Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αρνητικός.
Φίλε μου είμαι αρνητικος, γιατί φίλε μου ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ 4 ΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ....
[list=][/list]
thief έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορούσα να δω το ματς και συνεπώς δεν έχω εικόνα. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι έτα τεράστειο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες και στον προπονητή μας. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..!!
Όμως προσοχή δεν πρέπει με τίποτα να επαναπαυτούμε. Υπάρχει ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ που είναι εξίσου δύσκολος και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή ΟΛΟΝΩΝ. Διοίκησης, παιχτών μα προπάντως του κόσμου μας. Πριν 10-12 χρόνια κάναμε ολόκληρο συλλαλητήριο για την διατησία του Παπαπέτρου. Ο κόσμος 20.000 ήταν εκεί. Σήμερα με πολύ μα πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση, με διοίκηση δικιά μας και ομάδα πολύ ανώτερη είναι ανεπίτρεπτο να μην αναλάβουμε ως κόσμος τις ευθύνες μας. Από κάτω ετοιμάζουν να μας τιμωρήσουν. Μία τιμωρία που είναι διπλή και τριπλή διότι εκτός του ότι θα μας τιμωρήσουν με τον οσφπ αυτό θα έχε πιθανόν περαιτέρω συνέπειες. Διότι με μία γεμάτη Τούμπα οι πιθανότητες αυξάνονται κατά πολύ υπέρ μας. Συνεπώς ένας αποκλεισμός χωρίς παρουσία κόσμου στοιχίζει όχι μόνο 1 ματς αλλά επιπλέον έσοδα και από τον αγώνα του ημιτελικού ΠΑΟ-ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ, και να μην μιλήσω βέβαια για τα παράπλευρα έσοδα πχ από κατάκτηση κυπέλλου κ.λ.π..
Εκεί που θέλω να καταλήξω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ 100% ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ (χτύπα ξύλο) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ, ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..??? ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ (και θα ρίξουν κάποιοι τις ευθύνες κατά του, όπως έγραψα από την πρώτη μέρα γιατί το έργο το έχουμε δυστυχώς ξαναδεί...) Ή ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..??
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ..??
ps: όσοι έχετε διαβάσει παλιότερα κείμενα μου ξέρετε το σεβασμό που έχω για τους συνδέσμους μας (ειδικά για μερικούς) που είναι άξιοι για χίλια 2 πράγματα. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΌ ΕΜΑΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Πέμ 20 Ιαν 2011, 03:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:edit: παράθεση
"yiannisPAOKitalia", καταλαβαίνεις όμως ότι η δική μου απάντηση φαίνετε έτσι ξεκρέμαστη και αόριστη... Τέλος πάντων...
Ελπίζω να καταλαβαίνεις το νόημα και την ουσία των κειμένων που ποστάρω... στεναχωριέμαι φίλε. Θέλω δικαίωση του κόσμου μας, αλλά δεν την βλέπω ούτε και φέτος...και για αυτό δεν θα φταίνε μόνο οι Αθηναίοι, αλλά και εμείς ως κόσμος....
Έβαλα παράθεση, τώρα βγαίνει νόημα αν και επαναλαμβανόμαστε.
Εγώ σε καταλαβαίνω. Έχεις δίκιο να ζητάς δικαίωση και αγώνα, αλλά η δικαίωση έρχεται όταν η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Ο αγώνας έχει νόημα όταν γίνεται επί ίσοις όροις. Εδώ μιλάμε για ελληνική δικαιοσύνη και superκλικ. Τι ψάχνεις?
Τι ψάχνω...;;;;...αυτό ρε φίλε που λέω από την πρώτη στιγμή...
1%, 5%, 20% θα το εξαντλήσω και θα το πολεμήσω...αλλά θα πολεμήσω ως κόσμος ΜΑΧΗΤΗΣ. Γιατί είμαι ΠΑΟΚ.
Θα "πολεμήσω" όμως τελικά ή τσάμπα συζητάμε ..????? ....Θα πολεμήσω ή την βγάζουμε σε ανακοινώσεις απλώς ότι νάναι.... (για να επανέρθουμε και στην ερώτηση που έκανα πριν 5 μέρες..;;;)
ps: αν αντέχετε Τούμπα κλειστή χωρίς καμία μάχη και με κάτω τα χέρια από τον ΙΔΙΟ το κόσμο μας, έ μπράβο μας....
