Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Έλληνες παίκτες (Α1 ή από εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ρε Παλοκ,και τι σημασια εχει που ανηκει ο Βεργινης στον ΠΑΟ??????????????Παιζει ποτε????????????Σε μεγαλες ομαδες εχουν παιξει μεγαλα ταγαρια ανα καιρους........Ο Ντικουδης στον ΠΑΟ,ο Κακιουζης στην πρωταθλητρια Ευρωπης Ελλαδα,ο Ζησης στην ΤΣΣΚΑ.....Παει να πει οτι αυτοι ειναι καλοι παικτες(για το επιπεδο στο οποιο αγωνιζονται)????????????Το Μαυροειδη τον θεωρω σχετικα καλο παικτη απλα χειροτερο απο τους υπολοιπους ψηλους που αναφερεις :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: Κωστα,ελα πισω :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τωρα σιγουρευτηκα οτι δεν εχεις μυρωδια γιατι προς στιγμη ειχα καποιες αμφιβολιες :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ντικούδης, χατζηβρέττας, κακιούζης (στα νιάτα τους) ζήσης ταγάρια??? τι ακριβώς εννοάς??? anyway, δεν σε πιάνω με τίποτα. ξαναλέω επειδή όλοι έχουμε από μία γνώμη, πάνε ρώτα τον ζοτς τι θα σε πει για τον βεργίνη... δεν το συνεχάω (από το λήμμα varejao...) άλλο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Παλοκ,πραγματικα δεν καταλαβαινεις............Σου λεω για το επιπεδο στο οποιο αγωνιζονται,οχι για τον τωρινο ΠΑΟΚ ας πουμε..........Με τη λογικη ας πουμε του οτι ταγαρι ειναι ο Χουντελαρ της Μιλαν στο ποδοσφαιρο η ο Λουκας της Λιβερπουλ,η ο Αρμπελοα της Ρεαλ η ο Νεβιλ της Μαντσεστερ η ο Αλπελδα της Βαλενθια........Ελπιζω να καταλαβες..........Ισως ειναι λιγο υπερβολικο το να χρησιμοποιω τον ορο ταγαρι......Οσο για το Βεργινη,ουτε στον ΠΑΟΚ μου αρεσε οταν ηταν.......Και τοτε θεωρουσα οτι τον ειχαμε υπερεκτιμησει........Θεωρω οτι ο Παππας μπορει να γινει πολυ ανωτερος απο αυτον κι απο ο,τι βλεπω ο Ομπραντοβιτς δεν τον χρησιμοποιει καθολου στα μεγαλα ματς..........Τωρα το αν λεει καλες κουβεντες για αυτον δεν το ξερω......Ο Λουκας κι ο Κις που παιζουν στο Μαρουσι ειναι κλασεις ανωτεροι..............Οποιος παιζει στον ΠΑΟ δεν ειναι οπωσδηποτε παικταρας.........Τι ειδους λογικη ειναι αυτη???????????????Δηλαδη οποιος παιζει στη Ρεαλ παει να πει οτι ειναι αυτοματα και παικταρας???????????????Πιστευω θα δεις τα επομενα χρονια οτι ο Βεργινης δε θα κανει σοβαρη καριερα............ :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καταρχάς προφανώς ο καθένας κρίνει και βλέπει. ο καθείς με την άποψή του. δεν υποστηρίζω οτι ο βεργίνης θα κάνει καριέρα, ούτε οτι μου αρέσει εμένα μπασκετικά (πολλοί από αυτούς που έβαλα στη λίστα δεν πλησιάζουν καν τις μπασκετικές μου απαιτήσεις). ωστόσο μία ένσταση εδώ. ο μπασκετικός βάζελος είναι η απόλυτη ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με cska-maccabi. μία όμως εκ των 3 αυτών ομάδων έχει τον ίδιο προπονητή 11 χρόνια, μία έχει 4 ευρωπαικά σε 9 χρόνια, μία έχει τον ίδιο κορμό τόσα χρόνια (άντε και η cska), μία είναι τόσο μπασκετική όσο ο βάζελος. μία ομάδα που πολλές φορές ο ζοτς της βάζει χαλινάρι και παίζει το ίδιο μπασκετ όλα αυτά τα χρόνια. Τι θέλω να πω με αυτό .Είναι η μοναδική ομάδα στο μπάσκετ με αυτό το επίπεδο. Σύγκριση στη μπάλα θα γίνει μόνο με την united. Με καμμία άλλη (ούτε liverpool, Ούτε real, ούte milan!!!). Σε αυτές τις 2 ομάδες (βάζελος και united) όσοι συμμετέχουν στο ρόστερ, είναι μελετημένο χρόνια ποιοί θα πάνε, τι χαρακτηριστικά έχουνε, τι χαρακτήρα, τι προσωπικότητα, τα πάντα όλα. άρα αν παίκτες κάνουνε(έστω και) για την προπόνηση του ζοτς και του fergy εμένα μου περισσεύουν. λες τον neville να τον θεωρεί άσχετο ο fergy??? θυμάσαι τι λεγαμε πριν χρόνια για τον fletcher?? ο valencia (και πίσω ο makeda) αντικαστάτης του ronaldo??? επίσης εγώ δεν θα δινα 25 μύρια να πάρω τον carrick αλλά ΗΕ knows best. επαναλαμβάνω δεν εκτίμησα το ταλέντο κάποιων παικτών απλά είπα οτι για να παίζουν εκεί εμένα μου κάνουν 100%.
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Κοινοτικοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

