12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από palok »

Αν λέω ΑΝ βγούμε ευρωλίγκα, πού θα κρυφτείτε βρε μαμοχωλόπουλοι??? διαννοούμενοι, αριστεριστές και ψευτοαριστοκράτες θεσσαλονικείς??? τραβήξτε κάψτε τον παίκτη σας που τόλμησε να αλλάξει φανέλα στο τέλος του αγώνα στην Τούμπα και μετά μιλάτε. Ούστ. Τροφοδότες του ΠΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Palok, σαν Θεσσαλονικιός μιλάς :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. ειλικρινά οι ομάδες Αρης και Ηρακλής εμένα προσωπικά δε μου λένε τίποτα. ειλικρινά. ασε που πρέπει να χω γνωρίσει 2-3 οπαδούς της κάθε ομάδας σε όλη μου τη ζωή (εντάξει έχω και τον μικρό στο σπίτι αλλά αυτός δεν τολμάει να μιλήσει με μένα και τον πατέρα μου παρόντες!!!χαχα). απλά αυτή την κωλομάδα από τότε με το τρίποντο του χωλόπουλου μου έκατσε στο στομάχι. άσε όλες αυτές τις ήττες που έχουμε κάνει σχεδόν στον πόντο τα τελευταία χρόνια. νομίζω επίσης έχουν γίνει πολλά ρεκορ με αυτή την κωλομάδα. 10 τρίποντα ο bane, πάνω από 50 πόντους διαφορά τους έχουμε κερδίσει αρκετές φορές και το τραγικότερο έχουμε χάσει ματς όντας μπροστά 2 πόντους και έχοντας και την μπάλα στα 5 sec. To θυμάστε αυτό (διορθώστε με αν δε θυμάμαι καλά το σενάριο)?? πόσο μα πόσο γέλαγα που κυνήγαγε ο διαμαντίδης τον lakovic που έβαλε το lay up και τους έριξε στην Α2....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Λάζος: "Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Ευρωλίγκας. Λόγω συγκυριών δεν βρίσκεται εκεί. Οι παίκτες στο ρόστερ του και το μπάκσετ που παίζει θα μπορούσαν να πάνε ψηλά στην Ευρωλίγκα".

και εγώ αυτό πιστεύω. και το λέω μπασκετικά. τίποτε άλλο. ούτα τα μυαλά μας πήρανε αέρα ούτε δηλώσεις του κώλου. Τώρα πλέον δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο για την ομάδα μου. Και έχω αναλύσει πολλάκις τι σημαίνει αυτονόητο για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Η αλήθεια είναι πως ΑΝ έγιναν έτσι τα πράγματα, η διοίκηση του Ηρακλή δικαιολογημένα είναι αγανακτισμένη και ριγμένη. Αν δηλαδή ερχόταν ο Πέτζα στην Ελλάδα και στην πρότασή μας να παίξει στον ΠΑΟΚ μας απαντούσε πως τα χρήματα είναι λίγα και θέλει να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκα, ενώ αργότερα θα πήγαινε στον Άρη με λιγότερα, δεν θα στραβώναμε? Ίσως ο μάνατζέρ του δεν το χειρίστηκε σωστά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μας ρίξανε στη μεταγραφή κακιούση, άρα είμαστε πάτσι...

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Άβαταρ μέλους
kostasff

Έχουν τα δίκια τους...
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Κάτσε ρε άμα πήγαν οι οπαδοί στο σπίτι του τί θα έλεγε ο Λάζαρος??θα πάω στον ΠΑΟΚ....θα τον είχαν κάνει κόσκηνο...αφού οι συνδεσμήτες ειδικά του Ηρακλή έχουν πολύ μένος εναντίον του ΠΑΟΚ.Τώρα αν ο μάνατζερ κάνει μαπακίες, μπορεί και να μην ευθύνεται και ο Λάζαρος.Εδώ παλιοί παίκτες του ΠΑΟΚ, δήλωναν τρελαμένοι και χαρούμενοι για να μείνουν και οι μάνατζερ έλεγαν άλλα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Στην κεντρική σελίδα, στο άρθρο για τον ερχομό του Λάζου, υπάρχουν μόνο 2 ποσταρίσματα. Αν δηλαδή, μπει ο παίκτης στην σελίδα για να δει την ανταπόκριση του κόσμου, τι θα νοιώσει? Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ?
Αν γινόταν μια ανάλογη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο, θα γινόταν σεισμός. Τι να πω ρε γαμώτο. Τι άλλο να κάνει η διοίκηση?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καλα αυτοι στον ηρακλη δεν την παλευουν..
βγαζουν οπαδικες ανακοινωσεις οι διοικουντες??
πανε καλα?
αυτα ειναι καφενειακα να τα λεμε εμεις οι οπαδοι..