Tελείωσε το πρώτο ημίχρονο! Εχουμε ακόμη ένα τώρα... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Γραμμένο πριν από κανά μήνα κι εξαιρετικά αφιερωμένο!
Το σκατό στην κάλτσα
Πάει καιρός γαυράκια που μας θεωρούσατε σαν τον φτωχό συγγενή του πρωταθλήματος. Αυτή η περίοδος όπου κατεβαίναμε στο τηγάνι σας και μας θεωρούσατε σαν έναν εύκολο αντίπαλο, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αν και ξέρετε πολύ καλά πως πάντα είχατε μέσα σας έναν φόβο όταν παίζατε με εμάς..
Και αυτό το φόβο τον αποκτήσατε εξαιτίας μας. Οι παλαιότεροι ξέρετε ότι πατώντας η ομάδα σας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης φαίνονταν να κλάνει μέντες. Ήξεραν τι τους περίμενε στη θρυλική Τούμπα, γι αυτό κι όταν κατάφερναν να πάρουν καμιά ισοπαλία, έκαναν σα να έχουν πάρει τρόπαιο. Αν κι από τότε για εσάς πιο εύκολο ήταν ένα τρόπαιο, παρά μία νίκη μέσα στην Τούμπα.
Άλλωστε, για να το καταφέρετε αυτό, προσπαθήσατε πολύ, περίπου 20 χρόνια δηλαδή, και βάλατε κάθε θεμιτό κι αθέμιτο μέσο για να το κατορθώσετε, αλλιώς ξέρετε, ότι ακόμη θα προσπαθούσατε να σπάσετε αυτή την τρομερή παράδοση! Αλλά πώς να το κάνουμε, είχατε (κι έχετε) τον τρόπο να καταφέρνετε να στήσετε τις δικές σας παραδόσεις, στηριζόμενοι σε σαθρές, πλην όμως στέρεες πρόσκαιρα, βάσεις είτε με την ανοχή των κατά καιρούς συνεταιρισμών που διοργανώνουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο, είτε με τη βοήθεια των διαιτητών!
Φοβάσαι γαυράκι γιατί ξέρεις ότι πλέον δεν είμαι αυτός που ήμουν. Φοβάσαι τώρα όμως, ακόμη περισσότερο, γιατί ξέρεις ότι είμαι αποφασισμένος να σε αμφισβητήσω και να σε στείλω στα τάρταρα μια και καλή. Άλλωστε, είμαι σίγουρος ότι ανέκαθεν πρώτος φόβος σου δεν ήταν ο βάζελος. Ήμουν και παραμένω εγώ. Ξέρεις ότι με τους άλλους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τη βγάλεις καθαρή. Με εμένα όμως, ΠΟΤΕ!
Το αντιλήφθηκες από πολύ νωρίς, όταν τότε, πριν από καμιά 45αριά χρόνια επιχείρησες να με κλέψεις τον Κούδα. Υπολόγισες όμως χωρίς το δικό μου πείσμα. Από την πρώτη σου κιόλας απόπειρα έφαγες τα μούτρα σου. Ούτε που είχες διανοηθεί πως θα εξελίσσονταν η συνέχεια. Χαμένα τρόπαια στο σπίτι σου, εξευτελισμός σου με νίκες-φαντάσματα, μία τρομερή παράδοση εναντίον σου και κάποιες ήττες-ντροπή για το όνομα και την ιστορία σου. Α, και μία τεράστια, ηθική ήττα όταν κατάφερες να δεις στη θύρα 7 του παλιού σου Καραϊσκάκη, μερικές χιλιάδες οπαδών μου να πανηγυρίζουν μία ξεγυρισμένη 4άρα που ακόμη τη σκέφτεσαι και κοκκινίζεις από ντροπή!
Αν και νομίζω ότι τα περισσότερα από όλα αυτά δε σε αγγίζουν, καθώς το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις μονίμως το πάνω χέρι με καθαρούς ή βρώμικους τρόπους. Δε σε νοιάζει να είσαι τίμιος όπως εγώ, σε αρκεί να είσαι τροπαιούχος με κάθε τρόπο. Επειδή όμως εγώ είμαι θιασώτης του «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ», πιθανότατα, ό,τι σε λέω, να μη σε πολυενδιαφέρει.
Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω που σε αναφέρω. Είναι πολλά περισσότερα τα οποία πιθανότατα να μη θέλεις να θυμάσαι από τον μοναδικό σου μαμιά στην Ελλάδα (για την Ευρώπη δε χρειάζεται να στα πω, άλλωστε μια ζωή η καλύτερη πουτ@να είσαι). Από πού να σε ξεκινήσω; Είναι μία 6άρα στις Σέρρες, είναι κάτι ντόρτια, είναι κάτι απίστευτα ματς όπου έβαζες Θεούς και δαίμονες για να με κερδίσεις… Είναι πολλά ακόμη που σε τσούζουν και δε θέλεις να τα θυμάσαι, γιατί ξέρεις ότι σε είχα ανέκαθεν στη φάπα.
Τι άλλο θες να σε πω; Για την Αλαμάνα, εκεί όπου ενώ νόμιζες ότι είχες να κάνεις με 60 παιδάκια σε πλάκωσαν καμιά 20αριά πούλμαν κι έψαχνες να κρυφτείς στα χωράφια (και που ακόμη αλλάζεις την ιστορία απλά για να μην ξεφτιλιστείς περισσότερο); Θες να σε θυμίσω κάτι κηδείες με κάσες που σε έχω κάνει; Θες να σε θυμίσω ότι κατέβαινα στο ΣΕΦ και έψαχνες να βρεις σιφώνια, πλακάκια και βρύσες να με πετάξεις γιατί πολύ απλά δεν είχες άλλο τρόπο να αμυνθείς; Να σε θυμίσω πόσες φορές ερχόσουν Τούμπα και δεν ήξερες αν θα φύγεις ζωντανός; Που κρυβόσουν πίσω από τους μπάτσους να σωθείς;
Που κατέβαινα στο ΟΑΚΑ χαλαρά με 10 χιλιάδες κόσμο και σε έσπαζα πλάκα; Που ερχόμουν σε αγώνες στην Αθήνα και ήσουν σε επιφυλακή μία βδομάδα πιο πριν επειδή φοβόσουν; Που ήρθα στον τελικό της Φιλαδέλφειας, σε πούλησα τρελίτσα, σε κέρασα μια 4άρα κι έφυγα σαν κύριος; Πόσα ακόμη για να σε αποδείξω ότι η ψεύτικη εικόνα που προσπαθείς να βγάλεις προς τα έξω είναι απλά μία τζαμαρία που είναι πολύ εύθραυστη να σπάσει, αρκεί να φύγουν από πίσω τα στηρίγματα που την υποστηρίζουν τόσα χρόνια;
Η πραγματική σου αξία φάνηκε πριν σε αναλάβει ο Θείος. Και ξέρεις ποια ήταν η ιστορία σου. Αυτή που εσύ ονομάζεις «πέτρινα χρόνια». Είναι η περίοδος που δεν είχες το ανάστημα να επιβληθείς στους άλλους και φαινόσουν τόσο γυμνός- μα τόσο αληθινός. Κι έπειτα, ήρθε ο Κόκκαλης. Σε έβαλε λεφτά, σε πούλησε μύθους και παραμύθια, τσίμπησε το φιλέτο από τα έσοδα της Ευρώπης, σε έβαλε να πληρώνεις 50 χρόνια για το γήπεδο που σε έφτιαξε με ξένα λεφτά και νομίζεις ότι ήταν ο Θεός σου.
Προσπαθείς μια ζωή να στηρίξεις μια ψεύτικη ιστορία με αναλήθειες και να φτιάχνεις μυθεύματα που τα πιστεύεις μόνο εσύ για να φτιάχνεις νέες γενιές από γαυράκια. Πέρυσι ήρθα 2 φορές στο σπίτι σου και το έκανα εξοχικό μου. Πέρυσι, έχοντας για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μία διαιτησία σχεδόν 50ρίσια, σε είδα πόσο μικρός κι αδύναμος ήσουν να με επιβληθείς. Και ξέρω ότι τρέμεις και μόνο στην ιδέα ο ΠΑΟΚ να δυναμώσει κι άλλο.
Γιατί πλέον εγώ έχω νοήμονες ανθρώπους στο τηγάνι που έχουν μυαλό και μπορούν να φτιάξουν ομάδα χωρίς τα δικά σου λεφτά που αγοράζεις πρωταθλήματα και κύπελλα. Και το ξέρεις πολύ καλά, ότι εάν εγώ καταφέρω να βρω κάποιον που θα με ανεβάσει επίπεδο και στα οικονομικά μου (εκεί όπου είναι το μόνο κομμάτι που με κερδίζεις), τότε, το ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσεις πουθενά!
