Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

farmak76 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Κυριοι.......καλη η πλακα και η μαλακια ΑΛΛΑ ας μην χανουμε το στοχο μας!!!!!ΛΕΓΕΤΑΙ AJAX KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!Φτανει με τις αντιπαραθεσεις!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ!!!!!!!Και μετα θα ηρεμησουμε ολοι!!!!!
Εχεις δίκιο. Αλλά να σου πω ένα μυστικό? είμαστε σε ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ! :lol: :lol: :opaokara:

Ποιος Άγιαξ τώρα, πού τα θυμήθηκες αυτά...
Εδώ τα περνάμε φίνα :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Fantomas έγραψε:Ρε δεν αφήνετε τα μου σου του

Γιατί δεν ενώνουμε τις πούτσες μας να κάνουμε μία γέφυρα που θα φτάνει μέχρι το Άμστερνταμ...

Ρε γαμηστρώνα Άμστερνταμ Αρένα θα σου γαμήσουμε τον Αγιαξ ρε.

Και γαμώ τα τοπικ... :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Σημερα,μου εχεις γ@μησει το μυαλο!!!!!Γραφεις ενα ποστ και θελω να σε κραξω.....γραφεις το επομενο και συμφωνω απολυτα...και αυτο επαναλαμβανεται ολη μερα!!!!!

Για να μην χασω τη σειρα,λοιπον,εχω να σου πω,πως σε αυτο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

marley 4 έγραψε:μπα και στην μπατατουδη υπυρχαν πολλα και κουμπαροι και κατι αλλοι περιργοι που ταλαιπωρουν ακομα τον συλλογο

φονια απο τι καταλαβαινω δεν ειναι σημερινη η αποψη σου εχει να κανει με καποια πραγματακια που γιναν πιο πριν να ξερεις ομως οτι η επανασταση συνεχιζεται γιατι δεν την ξεκινησε ενας ΟΛΟΙ μαζι συμβαλουμε οσο και απο οπου μπορουμε εγω 30 χρονια δεν τρεχω για τον ΠΑΟΚ τρεχω λιγοτερα απο σενα αλλα καταλαβαινω αυτο το ΠΑΟΚ ΜΟΥ το λεγανε και το λενε πολοι συνδεσμιτες μεγαλοι σε ηλικια κυριως αλλα οι εποχες αλλαξανε με αλλο τροπο θα τα καταφερουμε με τα ντου και με τα μπαχαλα δεν παει πλεον ειμασταν στην ανυποληψια πριν αναλαβει ο ζαγορακης μην το ξεχνας οσα λαθη λαθη και να κανει συγχωρουνται τοσα χριονια ζητουσημα απλα καποιον που να μην ειναι λαμογιο τωρα τι να κανουμε να αναλαβει ο κατσαρης και η παρεα του αυτο θες;
Μας λέει ο Ζαγοράκης πάρτε διαρκειας μάγκες. Πήραμε.
Μας λέει ο Ζαγοράκης πάρτε μετοχές. Πήραμε.
Μας λέει ο Ζαγοράκης ξαναπάρτε μετοχές παοκαρες. Κάναμε το σκατό παξιμάδι kai ξαναπήραμε.

Δεν αντέχω άλλο θα φύγω λέει ο Ζαγοράκης. Στα παρακάλια εμείς.
Θα φέρω τον Γκαγκάτση που μας πηδούσε 10 χρονια. Το κατάπιαμε και αυτό.
Φτάνει όμως. Έχουμε φτάσει στις αντοχές μας.
Ένα βήμα πριν την υπέρβαση και μας φέρνεις τον φίλο σου για προπονητή
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

fonia

λαθος εμεις την πρωτη χρονια πηγαμε και του ειπαμε θα εχειε 20 χιλιαδες διαρκειας και μας ειπε και 10 να ειναι ευχαρισιμενος θα ειμαι

για τις μετοχες μπουκαλια ριχναμε στον κατσαρη στα συλλαλητηρια και αλλου θυμησου μετωπο λαικης βασης συν τα ονειρα για να φυγει ο μπατμαν και να μετατρεψουμε σε μπαρτσελονα τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ

ο προπονητης δεν χαλαει το ονειρο δεν γινεται να το χαλασει
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Εγώ πάλι αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο μας προπονήτη, έχω να πώ τα εξής...

