alex ntepo έγραψε:Λυπάμαι που θα διαφωνήσω, αλλά η φάση του Σαλπιγγίδη ΔΕΝ είναι πέναλτι κατά τη γνώμη μου, και αυτό φάνηκε από το ριπλέι με κάμερα πίσω από (και κάθετα προς) τους παίχτες, που ΕΔΕΙΞΕ η κρατική τηλεόραση.
ειναι τοσο πεναλντι οσο ειναι και το φαουλ που δινει κατα του σαλπι σε τακλιν στον αβρααμ.
ριχνει τον παικτη και μετα βρισκει την μπαλα. σωστα δινει το φαουλ υπερ του αβρααμ, λανθασμενα δεν δινει το πεναλντι υπερ του σαλπι.
εαν μπορει καποιο παιδι και εχει τις φασεις εας τις βαλει την μια μετα την αλλη και θα δεις φιλε μου απο το ντεπο ποσο ιδιες ειναι.
για το ματς δεν εχω να πω πολλα αλλα οτι χασαμε γιατι φοβηθηκαμε τον αντιπαλο. η μπαλα που επαιξε ο ΠΑΟΚ απο το πρωτο γκολ μεχρι να τελειωσει το ημιχρονο ειναι η αποδειξη.
φαση κλειδι η κεφαλια του φωτακη. επρεπε να κανει πασα στον ιβιτς που ηταν μπροστα σε αδειο τερμα και χωρις αντιπαλο.
σοβαρα παραπονα απο τον μαλεζα για την αναπτυξη του παιχνιδιου. εαν δεν μπορεις μην κατεβαζεις την μπαλα.
σοβαρα παραπονα απο λευτερη για την απαραδεκτη εμφανιση. φοβηθηκε το ματς και δεν μπηκε καθολου. κριμα γιατι μεχρι τωρα ειχε δειξει οτι παιζει με παθος. ο ζουελα δεν εδωσε κατι παραπανω απο τον ανις αμυντικα αλλα σιγουρα εδωσε λιγοτερα επιθετικα. σε ολο το ματς και απο τις δυο φορες ελαχιστα επαιξαν τα μπακ με τα εξτρεμ.
τις εκανε τις μαλακιες του ο παμποριδης αλλα δυστηχως δεν αξιζαμε κατι παραπανο. συνεχιζουμε.