Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Δημοσίευση από Bono »

GORDON έγραψε: ΥΓ1: Ρε τρελέ Bono, ο χορηγός τους ήταν η epilady... και έλεγα κι εγώ όταν το πόσταρα:"δεν θα το σχολιάσει κανείς αυτό;" :lol: :lol: :lol:
Οντως και γω μετά το είδα...αλλά το νόημα παραμένει το ίδιο...που πάτε ρε Καραμήτροι με τέτοια διαφήμιση?? :lol: :lol:
υ.γ. να δω διαφήμιση σε φανέλλα " σερβιετάκια Allways" και τι στον κόσμο...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

τελη δεκαετιας '20

http://img691.imageshack.us/img691/7480/65409300.jpg

Εικόνα

ομαδες μπασκετ 1948-1949

http://img38.imageshack.us/img38/4806/o ... 948194.jpg

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Βρε ανθρακωρύχε που τα ξέθαψες αυτά τα αριστουργήματα ;;;;;;

Εντάξει αυτή είναι η απόδειξη οτι η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα είναι Η ΜΠΑΣΚΕΤΟΥΠΟΛΗ της Ελλάδας και οτι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έχει βαριά φανέλα ........ Respect αδερφέ μου τίποτε άλλο .......
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Πραγματικα ντοκουμεντα οι φωτογραφιες!! Ειδικα η πρωτη, με το υπαιθριο γηπεδο και τον Λευκο Πυργο στο βαθος ειναι απο τα πιο σημαντικα κειμηλια εκεινων των ρομαντικων εποχων!! :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

αποθηκευστε τες τωρα που ακομα υπαρχουνε
καποιοι περιμενουνε την πρωτη ευκαιρια για να με μπαναρουνε και να σβησουνε ολα μου τα ποστ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

1928-1929

Εικόνα

γυρος θριαμβου για την κατακτηση του πρωταθληματος 1958-1959

http://img185.imageshack.us/img185/3199 ... sket19.jpg

Εικόνα

ΜΑΙΚ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΖΟΝΙ ΝΙΟΥΜΑΝ

http://img205.imageshack.us/img205/6009 ... anpaok.jpg

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Κορυφαια η τελευταια φωτογραφια με το χαμογελο "πινεζα" του Μαϊκ Τζοουνς!!! :D :D
Ειναι ευκολο να βρεθει φωτογραφια ενος παικτη που ειχαμε προσφατα και λεγοταν Μαϊκλ Τζορνταν;;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

PaOkArAsIrAkLiO αυτόν λες; :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Καλο θα ηταν να εννοουσα αυτον εε;;; :D :D :D :D
Δυστυχως ομως δεν εννοω αυτον.Καπου πρεπει να εχω ξεχασμενη καποια φωτογραφια του, θυμαμαι μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το ονομα του.Θυμαμαι που διαβαζα οτι μια φορα ειχε μπλεξιματα με τον νομο και οταν ειπε στον μπατσο το ονομα του αυτος του απαντησε "κι εγω ειμαι ο Λαρι Μπερντ!" :lol: :lol: :lol:

εντιτ:παραθετω και σχετικο αρθρο!
Ο Μάικλ-Χακιμ Τζόρνταν είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Κώστας Φλεβαράκης για να καλύψει τη θέση του γκαρντ. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έψαχναν εδώ και καιρό ένα αξιόλογο παίκτη και απ’ ότι φαίνεται τον βρήκαν στο πρόσωπο του συνονόματου του τεράστιου Air Μάικλ Τζόρνταν.
O 31χρονος Aαμερικανός γκαρντ, έχει ύψος 1.83 και πέρσι έπαιζε στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καντού ενώ αγωνιζόταν στη Σαρλερουά με την οποία συμμετείχε και στο ULEB Cup.
Και βρηκα και φωτογραφια του (οχι ομως απο τον ΠΑΟΚ :( :( ):
Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ου 666 ου666!!!!!!!!!!!

