Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από palok »

gazetta: Στο προσεχές καλοκαίρι εναποθέτει χρονικά την απόφασή, για το ενδεχόμενο τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Με το πέρας της τρέχουσας σεζόν, θα κληθεί να διαπιστώσει αν αντέχει η... μέση του.Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Νιου Ορλινς Χόρνετς, που φέτος μετρά με τις «Σφήκες» 11.7 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατα μέσο όρο, μιλώντας για το μέλλον του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει! Το καλοκαίρι θα πάρω την μεγάλη απόφαση. Θέλω να σιγουρευτώ πως μπορώ να παίξω όπως θέλω εγώ, πως θα είμαι υγιής και δεν θα σταματήσω την προσπάθεια στη μέση, επειδή πονάω στην μέση ή τα γόνατα. Λατρεύω το μπάσκετ και θέλω να παίξω. Όταν πονάς όμως και περνάς την περισσότερη ώρα στο φυσικοθεραπευτήριο και λιγότερη στο παρκέ, τα πράγματα είναι δύσκολα».
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελα αγόρι μου να δεις τι έχει να γίνει..
Με Λάζο 5άρι, Ταπούτο 4άρι, Πέτζα 3άρι, Βασιλειάδη 2άρι κι έναν καλό πλέι μέικερ και την παραμονή του Μονρό, πάμε για πρωτάθλημα, άνετα!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ρε βρυκόλακα μόνο όταν ακούς τη λέξη pedza σηκώνεσαι από τον τάφο σου και βλέπεις το φως της ημέρας???? χαχα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το να ερθει ο Πετζα νομιζω ειναι ανεφικτο.........Αλλα αν ερθει απο μονος του μας ανεβαζει ανετα επιπεδο..........Παντως μεγαλη καψουρα ειναι ο μεγας αρχηγος Βασιλειαδης...........Γυρνα πισω ρε αρχηγε............. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

σίγουρα δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια είναι 32,5. στην νέα ορλεάνη παίζει 30 λεπτά standard με μέτρια (ή καλύτερα αδιάφορη) ωστόσο γενικά απόδοση (θα την έλεγα εγώ). δεν ξέρω αν θέλει να παραμείνει στο nba, μπασκετικά δεν έχει να κερδίσει (εντάξει καλή ομάδα οι NOH αλλά στη δύση ούτε για 8οι δεν είναι...) ούτε να προσφέρει κάτι παραπάνω (ας είμαστε ειλικρινείς). από την άλλη είναι πολλά τα λεφτά 4αρη, ιδίως για σέρβο... Δεν ξέρω. ίσως όχι το καλοκαίρι αλλά το επόμενο τον βλέπω να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. τώρα αν θα παίξει μπάσκετ στην αγαπημένη του ομάδα,μένει να το δούμε...

PS1: η γυναίκα και το παιδί του είναι μαζί του στην αμερική??? φαντάζομαι ναι.
PS2: προφανώς όσο μέτριος για το nba μπορεί να είναι ο σημερινός pedza των 12 πόντων και των 4 rebounds, στην ευρώπη μπορεί εύκολα να κάνει θραύση...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

free4 έγραψε:Ελα αγόρι μου να δεις τι έχει να γίνει..
Με Λάζο 5άρι, Ταπούτο 4άρι, Πέτζα 3άρι, Βασιλειάδη 2άρι κι έναν καλό πλέι μέικερ και την παραμονή του Μονρό, πάμε για πρωτάθλημα, άνετα!
Δηλ. : αμερικανός/κοινοτικός άσσος, βασιλειάδης/monroe στο 2, peja/κοινοτικός στο 3, ταπούτος/αμερικανός στο 4 και λάζος/gecevski στο 5????

PS: αυτά λέμε μεσημεριάτικα και θα πεταχτεί και ο gash και θα ζητά επίμονα την παραμονή heli στην ομάδα το καλοκαίρι.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Τι πρωταθλημα ρε??
Με τέτοια πεντάδα πάμε να σαρώσουμε ότι υπάρχει.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Πάντως καλά τα όνειρα μεσημεριανής σιέστας, αλλά διαβάζοντας (έκπληκτος) οτι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στην ΠΑΕ και καθυστερούν οι πληρωμές (όχι οτι γενικά είναι κάτι παράλογο να έχει μία εταιρεία στην ελλάδα τη σημερινή εποχή πρόβλημα cash...), τι μπορούμε να περιμένουμε εμείς για το άμοιρο το μπασκετάκι με ψίχουλα από χορηγίες, διαρκείας, συμμετοχή του κόσμου σε ΑΜΚ, τηλεοπτικά κλπ. κλπ. Μάλλον και πάλι καλά να λέμε...

