Μario Beretta
Re: Μario Beretta
Η αλήθεια είναι ότι ο παραλληλισμός Μπερέτα-Φρίγκερ από τον Κόλκα δεν με άρεσε καθόλου και την βρήκα αρκετά ... πονηρή.
Δεν το περίμενα από τον Κόλκα.
Προς το παρών, θα έλεγα ότι δεν βλέπουμε και κάποια ιδιαίτερη στήριξη από τους δημοσιογράφους που περισσότερο με μνημόσυνα του Σάντος μοιάζουν αυτά που γράφουν.
Προς το παρών, θα έλεγα ότι δεν βλέπουμε και κάποια ιδιαίτερη στήριξη από τους δημοσιογράφους που περισσότερο με μνημόσυνα του Σάντος μοιάζουν αυτά που γράφουν.
Πάντως τους "Παοκτσήδες" ρεπόρτερ πρέπει να τους προσέχουμε 10 φορές περισσότερο. Οι περισσότεροι απο αυτούς αποκαλούσαν looser τον Σαντος και τώρα τον αποθεώνουν και γκρινιάζουν για τον Μπερέτα.
Υ.Γ.: Θεέ μου, φύλαγέ με απο τους φίλους μου γιατί τους εχθρούς μου τους ξέρω.
σε θεματα διατησιας, παραγκας κτλ το ελλαδισταν ειναι μια κακη απομιμιση του ιταλισταν.diniko80 έγραψε: δευτερον εδειξε γνωστης της καταστασης εν γενει αλλα θεωρω οτι η ελλειψη εμπειριας απο ελλαδισταν ειναι σοβαρο, σοβαροτητο μειονεκτημα....ευχομαι και ελπιζω η κοντινη νοοτροπια μας να τον μπασει γρηγορα στα κατατοπια μακρια απο συμβιβασμους και υπερβολες
αυτο συνηθως ειναι προβλημα για βορειοευρωπαιους προπονητες. δεν θα εχει ο μπερετα τετοια προβληματα.
δεν ξερω εαν ηταν πονηρη αλλα αστοχη ηταν σιγουρα.DC έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ο παραλληλισμός Μπερέτα-Φρίγκερ από τον Κόλκα δεν με άρεσε καθόλου και την βρήκα αρκετά ... πονηρή.
Φίλε πάντως το εξώφυλλο του τελευταίου δίσκου των Μαστόδων είναι κορυφαίο,όπως το και άλμπουμ...Συγκροτηματάρα....Κατα τ'άλλα συμφωνούμε...GI4NNEN4 έγραψε:Πάντως τους "Παοκτσήδες" ρεπόρτερ πρέπει να τους προσέχουμε 10 φορές περισσότερο. Οι περισσότεροι απο αυτούς αποκαλούσαν looser τον Σαντος και τώρα τον αποθεώνουν και γκρινιάζουν για τον Μπερέτα.

Δεν το συζητώ.
Απίστευτος δίσκος.
Να τους κλείσουμε για Live στη Τούμπα!!!
Είναι ροκάς κι ο Μπερέτα όπως "ανακάλυψαν" οι αρδ, άν και θα του κάτσει λίγο βαρύ βέβαια...
Απίστευτος δίσκος.
Να τους κλείσουμε για Live στη Τούμπα!!!
Είναι ροκάς κι ο Μπερέτα όπως "ανακάλυψαν" οι αρδ, άν και θα του κάτσει λίγο βαρύ βέβαια...
- paok kerkyra
Kαι ο Κόλκας και ο Τσορμπατζόγλου βγήκα αρκετά οφ σάϊντ με μια πρώτη γνωριμία στην συνέντευξη τύπου ΠΟΤΕ!! δεν βγάζεις συμπέρασμα όπως και η σύγκριση του Κόλκα Μπερέτα φρίγκερ με εκνεύρισε τι συγκρίνεις ρε Σταύρο εναν προπονητή που τον είδες μια φορά με τα σκάτα τον φρίγκερ για μένα μια
και στους δυο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ στο επόμενο φάουλ έχει αποβολή και 5 αγωνιστηκές τιμωρία

Λοιπον ξεκινωντας με την αστεια συγκριση Μπερετα -τζιτζι Φριγκερ , μονο γελιο μπορει να προκαλεσει αυτη.
Παμε παρακατω . Πολυ ευκολα αρχισαν -και κυριως πολυ νωρις- οι συγκρισεις με τον Σαντος ( που εισαι πορτογαλλε να δεις επαινους και διθυραμβικα σχολια για το εργο σου απο τους μεχρι πριν αρκετο καιρο επικριτες σου
).
