Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

Καλύτερος παίχτης

Χαλκιάς
132
42%
Cirillo
14
4%
Garcia
24
8%
Σαλπιγγίδης
22
7%
Contreras
7
2%
Lino
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουτσιανικούλης
16
5%
Vierinha
74
24%
Snautsner
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσουκαλάς
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Ivic
1
0%
Μπαλάφας
11
4%
Muslimovic
9
3%

Σύνολο ψήφων: 314

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Sera4 »

moican4 έγραψε:Εχετε παρει χαμπαρι οτι μετα τον γαυρο ,θα παιξουμε τελικο Κυπελλου με τον μ-πεο.?
κατσε ρε μη βιαζεσαι εχουμε και βαζελοχανουμο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο γαυρος ειναι το θεμα φιλε, αυτοι ειναι "τελειωμενοι"...

Περνας γαυρο, πας τελικο και το παιρνεις γιατι στον τελικο παιζεις με λιμο οπως το 2003 ...

Γι αυτο εχω τρλαθει ...
Μεσα στην πενταδα θα ειμαστε , ο γαυρος θελει το πρωταθλημα σαν τρελος, ο βαζελος διαλυμενος θα κυνηγησει οσο μπορει το πρωταθλημα, το χανουμι για τα πανηγυρια...

Ασε με γμ το κερατο μου...Και να πω οτι δεν τα ειπαμε νωριτερα....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αυτό το παραμύθι ''να απομονώσουμε 100-200 δικούς μας που κάνουν τα επεισόδια'' πόσες φορές το έχετε ακούσει;
Δηλαδή, ψέματα θα λέμε στον εαυτό μας ρε παιδιά;

Εμενα το θέμα μου είναι ένα. Στην τελική αδιαφορώ πλήρως για αυτούς που κάναν τα επεισόδια, ούτε ''αδέρφια μου'' είναι ούτε τίποτα. Άλλον ΠΑΟΚ έχω εγώ στο μυαλό μου, αυτοί δεν έχουν μυαλό. Επίσης αδιαφορώ τελείως και επί 2 φορές για τους μπάτσους.

Εμένα με νοιάζει που εν έτη 2010 δεν θα μπορώ να πάω στο γήπεδο να δω την ομάδα μου να ξεσκίζει τον αιώνιο εχθρό της. Και ας μην έχουμε αυταπάτες για την τιμωρία, η Τούμπα κλείνει κύριοι. Και κάτι, άλλες φορές λαλίστατοι σύνδεσμοι, τώρα είναι στη μούγκα και στο πασατέμπο.