PS: και για να σας ανυψώσω ξανά το ηθικό, και ο καιμακόγλου δε χωράει κάπου στην dream team μας (αν δεν τον παίρνουν οι γαυροβάζελοι)????... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Αφού έχετε αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ονείρων σας να πω κι εγώ κάτι που το έχω ξαναπεί και ας επικριθώ γι'αυτό: Δε θέλω να ξαναδώ των Κώστα Βασιλειάδη στα ασπρόμαυρα και το λέω από καθαρά αγωνιστικής άποψης και θα το εξηγήσω με λίγα λόγια..

Παίχτης χωρίς εξέλιξη που είναι ίδιος τώρα στα 27 του όπως ήταν και στα 19 του, που πέρασε από μεγάλες ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα (Μάλαγα, Ολυμπιακός) και δε στέριωσε, αφού και ο Σκαριόλο και ο Γιαννάκης δε τον ήθελαν (δεν είναι τυχαίο), που κουράζει με το μονοδιάστατο παιχνίδι του, καθώς το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σουτάρει 3ποντα (ακόμα να ξεχάσω το παιχνίδι στην Καβάλα, όπου είχε 4/15!!!), με μηδενική διείσδυση και με ανεμική έως ανύπαρκτη άμυνα εμένα προσωπικά με εκνευρίζει γιατί όπως και να το κάνουμε Μπάνε δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ!

Αφήστε που νομίζω πως δε χωράει στην ίδια ομάδα με τον Πέτζα, καθώς αν ποτέ μας αξιώσει ο ΘΕΟΣ και δούμε τον μεγάλο Στογιάκοβιτς ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος θα προτιμούσα στο 2-3 έναν παίχτη του στυλ Καλαμπόκη ή Τσαλδάρη που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πέτζα, όπως παλιά με τον Μπαλογιάννη..

Και αφού αρχίσαμε τα όνειρα εγώ θέλω ο Πέτζα μιας που θα έρθει να μας φέρει από εκεί απέναντι τον Καλντερόν στον άσσο ή έστω τον Ντέρεκ Φίσερ (αν και βολέυομαι και με τον χτεσινό τον μαυρούκο της Λε Μάν τον Ράιτ, που έκανε κάτι σταυρώτες και κάτι reverse τρίπλες λες και ήταν από το NBA JAM!), στο 4 βολεύομαι και με Αντρε Χάτσον (και μπακ-απ τον Τσαρτσαρή) και 5άρι τον Γούντς για να μην επιβαρύνουμε και πολύ τον προϋπολογισμό..!

Στον πάγκο θέλετε Σκάιλς ή Ίβκοβιτς..????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ποιόν woods ρε λες??? τον ψηλό των 2.20 που έπαιζε efes και zalgiris (αλύθεια πού παίζει τώρα αυτός???)????

PS1: ο σούλης μου κάνει αν έχω αυτή την ομάδα... :D
PS2: για τον wright διάβασα τα καλύτερα και από τον κούση στο μετροσπορτ. τόσο καλός??? στον άσσο έπαιζε???? δεν θα με κοφτε καθόλου βέβαια και ο salyers στο 4 (καλύτερο ranking στην regular season στην ευρωλίγκα πρόπερσι)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Για τον Βασιλειάδη δεν καίγομαι όμως υπάρχει μια διαφορά με τα δυάρια που ανέφερες. Είναι πιο αθλητικός. Επίσης δεν θα τον έλεγα κακό στην άμυνα. Προς το μέτριος και με κάποιες εξάρσεις. Όσο για το μονοδιάστατο παιχνίδι του, αν τελειοποιήσει το 3ποντο θα μου αρκούσε. Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση και του αρκούν κλάσματα δευτερολέπτου για να το μπουμπουνίσει. Κι ο Μπάνε δεν έκανε και πολλά παραπάνω. Το τέλειο σουτ τον καθιέρωσε (ο.κ. άλλες εποχές). Αλλά και τώρα, όταν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο (πόσες φορές βρέθηκε είναι άλλο θέμα).
Υ.Γ.1 Σκάιλς φυσικά.
Υ.Γ.2 Όλες αυτές οι αναφορές και οι ελπίδες επιστροφής του Πέτζα δεν μου πολυαρέσουν. Ουτοπία... Στο μακρινό μέλλον ίσως. Μακάρι βέβαια να βγω λάθος.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

palok έγραψε:ποιόν woods ρε λες??? τον ψηλό των 2.20 που έπαιζε efes και zalgiris (αλύθεια πού παίζει τώρα αυτός???)????