Μια συνεντευξη τυπου εδωσε ο ανθρωπος στα πλαισια του " καλως ορισες -καλως σας βρηκα", μιλωντας και λιγα Ελληνικα και εκει τελειωσε .
Δεν εκανε και καμμια διαλεξη .
Και αμεσως αρχισε η υψηλη κριτικη του τυπου " ποσα εμποδια θα συναντησει ο νεος προπονητης του ΠΑΟΚ " ( τα απαριθμησε κιολας , τρομαρα του ) , αν" εχει εικονα απο πρωταθλητισμο " , ο αλλος αρχισε να αναπολει την " κυνικοτητα του πορτογαλλου " , η χαλαροτητα που εδειξε ο Ιταλος του θυμισε Φριγκερ , και λοιπες αλλες ανοητες σκεψεις αποτυπωμενες σε φτηνο χαρτι.
Και ολα αυτα στις πρωτες 24 ωρες που πατησε ο ανθρωπος το ποδι του στην Ελλαδα . Που να αρχισει και το προπονητικο του εργο.
Και αυτοι που τα γραφουν αν συγκριθουν με πραγματικους αθλητικογραφους μεγαλων εφημεριδων του Εξωτερικου , τοτε στην καλυτερη θα πρεπει να γυρισουν στις στανες τους.
Υ.Γ. Απο τους Καρπετοπουλους και το γαυρο-συναφο ξερεις τι να περιμενεις , απο τους φιλα προσκειμενους δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...
Παμε παρακατω . Πολυ ευκολα αρχισαν -και κυριως πολυ νωρις- οι συγκρισεις με τον Σαντος ( που εισαι πορτογαλλε να δεις επαινους και διθυραμβικα σχολια για το εργο σου απο τους μεχρι πριν αρκετο καιρο επικριτες σου

Μια συνεντευξη τυπου εδωσε ο ανθρωπος στα πλαισια του " καλως ορισες -καλως σας βρηκα", μιλωντας και λιγα Ελληνικα και εκει τελειωσε .
Και αμεσως αρχισε η υψηλη κριτικη του τυπου " ποσα εμποδια θα συναντησει ο νεος προπονητης του ΠΑΟΚ " ( τα απαριθμησε κιολας , τρομαρα του ) , αν" εχει εικονα απο πρωταθλητισμο " , ο αλλος αρχισε να αναπολει την " κυνικοτητα του πορτογαλλου " , η χαλαροτητα που εδειξε ο Ιταλος του θυμισε Φριγκερ , και λοιπες αλλες ανοητες σκεψεις αποτυπωμενες σε φτηνο χαρτι.
Και ολα αυτα στις πρωτες 24 ωρες που πατησε ο ανθρωπος το ποδι του στην Ελλαδα . Που να αρχισει και το προπονητικο του εργο.
Και αυτοι που τα γραφουν αν συγκριθουν με πραγματικους αθλητικογραφους μεγαλων εφημεριδων του Εξωτερικου , τοτε στην καλυτερη θα πρεπει να γυρισουν στις στανες τους.
Υ.Γ. Απο τους Καρπετοπουλους και το γαυρο-συναφο ξερεις τι να περιμενεις , απο τους φιλα προσκειμενους δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...
3 ιουλιου 2007 τους ειδα ζωντανα στη μαλακασα μαζι με μεταλλικα...συγκροτηματαρα...Photis έγραψε:Φίλε πάντως το εξώφυλλο του τελευταίου δίσκου των Μαστόδων είναι κορυφαίο,όπως το και άλμπουμ...Συγκροτηματάρα....Κατα τ'άλλα συμφωνούμε...GI4NNEN4 έγραψε:Πάντως τους "Παοκτσήδες" ρεπόρτερ πρέπει να τους προσέχουμε 10 φορές περισσότερο. Οι περισσότεροι απο αυτούς αποκαλούσαν looser τον Σαντος και τώρα τον αποθεώνουν και γκρινιάζουν για τον Μπερέτα.

++++++++++++++++++shark4 έγραψε:Λοιπον ξεκινωντας με την αστεια συγκριση Μπερετα -τζιτζι Φριγκερ , μονο γελιο μπορει να προκαλεσει αυτη.
Παμε παρακατω . Πολυ ευκολα αρχισαν -και κυριως πολυ νωρις- οι συγκρισεις με τον Σαντος ( που εισαι πορτογαλλε να δεις επαινους και διθυραμβικα σχολια για το εργο σου απο τους μεχρι πριν αρκετο καιρο επικριτες σου).
