αυτός κι αν είναι αργός και δεν πατάει περιοχή...free4 έγραψε:Παμπορίδης...

αυτός κι αν είναι αργός και δεν πατάει περιοχή...free4 έγραψε:Παμπορίδης...
Ναι Νοβι, αυτο ηταν... Πολυ καλο αρθρο κατα τη γνωμη μου...
sidpanos έγραψε:χαχαχαχα για τον σαβίνι ο δεύτερος ενικός...
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καταφέρνεις με τόσο λίγα λόγια να γράφεις τόσα πολλά!paokovia έγραψε:Ο Παπάζογλου παίζει.
Κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο είναι 1 αγωνιστική.
Ενώ ο Σέρβος είχε καλή παράδοση με τον Ηρακλή, εγώ γιατί θυμάμαι συνήθως αυτό;Fantomas έγραψε: Που είσαι ρε Μπάγεβιτς......να δούμε λίγη μπάλα...
![]()
Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4 – 0 2000
Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις και εντελώς διαφορετικά πρόσωπα.PAOK LEME!!! έγραψε: Π@υτανας γιος ο Κοκκαλης αλλα δες πως αντεδρασε οταν αρχισε τις αλχημειες και τις γκελες ο Κετσπαγια.
Κυριε, δεν αποδιδεις τα αναμενομενα. Σε ευχαριστουμε για τη μεχρι τωρα προσφορα σου και σου ευχομαστε καλη συνεχεια στην καριερα σου.
[...]
Και βεβαιως ουτε "ηταν προσωπικη μου επιλογη ο Κετσπαγια αρα πρεπει να φυγω και γω....." ουτε ειναι ανεντιμο και τετοια χαζα.
πλακα κανεις?ειναι σαν να μην παιζει στον παοκ,εχει παρει την φανελα βασικου σπιτι του,και χαλαει και το κλιμα στα αποδυτηρια..novito έγραψε:αυτός κι αν είναι αργός και δεν πατάει περιοχή...free4 έγραψε:Παμπορίδης...
Να με συγχωρείς που δεν μπορώ να κατανοήσω το πνεύμα σου. Οι θέσεις μου πάντως είναι :PAOK LEME!!! έγραψε:Ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να εγγυηθουμε τιποτα.
Ξαναδιαβασε.
Πιο ευκολο δε μπορω να στο κανω.
γιατι με το 1/6 θα βγαλουμε φτεραΑποστόληςΑ έγραψε:Να με συγχωρείς που δεν μπορώ να κατανοήσω το πνεύμα σου. Οι θέσεις μου πάντως είναι :PAOK LEME!!! έγραψε:Ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να εγγυηθουμε τιποτα.
Ξαναδιαβασε.
1. Είναι λάθος η αλλαγή προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ιδιαίτερα όταν αυτός ο προπονητής σε έβγαλε πέρυσι δεύτερο.
2. Είναι λάθος να κρίνουμε το έργο του προπονητή μετά το πρώτο ένα έκτο (1/6) του πρωταθλήματος.
και εγω εκανα αλλα δεν πηγε στην τουμπαLakistuta έγραψε:Παιδια και κατι εξισου σοβαρο σχετικα με το ματς....
Δε ξερω πως μπορει να οργανωθει και ποιοι εχουν κατι στο μυαλο τους σχετικα με την μαυρη επετειο της Κυριακης...αλλα πρεπει κατι να οργανωθει πριν το ματς...
Απλα αναφερω την καλη ιδεα καποιων να παιξει το βιντεακι που θα εχετε δει και ακουσει οι περισσοτεροι απο το youtube σχετικα με το ατυχημα στα Τεμπη...φοβερο βιντεο και βοφεροι στιχοι και τραγουδι που κανανε καποια αδερφια μας...
ταυτοχρονα να αναψουν οσοι εχουν κερια, ή πιο ευκολα αναπτηρες....ενας μεγαλος συλλογος πρεπει να αποδιδει τετοιες τιμες,ποσο μαλλον ο ΠΑΟΚ που ειναι τεραστιος συλλογος...
Καλη η καταθεση στεφανιων αλλα πιστευω οτι αυτο θα ηταν επιπλεον πολυ καλο να γινει...
Λες να ανακοινωθεί χορηγία απο Redbull???ContrerasPablo έγραψε:γιατι με το 1/6 θα βγαλουμε φτεραΑποστόληςΑ έγραψε:Να με συγχωρείς που δεν μπορώ να κατανοήσω το πνεύμα σου. Οι θέσεις μου πάντως είναι :PAOK LEME!!! έγραψε:Ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να εγγυηθουμε τιποτα.
Ξαναδιαβασε.
1. Είναι λάθος η αλλαγή προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ιδιαίτερα όταν αυτός ο προπονητής σε έβγαλε πέρυσι δεύτερο.
2. Είναι λάθος να κρίνουμε το έργο του προπονητή μετά το πρώτο ένα έκτο (1/6) του πρωταθλήματος.![]()
Δεν ειναι ιδιαιτερα πνευματωδες αυτο που γραφω φιλε. Τι να σου πω αν δε μπορεις να το κατανοησεις... Μπορει να φταιει το δικο σου πνευμα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Να με συγχωρείς που δεν μπορώ να κατανοήσω το πνεύμα σου. Οι θέσεις μου πάντως είναι :PAOK LEME!!! έγραψε:Ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να εγγυηθουμε τιποτα.
Ξαναδιαβασε.
2. Είναι λάθος να κρίνουμε το έργο του προπονητή μετά το πρώτο ένα έκτο (1/6) του πρωταθλήματος.