Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από fofanaserres »

Παιδιά εγώ θα σας πω για ένα παιχτάκι του μέλλοντος καθώς είναι μόνο 17 χρονών.Παρατηρήστε όλοι τον Ανάκογλου του Πανσερραικού.Για όσους δεν γνωρίζουν είναι αυτός που σκόραρε το γκολ του Πανσερραικού πέρυσι στο 4-1 στην Τούμπα.Είναι απίστευτο ταλέντο.Αριστεροπόδαρος και παίζει αν δεν κάνω λάθος επιθετικό χαφ.Οτι και να πω θα ναι λίγο αν δεν τον δείτε με τα ίδια σας τα μάτια.Ποδοσφαιρικό τσαμπουκά,πάει πολύ δυνατά στην μπάλα,πολύ καλή τεχνική κατάρτιση...ξέρει να κρατάει μπάλα,έχει και το γκόλ.Και το ξαναλέω είναι ΜΟΝΟ 17...Πίστεύω πως αξίζει πολύ να επενδύσει ο ΠΑΟΚ επάνω του.Να τον κλείσουμε πριν τον χάσουμε γιατί σε λίγα χρόνια θα μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτόν τον παίχτη.Και πάνω από όλα είναι ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο.Και δεν το λέω για να το λέω.Το ξέρω από πρώτο χέρι...Αρρωστο ΠΑΟΚτσάκι.

Πάρτε μία μικρή γεύση...
Το γκολ του πέρυσι στην Τούμπα...
http://www.youtube.com/watch?v=jc_hEFPclwI

Σε αυτό το βίντεο στο 3.15 το γκόλ του στο ματς της προηγούμενης βδομάδας Πανσερραικός-Διαγόρας 1-2
http://www.youtube.com/watch?v=GVHZ290kbso
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

συμφωνω φιλε ο Ανακογλου ειναι πολυ καλο παικτακη...και γρηγορος και πολυ καλο σουτακι εχει τα παντα και αν και μικρος πιστευω οτι μπορει να παιξει εστω ως αλλαγη στον ΠΑΟΚ .... αντι να μασ δωσουν γκαφρα για τους δανεικους ασ μας δωσουν αυτον... παρτον χθες...αντε αντε!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φανταστείτε Κούτσια και Αντελίνο στα άκρα και μπροστα και μπροστά αυτόν και τον Κλάους σε σύστημα 4-4-2!!
Ηδονή!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές εκτιμώ ότι οι ανάγκες για ενίσχυση της ομάδας είναι:

1) Σέντερ μπακ ποιότητας ανάλογης του Κοντρέρας (Τσιρίλο, Μπιζέρα πολύ λίγοι, και ο Στέλιος έχει ακόμη μεταπτώσεις στην απόδοσή του)
2) Σέντερ φορ τουλάχιστον ισάξιο του Φιλομένο και του Μούσλι (Παπάζογλου δεν κάνει ακόμη...)
3) Επιθετικός χαφ που να μπορεί να παίζει και στα άκρα όταν χρειαστεί (μετά και τον τραυματισμό του Κονσεϊσάο έχουμε μείνει μόνο με 2 ακραίους: Κούτσια και Βιερίνια)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