Δεν ήμουν θετικός στο να έρθει όταν είχε ακουστεί το όνομα του γιατί πίστευα ότι είναι λίγος για το ΠΑΟΚ όπως λίγους θεωρώ και όλους τους έλληνες προπονητές αυτή τη στιγμή μιας και οι παραστάσεις που έχουν είναι από το μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα όμως αυτό που είναι ανησυχιτικό είναι τα κριτήρια που έχουμε θέσει πλέον για την επιλογή του πιό σημαντικού ανθρώπου που πρέπει να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Κριτήρια του τύπου παοκτσής, δικό μας παιδί, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ας του δώσουμε μια ευκαιρία, εμένα δε μου λένε τίποτα...Εγώ θέλω ο προπονητής να επιλέγεται βάση των γνώσεων του, του έργου του και της προσωπικότητας του.
Αλλά αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι η άποψη που έχει επικρατήσει σε διοίκηση, δημοσιογράφους και λαό ότι ο καινούριος προπονητής πρέπει να κρατήσει το σύστημα του σαντος, να κάνει τη προπόνηση του σάντος να φοράει το μπουφάν του σαντος να πηγαίνει τουαλετα τις ωρες που πήγαινε ο σαντος κ.ο.κ.
Μου φέρνει στο μυαλό όταν χωρίζουμε μια γκόμενα που είχαμε χρόνια σχέση και μετά μένουμε κολλημένοι σε αυτή και τρώνε τα σκατά οι επόμενες...
Περάσαμε καλά με το Σάντος αλλά για να πάμε μπροστά πρέπει να αφήσουμε τον επόμενο προπονητή να δουλέψει όπως αυτός πιστεύει και όχι να είμαστε με το βούρδουλα από πάνω του έτοιμοι να τον τιμωρίσουμε αν παρεκλέινει από τις μεθόδους του Σαντος.
Απο τη στιγμή λοιπόν που πλέον προπονητής μας είναι ο Δερμιτζάκης ας αφήσουμε τουλάχιστον αυτόν να κάνει τη δουλεία του απαλαγμένος από το φάντασμα του Σάντος.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

o παωλαρας θα την ποναει την ομαδα λογικο κ δεκτο το θεμα ειναι αν εχει τις γνωσεις να την διαχειρηστει την ομαδα.....εκει οπου ειναι κ το ρισκο ..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Riegel,
Έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις.
Και εμένα αρχίζουν να με τρομάζουν τα κριτήρια των επιλογών που συζητιούνται μεταξύ των οπαδών μας.
"Πρέπει να κρατάει τα αποδυτήρια πάση θυσία", μία φράση που ειπώνεται με τέτοιο στυλ που θεωρείται δεδομένο πως τα αποδυτήριά μας νομοτελειακά θα είναι έτοιμα να εκραγούν ανά πάσα στιγμή.

Και για την ανάγκη αποσαντοποίησης έχεις δίκιο.
Απλώς, είναι λογικό να μας μένει χαραγένος κάποιος που μετά από τέτοια ανυπαρξία, έκανε δύο χρονιές που μας έκαναν να θυμηθούμε την οσμή της μεγάλης ομάδας.
Ο χρόνος που τα σκορπάει όλα, θα το σβήσει και αυτό...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε:
Οσο για τον Δερμιτζακη....και μονο που βλεπω μια αισιοδοξια απο την συντριπτικη πλειοψηφια,μου αρκει!!!!!

συγγνωμη αδερφε μου αλλα τη συλλογιστικη αυτη αδυνατω πραγματικα να την κατανοησω.επειδη δλδ "ανακουφιστηκε" η οπαδικη πλεμπα απο την απομακρυνση μπερεττα,παει να πει οτι η προσληψη δερμιτζακη ηταν ορθη?επειδη ανυψωσε το ηθικο του κοσμου?με το σκεπτικο αυτο θα πω κι εγω οτι ας εβαζε ο ζαγορ να προπονει την ομαδα η σαντυ κουτσοσταματη .......!τα ιδια και ισως καλυτερα αποτελεσματα να'χε η παρουσια της στον παγκο της ομαδας,ειδικα τωρα καλοκαιριατικα .....

