Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

alex ntepo έγραψε:Λυπάμαι που θα διαφωνήσω, αλλά η φάση του Σαλπιγγίδη ΔΕΝ είναι πέναλτι κατά τη γνώμη μου, και αυτό φάνηκε από το ριπλέι με κάμερα πίσω από (και κάθετα προς) τους παίχτες, που ΕΔΕΙΞΕ η κρατική τηλεόραση.

δες το εδω παλι κ εγω τα ιδια ελεγα με εσενα .........

[youtube]Oou7BMyMyP8[/youtube]
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Pegasus έγραψε:Ο Μιραλάς σήμερα έγινε μάγκας κάνοντας ένα σουτ. Μην τον παρουσιάζετε ως πρότυπο.

ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Φτανει ρε με τα κομπλεξ! Σιγα την κοπρια ρε, εβαλε δυο γκολ απο τα οποια το ενα τετ α τετ και το αλλο μονος στη μεγαλη περιοχη!!!!
Ποτε βρεθηκε ενας επιθετικος μας σε τετοια θεση???? Σισε ναι ειναι παιχταρα. Ποιος μιραλας και τραλαλας ρε/? Που ηταν στο υπολοιπο ματς???? Εχει καλη εκτελεση οκ, αλλα κατευθειαν κραξιμο και συγκριση με Σαλπι και Μουσλι!!!
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

PARASANDALOS έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Λυπάμαι που θα διαφωνήσω, αλλά η φάση του Σαλπιγγίδη ΔΕΝ είναι πέναλτι κατά τη γνώμη μου, και αυτό φάνηκε από το ριπλέι με κάμερα πίσω από (και κάθετα προς) τους παίχτες, που ΕΔΕΙΞΕ η κρατική τηλεόραση.

δες το εδω παλι κ εγω τα ιδια ελεγα με εσενα .........

[youtube]Oou7BMyMyP8[/youtube]

Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο Σαλπιγγίδης πέφτει πολύ πριν γίνει επαφή με τα πόδια του Αβραάμ. Αν υπήρχε περίπτωση πέναλτι, θα ήταν αν ο Αβραάμ τον έριχνε τραβώντας τον με το δεξί χέρι, πράγμα που πίστεψα αρχικά, αλλά τελικά ΔΕΝ έγινε έτσι όπως φαίνεται και εδώ, αν προσέξεις καλά, αλλά και στο ριπλέι από άλλη κάμερα που έδειξε η ΝΕΤ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ναι Alex αυτό λέμε.

Στο 2:22 το δεξί χέρι του avraam έχει πάρει αγκαζέ το αριστερό χέρι του σάλπι και αρχίζει ο avraam να πέφτει μαζί με το σαλπιγγίδη. ο avraam ακουμπάει τι μπάλα στο 2:24 με 2:25

δηλαδή θεωρείς (με βάση αυτό που έδειξαν οι άλλες κάμερες) ότι αυτό που βλέπουμε στο 2:22 και 2:23 είναι απάτη από τh κάμερα και ο σαλπιγγίδης πέφτει μονος του?

yg: sorry το video του parasandalou είναι 2 second αργότερα όλες oi φάσεις σε σχέση με το link που είχα πόσταρεi
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Ναι, petm, δυστυχώς το replay που έδειξε η ΝΕΤ από άλλη γωνία ήταν διαφωτιστικό ως προς αυτό, και φαίνεται ότι ο Αβράμης δεν τραβάει τον Σάλπι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όταν είδαμε αυτό το replay είπαμε όλοι μέσα στο μαγάζι "όχι, όχι". Σου λέω ότι κι εγώ είπα πέναλτι αρχικά, μάλιστα σηκώθηκα και φώναζα μέσα σε μαγαζί με πολλούς γαύρους, αλλά μετά το βούλωσα.

Λοιπόν, βρήκα και το βιντεάκι όπου φαίνεται ότι ο Σαλπιγγίδης ΔΕΝ πέφτει δυστυχώς για μας από τράβηγμα του Αβράμ. Δεν ξέρω να το ενσωματώσω, το παραθέτω απλά. Όλο το νόημα στο 00:30 - 00:31.

http://www.youtube.com/watch?v=MDauCl8C0pI
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πολλες φορές πρέπει να δεχομαστε το γεγονός ότι υπάρχει και τύχη στο ποδόσφαιρο.. Οπως έχουμε πάρει πολλά ματς με μισο μηδεν, δοκαρι και μεσα, ετσι και χτες το χάσαμε απο καπριτσιο της τύχης... Μια στιγμη αφηρημαδας ,ενα λαθος και 1-0...

Εξαιρετικό passing game που μας εδειξε οτι αυτη η ομάδα πήγε για να παίξει μπαλίτσα και δεν εβγαζε κομπλεξ προηγουμενων παιχνιδιων... Αλλά οσο καλό ηταν το passing game,αλλο τόσο νομιζω οτι φοβηθηκαμε χωρις λόγο να παμε το ματς μεσα στην μεγαλη περιοχη τους. Η άμυνα του γαυρου ηταν αστεία...Με ποτουριδες, μοδεστους και παπαρια μεντολες...