PS1: ο σούλης μου κάνει αν έχω αυτή την ομάδα... :D
PS2: για τον wright διάβασα τα καλύτερα και από τον κούση στο μετροσπορτ. τόσο καλός??? στον άσσο έπαιζε???? δεν θα με κοφτε καθόλου βέβαια και ο salyers στο 4 (καλύτερο ranking στην regular season στην ευρωλίγκα πρόπερσι)
Palok αυτόν τον Woods λέω! Δεν έχω δεί πολλούς μαύρους με αυτό το ύψος να ξέρουν τόσα κιλά μπάσκετ..Βέβαια από ότι λένε είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας με κακή εξωαγωνιστική ζωή (στοιχείο που δε του επέτρεψε να κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ) και αν θυμάμαι και καλά ο Σούλης έκανε το καλοκαίρι μια διερευνητική επαφή, αλλά το κασέ του ήταν απλησίαστο!

Όσο για τον Ράιτ πραγματικά δε τον ήξερα αυτόν τον παίχτη και έπαθα πλάκα με αυτά που έκανε χτες..Τρομερά θεαματικός παίχτης με απίστευτο άλμα (εντάξει και με μερικές καταχρήσεις), αλλά και ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Όσον αφορά το θέμα του ουτοπικού μας προπονητή λέτε να γυρίσει στην προεδρία ο "Ευτύχης" να κάνει προπονητή τον Χέλιγουελ και να ξαναβγούμε Ευρωλίγκα..??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Palok ο wright είναι ένας Monroe με ποιο καλή τριπλά και με άλμα σαν του Gregory.
O Πέτζα θα επιστρέψει (νομίζω και πως η Αλέκα από Θεσσαλονίκη είναι) αλλά μπορεί όχι σαν παίκτης είναι άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα και με γνωριμίες στον χώρο.
Όσο για το Βασιλειάδη ούτε εμένα με εντυπωσιάζει σαν παίκτης.
Αν έρθει ο Skails θα έχει πολύ δουλειά καμιά σχέση το Nba με εμάς πολλαπλάσια συστήματα από Ευρώπη γιατί το NBA δεν είναι μόνο θέαμα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γελούσα ένα 5λεπτο με όσα γράφαμε..
Ο Πέτζα θα επιστρέψει το καλοκαίρι, κυρίως για τη γυναίκα του που τα παράτησε όλα..
Ας μην ξεχνάμε ότι και τα παιδάκια τους μεγαλώνουν και τόσο ο ίδιος όσο και η Αλέκα (γειτονάκι μου όπως έμαθα προσφατα) θα ήθελαν να ξεκινήσουν στην Ελλάδα το σχολείο..

Από κει κι έπειτα, δε θα με χάλαγε εμένα να έχουμε μια ομάδα με ΜακΙντάιρ στον άσο κι άλλους 4 Χέλιγουελ μέσα..
Αλλά ρε Παλοκ, για φαντάσου λίγο.
Στον άσο Διαμαντίδης και Αμερικάνος με τον Καυκή τρίτο
Στο 2άρι Μονρό, Βασιλειάδη
Στο 3άρι Πέτζα, Καλαμπόκη και Γκρέγκορυ
Στο 4άρι Ταπούτο κι έναν καλό Αμερικανό
Στο 5άρι Λάζο, Γκετσέφσκι και.. Χέλι, έτσι για να συμπληρώνουμε 13άδα!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Free χωρίς coach η ομάδα?
Είχα δει ένα βίντεο (δεν θυμάμαι που της acb και ήταν ένας μαύρος ψηλός αλτικότατος και αν θυμάμαι καλά με πράσινη φανέλα τον θέλω και αυτόν για το θέαμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το όνομα του?

Τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο κάνω βόλτες (στο άδειο συνήθως μπασκετικό) φόρουμ και με το που απαντάει κάποιος και σκάει το mail τσουπ τα κλασσικά άτομα μέσα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”