ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 14:15 ALPHA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Shady20

Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. , 28/10 , 14:15 ALPHA

Δημοσίευση από Shady20 »

kotsos έγραψε:...ενώ ο Βερόν συνέχισε να είναι προκλητικά αδιάφορος. Κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή που "εγγαινίασε" το μεταγραφικό μάτι του Βρύζα και μάλλον δείχνει γιατί δεν έκανε ποτέ καριέρα της προκοπής...
Διαφωνώ σε ότι έχει να κάνει με τον Veron.

Έτρεχε όσο μπορούσε, μοίραζε παιχνίδι και έδωσε και την ασίστ για το γκολ (άσχετα αν βοήθησε και η τύχη χάρη στο λάθος του Νατσούρα)

Δηλαδή τι δεν είδες και τον χαρακτηρίζεις αδιάφορο???Σκέψου πως βγήκε και μια επίθεση δεν μπορέσαμε να βγάλουμε από οργάνωση...
Άβαταρ μέλους
igogxx

Δημοσίευση από igogxx »

Την προκριση σημερα την πηρε ο......γιος μου!!!! :D
Χθες τριτη στην προπονηση που ηταν κλειστη στο βοηθητικο του παγκρητιου ο διαλος ο μικρος μου αφου περπατησε 300 μετρα στην παραλια και αφου περασε δυο σειρες καγκελα καταφερε...ο μοναδικος ..και μπηκε μεσα στο γηπεδο την ωρα που τελειωνε το φιλικο διπλο, δεν τους προλαβε ολους παρα μονο τον παπαζογλου ο οποιος καθηστερησε γιατι του εκανε ιδιαιτερα μαθηματα ο σαντος, του πηρε αυτογραφο και εφυγε λιγο λυπημενος γιατι δεν προλαβε και τους υπολοιπους, για να τον παρηγορησω του ειπα, ρε να δεις που αυριο ο παπαζογλου θα σκοραρει και θα περασουμε με δικο του γκολ!!!!!
Σημερα στο γεντι κουλε απο τη στιγμη του γκολ ο μικρος δεν πιανετε , χαχαχα...αυτα αντε να ρθει και ο μουσλι να παρουμε αυτογραφο κι απο αυτον!!!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

περιληπτικά, τραγική η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, μέτρια στο δεύτερο..
καλύτεροι: βιερίνια, μαλεζάς, κοντρέρας
χειρότεροι: παπάζογλου, μουν, βερόν

αυτά είδα... κρίμα
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

igogxx έγραψε:Την προκριση σημερα την πηρε ο......γιος μου!!!! :D
Χθες τριτη στην προπονηση που ηταν κλειστη στο βοηθητικο του παγκρητιου ο διαλος ο μικρος μου αφου περπατησε 300 μετρα στην παραλια και αφου περασε δυο σειρες καγκελα καταφερε...ο μοναδικος ..και μπηκε μεσα στο γηπεδο την ωρα που τελειωνε το φιλικο διπλο, δεν τους προλαβε ολους παρα μονο τον παπαζογλου ο οποιος καθηστερησε γιατι του εκανε ιδιαιτερα μαθηματα ο σαντος, του πηρε αυτογραφο και εφυγε λιγο λυπημενος γιατι δεν προλαβε και τους υπολοιπους, για να τον παρηγορησω του ειπα, ρε να δεις που αυριο ο παπαζογλου θα σκοραρει και θα περασουμε με δικο του γκολ!!!!!
Σημερα στο γεντι κουλε απο τη στιγμη του γκολ ο μικρος δεν πιανετε , χαχαχα...αυτα αντε να ρθει και ο μουσλι να παρουμε αυτογραφο κι απο αυτον!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