Γιατί εδώ και 2-3 χρόνια με βλέπεις πως κατεβαίνω στο Λιμάνι. Βλέπεις την τρελίτσα που σε πουλάω με Γκαρσία, Βιτόλο, Ζλάταν, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ που δε μασάνε τίποτα. Εγώ έχω παίκτες με cojones κι όχι ηθοποιούς-παραμυθάδες που στο πρώτο μπουκάλι πέφτουν σαν καλές πουτ@νίτσες. Γιατί εμένα, αυτή είναι η ιδεολογία μου. Ακόμη κι από τη διαφορετικότητα της συμπεριφοράς των παικτών μου καταλαβαίνεις τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα μας..
Αλλά τι κάθομαι να ασχοληθώ μαζί σου; Άλλωστε ξέρω και πάλι πως θα ενεργήσεις και φέτος. Θα βγεις, θα βάλεις και τους δορυφόρους σου να κατακλείσουν όλα τα Μέσα, θα βγουν οι ΑΡΔ σου, θα βγει ο κάθε πικραμένος και θα μας πουλήσετε όλοι μαζί τον παπά του ψευτοπρωταθλητή. Αυτό που λένε, κηδεία με ξένα κόλλυβα! Αλλά είπαμε, οι ώρες σου τελειώνουν. Ξέρεις κι εσύ ο ίδιος πως πολύ σύντομα θα με έχεις μονίμως από πάνω σου και τρέχεις να προλάβεις να χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς, γιατί όπως και να ‘χει, είναι πολύ δύσκολο να έχεις μονίμως από πάνω σου ένα Δικέφαλο Αετό και να κοιτάς συνεχώς τα παπ@ρια του!!
ΥΓ. Στο ματς του δευτέρου γύρου να ξέρεις, έχουμε ετοιμάσει υποδοχή της μεγάλης ομάδας της Τρούμπας!! Αν δεις τίποτα οικείες γυναικείες φυσιογνωμίες μην απορήσεις, απλώς θα υπάρχει η αναβίωση των παλιών- γνωστών εθίμων της περιοχής σου!!
ΥΓ2. Α και να ξέρεις, η Θεσσαλονίκη που έβριζες εσύ, ξέρει να «κερνάει» καλύτερα από εσένα, οπότε πριν έρθεις, πάρε προφυλάξεις!
ΥΓ3. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου γαυράκι.. Τα υπόλοιπα σε καμιά 15αριά αγωνιστικές.. Τότε που θα νοιώσεις πως γ@μάει η Θεσσαλονίκη!!
Η... απόγνωση του Άγγλου σχολιαστή για τα όσα ΔΕΝ είδε ο Τριτσώνης κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Τα όσα δεν είδε ο Σταύρος Τριτσώνης κατά τη διάρκεια, κυρίως, του πρώτου μέρους, εκτός από τις αντιδράσεις των ανθρώπων και των παικτών του ΠΑΟΚ... έβγαλαν από τα ρούχα του και τον Άγγλο σχολιαστή που έκανε μετάδοση μέσω Αλ Τζαζίρα. Σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο και μετά τα συνεχόμενα λάθη του Αθηναίου ρέφερι ο σχολιαστής αναφώνησε με όρεξη να κοροϊδέψει τα όσα συνέβαιναν: "Τhis happens only in Greece!", δηλαδή, "Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα."
Κρατήστε ότι αυτό, το είπε ένας άνθρωπος που έχει πολλές περισσότερες παραστάσεις από σκληρά μαρκαρίσματα από το πρωτάθλημα Αγγλίας. Και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα. Αν στη χώρα που γεννήθηκαν τα δολοφονικά μαρκαρίσματα και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και διαιτητών αρχίζουν και απορούν με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, τότε κάτι δεν πάει καλά, κύριε Τριτσώνη.
H oμάδα αγωνιστικά ήταν σε κάποια χρονικά σημεία καλή και σε κάποια άλλα κακή.
Ο Βιτόλο και ο ανετοιμος Ιβιτς ειναι δυστυχώς μεγάλες απώλειες και δε σε αφήνουν να κανεις το παιχνίδι σου
Εγώ χτες πειστικα ότι ο γαυρος θα πάρει το πρωτάθλημα με άνεση και μάλλον δε θα χάσει άλλο βαθμο στο Καραισκάκη.. Και πως να χάσει άλλωστε με τετοια κορακια και τετοια απιστευτη αβαντα. Αυτος ο στ@ρ@πους ο χοντρος εχει κανει σε 6 μηνες το Κοκκ@λη να μοιάζει με ερασιτεχνη .. ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αυτα..
