Φιλικά προετοιμασίας
- paokmaniak
Re: Φιλικά προετοιμασίας
9 Παπαδοπουλος
2 Σιμς
1 Γκρει
1 Γιαννακιδης
2 Καλλες
1 Αποστολιδης
Και 3 μου λειπουν και δε ξερω ποιος
2 Σιμς
1 Γκρει
1 Γιαννακιδης
2 Καλλες
1 Αποστολιδης
Και 3 μου λειπουν και δε ξερω ποιος
- paokmaniak
- paokmaniak
Μεγάλη δίψα για τα αποκαλυπτήρια της ομάδας......tigon4 έγραψε:περιπου 300 ατομα

Ναι ναι, ξέρω. Είναι φιλικό, φταίει η ώρα, είναι μακρυά το γήπεδο, έχει και 2 μέτρα χιόνι έξω.....

Τι να λέμε...
Ας ερθουν στα επισημα.........και δεν πειραζει......Το βλεπω μπροστα μου,200 ατομα θα ειμαστε στο πρωτο Ευρωπαϊκο παιγνιδι....Αλλα που να τρεχουν τωρα......
- paokmaniak
Kερδισαμε με 69-64
Λαζος 16
Μαρσαλ 12
Γιαννακιδης 11
Αποστολιδης 3
Καλλες 2
Σιμς 11
Γκρει 14
Aπο οτι εμαθα χασαμε παλι αρκετες βολες. Με το που βγαιναν οι βασικοι μας μειωναν
Λαζος 16
Μαρσαλ 12
Γιαννακιδης 11
Αποστολιδης 3
Καλλες 2
Σιμς 11
Γκρει 14
Aπο οτι εμαθα χασαμε παλι αρκετες βολες. Με το που βγαιναν οι βασικοι μας μειωναν
Και ρωτάω. Γιατί να κάνει η διοίκηση υπερβάσεις? Πέρυσι που έκανε είχε αποτέλεσμα (προσέλευση κόσμου)?mpafos4 έγραψε:Ας ερθουν στα επισημα.........και δεν πειραζει......Το βλεπω μπροστα μου,200 ατομα θα ειμαστε στο πρωτο Ευρωπαϊκο παιγνιδι....Αλλα που να τρεχουν τωρα......
Και ας είχαμε και αγωνιστικά αποτελέσματα-επιτυχίες.
-
Ε όχι και δεν είχε..Όλο τον αγώνα, από την αρχή μέχρι το τέλος τον μετέδωσε το Libero κι ας μην είχε κανένα ενδιαφέρον για κανέναν απολύτως, εκτός από κάποιους συγγενείς των παιχτών, που μαζί με τους ίδιους, τους δημοσιογράφους και τα προπονητικά τιμ των ομάδων έφταναν τα 100 (!!!) άτομα απ'οτι λένε τα δημοσιογραφικά σάιτ.denis έγραψε:Ούτε ραδιοφωνική κάλυψη υπάρχει![]()
![]()
15-10 είναι τώρα
Εγώ εικόνες που είδα νόμιζα πως ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Είπαμε ρε παιδιά, αλλά 100 άτομα? Ούτε καν στη Γ ΕΚΑΣΘ δε μαζύονται τόσοι λίγοι! Και μετά θέλουμε και Μπλάκνεϊ και Ντελινινκάιτις και δε συμμαζεύεται..Γιατί? Για να παίζουν μεταξύ γνωστών και φίλων? Στα αγωνιστικά τώρα, ήρθε και το σχόλιο του Βλαχόπουλου που είπε ότι ο Σιμς "είναι περισσότερο 3άρι παρά 4άρι, και δε παίζει καθόλου το pick 'n roll κι έπαθα ένα πατατράκ, γιατί μας βλέπω να βγάζουμε τη χρονιά με μοναδικούς κλασσικούς ψηλούς τον Λάζο και τον Θόδωρα..