To μόνο που κρατάω από το σημερινό παιχνίδι είναι η πρόκριση και η νίκη. Αντε και το πρώτο γκολ του Παπάζογλου, ο οποίος ήταν καλύτερος από τις άλλες φορές. Κατά τα άλλα, μια μεγάλη απογοήτευση πήραμε πάλι. Διότι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε κύριοι δεν μπορεί να βάζει γκολ στο 40, με μια ομάδα Β Εθνικής (έστω κι αν αυτή είναι ο ΟΦΗ) και μετά ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΤΣ να κάθεται και να κάνει συντήρηση ή να παίζει παθητικά για να...κρατήσει το σκορ! Αντί μετά το γκολ να παίξουν πιο ελεύθερα και να βάλουν 2 γκολάκια ακόμα, έπαιζαν τις κουμπάρες! Αντί να βάλουν κάτω τον ΟΦΗ (και τον κάθε ΟΦΗ) και να τον πατήσουν, του έδωσαν χώρο και τον άφηναν να κάνει παιχνίδι ή ότι μπορούσε τέλος πάντων να κάνει ο σημερινός ΟΦΗ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ότι έπαιζε η μισή ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Όταν παίζεις πλήρης είσαι ο ΠΑΟΚ που πατάει τον αντίπαλο και όταν παίζεις μισός...κάνεις συντήρηση; Η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ίδια, με όποιον κι αν παίζει,με όποια σύνθεση κι αν παίζει: Νίκη και πάθος! Μεγάλη ομάδα λέγεσαι το κέρατό μου! Έλεος πια!

Δεν θέλω να ισοπεδώνω τα πάντα, αλλά είμαι πικραμένος. Κι αν ο ΟΦΗ δεν είχε τα χάλια του (ούτε μια ευκαιρία της προκοπής δεν έκανε!)) τώρα μπορεί να κλαίγαμε. Πέρσι με τέτοιες νίκες κάναμε τουμπεκί και βάζαμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Τώρα όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό! Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδιά, να βάζει ένα γκολ και να κάθεται πίσω για να κρατήσει το σκορ από μια ομάδα Β Εθνικής;

Τι ήταν; Κουρασμένοι; Μήπως έχουν ευρωπαϊκά ματς και κουράζονται; Μήπως έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα και την έτρεμαν; Κι ο ίδιος ο Μαχλάς στο τέλος του αγώνα το είπε: "Ο ΠΑΟΚ ήρθε στο Ηράκλειο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ"! Και είχε απόλυτο δίκιο! Ελεος πια με την αμυντικογένεια, έλεος με την παθητικότητα! Ελεος!

Μήπως μας έφταιξε πάλι η διαιτησία;

Ναι, είναι γκρίνια. Ναι, η γκρίνια κάνει κακό. Αλλά πείτε μου, είστε ευχαριστημένοι με τον σημερινό ΠΑΟΚ; Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε;

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε καμία τύχη στη συνέχεια.

Λυπάμαι.....
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

ενταξει μετριο παιχνιδι....δεν το ευχαριστηθηκα αλλα σε τετοιο παιχνιδι δεν περιμενεις και πολλα....νοκ αουτ με μικροτερη ομαδα,παντα μπορει να υπαρχει εκπληξη οποτε εισαι συγκρατημενος και προσπαθεις να παρεις ευκολη νικη(δε δυσκολευτηκαμε να κρατησουμε το σκορ..)καλυτεροι για μενα βιερινια,αραμπατζης,παπαζογλου και κρεσιτς ο οποιος φωναξε παρων με 2-3 πολυ καλες αποκρουσεις του.........
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kotsos έγραψε:Πρφανώς και δεν παίξαμε τη μπαλα της Ουγγαρίας του '50 αλλά μετά από καιρό κάναμε μια άνετη εκτός έδρας νίκη. Ο ΟΦΗ έχει ομάδα Α εθνικής, το γήπεδο ήταν κολασμένο
Εγώ ούτε το ένα είδα, ούτε το άλλο. Που ήταν το "κολασμένο"; Φιλικό παίξαμε. Εκτος αν εννοείς τις γκομενίτσες που ήταν εκεί. Τότε ναι, η ατμόσφαιρα ήταν κολασμένη....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χαχαχααχαχαχα..... :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

DimisK έγραψε:To μόνο που κρατάω από το σημερινό παιχνίδι είναι η πρόκριση και η νίκη. Αντε και το πρώτο γκολ του Παπάζογλου, ο οποίος ήταν καλύτερος από τις άλλες φορές. Κατά τα άλλα, μια μεγάλη απογοήτευση πήραμε πάλι. Διότι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε κύριοι δεν μπορεί να βάζει γκολ στο 40, με μια ομάδα Β Εθνικής (έστω κι αν αυτή είναι ο ΟΦΗ) και μετά ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΤΣ να κάθεται και να κάνει συντήρηση ή να παίζει παθητικά για να...κρατήσει το σκορ! Αντί μετά το γκολ να παίξουν πιο ελεύθερα και να βάλουν 2 γκολάκια ακόμα, έπαιζαν τις κουμπάρες! Αντί να βάλουν κάτω τον ΟΦΗ (και τον κάθε ΟΦΗ) και να τον πατήσουν, του έδωσαν χώρο και τον άφηναν να κάνει παιχνίδι ή ότι μπορούσε τέλος πάντων να κάνει ο σημερινός ΟΦΗ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ότι έπαιζε η μισή ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Όταν παίζεις πλήρης είσαι ο ΠΑΟΚ που πατάει τον αντίπαλο και όταν παίζεις μισός...κάνεις συντήρηση; Η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ίδια, με όποιον κι αν παίζει,με όποια σύνθεση κι αν παίζει: Νίκη και πάθος! Μεγάλη ομάδα λέγεσαι το κέρατό μου! Έλεος πια!

