Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 20/01 17:00 alpha

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ.20/01 17:00 alpha

Δημοσίευση από sidpanos »

gika έγραψε:
sidpanos έγραψε:ξέρει ελληνικά ρε γκίκα...να γράψει ελληνικά δεν μπορεί ο άνθρωπας :opaokara:

I know bro, but my fucking keyboard is stuck too.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

να θέλω να σε μπανάρω τώρα για τα αγγλικά και να μην μπορώ ένα πράγμα γτ ο συνδιασμός ελληνικής και βαρβαρικής διώκεται... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ευχαριστώ αδερφέ,μια αγωνία την είχα..Τώρα μπορώ με σιγουριά να πω ότι θα καρφώσει 2 τεμάχια!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sidpanos έγραψε:
gika έγραψε:
sidpanos έγραψε:ξέρει ελληνικά ρε γκίκα...να γράψει ελληνικά δεν μπορεί ο άνθρωπας :opaokara:

I know bro, but my fucking keyboard is stuck too.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

να θέλω να σε μπανάρω τώρα για τα αγγλικά και να μην μπορώ ένα πράγμα γτ ο συνδιασμός ελληνικής και βαρβαρικής διώκεται... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

So, no matter how many posts, written in English, i "upload", there is nothing to be used in the paokmania court of law in order to condemn me...

I love these rules... :opaokara:

And as we used to say in greek i find a small window (παραθυράκι) in order to make the forum like i would loved it to be...
8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυριο ειναι ματς τελικος προσοχη αδερφια....τα πανηγυρια δεν απεχουν πολυ απο την κηδεια...παμε γερα με σοβαροτητα να κλεισουμε το σπιτι του περουκα.... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Με γνώμονα το περσινό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και το φετινό κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ και έχει στόχο να… τριτώσει τις προκρίσεις του απέναντι στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Ο προπονητής των «λιονταριών», Γκιγιέρμο Όγιος, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Βοζίκης, Ζαπρόπουλος, Βοσκόπουλος, Μιχαήλ, Παπάζογλου, Κάστρο, Γαλανόπουλος, Παγώνης, Κόντος, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Ριμόλντι, Ρούτσης, Όγιος, Ανάκογλου, Λεοζίνιο, Παπαδόπουλος και Τράκις.

Ο Λιθουανός (Τράκις) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι (17:00), μόνο σε περίπτωση που φτάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Ζαπρόπουλος με δηλώσεις του τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τι δυνάμεις μας να αντιμετωπίσουμε στα ίσα την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν μας αφήνει αδιάφορους παρόλο που το 100% της προσοχής μας είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου».

ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ! :|
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δυστυχώς το κλίμα που λαμβάνω σήμερα από ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης είναι ότι ένα συντριπτικό ποσοστό όσων παίρνουν τηλέφωνο να ασχολούνται με το ματς της Κυριακής. Μεγάλο κάθος. Οι παραγωγοί βέβαια προσπαθούν να τους συγκρατήσουν αλλά μάταια.

ΕΔΩ είναι που πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Το ματς της Κυριακής, μέχρι αύριο στις 7, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τελικός στις Σέρρες. Πάθος. Νίκη και γ@μήστε όποιον βρεθεί μπροστά μας.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Θέλει προσοχή μεγάλη αυτό το παιχνίδι τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο κι ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. Δεν πρέπει να πληρώσουμε εμείς για τις μ@λ@κίες άλλων, θα είμαστε ο ιδανικός αποδιοπομπαίος τράγος...

Η ομάδα θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει για ακόμα μία φορά το καθήκον της. Βλέπω ότι οι παίχτες συνειδητοποιούν την κρισιμότητα του αγώνα και ξέρουν καλά ότι ο Πανσερραϊκός απέκλεισε τον Ολυμπιακό έστω και αν δεν τα πηγαίνει καλά στη Β.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε:....
So, no matter how many posts, written in English, i "upload", there is nothing to be used in the paokmania court of law in order to condemn me...

I love these rules... :opaokara:

And as we used to say in greek i find a small window (παραθυράκι) in order to make the forum like i would loved it to be...
8-)

αρ γιου σουρ ρε σουρωμενο??? να τ ανοιξω....? :twisted:

υ.γ. έλα λίγες ώρας ακόμα.... υπομονή, θα περάσουν...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Γεωργιου εκτος αποστολης ξερουμε γιατι? Δεν εχει παιξει σ ολα τα παιχνιδια τους παντως...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Μολις προμηθεύτηκα μια πρόσκληση για το γήπεδο αύριο.. Θα πήγαινα ουτως η αλλως μιας κ σχολαω λιγο πριν το ματς και η δουλεια μου ειναι 300 μετρα απο το γηπεδο αλλα γλυτωσα το αγχος του εισιτιριου... Να ναι καλα ο πατέρας μου :P Η μονη μαλακια ειναι οτι θα πρεπει να πηδάω κάγκελα (γτ ειναι για τα επισημα η προσκληση) και συνδιαζοντας τα περιττα κιλα που εχω βάλει και τα πουκάμισα που φοράω στη δουλεια θα είμαι σαν ντακότα εν ώρα απογείωσης.. Τεσπα.. Παμε να προκριθούμε απο το 30' αύριο για να απολαύσουμε και το ματς... θελω 2 παστελια απο το μαμπα και 1 απο τον μοράες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χωρίς εισητήριο μπαινω??
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Gika and Sidpanos PAOK you are naoume! :)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πάμε σοβάρα και δυνατά για πρόκριση απο το α ημίχρονο. Και θέλω να ξεκουραστούν και ο βιτόλο με ίβιτς. ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΗ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Billy4 έγραψε:Δυστυχώς το κλίμα που λαμβάνω σήμερα από ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης είναι ότι ένα συντριπτικό ποσοστό όσων παίρνουν τηλέφωνο να ασχολούνται με το ματς της Κυριακής. Μεγάλο κάθος. Οι παραγωγοί βέβαια προσπαθούν να τους συγκρατήσουν αλλά μάταια.

ΕΔΩ είναι που πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Το ματς της Κυριακής, μέχρι αύριο στις 7, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τελικός στις Σέρρες. Πάθος. Νίκη και γ@μήστε όποιον βρεθεί μπροστά μας.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ

Τι λες ρε φιλε οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι προσπαθουν να τους συγκρατησουν τι μας λες.
Αυτοι που περνουν τηλ θα παιξουν μπαλα και εχουν το μυαλο τους στο γαυρο.
Για συνερθετε λιγο λεω εγω ακου οι παραγωγοι της πολης που θελουν το καλο της ομαδας και προσπαθουν να επαναφερουν την ομαδα και τους οπαδους της στη πραγματικοτητα της τεταρτης.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Η φωνή μας ακόμα δεν έχει έρθει στα ίσα της από το Σάββατο, αλλά τα εισητήρια έχουν αγοραστεί και είμαστε πανέτοιμοι για την τέταρτη εκδρομή της χρονιάς μετά από Τρίπολη, Κομοτινή και Καβάλα.. :opaokara: :opaokara:
Το διπλό ελπίζω να έρθει εύκολα και άνετα για μια φορά φέτος, αλλά με τις απουσίες που έχουμε πιστεύω μέχρι το 90 θα έχουμε ένα ψιλοσφίξιμο στο στομάχι...
Άντε πάμε για ύπνο να έχουμε δυνάμεις.. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”