Επίτελους, μιλάμε για αυτά τα πράγματα κοντά 30 χρόνια τώρα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εγω δεν ανεχομαι το νταιλικι ρε μαγκες
δεν ειναι δυνατον μερικα ανισσοροπα φλωρακια που σ ολη τους τη ζωη τις τρωνε ,να βγαζουν συνεχως τα απωθημενα τους στην αγαπημενη μου ομαδα,για την οποια εχω θυσιασει ατελειωτη φαια ουσια και εχω ματωσει οικονομικα και ψυχικα...ποιος εισαι ρε μαλακισμενο?
πραγματικα μου προκαλουν εμετο..
χτες παλι τα ιδια..ψευτομαγκιες προσβολλες σε ανυποψιαστους ανθρωπους κτλ..
και ελα ρε ΠΑΟΚ εισαι παμε να μπουμε ετσι ..
και αν τους τη πεσει καποιος απο θυμο για τη δυσφημιση που απλοχερα προσφερουν στην ομαδα και με πραγματικη αγαπη για τον ΠΑΟΚ αρχιζουν τα σπριντ και διαλυονται αριστερα και δεξια...
βρωμερες κατσαριδες
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Παιδιά τέτοια εικόνα όπως χθες δεν ξάναδα,πραγματικά,δηλαδή να είναι το 8χρονο παιδάκι με τον πατέρα,να το βλέπεις και να λυπάται η ψυχή σου.
Την ακριβή αιτία που ξεκίνησαν τα επεισόδια δεν την κατάλαβα.(ούτε και και αρκετοί ακόμα)
Ήμουν με τον πατέρα μου και περιμέναμε τους υπόλοιπους λίγο πριν από την πεζογέφυρα και ξαφνικά βλέπουμε τους "δικούς μας" να ορμάνε σε μία διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν σταθευμένη εκεί πέρα και να πετάνε πυρσούς,πέτρες,κλπ(βέβαια κακώς τους είχαν αυτούς εκεί κατ'εμέ).Αρχικά αυτοί καλύβονται και ρίχνουν λίγα χημικά,αλλά σε λίγο ηρεμούν(κάπως) τα πράγματα και μπαίνουμε μέσα.Και (ω ναι) αναθερμαίνονται να επεισόδια και αρχίζουν οι άλλοι να ρίχνουν δακρυγόνα και χημικά αβέρτα,σε σημείο που δεν μπορούσες να αναπνεύσεις.Ήμασταν κλεισμένοι στο πέταλο δεν υπήρχε πουθενά να πας,(τρομερός πόνος σε λαιμό,μάτια,αδύνατον να αναπνεύσεις,φαντάσου πως ήταν για τους πιτσιρικάδες) και μετά κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του γηπέδου όπου κάποιοι σπάνε την πόρτα και περνάμε(ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα είχαμε πολύ χειρότερα έτσι στριμωγμένοι).
Σημειωτέον εκεί ήταν Βολιώτες και δεν γινόταν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ,καθόμασταν και συζητούσαμε με τους ανθρώπους ήρεμα κι ωραία.Μετά από αρκετή ώρα που καθάρισε η ατμόσφαιρα και ηρέμησαν τα πράγματα ξεκίνησε και το ματς.
Όμως,να πεις άι στο διάολο φταίνει οι μπάτσοι για την αρχή(έχω τις αμφιβολίες μου βέβαια).Όταν βλέπεις τον άλλον τον μαλάκα,40 και χρονών να λέει μας πουλάνε τρέλα οι Βολιώτες πάμε για ντου(ενώ οι πλειοψηφία των φιλάθλων καθότανε και απλά κοιτούσε το ματς).
Α,και εγώ δεν είδα όλους τους φιλάθλους μας να είναι έτοιμοι για επεισόδια,παρά μόνο 10-20 μ@λ@κες που ότι και να γινόταν ήταν οι πρώτοι που έφταναν στην "περιοχή" έτοιμοι για φασαρίες.Και φαινόταν ότι οι συγκεκριμένοι ήταν κομμάτια.
Αυτά,και συγγνώμη για το μήκος του κειμένου...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν κάτι ΗΔΗ έγινε, εκτός του να μου γίνει μάθημα κλπ και να κάνω ότι χρειάζεται για να μην "ξαναγίνει", να κοιτάω ΑΜΕΣΩΣ την αντίδραση / αντιμετώπιση κλπ της επόμενης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ημέρας...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ!!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ζαγοράκη, βάλε λυτούς και δεμένους να ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ η εκδίκαση, μέχρι να περάσουν τα ντέρμπυ... ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ!!!

Ζαγοράκη, αν δεν μπορείς να το κάνεις παρασκηνιακά, κάντο "έξυπνα", πουλώντας ΤΡΕΛΑ... Κάλεσε για μάρτυρες τους 5.000 οπαδούς κλπ (όπως είπε και κάποιος μερικά ποστ πιο πριν) και ας κρατήσει η εκδίκαση 4 χρόνια... Βρες τρόπο να ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ... Με οποιονδήποτε τρόπο (ειρηνικό πάντα)

Ζαγοράκη, βγάλε τον κόσμο ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ... Οι γριές κατέβαιναν κάθε 3 μέρες στην Αθήνα το καλοκαίρι για να μην πέσει η ομάδα τους στη Β... Και τα κατάφεραν...

Ζαγοράκη, δώσε την έμπνευση... Δώσε το σύνθημα...

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... έχεις αρχίδι@; ΕΧΕΙΣ; ΛΕΓΕ ΡΕ ΕΧΕΙΣ;

Ωραία, αφού λοιπόν ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙ@, ΑΝ τελικά δε μπορέσεις να αποτρέψεις την κρεμάλα που σου έστησαν, πούλα κι εσύ τρέλα... ΜΑΖΕΨΕ 40.000 κομμάτια ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ την ώρα που μέσα η ομάδα θα δίνει μάχη... Ας μπουν γιαγαντοθόνες γύρω από το γήπεδο (το κόστος ενοικίασης είναι γελοίο, για έναν τέτοιο σκοπό...) και οι ιαχές να ακούγονται ΜΕΣΑ...

Οι παίκτες μας να παίζουν με την...τρίχα (και όχι μόνο) κάγκελο...

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ...