Δεν θέλω να ισοπεδώνω τα πάντα, αλλά είμαι πικραμένος. Κι αν ο ΟΦΗ δεν είχε τα χάλια του (ούτε μια ευκαιρία της προκοπής δεν έκανε!)) τώρα μπορεί να κλαίγαμε. Πέρσι με τέτοιες νίκες κάναμε τουμπεκί και βάζαμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Τώρα όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό! Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδιά, να βάζει ένα γκολ και να κάθεται πίσω για να κρατήσει το σκορ από μια ομάδα Β Εθνικής;

Τι ήταν; Κουρασμένοι; Μήπως έχουν ευρωπαϊκά ματς και κουράζονται; Μήπως έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα και την έτρεμαν; Κι ο ίδιος ο Μαχλάς στο τέλος του αγώνα το είπε: "Ο ΠΑΟΚ ήρθε στο Ηράκλειο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ"! Και είχε απόλυτο δίκιο! Ελεος πια με την αμυντικογένεια, έλεος με την παθητικότητα! Ελεος!

Ναι, είναι γκρίνια. Ναι, η γκρίνια κάνει κακό. Αλλά πείτε μου, είστε ευχαριστημένοι με τον σημερινό ΠΑΟΚ; Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε;

Λυπάμαι.....

αν εμεις πηγαμε φοβισμενοι στο ηρακλειο ο γαυρος χθες πηγε κυριολεκτικα χεσμενος στις σερρες.....αν κατεθετε ενσταση και περνουσε,θα θεωρουσες οτι δεν εχει τυχη στη συνεχεια???ναι,θα ηταν προκληση,ναι,θα σημαινε οτι θα ειχε και στην πορεια ευνοια,ναι σε πολλα......αλλα σε παρακαλω απαντησε μου για το αγωνιστικο και μονο..θα το ελεγες????ουτε και γω ευχαριστηθηκα αλλα γι αυτο το λογο το κυπελλο ειναι θεσμος των εκπληξεων....καλυτερα ετσι και να φτασουμε ψηλα και μακαρι να το σηκωσουμε,παρα μπαλαρα με οφη και μολις βρουμε κανενα πιο δυνατο να ψαχνομαστε.......την ανησυχια σου παντως για την πορεια της ομαδας και το θεαμα που προσφερει τη συμμεριζομαι και τη βρισκω λογικη.....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

DimisK έγραψε:To μόνο που κρατάω από το σημερινό παιχνίδι είναι η πρόκριση και η νίκη. Αντε και το πρώτο γκολ του Παπάζογλου, ο οποίος ήταν καλύτερος από τις άλλες φορές. Κατά τα άλλα, μια μεγάλη απογοήτευση πήραμε πάλι. Διότι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε κύριοι δεν μπορεί να βάζει γκολ στο 40, με μια ομάδα Β Εθνικής (έστω κι αν αυτή είναι ο ΟΦΗ) και μετά ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΤΣ να κάθεται και να κάνει συντήρηση ή να παίζει παθητικά για να...κρατήσει το σκορ! Αντί μετά το γκολ να παίξουν πιο ελεύθερα και να βάλουν 2 γκολάκια ακόμα, έπαιζαν τις κουμπάρες! Αντί να βάλουν κάτω τον ΟΦΗ (και τον κάθε ΟΦΗ) και να τον πατήσουν, του έδωσαν χώρο και τον άφηναν να κάνει παιχνίδι ή ότι μπορούσε τέλος πάντων να κάνει ο σημερινός ΟΦΗ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ότι έπαιζε η μισή ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Όταν παίζεις πλήρης είσαι ο ΠΑΟΚ που πατάει τον αντίπαλο και όταν παίζεις μισός...κάνεις συντήρηση; Η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ίδια, με όποιον κι αν παίζει,με όποια σύνθεση κι αν παίζει: Νίκη και πάθος! Μεγάλη ομάδα λέγεσαι το κέρατό μου! Έλεος πια!

