3. Anis Boussaidi

Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Anis Boussaidi

Δημοσίευση από diniko80 »

Sera4 έγραψε:αδερφε επειδη ειμαι και εγω φανατικος μανατζερικος το μανατζερ δεν ειναι να το εμπιστευεσαι σε τετοια πραγματα και κυριως οσο αναφορα τις απολαβες και τα οικονομικα παιχτων μικροτερων πρωταθληματων...οσο για τα στοιχεια του καντα μια συγκριση με αυτα του βιερινια και θα καταλαβεις..το μανατζερ επι τοσα χρονια πχ εχει παιχτουρα τον αραμπατζη..το θεωρω καθαρα αναξιοπιστο... 8-)
το μανατζερ σπανια λαθευει προς τα κατω σε γνωστα πρωταθληματα......μερικες φορες υπερτιμολογει για να τσιμπαει κανενας λιγουρης....και εχει και hidden attributes που ειναι και ολη η ουσια.......
τωρα εν προκειμενω, αφου ο παικτης δεν επαιξε μια χρονια σιγουρα θα τον εχει τσιμπηημενο προς τα κατω....το ποτενσιαλ ομως σπανια λαθευει.....
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Απόψεις είναι αυτές. Συμφωνώ ότι δεν είναι απόλυτο κριτήριο τα στατιστικά του ΦΜ, αλλά π.χ. αν συγκρίνεις τον Αραμπατζή και το Σνάουτσερ, θα δεις ότι ο Αραμπατζής είναι πιο επιθετικός :o . Και οι 2 στην Ελλάδα έχουν αξιολογηθεί απ τον ίδιο σκάουτερ. Θέλω να πω δλδ ότι αποτυπώνονται οι ικανότητες ενός παίχτη στο περίπου.
Γι αυτό και δεν έκανα και σύγκριση του Μπουσαίντι, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ γιατί δε θα έβγαινε αξιόλογο συμπέρασμα. Απλά λέω ότι όντως φαίνεται να έχει επιθετικά στοιχεία σαν μπακ. Για τα οικονομικά το μάνατζερ,δε νομίζω ότι έχει τεράστιες αποκλίσεις. Πάντως τα 800 χιλιάρικα που ακούγονται, απ την 1η στιγμή τα θεώρησα παπά και μεγάλο κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akis_1987 την Τετ 14 Ιούλ 2010, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Υπομονη...Απο αυριο θα αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα συμπερασματα..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εμπιστευομαι το ΦΜ ως μια πρωτη εικονα για εναν αγνωστο παικτη. Εχει εκλπηκτικη database, που εχει αγοραστει απο αρκετες ομαδες της Πρεμιερ Ληγκ. Στο 90% των παικτων πεφτει εντυπωσιακα μεσα. Περιπτωσεις τυπου Αραμπατζη ειναι οι εξαιρεσεις. Ο Μπουσαιντι στο ΦΜ ειναι ενα μετριοτατο μπακ, που ομως εχει χασει πολλα απο την πολυκαιρη απουσια του απο αγωνες και ειναι πιθανον να ανεβει (στο παιχνιδι).

Οσο αναφορα κατι υπερηλικες τυπου Ριβαλντο κλπ που λετε τους εχει Μαραντονα...δειτε ποσο πεφτουν τα φυσικα χαρακτηριστικα και πως αποδιδουν αυτοι οι παικτες στους αγωνες.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

το πρόβλημα με το φμ είναι το εξής...δεν μπορεί να προβλέψει τον κορεσμό και το ξεπέταγμα παιχτών..
δεν μπορεί να ''δει'' εκ των προτέρων έναν παίχτη αλλά τον κρίνει με τα τωρινά στοιχεία...
παράδειγμα η πρώτη χρονιά του μέσι που τον είχε μέτριο προς καλό παίχτη άσχετα που τον είχε μελλοντική εξέλιξη πολύ υψηλή...αυτό δεν προέβλεπε την πρώτη του χρονιά...

έχει και το ακριβώς αντίθετο που αναφέρθηκε...
ο ριβάλντο [απο μπάρτσα σε μιλαν] πχ ή ο έμερσον[που έπαιζε στην ρεαλ-ρομα] κτλ ήταν παιχταράδες στο φμ γιατί κρίθηκαν με την προηγούμενη/ες χρονιές[ίσως μια μικρή πτώση σε φυσική κατάσταση] ενώ στην αντίστοιχη χρονιά στην πραγματικότητα ήταν χάλια μαύρα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Να κάνει η μάνα???? :opaokara:

Ρε τρελοκομεία, με τι κάθεστε κι ασχολείστε.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Λίαν συντόμως θα έχουμε την ευκαιρία να τον αξιολογήσουμε στο
FM χορτάρι.

.-
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Όντως Bono.+1

Παρόλα αυτά, ίσως να μπορούσε να βοηθήσει και ένας φαν του PES2010 με Εθνική Τυνησίας. :shock:
Άντε ρίξτε μια ματιά, περιμένω νέα.

ΥΓ : Και να συζητήσουμε και για το τυνησιακό πατς ίσως μετά.. :evil:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Καλως ηρθες και φροντισε να αποδειξεις οτι ο Ζησης μια χαρα φορμαρισμενος ειναι. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Souper Mario γέμισε όλη τη πρώτη σελίδα των topics με δικά σου Postάκια! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Δεν εχω τι να κανω και δεν ανοιγει και καμια συζητηση ρε συ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Σωστόοοοος! εγώ δεν την παλεύω, πεφτάουα για ύπνο! Νυχτααααααααααααααααααα :opaokara:

και on topic: ΠΑΟΚτσάκι μου Ανίς καλή αρχή!
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

akis_1987 έγραψε: Πάντως τα 800 χιλιάρικα που ακούγονται, απ την 1η στιγμή τα θεώρησα παπά και μεγάλο κιόλας.

Τι 800 χιλιαρικα και κουραφεξαλα. Τζαμπα ηρθε ο ανθρωπος. Αντε να πηρε καμια 50-100 χιλιαδες.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Mario Jardel έγραψε:Καλως ηρθες και φροντισε να αποδειξεις οτι ο Ζησης μια χαρα φορμαρισμενος ειναι. :twisted:
Δεν με νοίαζει αν είναι παικταράς ή παλτό... θέλω να παίξει στις 28/7... αν δεν παίξει στο πιο κρίσμο παιχνίδι της χρονιάς (στο οικονομικό κομμάτι) γιατί είναι ανέτοιμος, τότε τζάμπα τον πήραμε και όλη η διοίκηση για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι είναι ντεφορμέ...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Σήμερα 15/7 θα παίξει στο φιλικό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”