ερώτηση-κουιζ: καρφώνανε οι κόρφας-bane και με ποοιόν τρόπο (επιτόπιο ή με φόρα)? νομίζω δεν το έχει ρωτήσει κανένας..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Τι επιτόπιο ρε τρελλέ που ο Κόρφας και τραμπολίνο να του έβαζες πάλι τη στεφάνη δε την έφτανε! Μου θες και επιτόπιο..! Θα γράψω ακριβώς τα ίδια που έγραψα και στο άλλο το τόπικ που ρωτούσες απελπισμένα τα ίδια! :lol: Βέβαια οι πλέον αρμόδιοι να απαντήσουν με σιγουριά (μήπως και με φωτογραφικά ντοκουμέντα?) είναι οι "Διόσκουροι του Ρετρό" Πρακτορίνος και Γκόρντονας, αλλά προσωπικά νομίζω πως ο Τεν-Τεν απλά δε μπορούσε, ενώ ο Μπάνε απλά βαριόταν, γιατί δε γίνεται, 1.94 κοτζαμάν παλίκαρος να μη την φτάνει έστω και με το ένα..(τη μπασκέτα εννοώ!) :lol:

Τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια που ήρθε στον ΠΑΟΚ και ήταν πιο νέος . Βέβαια θα μου πείς ήταν λαπάς, αλλά δε μπορεί..Το θέμα είναι αν έχει καρφώσει και σε κανέναν αγώνα, γιατί εγώ προσωπικά δε το θυμάμαι. Ο Γκάλης έχει καρφώσει (άντε βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια), όπως επίσης θυμάμαι και τον Μπουντούρη που είχε καρφώσει σε έναν αγώνα στο Παλέ στον αιφνιδιασμό με το ένα χέρι!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

σε αγώνα φαντάζομαι θα το θυμόμουνα!!! ρωτάω για την προπόνηση προφανώς ή έστω στο ζέσταμα. φίλοι ρωμαίοι βοηθούτε!!!!!

PS: κάτι άλλο που ήθελα να γράψω για το avatar σου trikaliotis. συζητάγαμε με κάτι μπασκετικούς για τους καλύτερους playmaker στην ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια. λέγαμε οτι ο διαμαντίδης θα ήταν βασικός, θέση έχει και ο παπαλουκάς και η συζήτηση κατέληξε για το πόσο μεγάλος παίκτης ήταν ο κόρφας και πόσο καλύτερος του κλάψα (σαν άσσος μιλάω πάντα)!!!! και δεν τα έλεγα εγώ αλλά οι βάζελοι (που κλασσικά τότε ήταν όλοι με τον ρούλη...). εντωμεταξύ σε όσα videaκια έχουμε ποστάρει εδώ στα κρίσιμα δευτερόλεπτα δεν υπάρχει ματς που να μην έχει βάλει καλάθι είτε με το κλασσικό του μπάσιμο είτε φυσικά με τρίποντο. έχω την εντύπωση οτι δεν έχει γίνει ένα εκτενές αφιέρωμα εδώ για τον tin-tin. δεν θα ήταν πολύ ενδιαφέρον?????
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Κάρφωμα δεν νομίζω να έχει γίνει ποτέ από Μπάνε ή Κόρφα...

Το σκηνικό που μου έχει μείνει από προπονήσεις τέλη της δεκαετίας του '80 - αρχές δεκαετίας '90 είναι τα πειραχτήρια της ομάδας (ο ακατανόμαστος με Παπαχρόνη και αργότερα Φιλίππου) να κάνουν διάφορες πλάκες στον Τζώννυ... θυμάμαι μια φάση (νομίζω πριν τον ημιτελικό με Κνορ), που του είχαν βουτήξει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και έφευγαν ένας - ένας. Τα μισά φώτα είχαν κλείσει στο παλέ και ο Κόρφας έχει μείνει μόνος του, όρθιος δίπλα στον πάγκο να φωνάζει "gimme the keys re m@laka..."...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

palok έγραψε: θέση έχει και ο παπαλουκάς
Συμπάθα με, αλλά αυτός ο Παπαλουκάς νομίζω ότι είναι απ' τις μεγαλύτερες μπασκετικές απάτες παγκοσμίως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”