Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από novito »

free4 έγραψε:Παμπορίδης...
αυτός κι αν είναι αργός και δεν πατάει περιοχή... :twisted:
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Δηλαδη η εξεδρα μας λεει ο Σαντος δε φταιει σε τιποτα και φταινε ο Κονσεισαο ο Βερον και ο Γκαρσια που δεν εφυγαν????

Και για τους τραυματισμους ακομα τα ριχνουμε στην συντομη προετοιμασια? Αυτη ηταν 2-3 μηνες πριν.... Ακοοοομα αυτο φταιει? Οκτωβριος μπαινει αυριο...

Και ο Σαντος δεν ελεγε πριν 2 βδομαδες ισως και λιγο παραπανω οτι η ομαδα θα πεταει σε ενα μηνα??? Πεταει ο γαιδαρος? Πετααααει.....

Στο τελος λεει η διαφορα των μεγαλων ομαδων ειναι το πως διαχειριζονται τις κρισεις.

Π@υτανας γιος ο Κοκκαλης αλλα δες πως αντεδρασε οταν αρχισε τις αλχημειες και τις γκελες ο Κετσπαγια.
Κυριε, δεν αποδιδεις τα αναμενομενα. Σε ευχαριστουμε για τη μεχρι τωρα προσφορα σου και σου ευχομαστε καλη συνεχεια στην καριερα σου.

Ουτε "πιστωση χρονου", ουτε "Σε ενα μηνα η ομαδα θα πεταει", ουτε "δε φταιω γω που τραυματιστηκε ο Γκαλετι και ο Ζαιρι τι θες να κανω"

Και βεβαιως ουτε "ηταν προσωπικη μου επιλογη ο Κετσπαγια αρα πρεπει να φυγω και γω....." ουτε ειναι ανεντιμο και τετοια χαζα.

Τι παει να πει ανεντιμο? Δεν αποδιδεις, αντε στο καλο. Δεν ειναι δημοσιο ο ΠΑΟΚ

Και για να μην παρεξηγηθω, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ο Σαντος. Ουτε μονο οι παιχτες. Ουτε που μας κλεψανε ποσα παιχνδια τωρα τα κορακια, ουτε η πουτανα η τυχη. Ολα φταινε.

Αλλα το πως παει η εξεδρα να βγαλει λαδι το Σαντος (που για μενα τα περισσοτερα περνανε απ αυτον) εμενα δε μ αρεσει.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

novito έγραψε:
Platon έγραψε:...
Διαβασα ενα ενδιαφερον αρθρο στη σημερινη εξεδρα και ηθελα να το ποσταρω αλλα δεν το εχουν ανεβασει ακομη.
...
Αυτό να φανταστώ Πλάτων, σωστά?

Εικόνα
Ναι Νοβι, αυτο ηταν... Πολυ καλο αρθρο κατα τη γνωμη μου...
sidpanos έγραψε:χαχαχαχα για τον σαβίνι ο δεύτερος ενικός... :opaokara:
:lol: :lol: :lol: Τωρα καταλαβα.....
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

paokovia έγραψε:Ο Παπάζογλου παίζει.
Κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο είναι 1 αγωνιστική.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καταφέρνεις με τόσο λίγα λόγια να γράφεις τόσα πολλά!
Fantomas έγραψε: Που είσαι ρε Μπάγεβιτς... :opaokara: ...να δούμε λίγη μπάλα... :opaokara:

Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4 – 0 2000
Ενώ ο Σέρβος είχε καλή παράδοση με τον Ηρακλή, εγώ γιατί θυμάμαι συνήθως αυτό; :twisted:
PAOK LEME!!! έγραψε: Π@υτανας γιος ο Κοκκαλης αλλα δες πως αντεδρασε οταν αρχισε τις αλχημειες και τις γκελες ο Κετσπαγια.
Κυριε, δεν αποδιδεις τα αναμενομενα. Σε ευχαριστουμε για τη μεχρι τωρα προσφορα σου και σου ευχομαστε καλη συνεχεια στην καριερα σου.