Εδώ ρε ο κοντος, με τα καλά του και τα άσχημα του, έχει τρελαθει. Ηταν τοσα χρονια στον αλλο βρυκολακα και έμαθε που και που να παιρνει κανενα φαουλ. Και εχει εδώ και για να παρει ενα γ@μηδι φαουλ πρεπει να καταληξει με 2 καταγματα... Κ φαινεται απο τις αντιδράσεις του και τις διαμαρτυριες. Εχει τρελαθει λεμε.
Μονο ετσι γινεται να πάρεις αποτέλεσμα. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙΣ πουθενα και να σε πάει η μπάλα. Δε γινεται αλλιώς.
Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που οι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ , με τις όποιες αγωνιστικές ατέλειες και μειονεκτηματα ειναι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ και απέδειξαν για αλλη μια φορα οτι ξερουν που αγωνιζονται.
Τι να πω στο Τσιριλο? Οτι εχασε σε κάποιες φασεις τη τιτικα? Αφου το βλέπω να τρελενεται με αυτα που βιώνει. Και να τα χωνει στα ισα στους κ@λογαυρους, εκει στο αραουτ.
Τι να πω για το Γκαρσια??? Οταν πάει να εκτελέσει το κόρνερ και το σκηνικό θυμίζει λωρίδα της γαζας και παρόλαυτα ο Παυλάρας τους γραφει στα αρκιντια του και τραβαει ενα κορνερ αλα Χατζηπαναγη.. Λες κ οσο τον εβριζαν αυτος κ@υλ@νε παραπάνω και έλεγε απο μέσα του...θα σας καρφωσω ρε απογονοι
Τι να πω για το Βιερινια? Που βάζει το γκολ και πανηγυριζει μέσα στο κ@λοσπιτό τους λες και ειναι κανας συνδεσμιτης απο το Μπέλλο?
Σας ευχαριστω ρε μαγκες για το τσαμπουκα που δειξατε. Δε με νοιαζουν ουτε οι προκρισεις ουτε τιποτα. Αμα θελει ο δαφνομυρωδατος εφηβος θα στειλει ενα Ταλίμπαν παλι να το ληξει το ματς απο το 80...όπως παλια. Δε με νοιαζει.
Ακριβως. 4 παίκτες που περυσι ηταν στυλοβατες . Για να μη πω για προετοιμασιες κλπ κλπ.
Γιαυτο αδερφια αφηστε στην ακρη τα σχολια για εμφανιση και "δικαια" αποτελεσματα. Για όσους δε το κατάλαβαν χτες έπαιζε μια ομάδα 50 μυρίων με τρελη αβαντα απο το κορακι ...κ εσυ ήσουν με τους Τσουκαλάδες ( μια χαρά το παιδί ήταν , για να μη παρεξηγηθω) Και τους πουλησες τρελα.
Δεν θεωρώ καθόλου άδικο το χθεσινό αποτέλεσμα. Όπως έχω γράψει ο φετινός ΠΑΟΚ έχει ωριμάσει σαν ομάδα και μπορεί και σκοράρει με λίγες τελικές προσπάθειες. Μου άρεσε που η ομάδα έδειξε πυγμή και πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και στο β΄ μέρος ο ανέτοιμος Ivic έπεσε σε απόδοση, συμπαρασύροντας και τον μέτριο Φωτάκη που παρέα στον σταθερά μέτριο Τσουκαλά (μέτριος με όλες τις ομάδες, από τις Σέρρες μέχρι χθες) δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Θα σταθώ στην προκλητική διαιτησία του Τριτσώνη, ο οποίος βέβαια ήταν όπως ακριβώς τον περίμενα: σταθερά στο 70-30 υπέρ του Ολυμπιακού. Μέχρι το 17΄ δεν μας είχε δώσει τρία επιθετικά φάουλ, δύο στον Σαλπιγγίδη (το ένα ήταν και κάρτα) και το άλλο στον Ivic που τον έριξε κάτω ένας παίκτης του Ολυμπιακού, εκτός φάσης κι ενώ φεύγαμε στην αντεπίθεση (κι αυτό κάρτα). Απέβαλε σκανδαλωδώς τον Χάβο στο 24΄. Έδινε φάουλ ανάποδα, κάποια άουτ τα έδωσε κόρνερ και κάποια πλάγια άουτ τα έδωσε ανάποδα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δίνει