ένας καλός παίκτης που μου άρεσε και από τη θητεία του στον πανελλήνιο είναι ο natzfei του Αμαρουσίου (εχτές είχε σε 30 λεπτά 12 πόντους με 4 χαμένα σουτ, 4 rebounds και 2 κλεψίματα). εντάξει soft παίκτης (σαν τον johnsen) αλλά αναπληρωματικό 4αρι (και φυσικά πιο ευκίνητο από τον gecevski) με τέτοιο σουτ απέξω δεν θα με χάλαγε καθόλου!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

αλλοι 2 άσσοι από το ιταλικό πρωτάθλημα:
http://195.56.77.208/player/?id=ROW-EAR-83
http://195.56.77.208/player/?id=BRO-DEE-84
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Βλέπω το πήρες σοβαρά Παλόκ.. 8-) :lol: :lol: :lol:
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Billy Keys:ειναι απαιχτος και εχει τρομερη φυσικη κατασταση για την ηλικια του,πιστευω πως για συμβολαιο ενος ετους ειναι οτι πρεπει(εδω πηραμε τον μιλι...)και ο αλλος που θελω απεγνωσμενα αν και μαλλον θα παραμεινει ονειρο ειναι ο: http://web.legabasket.it/player/?id=MCI ... &team=1173
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. βρε μπαγάσες είπαμε να βάζουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να έρθουν στην ομάδα μας. ο τerell όταν έπαιζε back up του forte στην sienna (όταν τους είχαμε αντιμετωπίσει πριν 4-5 χρόνια) μπορεί να ερχότανε, o σημερινός terell κάτω από barca, γαυροβάζελο, ΔΕΝ...

PS: lord, όταν έχω ελεύθερο χρόνο και ασχολούμαι με το φόρουμ ανοίγω και σελίδες του μπάσκετ και διαβάζω λίγα πράγματα. οπότε δεν είναι πολύ δύσκολο να βρεις μερικούς παίκτες. μακάρι όλους αυτούς να τους είχα δει αλλά...
αν η ομάδα μπορούσε να πάρει παίκτες ευρωλίγκας ( η αλήθεια είναι οτι το eurocup δεν το παρακολουθώ καθόλου) θα μπορούσα να δώσω πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Mεταγραφές για το ποδόσφαιρο ψάχνουμε ή το μπάσκετ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Κοινοτικοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Εμένα πάλι δε θα με χαλούσε κι ο Γιόνσεν..
Μια αυτός, μια ο Ταπούτος..
Και θα είχαμε σε καθαρό 5άρι Λάζο και Πέτζα και 4άρι ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα τον Τοντόρ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Effrem1 έγραψε:Billy Keys:ειναι απαιχτος και εχει τρομερη φυσικη κατασταση για την ηλικια του,πιστευω πως για συμβολαιο ενος ετους ειναι οτι πρεπει(εδω πηραμε τον μιλι...)και ο αλλος που θελω απεγνωσμενα αν και μαλλον θα παραμεινει ονειρο ειναι ο: http://web.legabasket.it/player/?id=MCI ... &team=1173
Με πρόλαβες για τον Terrell Mc Intyre..
Τελειώνει και το καλοκαίρι το συμβόλαιο του όπως και του Διαμαντίδη το καλοκαίρι!!

Σκέφτεστε ότι σκέφτομαι?
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μαλλον ναι. Ότι δηλαδή, με το μικρό μπάτζετ του χρόνου που έλεγε και ο παλόκ, θα κάνουμε dream team :o
Αυτό δεν σκέφτεσαι κι εσύ?
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

wili solomon, αυτος που επαιζε στον αρη και φυγαμε για euroleague.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”