+39 ουσιαστικα το γραφουν ξεκαθαραDC έγραψε: Προς το παρών, θα έλεγα ότι δεν βλέπουμε και κάποια ιδιαίτερη στήριξη από τους δημοσιογράφους που περισσότερο με μνημόσυνα του Σάντος μοιάζουν αυτά που γράφουν.
''Για την ακρίβεια – χωρίς να θέλω να τον παρομοιάσω με τον Αυστριακό – η χαλαρότητα Μπερέτα μου θύμισε σε πολλά τον Φρίνγκερ, ο οποίος επίσης είχε διαδεχτεί έναν «μπρουτάλ» προπονητή όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης.''
Αυτό έγραψε ο Κόλκας και ήταν καθαρά σχόλιο για το στυλ και την φυσιογνωμία του Μπερέτα και όχι για τις ικανότητες του ανθρώπου ως προπονητής..Πως μερικοί καταφέρατε και μεταφράσατε αυτό το σχόλιο ως ένδειξη μη στήριξης στον νέο προπονητή είναι απορρείας άξιο πραγματικά!
Αυτό έγραψε ο Κόλκας και ήταν καθαρά σχόλιο για το στυλ και την φυσιογνωμία του Μπερέτα και όχι για τις ικανότητες του ανθρώπου ως προπονητής..Πως μερικοί καταφέρατε και μεταφράσατε αυτό το σχόλιο ως ένδειξη μη στήριξης στον νέο προπονητή είναι απορρείας άξιο πραγματικά!
Απορώ για ποιο λόγο ορισμένοι αιφνιδιαστήκατε από τα άρθρα και σχόλια των "Παοκτσήδων" δημοσιογράφων και παραγωγών.
Το πρόβλημα το έχουμε εμείς σαν οπαδοί-φίλαθλοι που έχουμε αναγάγει τους συγκεκριμένους σε "γκουρού" και αυθεντίες, με αποτέλεσμα πολλοί να εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως.
Ο Μπερέτας θα δείξει με τον καιρό τι αξίζει. Δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε αυτή τη στιγμή τις ικανότητές του.
Το πρόβλημα το έχουμε εμείς σαν οπαδοί-φίλαθλοι που έχουμε αναγάγει τους συγκεκριμένους σε "γκουρού" και αυθεντίες, με αποτέλεσμα πολλοί να εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως.
Ο Μπερέτας θα δείξει με τον καιρό τι αξίζει. Δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε αυτή τη στιγμή τις ικανότητές του.
- PRAKTORINOS
gika έγραψε:Ρε Μπερέτα, ρε Μπερέτα,
βαλτους όλους να μας παίζουνε τρομπέτα...
![]()
![]()
Αλκέτα, ΑλκέταBono έγραψε:
Ασχετο αλλά επειδή μοιάζουν οι καταλήξεις...
Αλκέτα,Αλκέτα
τη μάνα σου την είδαμε σε βιντεοκασέτα
late 80's στη σκουληκοφωλιά...και μη ρωτήσει κανείς ποιός είναι ο Αλκέτας...
τη μάνα σου την είδαμε σε πορνοκασέτα.
Αρχές '90 στην Τούμπα
όταν ο Βουλινός πήγε να μας τον φέρει για προπονητή
και ο Αναγούλιας έκανε το λάθος
να έρθει στην Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος
για να κόψει κίνηση.
Την άκουσε και έφυγε με ελαφρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 15 Ιουν 2010, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" Για την ακριβεια -χωρις να θελει να παρομοιασει - "... Αλλα παρομοιαζει . ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ . Ποτε προλαβε να γνωρισει το στυλ και την φυσιογνωμια ενος ανθρωπου που τον πρωτοειδε για 10 λεπτα , πρωτη φορα στην ζωη του ????
Ετσι ξεκινανε ... Απο την φυσιογνωμια και το στυλ και σε λιγο καιρο περνανε και στις ικανοτητες .
Ο αλλος ο τζορμπα, ο "ογκολιθος της δημοσιογραφιας " δεν κανει αναφορα στις πιθανες ικανοτητες του προπονητη ?
Το να μην στηριξουν ολοι αυτοι , δεν ειναι κατι πρωτοφανες . Απο δημοσιογραφους δεν περιμενω καμμια στηριξη .
Ετσι ξεκινανε ... Απο την φυσιογνωμια και το στυλ και σε λιγο καιρο περνανε και στις ικανοτητες .
Ο αλλος ο τζορμπα, ο "ογκολιθος της δημοσιογραφιας " δεν κανει αναφορα στις πιθανες ικανοτητες του προπονητη ?
Το να μην στηριξουν ολοι αυτοι , δεν ειναι κατι πρωτοφανες . Απο δημοσιογραφους δεν περιμενω καμμια στηριξη .