Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Ρε παιδιά,αφου ο Vitolo ειναι τραυματίας,άρα δεν παίζει.
Για τον Αρίας ίσως να μην θέλουν να ρισκάρουν σε ένα τετοιο ματς να βάλουν κάποιον που δεν έχει παίξει ακόμη σε αγώνα..Πόσο μάλλον Ευρωπαικό αγώνα..Μπορεί όμως και να κάνουν λάθος άμα σκέφτονται έτσι.
Τώρα για τον Σώτο...Γιατί όχι? Δεν θυμάστε με την Zagreb όταν μπήκε στο ~90' πως γέμισε το γήπεδο? Την ασσιστ με την ξάνξη? Ξερει πολλά κιλά μπάλα το παιδι λαίμαι.!!
Τώρα ο Τσουκ... ντεν κσερει... κύριο Χαβο κσέρει καλύτερα
Για τον Αρίας ίσως να μην θέλουν να ρισκάρουν σε ένα τετοιο ματς να βάλουν κάποιον που δεν έχει παίξει ακόμη σε αγώνα..Πόσο μάλλον Ευρωπαικό αγώνα..Μπορεί όμως και να κάνουν λάθος άμα σκέφτονται έτσι.
Τώρα για τον Σώτο...Γιατί όχι? Δεν θυμάστε με την Zagreb όταν μπήκε στο ~90' πως γέμισε το γήπεδο? Την ασσιστ με την ξάνξη? Ξερει πολλά κιλά μπάλα το παιδι λαίμαι.!!
Τώρα ο Τσουκ... ντεν κσερει... κύριο Χαβο κσέρει καλύτερα
- george aspromayros
Αποστολη ωραια τα λες...αλλά η ουσια δεν ειναι το αποτελεσμα ..ειναι οτι με νικη προχωραμε παντου....
Μη νομιζεις οτι ξεχασα οτι εισαι ο γουρλης του κυπελλου...................
ελπιζω να σε δω στο ΟΑΚΑ!
Μη νομιζεις οτι ξεχασα οτι εισαι ο γουρλης του κυπελλου...................

ελπιζω να σε δω στο ΟΑΚΑ!
- ΑποστόληςΑ
Μπορείς να με δεις και πιο μπροστά σε κάποια καφετέρια που βλέπω τους αγώνες πρωταθληματος...
Μόνο με Παναθηναϊκό δεν πήγα (ήμουν Τούμπα) και Πανιώνιο (προσωπικοί λόγοι) και χάσαμε.
Μόνο με Παναθηναϊκό δεν πήγα (ήμουν Τούμπα) και Πανιώνιο (προσωπικοί λόγοι) και χάσαμε.
- george aspromayros
Σας διαβαζω κ σας χαιρομαι μπαγασηδες...για το στεκι του Πλατωνα!
εχω ομως 2 γιους που αμα παιζουμε κολλανε σα τσιμπουρια! περιμενω να μεγαλωσουν λιιγο κ τοτε θα μας δειτε..Ασπρομαυρη οικογενεια με τα δυο της τα γυφτακια να ουρλιαζουν για την αγαπη τους!
ααα ολα κι ολα! Εχουν αρχες τα παιδια μου.... που κληρονομηθηκαν απ το DNA μου!!
Συμπτωση?? τυχαιο??? Με παο ημουν κ γω πανω!! με τα πανθηρακια το ειδα απ το σπιτι

εχω ομως 2 γιους που αμα παιζουμε κολλανε σα τσιμπουρια! περιμενω να μεγαλωσουν λιιγο κ τοτε θα μας δειτε..Ασπρομαυρη οικογενεια με τα δυο της τα γυφτακια να ουρλιαζουν για την αγαπη τους!
ααα ολα κι ολα! Εχουν αρχες τα παιδια μου.... που κληρονομηθηκαν απ το DNA μου!!

Συμπτωση?? τυχαιο??? Με παο ημουν κ γω πανω!! με τα πανθηρακια το ειδα απ το σπιτι

- nick_shortjohn
Με Γκαρσία και Μπαλάφα (gika έγραψε:πόσο γρήγοροι μπορεί να είναι σε περίοδο προετοιμασίας;;;;

Συγνωμη αλλα ο Αριας ποσο ανετοιμος μπορει να ειναι ωστε να μην μπορει να παρει εστω ενα ημιχρονο συμμετοχης? Ε ας τον αφησουν για του χρονου τοτε.
Αισιοδοξία θες;george aspromayros έγραψε:Ωραια γελαμε ..αλλά τρελαμενε κατσε καλυτερα σπιτι σου!![]()
Με πηρε ενας φιλος που μενει Αγ.Πετρουπολη(δουλευει στην πρεσβεια μας) κ μου πε για την cska ...Ενταξει ολοι τα ξερουμε...αλλά αλλο να τα ακουω απο γνωστη του ποδοσφαιρου κ ειδικα του ρωσσικου...
φοβηθηκε το ματι μου ..μου πε για φοβερα γρηγορη κ επιθετικη ομαδα κ αλλα τετοια..
εκει που ημουν αισιοδοξος με πηρε απο κατω...γμσε τα
αντε ποτιστε με την αισιοδοξια σας μπας κ ζωντανεψω....
μακαρι ο φουστης ο φιλος μου να βγει ψευτης...........κ η ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη μας να τους .......μπιπ κ αυτους!
Αμέσως.
Να του πεις ότι θα μας κλάσουν τα @@ οι αρκουδιάρηδες.