επιπλέον επιθέσεις στον Ολυμπιακό. Αγνόησε προκλητικά τα χτυπήματα του Pantelic στον πεσμένο Contreras, του Melberg στον πεσμένο Φωτάκη (αν δεν κάνω λάθος) και την αγκωνιά πάνω στον Κουτσια (για τον τραυματισμό του οποίου διέκοψε το παιχνίδι), κιτρινίζοντας μόνο τους δικούς μας και τον Τοροσίδη, ο οποίος παραλίγο να μας έδινε τα πόδια του Vieirinha στο χέρι! Το πρώτο δοκάρι το είχαμε εμείς, σε κόρνερ του Garcia. Προηγήθηκε σουτ του Σαλπι που πήγαινε μέσα, αλλά το κόντραρε την τελευταία στιγμή ο Μέλμπεργκ, σε κόρνερ. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και παρ’ όλο που στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ, αντέξαμε, αλλά στο 45 +1΄ εμείς είμασταν οι άτυχοι, αφού η κεφαλιά του Modesto κόντραρε πάνω στον Τσουκαλά, άλλαξε πορεία και μπήκε γκολ. Στο δεύτερο το κέντρο μας έπεσε και δεν μπορέσαμε να φανούμε απειλητικοί. Παρουσιάστηκε παρ’ όλα αυτά μια καλή στιγμή στον Τσουκαλά, όταν λόγω τρύπας έφτασε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά είτε τα ‘χασε, είτε δεν είναι ικανός στην τελική προσπάθεια, γιατί το σουτ που έκανε ήταν για κλάματα! Η μακρινή assist όμως του Cirillo στο 82΄, μου θύμισε λίγο την αντίστοιχη του Lino στον Μουσλι, στον 2-1 της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, πέρυσι. Καλό κοντρόλ από τον Βιερι, που δεν του έφυγε η μπάλα, παρά λίγο μόνο, ώστε με άμεση προβολή να προλάβει τον καθυστερημένο Νικοπολίδη. Από βλακεία του Cirillo o Ολυμπιακός, λίγο αργότερα, έχασε την ευκαιρία της σεζόν και μαζί και τη νίκη. Ο Χαλκιάς ήταν καλός. Ο Snau πάνω από το μέτριο, καλός ο Cirillo, χάρη στην assist του οποίου ισοφαρίσαμε, θα ήταν πολύ καλός αν δεν έκανε εκείνο το μεγάλο σφάλμα, Το καλύτερο παιχνίδι του Contreras. Ήταν εμφάνιση παίκτη παγκοσμίου κυπέλου (Πουγιόλ). Ο Lino είχε περισσότερες κακές στιγμές, παρά καλές. Ο Τσουκαλάς οριακά μέτριος. Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε παραπάνω, αυτή τη στιγμή. Ίσως αργότερα. Φέτος, όχι. Ο Μπαλάφας, έπαιξε λίγο, αλλά όσο έπαιξε κρατήθηκε αξιοπρεπώς. Ο Garcia τα έδωσε όλα. Ο Φωτάκης μέτριος. Ο Ivic μέτριος. Μετά το 60΄άρχισε να πέφτει αρκετά, ως ανέτοιμος. Ο Σαλπι είναι απαραίτητος και όταν δεν σκοράρει. Βοηθούσε ακόμη και στην άμυνα. Ο Κουτσια φάνηκε ζωηρός, αλλά είναι εμφανές, σε μια – δυο φορές που μπήκε αρχικά μόνος από τα δεξιά, ότι ΔΕΝ μπορεί το κάτι παραπάνω, γιατί γρήγορα μπλοκαρίστηκε και του πήραν τη μπάλα. Ο Μουσλι έπαιξε λίγο. Θεωρώ ότι πρέπει να παίζει βασικός, μαζί με Σαλπι σε 4-4-2. Μάλλον θα τον ξεκινήσει με Ξάνθη (μέχρι να τραυματιστεί πάλι).
Εν ολίγοις, πήγαμε σχετικά καλά, σπάζοντας το σερί του Ολυμπιακού. Η ομάδα δείχνει περισσότερη ωριμότητα από πέρυσι. Χρειαζόμαστε όμως, οπωσδήποτε ένα καλύτερο (αμυντικά) αριστερό μπακ κι ένα τουλάχιστον χαφ, γιατί ο Τσουκαλάς δεν μπορεί, ο δε Φωτάκης μόνον οριακά. Και βέβαια, με την ελπίδα ότι θα επανέλθει ο Ivic.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.