Δεν πειράζει όμως...Στραβωσε το ματς. Ειδαμε δυνατοτητες και ειμαστε αισιοδοξοι για τη συνεχεια....
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
tolis14 έγραψε:Εγω παντως (και πειτε μου οτι θελετε), θελω να δω να φευγουν ορισμοι παικτες και νοοτροπιες απο τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου...
- Δεν γουσταρω γκριματσες, χειρονομιες και διαλογο παικτων της ομαδας μου με την εξεδρα...ειναι απλα γραφικο
- Δεν γουσταρω παικτες (με οτι και αν εχουν προσφερει) που ειναι 34 χρονων με τεραστια εμπειρια, που δεν μπορουν να συγκρατησουν τα νευρα τους οταν το παιχνιδι ειναι στο κοκκινο
- Δεν θελω παικτες που κανουν κωλοδαχτυλα στην εξεδρα...τι θα γινοταν αν του εδινε μια κοκκινη και αυτον το κορακι?

Τον αγαπαω, τον λατρευω τον Γκαρσια, αλλα ορισμενες κινησεις του στο γηπεδο ειναι αστειες...

Αν θελουμε να γινουμε ομαδα που θα ειναι σε υξηλα επιπεδα παντου, πρεπει να εχουμε παικτες αναλογης νοοτροπιας...

Γενικότερα μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο.
Αυτός ο αγώνας όμως είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος στην ψυχοσύνθεση κάποιων παικτών και πολύ περισσότερων οπαδών.

Λάβε λοιπόν υπόψην σου 3 σημαντικές παραμέτρους:

1ον. Παίζεις στο Γαυραϊσκάκι με τον μισητό σου αντίπαλο (ο Γκαρσία το αισθάνεται σίγουρα αυτό)

2ον. Όλο το γήπεδο (περί τις 30.000 γαυράκια) ασχολούνται αρνητικά με την πάρτυ σου

3ον. Οι σφυγμοί δουλεύουν σε max. στροφές

Μπορείς να μπείς στην θέση αυτή; Αν ναί, τότε θα επανεξετάσεις.

δώσε με μερικές ψιλοεκατονταδοχιλιαδίτσες ευρά και μια χαρά μπαίνω
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

3 καθαρά πέναλτυ, βάσει ορισμού, δεν μας έδωσε ο κιλκισιώτης ρουφιάνος.
Και σας ρωτάω εσάς τους αντικειμενικούς.
Αν γινόντουσαν αυτές οι φάσεις ανάποδα νομίζετε ότι δεν θα τις σφύριζε το κοράκι?

Εχθές είχαμε ένα περιποιημένο χειρουργείο, το περιμέναμε άλλωστε.
Διαφωνώ με την πολιτική της καλής θέλησης και της σιωπής της Διοίκησης.
Ζαγοράκη με τους λύκους δεν μπορείς να κάνεις συμφωνία προβάτων. Ξύπνα και συ.
Αλλο τέτοιο σφαγείο δεν θα το αντέξουμε.

Και μην ξεχνάτε όλοι σας:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

dj_timo έγραψε:
Pegasus έγραψε:Ο Μιραλάς σήμερα έγινε μάγκας κάνοντας ένα σουτ. Μην τον παρουσιάζετε ως πρότυπο.

ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Φτανει ρε με τα κομπλεξ! Σιγα την κοπρια ρε, εβαλε δυο γκολ απο τα οποια το ενα τετ α τετ και το αλλο μονος στη μεγαλη περιοχη!!!!
Ποτε βρεθηκε ενας επιθετικος μας σε τετοια θεση???? Σισε ναι ειναι παιχταρα. Ποιος μιραλας και τραλαλας ρε/? Που ηταν στο υπολοιπο ματς???? Εχει καλη εκτελεση οκ, αλλα κατευθειαν κραξιμο και συγκριση με Σαλπι και Μουσλι!!!

Παίκτες σαν τον Μιραλάς και τον Σισέ ΔΕΝ σε νοιάζουν που ήταν στο υπόλοιπο ματς. Φτάνει που ήταν εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε. Αν μάλιστα μπορούν και σε βάζουν 2 γκολ με μία προσπάθεια .... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. :)
Μήπως ξέρει μπάλα (ξέρετε τι εννοώ) ο Ιντσάκι ή ο Ντρογκμπά; Δουλειά τους είναι το παστέλωμα. Για τα υπόλοιπα υπάρχει ο Πίρλο, o Λαμπάρντ και ο Ροναλντίνιο.
Ο Μέσι και ο Βίγια τα κάνουν όλα και συμφέρουν αλλά κοστίζουν όσο η επόμενη δόση μας από το ΔΝΤ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ομοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα
kos

Δημοσίευση από kos »

ειναι τοσο πεναλντι οσο ειναι και το φαουλ που δινει κατα του σαλπι σε τακλιν στον αβρααμ.
ριχνει τον παικτη και μετα βρισκει την μπαλα. σωστα δινει το φαουλ υπερ του αβρααμ, λανθασμενα δεν δινει το πεναλντι υπερ του σαλπι.
εαν μπορει καποιο παιδι και εχει τις φασεις εας τις βαλει την μια μετα την αλλη και θα δεις φιλε μου απο το ντεπο ποσο ιδιες ειναι.