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ "ΦΥΛΑΕΙ" 40.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ;;;;

ΧΩΡΙΣ να τσιμπήσεις σε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ;;;

Μπορείς να ξεκινήσεις ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ να κλείνεις το κέντρο, την πόλη ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι να (μην) βγει η απόφαση;

ΜΠΟΡΕΙΣ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΙΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ και να μην σκεφτούμε το "έλα μωρέ θα πάνε οι άλλοι, που να τρέχω εγώ τώρα";

υ.γ. έχουμε πει πολλές φορές ότι η κοινωνία κοχλάζει... μια σπίθα με αφορμή το οτιδήποτε, είναι ικανή να πυροδοτήσει όλη την αγανάκτηση του κόσμου για όλα αυτά που βιώνει τον τελευταίο καιρό...

Τι λέτε; τους παίρνει να το ρισκάρουν;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Interad respect...
Ξεκινησα κιολας...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στειλτε ΌΛΟΙ ένα μήνυμα στην ΠΑΕ μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο σάιτ της.

Ζητήστε όλοι να πάρει μέτρα!

Να αναβάλει την εκδίκαση και να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο για να ζητήσουμε ίση μεταχήρηση σε όλα.

Στείλτε όλοι έστω και ένα μέιλ!!

5 λεπτά υπόθεση!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! ΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ! ΔΩΣΤΕ ΙΔΕΕΣ!

ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΛΟΥΣ!!!!!!

Η διεύθυνση για να μην ψάχνεται πως θα στείλετε το μέιλ είναι εδώ:
http://paokfc.gr/contact.jsp;jsessionid ... 9&extLang=

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Άντε να πω κι εγώ τα δικά μου.

Δε θα μιλήσω για "100-200 κακούς" που μας χαλάνε την εικόνα. Με τη λάσπη που έχει ριχτεί εναντίον των ΠΑΟΚτσήδων, ακόμα και ουδέτεροι φίλαθλοι μάς λένε μάο-μάο ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχουμε σε πολύ λιγότερα επεισόδια από οπαδούς του ΠΟΚ. Έβλεπα ανταποκρίσεις απ' το παιχνίδι και δεν είχαν πρώτη εικόνα κάποιο γκολ αλλά σκηνές από τα επεισόδια! Ο ΠΑΟΚτσής είναι το πειραματόζωο, ο εύκολος στόχος που μπορούν όλοι και δείχνουν με το δάχτυλο για να ξεχνάνε τα δικά τους χάλια και πρέπει να το "συμμαζέψει" η αστυνομία.

Τι πρέπει να κάνουμε για να επιβιώσουμε; Πάρα πολύ απλό. Ούτε "απομονώσεις" ούτε τίποτα, ο διαχωρισμός "καλή πλειοψηφία - πρόβατα" - "κακή μειοψηφία - ρετσινοπνίχτες" είναι χαζός και υπεραπλουστευτικός. Απλώς πρέπει να γίνει μια αλλαγή στην οπαδική νοοτροπία που ενδεχομένως θα πάρει καιρό:

1) Τα ντου ΔΕ σε κάνουν μάγκα ή καλύτερο φίλαθλο και είναι ψέμα ότι αυτά γεννάνε ΠΑΟΚτσάκια. Ανήκουν σε άλλες εποχές, οι οποίες ΔΕΝ ήταν σε όλα τους καλύτερες από τη σημερινή.
2) Δεν είναι αυτοσκοπός η σύγκρουση με την αστυνομία. Θα μου πείτε για σταματήματα λεωφορείων, για αυθαιρεσία, για δακρυγόνα και συλλήψεις και θα έχετε δίκαιο. Το να ξεσπάμε γι' αυτά όμως στο επόμενο παιχνίδι δεν έχει κανένα νόημα. Το να είσαι κατά της αστυνομίας είναι ακόμα μια ηλίθια μόδα του καιρού. Και για να μη δω απαντήσεις τύπου "είσαι μπατσολάγνος", σας λέω ότι ανάμεσα σε αυτούς που δικαιολογημένα αντιπαθούν την αστυνομία υπάρχουν πάρα πολλοί που το κάνουν από μόδα επειδή acab και ξερωγώ και ΠΑΟΚ είσαι και γ@μώ τα τουρνικέ. Σε αυτούς αναφέρομαι. Η τζάμπα μαγκιά στην πλάτη της ομάδας.