αν την εβγαζαν οι συνδεσμιτες του ηρακλη λογικο αλλα οχι η διοικηση

δεν μπορεις να απαιτεις απο κανεναν να σου κανει χαρη
ισα ισα πρεπει να εισαι υποχρεωμενος αν την κανει
γιατι να παει ο λαζαρος στον ηρακλη χαρη θα τους εκανε να παιξει α2

απο εκει και περα για τη μεταγραφη το ειχα πει και πριν ερθει οτι ειναι σεντερ επιπεδου ευρωλιγκας
με λιγα μειονεκτηματα και πολλα πλεονεκτηματα
μαλιστα τα μειονεκτηματα του στο χαμηλο επειπεδο πλεον του ελληνικου μπασκετ δεν θα φαινονται πιστευω

βασικα η αληθεια ειναι οτι εγω πιστευω οτι με εναν παιχτη επιπεδου σολομον στον ασο θα χτυπουσαμε ακομα και τον τιτλο
οχι οτι εχουμε καμια ελπιδα βεβαια αλλα θα αλλαζαμε επιπεδο νομιζω και θα περναγαμε στο γκρουπ των διεκδικητων μετα απο ολυμπιακο παο
πολυ αισιοδοξη προβλεψη αλλα αν σκεφτει κανεις τι εχει κανει ο μαρκοπουλος με το μαρουσακι καταλαβαινεις πως αν εχει παιχτες επιπεδου παπαδοπουλου κτλ μπορει να κανει πολυ περισσοτερα

οπως ημαστε τωρα προβλεπω οτι θα παλεψουμε με τον αρη για την τριτη θεση
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kostasff έγραψε:Στην κεντρική σελίδα, στο άρθρο για τον ερχομό του Λάζου, υπάρχουν μόνο 2 ποσταρίσματα. Αν δηλαδή, μπει ο παίκτης στην σελίδα για να δει την ανταπόκριση του κόσμου, τι θα νοιώσει? Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ?
Αν γινόταν μια ανάλογη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο, θα γινόταν σεισμός. Τι να πω ρε γαμώτο. Τι άλλο να κάνει η διοίκηση?

Χτεσινός είσαι ρε Κώστα; Πάντα έτσι δεν ήταν; :cry:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Σκέφτηκα πως κάτι άλλαξε με τα φετινά θαύματα, αλλά είμαστε για τον σούτσο.....
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Mαγκιά του,που επέλεξε εμάς... Γιατί να παίζει σε μια ομάδα Α2,και όχι σε μια ομάδα που χτυπάει τριάδα ή τετράδα φέτος στην Α1??? Όπου γουστάρει δεν πάει ο κάθε παίχτης??? Δημοκρατία δεν έχουμε ή κάνω λάθος?? Μήπως το αγνοουν αυτό στην γρια??? Γιατί να χαραμίζεται ένας παίχτης σαν τον Λάζο στην Α2??

Ρε γρία,καταραμένη να είναι να μην ξαναανέβεις στην Α1,εκει αξίζεις...Τόσα χρόνια και καλά φαβορί είστε για άνοδο,αλλα θα μεινετε εκει που αξίζετε... Αντε και στο ποδοσφαιρο στην Β... Σιχαμένοι...

Βγάλατε και γλώσσα,ανυπαρκτοι...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Πάντως για να τα λέμε όλα, μετεγγραφή επιπέδου Παπαδόπουλου δεν έχουμε κάνει ακόμη στο ποδόσφαιρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”