free4 έγραψε:Φανταστείτε Κούτσια και Αντελίνο στα άκρα και μπροστα και μπροστά αυτόν και τον Κλάους σε σύστημα 4-4-2!!
Ηδονή!
έτσι φίλε θα πέφταμε β
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ας γίνω και γω λίγο manager....και όχι για τον Ιανουάριο αλλά για το καλοκαίρι καθώς και η χρονιά νομίζω κρίθηκε αλλά και γιατί Ιανουάριο δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.
Στο τέρμα δεν θα άλλαζα τίποτα τουλάχιστον στους 2 βασικούς....ο Χαλκιάς νομίζω είναι σταθερός και ο Κρέσιτς αξιόπιστο μπακ-απ, με προοπτική να γίνει βασικός.
Στην άμυνα φεύγουν Λίνο,Μουν,Αραμπατζής και Μπιζέρα εξοικονομώντας περίπου 800 χιλ.
Σαβίνι και Τσιρίλο έχουν 3 και 2 χρόνια συμβόλαιο οπότε δύσκολα να φύγουν αν και ειδικά για τον Σαβίνι τα 3 και όχι 2 χρόνια ποτέ δεν το κατάλαβα....τι φοβόμασταν μη μας φύγει παίκτης που είναι στα 30τόσο??
Μ' αυτά τα 800 χιλ. έρχονται 2 καλά ακραία μπακ τύπου Νέτο δλδ που να περνάνε την σέντρα και να βοηθάνε επιθετικά με αλλαγή τους και στις 2 θέσεις τον Μίρο και τον Σαβίνι στα αριστερά.
Τετράδα στα κεντρικά μπακ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Κοντρέρας Μαλεζάς,Τσιρίλο και Σαβίνι-αφού έχει δηλώσει κιόλας ότι εκεί είναι η θέση του-ελπίζοντας ότι οι 2 Ιταλοί θα δείξουν κάτι καλύτερο.Αν βρεθεί λύση και φύγουν έστω ο ένας απ' τους 2 δεν νομίζω ότι κανείς θα στεναχωρεθεί.....
Κέντρο φεύγουν Βερόν, Ιβιτς ,Σέρτζιο και μένουν Βιτόλο,Σορλέν,Φωτάκης,Αμπου και Γκαρσία με μειωμένες αποδοχές.Εξοικονομείται έτσι ποσό πάνω από 1 εκ. με το οποίο έρχονται 2 χαφ-1 άξονα και 1 πλάγιος-ΒΑΣΙΚΟΙ.
Μπροστά αν μείνει ο Μούσλι και με δεδομένο τον Φιλομένο θέλουμε 2....ένα τύπου Σαλπιγγίδη και έναν αλλαγή του Μούσλι....ουσιαστικά δλδ η όποια αύξηση του μπάτζετ για του χρόνου θα αφορά τα χρήματα για αυτούς τους 2 που πιστεύω δεν θα υπερβεί κατα πολύ το 1 εκ.
Ο Μούσλι αν πουληθεί επίσης δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν πολλοί....απεναντίας θα μας διευκολύνει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η περίπτωση Ανάκογλου μπορεί να είναι καλή, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά οποιοδήποτε ταλέντο δεν σημαίνει ότι θα εξελιχθεί σε καλό παίκτη. Απαιτείται πολλή προσπάθεια, πολύς ιδρώτας και βέβαια ανταγωνισμός. Πάντως συμφωνώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει η ΠΑΕ να κινείται άμεσα.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΡΙΚΕΛΜΕ
http://www.oxiallopapastismetagrafesreeeee.gr

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

επειδή θεωρώ ότι είστε ώριμα άτομα και επειδή είναι πολύ νωρίς για να ακουστεί κάτι,μην το κάνετε ρδελομπου το τόπικ και το κλείσουμε...ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ηταν σατιρα κατα του παπα...δες την ιστοσελιδα...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Orwell έγραψε:Ας γίνω και γω λίγο manager....και όχι για τον Ιανουάριο αλλά για το καλοκαίρι καθώς και η χρονιά νομίζω κρίθηκε αλλά και γιατί Ιανουάριο δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.
Στο τέρμα δεν θα άλλαζα τίποτα ..........................................ουσιαστικά δλδ η όποια αύξηση του μπάτζετ για του χρόνου θα αφορά τα χρήματα για αυτούς τους 2 που πιστεύω δεν θα υπερβεί κατα πολύ το 1 εκ.
Ο Μούσλι αν πουληθεί επίσης δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν πολλοί....απεναντίας θα μας διευκολύνει αρκετά.
και μετα ξαφνικα κρασαρε το game, εγυγαν τα save και πεσαμε δ' εθνικη.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Α ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι λόγω χαμηλού budget καλόν είναι να δώσουμε όλα τα διαθέσιμα λεφτά σε μία μόνο μεταγραφή, αυτήν ενός επιτελικού μέσου, που θα μοιράζει assist στους επιθετικούς μας. Δεν αντέχω να πάρουμε πάλι 2-3 παίκτες μέτριους έως καλούτσικους.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

αμην
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είμαι πολύ περίεργος να δω ποιούς δε θέλει ο πρίγκηπας στην ξαδέρφη... ίσως είναι εκεί κάνα κελεπούρι...
και προτείνω ό,τι μπορούμε να πάρουμε από αυτούς και αξίζει, να το πράξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θα φανεί σήμερα (???) απο το ποιούς θα αφήσει εκτός αποστολής... Οι αθηναίοι έγραφαν χθές για τους 5 αργεντίνους αλλά μου φαίνεται χοντρό... Πιο πιθανό είναι να φύγει ο Μπάγεβιτς παρά οι Σκόκο, Μπλάνκο, Σάχα, Άτρσε, Αραούχο... Ειδικά οι τρείς πρώτοι... Άσε που όλοι μαζί κοστίζουν μερικά εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν για να αποκτηθούν... ;)
Μακάρι όμως... Εδώ έχουμε χώρο και για Μπλάνκο και για Σκόκο και για Σάχα... Ειδικά άν ήταν ελεύθεροι...!! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”