η διοικηση οφειλει να δωσει καποια πειστικη εξηγηση για την κινηση της να στειλει τον ιταλο.και να το πραξει,οπως λεει τοσον καιρο και ο τεοντ1980 για διαφορα θεματα,ΑΜΕΣΑ,κι οχι δια των αρδ,προς τον κοσμο.οι πρακτικες αλλων καφενειων δεν ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ,οχι τουλαχιστον για ζητηματα,που απο οποια αποψη και να τα δεις,δεν ειναι ευεξηγητα ουτε αξιωματικα!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Πλάκωσαν οι καραμπινιέρι :mrgreen:

Στο θέμα μας. Προσωπικά λέω να σταματήσω να αγχώνομαι για το ποιος είναι που και κάνει τι.. Καλή τύχη σε όποιον κι αν κάτσει σε οποιαδήποτε θέση στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να πω καλή επιτυχία στο νέο προπονητή ή είναι βιαστική κίνηση κι αυτή και μέχρι Σεπτέμβρη πάει κι αυτός...
Δεν είναι δυνατόν τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ επί γελοίων διοικήσεων να τα κάνει κι αυτή η διοίκηση...και δε λέω που έδιωξε κάποιον αλλά το ότι προσλαμβάνουν προπονητές υπό πίεση...
Άντε με τα καλό ρε Δερμιτζάκη...Μακάρι να είσια η αποκάλυψη....

Δουλειά Δουλειά Δουλειά Δουλειά Δουλειά Δουλειά
Δουλειά Δουλειά Δουλειά Δουλειά Δουλειά Δουλειά

υγ. Ποδόσφαιρό δε παίξαμε στο επίπεδό τους αλλά ως μέτοχοι και κάτοχοι εισητηρίων επιτέλους μετά τον ΑΖΑΞ θα μπορούσαμε να έχουμε μία άμεση συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ; Επιτέλους δηλαδή...αφού στηρίζουμε...

Πότε στο τρίπτυχο κόσμος-διοίκηση-ομάδα προσθέσαμε και τους ΑΡΔ δε το κατάλαβα!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Λοιπόν, πάω για δουλειά. Κανονίστε μέχρι το βράδυ να έχει κλειδώσει το topic, γιατί αλλιώς θα κατασκηνώσω μόνιμα στην αίθουσα αφίξεων του malpensa...
Ούτε παραγγελειά να το'χα κάνει! Πάω να αλλάξω την υπογραφή μου, λοιπόν.

Όσο για τον καινούριο προπονητή, ο lefis τα λέει όλα:
lefis έγραψε:εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ όποιος και να κάθεται στον πάγκο.καλή επιτυχία στον νέο προπονητή μας.
ΥΓ: Πάλι ιντερνετικές φάπες παίξατε?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Είπα και 'γω, δεν θα τα δει? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Θα έχεις ρε teod έχεις φαγωθεί με αυτή την συνέντευξη τύπου αμαν βρε αδερφέ μου δηλαδή τι ήθελες να βγει ο Ζαγόρ ενω ακόμα τρέχουν θέματα για την ΠΑΕ και να στα πει σήμερα ετσι και αύριο αλλιώς αν είσαι τόσο ανυπόμονος γιατί δεν πας στα γραφεία τις ΠΑΕ να βρείς τον Ζαγόρ και να τον ρωτήσεις σαν μέτοχος?? τι φοβάσε τα γραφεία ειναι ανοιχτά για όποιον θέλει να ενημερωθεί
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλη επιτυχια στον 3ο παυλαρα της παρεας...πολλες επιτυχιες με την ΠΑΟΚΑΡΑ ολοι ξερουμε ποσο αγαπας και εσυ την ομαδα και ειμαστε σιγουροι οτι θα εχεις απο πισω την απολυτη στηριξη των ζζ..στο χερι σου ειναι να αρπαξεις την ευκαιρια και να διακριθεις...σε πιστευουμε... :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Billy4 έγραψε:Πλάκωσαν οι καραμπινιέρι :mrgreen:

Στο θέμα μας. Προσωπικά λέω να σταματήσω να αγχώνομαι για το ποιος είναι που και κάνει τι.. Καλή τύχη σε όποιον κι αν κάτσει σε οποιαδήποτε θέση στην ομάδα.

αν ολο το σκηνικο,που παιχτηκε με τον προπονητη,θεωρεις οτι εχει καποιο προφανες ερεισμα (και μιας και η διοικηση καθως φαινεται δεν εχει ουτε τη διαθεση ουτε την πολυτελεια χρονου να μας πει κατι,μια κουβεντα βρε αδερφε,συντομα),με χαρα ακουω.εμενα παντως με προβληματισε,με ξενισε απιστευτα δυσαρεστα η ολη εξελιξη ..........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 23 Ιούλ 2010, 01:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”