για το ματς δεν εχω να πω πολλα αλλα οτι χασαμε γιατι φοβηθηκαμε τον αντιπαλο. η μπαλα που επαιξε ο ΠΑΟΚ απο το πρωτο γκολ μεχρι να τελειωσει το ημιχρονο ειναι η αποδειξη.
φαση κλειδι η κεφαλια του φωτακη. επρεπε να κανει πασα στον ιβιτς που ηταν μπροστα σε αδειο τερμα και χωρις αντιπαλο.
σοβαρα παραπονα απο τον μαλεζα για την αναπτυξη του παιχνιδιου. εαν δεν μπορεις μην κατεβαζεις την μπαλα.
σοβαρα παραπονα απο λευτερη για την απαραδεκτη εμφανιση. φοβηθηκε το ματς και δεν μπηκε καθολου. κριμα γιατι μεχρι τωρα ειχε δειξει οτι παιζει με παθος. ο ζουελα δεν εδωσε κατι παραπανω απο τον ανις αμυντικα αλλα σιγουρα εδωσε λιγοτερα επιθετικα. σε ολο το ματς και απο τις δυο φορες ελαχιστα επαιξαν τα μπακ με τα εξτρεμ.

τις εκανε τις μαλακιες του ο παμποριδης αλλα δυστηχως δεν αξιζαμε κατι παραπανο. συνεχιζουμε.
kos

Δημοσίευση από kos »

alex ntepo έγραψε:Λοιπόν, βρήκα και το βιντεάκι όπου φαίνεται ότι ο Σαλπιγγίδης ΔΕΝ πέφτει δυστυχώς για μας από τράβηγμα του Αβράμ. Δεν ξέρω να το ενσωματώσω, το παραθέτω απλά. Όλο το νόημα στο 00:30 - 00:31.

http://www.youtube.com/watch?v=MDauCl8C0pI

το αριστερο ποδι του αβρααμ βρισκει το αριστερο του σαλπι και τον ριχνει κατω. καθαρο πεναλντι.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Το κουράσαμε το θέμα τελείως...Απορώ τι ψάχνουμε...Μία φάση που είναι πέναλτυ και αποβολή του αμυντικού βάσει των κανονισμών του γ@μημένου του ποδοσφαίρου, εμείς το ψάχνουμε από όλες τις οπτικές γωνίες...Δύο υπάρχουν...του διαιτητή και του βοηθού...Δεν το έδωσε και είναι μη σφύριγμα έδρας...Σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο, με διαφορετικούς αντιπάλους και τον ίδιο διαιτητή θα δινόταν...Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αμυντικός έχει την ασυλία των προκατόχων του είναι κάτι προφανές...Αξία διαχρονική έχουν καταντήσει τα στόπερ του θρήνου, από τους διάφορους στημένους παραγκοκόρακες...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ημασταν καλοι στο πρωτο ημιχρονο...Το τραγικο λαθος του Βιτολο και η ακομη μεγαλυτερη μαλακια του Ιβιτς ηταν οι λογοι που χασαμε το παιχνιδι...Η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπηρξε κανενα πεναλτι αν και η φαση με τον Παπαδοπουλο και τον κοντο ειναι οντως πολυ δυσκολη...Πολυ καλος παικτης ο Μιραλας...Χασαμε ενα ματς στο οποιο ημασταν αουτσαιντερ...Συνεχιζουμε...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Τι να πω, προφανώς δεν έχει σχέση με τη συζήτηση, αλλά αποδεικνύεται ότι ακόμα και οπαδοί της ίδιας ομάδας μπορούν να διαφωνούν απόλυτα για μια φάση που βλέπουν εκατό φορές σε ριπλέι από 2 διαφορετικές κάμερες. Στην προκείμενη περίπτωση, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ΔΕΝ είναι πέναλτι, ο Σαλπιγγίδης ΔΕΝ πέφτει από κάποια παράβαση του Αβραάμ, ούτε από το χέρι τον τραβάει, όπως φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από την πίσω κάμερα, ενώ έχει αρχίσει να πέφτει πολύ πριν την οποιαδήποτε επαφή με τα πόδια. Επίσης, μην τρελλαθούμε, ακόμα και ο Σαλπιγίδης στις δηλώσεις του είπε "3 φάσεις έγιναν, μία δε θα ήταν;", με βάση τις πιθανότητες δηλαδή! Αν ο Αβράμ τον είχε ρίξει, θα το είχε καταλάβει, θα διαμαρτυρόταν, πράγματα που δεν έγιναν. Πέναλτι έχουμε όταν ο αμυνόμενος ΡΙΧΝΕΙ τον επιτιθέμενο, όχι όταν ο επιτιθέμενος πέφτει, και κατά την πτώση του υπάρχει επαφή με τον αμυνόμενο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”