Three-nil easy, they r a bunch of fucking muppeets
(for Mikw Basset fans only).
Πες στον φιλο σου πως γρηγοτερη ομαδα και πιο επιθετικη απο τη Βιγιαρεαλ,δεν ειναι!george aspromayros έγραψε: φοβηθηκε το ματι μου ..μου πε για φοβερα γρηγορη κ επιθετικη ομαδα κ αλλα τετοια..
Ας παιξουν οι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ οπως μπορουν και τα λεμε......λαιμαι!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Αυτοι θα πληρωσουνε για ολα...Εχουνε γινει πολλα τελευταια και ο ΠΑΟΚ οποτε πρεπει να σταθει στο υψος του το κανει.Δε μας νοιαζει ποιος θα παιξει,απλα θελουμε εναν ΠΑΟΚ που να σκιζει.Να μην παρουν ανασα.Η Τουμπα λαβα και η ομαδα φωτια και ας ερθουν...
Οσο για οσα συμβαινουν γενικως τελευταια η λεξη που μπορει να τα χαρακτηρισει δεν υπαρχει...
Αλλα τοσο τους ποναει γιατι βλεπουν οτι με κανεναν τροπο ο ΠΑΟΚ δε σταματιεται...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ....
Οσο για οσα συμβαινουν γενικως τελευταια η λεξη που μπορει να τα χαρακτηρισει δεν υπαρχει...
Αλλα τοσο τους ποναει γιατι βλεπουν οτι με κανεναν τροπο ο ΠΑΟΚ δε σταματιεται...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ....

Αναμφίβολα η Μόσχα είναι η πιο δυνατή ομάδα απ όλες μέχρι τώρα.
Για καλή μας τύχη θα παίξουμε όμως με αντίπαλο με ελλιπή προετοιμασία και σημαντικές απουσίες. Επιπρόσθετα οι παίκτες της CSKA είναι αρκετές μέρες πια μακριά απ τα σπίτια τους και συνήθως αυτό επιβαρύνει τη ψυχολογία.
Σε τέτοια φάση λοιπόν αν πατήσουν κατάμεστη και φλεγόμενη Τούμπα την Πέμπτη πιθανών να υποστούν ένα πρώτο σοκ.
Το θέμα είναι ποσο γρήγορα θα συνέλθουν. Το όπλο της CSKA είναι η μπάλα της. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Τα γκολ που ρίχνει κάθε άλλο παρα τυχαία είναι. Οι πάσες, οι εναλλαγές, οι κομπίνες, τα τρίγωνα, το ατομικό ταλέντο τόσων παικτών - όλα αυτά συνθέτουν μπάλα πραγματικά υψηλών προδιαγραφών.
Εδώ θέλει συνταγή τύπου Villareal πλην όμως σε πιο ανεπτυγμένο επίπεδο.
Ποντάρω στο ότι θα κατεβουμε με μια τακτική που είναι ήδη δοκιμασμένη. Ενώ η CSKA θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια κατάσταση που δε τη γνωρίζει και τόσο καλά. Και σε τέτοιο επίπεδο προετοιμασίας θα της είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεi και να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο. Γιατί απλούστατα η CSKA δε θα βρει γήπεδο μπροστά της. Mέχρι να το πάρει χαμπάρι το μάτς θα έχει ήδη τελειώσει με 2:0.
Για καλή μας τύχη θα παίξουμε όμως με αντίπαλο με ελλιπή προετοιμασία και σημαντικές απουσίες. Επιπρόσθετα οι παίκτες της CSKA είναι αρκετές μέρες πια μακριά απ τα σπίτια τους και συνήθως αυτό επιβαρύνει τη ψυχολογία.
Σε τέτοια φάση λοιπόν αν πατήσουν κατάμεστη και φλεγόμενη Τούμπα την Πέμπτη πιθανών να υποστούν ένα πρώτο σοκ.
Το θέμα είναι ποσο γρήγορα θα συνέλθουν. Το όπλο της CSKA είναι η μπάλα της. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Τα γκολ που ρίχνει κάθε άλλο παρα τυχαία είναι. Οι πάσες, οι εναλλαγές, οι κομπίνες, τα τρίγωνα, το ατομικό ταλέντο τόσων παικτών - όλα αυτά συνθέτουν μπάλα πραγματικά υψηλών προδιαγραφών.
Εδώ θέλει συνταγή τύπου Villareal πλην όμως σε πιο ανεπτυγμένο επίπεδο.
Ποντάρω στο ότι θα κατεβουμε με μια τακτική που είναι ήδη δοκιμασμένη. Ενώ η CSKA θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια κατάσταση που δε τη γνωρίζει και τόσο καλά. Και σε τέτοιο επίπεδο προετοιμασίας θα της είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεi και να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο. Γιατί απλούστατα η CSKA δε θα βρει γήπεδο μπροστά της. Mέχρι να το πάρει χαμπάρι το μάτς θα έχει ήδη τελειώσει με 2:0.

Νίκη 2-0 με γκολ στο 19' του Βιερίνια και στο 62' του Μουσλίμοβιτς
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γερά με τσαμπουκά θέλει. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε.
Οι φανέλες θα ματώσουν την Πέμπτη.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Οι φανέλες θα ματώσουν την Πέμπτη.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Αυτή η ομάδα έχει ψυχή όπως το απέδειξε πολλές φορές φέτος άντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.....