Λυπάμαι.....
Δημήτρη νιώθω ακριβώς τα ίδια...δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στο χορτάρι φέτος από την ομάδα (ούτε και πέρυσι μου άρεσε)... δεν ξέρω ποιος φθαίει, αλλά οι ελπίδες μου για να αλλάξει κάτι πλέον λιγοστεύουν... υπάρχει διοίκηση και θέλω να πιστεύω ότι νιώθει το ίδιο και θα κάνει ό,τι κινήσεις μπορεί για να βελτιώσει την ομάδα (και δεν εννοώ αλλαγή προπονητή...παρ΄ότι βλέπω ότι δεν έχει προσφέρει κάτι στην ομάδα 2 χρόνια τώρα, δεν μου αρέσουν οι αλλαγές προπονητών στη μεση μιας σεζόν)
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Κάλιο μέτριος και με την πρόκριση
παρά καλός και με τον πούλο στο χέρι...

Τώρα πάμε παρακάτω! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Μπράβο στον Παπάζογλου για το ωραίο του γκολ. Αν και δεν ξεχνώ πως φέτος έχασε τα απίστευτα σε κρίσιμα ματς, του εύχομαι καλή συνέχεια για το καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

indian chief έγραψε: αν εμεις πηγαμε φοβισμενοι στο ηρακλειο ο γαυρος χθες πηγε κυριολεκτικα χεσμενος στις σερρες.....αν κατεθετε ενσταση και περνουσε,θα θεωρουσες οτι δεν εχει τυχη στη συνεχεια???ναι,θα ηταν προκληση,ναι,θα σημαινε οτι θα ειχε και στην πορεια ευνοια,ναι σε πολλα......αλλα σε παρακαλω απαντησε μου για το αγωνιστικο και μονο..θα το ελεγες????ουτε και γω ευχαριστηθηκα αλλα γι αυτο το λογο το κυπελλο ειναι θεσμος των εκπληξεων....καλυτερα ετσι και να φτασουμε ψηλα και μακαρι να το σηκωσουμε,παρα μπαλαρα με οφη και μολις βρουμε κανενα πιο δυνατο να ψαχνομαστε.......την ανησυχια σου παντως για την πορεια της ομαδας και το θεαμα που προσφερει τη συμμεριζομαι και τη βρισκω λογικη.....
Ο γαύρος δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, εμένα με νοιάζει η ομάδα μου. Το να παίζαμε λίγη καλή μπάλα με τον ΟΦΗ δηλαδή το θεωρείς...υπέρβαση; Και τι σχέση έχει αυτό με το ότι στη συνέχεια μπορεί να βρούμε έναν δύσκολο αντίπαλο και "να ψαχνώμαστε"; Δηλαδή τώρα που δεν παίξαμε μπάλα και περάσαμε, δεν θα ψαχνώμαστε στον επόμενο γύρο;
Το μόνο που θα μπορούσα να δεχτώ είναι το ότι μια ομάδα, ακόμα και οι μεγάλες, προσαρμόζουν το παιχνίδι τους ανάλογα με την ομάδα που έχουν απέναντί τους. Δηλαδή με μια 'μικρότερη' ομάδα, παίζουν πιο χαλαρά. Εντάξει, ανθρώπινο είναι. Αλλά πόσο δύσκολο ήταν σήμερα να παίξουμε λίγη μπαλίτσα και να βάζαμε ένα ακόμα γκολάκι να χαίρονταν και τα παιδιά που ήταν στις κερκίδες; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΠΙΑ;

Είμαι πολύ εκνευρισμένος παιδιά και μάλλον θα πρέπει να σταματήσω εδώ....

Πιστεύω όμως ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ έτσι νιώθουμε, όπως εγώ, αλλά κάποιοι δεν έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Caballo Viejo έγραψε:Κάλιο μέτριος και με την πρόκριση
παρά καλός και με τον πούλο στο χέρι...

Καλός και με την πρόκριση φίλε μου. Καλός και με την πρόκριση...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Dimisk +1...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Μέτριοι αλλά σοβαροί. Παίζοντας έτσι δεν χάνουμε καμία πρόκριση. Έστω και στα πέναλτυ. :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”