Δεν μπορούμε να εξακολουθήσουμε να είμαστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα, οι πιο τρελοί, οι πιο ευρηματικοί χωρίς αυτά; Δεν μπορεί το πάθος να βγαίνει σε συνθήματα; Αυτά όλα μόνο μέσω συνδέσμων μπορούν να αλλάξουν. Ρίχνω σε αυτούς κομμάτι απ' την ευθύνη ΟΧΙ για τα επεισόδια ή για κάθε κακό που έχει βρει τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια αλλά για την ανοχή στην τζάμπα μαγκιά, γιατί από αυτούς έχω απαιτήσεις και δεν έχεις απαιτήσεις από κάποιον που θεωρείς "ρετσινοπνίχτη"...

Ωραίο το κείμενο του interad και συμφωνώ. Η ομάδα πρέπει να παλέψει για τα συμφέροντά της και η ιδέα είναι πολύ καλή. :pano:
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Μέτρια εμφάνιση, σημαντική νίκη.

Επιτέλους καταφέραμε να διπλασιάσουμε το προβάδισμά μας και να ηρεμήσουμε.

Επιτέλους ένα ευρύ σκορ, έστω και με μέτρια εμφάνιση.

Επιτέλους πήραμε πέναλτυ κι ας το χάσαμε.

Επιτέλους ο Σαλπι παίζει αυτό που μπορεί.

Βιεϊρίνια: ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος μετά τον Σισέ, αλλά πρέπει να αποκτήσει διάρκεια. Μόνο με εξάρσεις και πάλι σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου... Εκεί που πήγε να του περάσει όλους με χάλασε αρκετά. Καταλαβαίνω πώς νιώθει ένας τόσο τεχνίτης παίκτης, αλλά καλό είναι να μην αποκτήσει τέτοιου είδους νοοτροπία.

Τσουκαλάς: Πολύ σωστή η αλλαγή του Χάβου που έβαλε τον ξεκούραστο Μπαλάφα στη θέση του κουρασμένου και αργού Τσουκαλά ο οποίος δεν πρόσφερε πολλά πράγματα. Δεν παίρνω καταδικαστικές αποφάσεις, δν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, είναι αργός και με χαμηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης για τόσο μεγάλη ομάδα και τόσο σημαντική θέση (αν δουλευτεί δν ξέρω πόσο μπορεί να ανέβει). Μπράβο του πάντως που από κάποια Σαλαμίνα ήρθε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ και παίζει βασικός και βοηθά σε μια θέση που έχουμε μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, όμως και χτες είχε ευθύνη που δεχτήκαμε τέτοια κύματα επιθέσεων από μια μέτρια ομάδα...

Κουτσια: Θέλει ανοιχτό γήπεδο. Χτες σε κάποιες περιπτώσεις το βρήκε. Ήταν καλός, αλλά δεν είναι χαφ γραμμής, ούτε καν εξτρέμ διότι το μόνο που κοιτάει είναι να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Μπορεί να κρατήσει μπάλα; Να περάσει έναν-δυο παίκτες και να κάνει κάτι ουσιώδες; Να βγάλει μια καλή σέντρα; Να σουτάρει καλά από μακριά; Δύσκολα... Άρα δύσκολα και για τη θέση αυτή... Πάντως χτες βοήθησε.

Λίνο: Για ακόμη μια φορά κακός, με τουλάχιστον 3 εύκολα πουλήματα μπάλας που έδωσαν την ευκαιρία στους άλλους για αντεπίθεση. Περιέργως όμως τα κατάφερε σχετικά καλά απέναντι στον κοντό και γρήγορο Μπρέσκα. Το θετικό είναι ότι έχεις έναν αριστερό μπακ, που και στο 60% των δυνατοτήτων του να παίζει θα σου δώσει 3-4 γκολάκια και άλλες τόσες ασιστ σε μία σεζόν. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιο αρ μπακ...

MVP: Χαλκιάς
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ..ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ..ΑΜΑΝ ΠΙΑ!ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

ΕΚΔΡΟΜΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ;;;;;; ΕΧΕΙΣ;;;

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ;;;

ΝΑΙ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.;;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ....

ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.....

υγ: το καπσ λουκ ηταν επιτηδεσ ανοιχτο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

για πειτε μου εσεις που ξερετε λοιπον τι ακριβως εγινε..για να ξερω και γω ο καναπεδακιας..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατί δεν διαβάζεις την ανακοίνωση της ΠΑΕ για αρχή;;;

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”