηκε καλυτερα για αυτο το ματς, εμεις φροντισαμε να φθαρουμε σε ολα τα επιπεδα. Ειναι πιο ξεκουραστη, θα εχει σιγουρα καποια αβαντα -ελπιζω οχι μεγαλη- απο διατησια, και το κυριοτερο θελει την προκριση σαν τρελη. Βασικα η Αεκ εχει μπει σε μια πορεια φθορας, μετατρεπεται σιγα σιγα σε μια ομαδα στυλ Πανιωνιου, Ατρομητου ή Απολλων Αθηνων, μια συνοικιακη δηλαδη ομαδα του λεκανοπεδιου. Αυτη η πορεια ειναι μη αναστρεψιμη, αλλα ως γνωστον ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται. Βλεπουν το κυπελλο σαν την τελευταια τους ευκαιρια να ξεφυγουν απο την μοιρα τους.
Θα δεχτουμε μεγαλη πιεση στον αγωνα, πρεπει να ανταπεξελθουμε. Δεν ειμαστε φαβορι. Ολες οι ταχαμου αντικειμενικες εφημεριδες και τα καναλια εχουν ηδη παρει ξεκαθαρη σταση, επαναλαμβανω φοβαμαι και την διατησια. Αλλα οπως λεει και ο χρησμος απο το μαντειο των Δελφων "αν παιξουμε σαν ΠΑΟΚ εμεις θα προκριθουμε"
Eσυ θα έρθεις να δουμε παρέα το ματς ή θα συνεχιστεί η κακοδαιμονία?gash04 έγραψε:Να το πούμε με άλλα λόγια μπας και νοιώσουν?
Κύπελλο
ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ!!!
ΥΓ: Last time, 0-1 στη Κροατία.
Ναι γιατί δεν πάει άλλο.
Ακόμα και απο την Καβάλα χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι που έχασα για φέτος.
Ναι είμαι έλεος αλλά τώρα πάμε για ρεβανς να τα σκάσουμε μαζεμένα.
Με ισοπαλία δεν είμαι ευχαριστημένος.
ΝΙΚΗ και άντε γειά να απολαύσουν τα ΠΑΟΚια με φραπέ την ρεβάνς στην Τούμπα.
υγ
Διαιτητή γ@μιέται η θεία σου.
Ακόμα και απο την Καβάλα χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι που έχασα για φέτος.
Ναι είμαι έλεος αλλά τώρα πάμε για ρεβανς να τα σκάσουμε μαζεμένα.
Με ισοπαλία δεν είμαι ευχαριστημένος.
ΝΙΚΗ και άντε γειά να απολαύσουν τα ΠΑΟΚια με φραπέ την ρεβάνς στην Τούμπα.
υγ
Διαιτητή γ@μιέται η θεία σου.
Ξέρουμε κάτι για τη θεία του διαιτητού;
Είναι φάκαμπλ; Είναι μίλφ; Τι είναι;

Είναι φάκαμπλ; Είναι μίλφ; Τι είναι;
Παμε για νικη λοιπον με γκασιδη φουνταριστο , Αποστολη δεκαρι να μοιραζει παιχνιδι και Πλατωνα στα γκολποστ.
ΜΑΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
ΜΑΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Πιστεύω δικαιούμαι και εγώ μια ευκαιρία να δείξω την αξία μου, οπότε περιμένω θέση βασικού απόψε στην πλατωνική 11άδα...

Στις 22:00 τελειώνω την προπόνηση.............θα κοιτάξω στο κινητό το σκορ εκείνη την ώρα.........και ελπίζω να βγω ψεύτης.
Και ποιος δεν θέλει να καθαρίσει η ομαδάρα το ματς από απόψε.....αλλά δεν θα έρθω απόψε στο Πλατωνικό στέκι γιατί η απογοήτευση και τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος.....ας κάνω κι γω την αποχή μου.......θα έχετε και ποιο πολύ ησυχία......
.
Και ποιος δεν θέλει να καθαρίσει η ομαδάρα το ματς από απόψε.....αλλά δεν θα έρθω απόψε στο Πλατωνικό στέκι γιατί η απογοήτευση και τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος.....ας κάνω κι γω την αποχή μου.......θα έχετε και ποιο πολύ ησυχία......

- ΑποστόληςΑ
Μετέφερα άρθρο από άλλο ιστοχώρο, λεβέντη μου, γι' αυτό!stephanos έγραψε:Και γιατί δεν κάνεις "Quote-Παράθεση" όπως όλος ο κόσμος;ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι, απλά όταν παραθέτω απόψεις άλλων, φροντίζω να αλλάζω το χρώμα...kotsos έγραψε:Αποστόλη τι έγινε??
Ξέβαψες στο πλυντήριο?![]()
![]()
ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα ανέβω Θεσσαλονίκη θα σε συναντήσω; Θα πας στον αγώνα με Ολυμπιακό;
-
Κυπελλο εμεις ή εμεις ή αλλος κανεις... ΠΑΟΚ εισαι... Τερμα η γκρινια εχουμε αγωνα αποψε, θετικη αυρα και Forza ΠΑΟΚΑΡΑ...
- ΑποστόληςΑ
Όχι, εγώ θα είμαι ο φουνταριστός, όπως το ξενιτεμένο poulain μου. Ο Κώστας θα είναι ο αντι-Ίβιτς κι εσύ ο Κουτσιανικούλης...giapas έγραψε:Παμε για νικη λοιπον με γκασιδη φουνταριστο , Αποστολη δεκαρι να μοιραζει παιχνιδι και Πλατωνα στα γκολποστ.

- ΑποστόληςΑ
Εσύ θα παίζεις στη θέση του Contreras...bane1980 έγραψε:Πιστεύω δικαιούμαι και εγώ μια ευκαιρία να δείξω την αξία μου, οπότε περιμένω θέση βασικού απόψε στην πλατωνική 11άδα...![]()
δεν τον φοβάμαι αυτόν τον ΠΑΟΚ σε τέτοια mats. λίγο με ταρακούνησαν οι απουσίες μας και η κούραση αλλα μια και ξεκουραστήκαμε το σαββατοκύριακο πιστεύω να είμαστε ok για αυτό το παιχνίδι.
θετικό το ότι κάποιοι στην ΑΕΚ ονειρεύονται να τελειώσουν τη πρόκριση από σήμερα.
περιμένω να βγει στο χόρτο η αντίδραση τwν παικτών στα όσα έχουν γίνει, και μια niki η ισοπαλία με goal
θετικό το ότι κάποιοι στην ΑΕΚ ονειρεύονται να τελειώσουν τη πρόκριση από σήμερα.
περιμένω να βγει στο χόρτο η αντίδραση τwν παικτών στα όσα έχουν γίνει, και μια niki η ισοπαλία με goal