[...]

Και βεβαιως ουτε "ηταν προσωπικη μου επιλογη ο Κετσπαγια αρα πρεπει να φυγω και γω....." ουτε ειναι ανεντιμο και τετοια χαζα.
Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις και εντελώς διαφορετικά πρόσωπα.
Τουλάχιστον εγώ δεν τολμώ να βάλω στο ίδιο επίπεδο τον - φιλότιμο και εργατικό, αλλά άπειρο ακόμη - Κετσμπάια με τον Σάντος ούτε, πολύ περισσότερο, τον Ζαγοράκη με τον Κόκκαλη και ειδικά τον τρόπο σκέψης τους.
Στα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές συμφωνώ.

Το ματς είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο Παπάζογλου δεν μου φαίνεται έτοιμος να αναλάβει το ρόλο του Μούσλι (του μ@λ@κ@ που πιέζει την αντίπαλη άμυνα δλδ, αλλά και του ράβδου στήριξης στους 4 που παίζουν πίσω του). Μακάρι να είναι έτοιμος ο Βιτόλο για να μπορούν να προωθούνται και να πιέζουν περισσότερο ο Φωτάκης με τον Σορλέν (αν παίξει) και κυρίως μακάρι να είναι έτοιμος ο Κοντρέρας για να δώσει λίγη ηρεμία στα μετόπισθεν. Ελπίζω στην κλασική νίκη του 1-0.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

stephanos
ξέχασες όμως να γράψεις πως μετά το 1-1 απο Γριά στο 64ο 3 λεπτά μετά αποβάλει τον Μπορμπόκη με αποτέλεσμα να φάμε άλλα 2 γκολάκια στα επόμενα λεπτά και μάλιστα γρήγορα γρήγορα!
Βέβαια ξεχνώ συνεχώς πως δεν πρέπει να ασχολούμαι με την διαιτησία.

Υ.Γ Διέλαθα αυτοδίκαια και πάλι! :opaokara: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

novito έγραψε:
free4 έγραψε:Παμπορίδης...
αυτός κι αν είναι αργός και δεν πατάει περιοχή... :twisted:
πλακα κανεις?ειναι σαν να μην παιζει στον παοκ,εχει παρει την φανελα βασικου σπιτι του,και χαλαει και το κλιμα στα αποδυτηρια..
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Παιδια και κατι εξισου σοβαρο σχετικα με το ματς....
Δε ξερω πως μπορει να οργανωθει και ποιοι εχουν κατι στο μυαλο τους σχετικα με την μαυρη επετειο της Κυριακης...αλλα πρεπει κατι να οργανωθει πριν το ματς...
Απλα αναφερω την καλη ιδεα καποιων να παιξει το βιντεακι που θα εχετε δει και ακουσει οι περισσοτεροι απο το youtube σχετικα με το ατυχημα στα Τεμπη...φοβερο βιντεο και βοφεροι στιχοι και τραγουδι που κανανε καποια αδερφια μας...
ταυτοχρονα να αναψουν οσοι εχουν κερια, ή πιο ευκολα αναπτηρες....ενας μεγαλος συλλογος πρεπει να αποδιδει τετοιες τιμες,ποσο μαλλον ο ΠΑΟΚ που ειναι τεραστιος συλλογος...
Καλη η καταθεση στεφανιων αλλα πιστευω οτι αυτο θα ηταν επιπλεον πολυ καλο να γινει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK LEME!!! έγραψε:Ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να εγγυηθουμε τιποτα.
Ξαναδιαβασε.
Πιο ευκολο δε μπορω να στο κανω.
Να με συγχωρείς που δεν μπορώ να κατανοήσω το πνεύμα σου. Οι θέσεις μου πάντως είναι :
1. Είναι λάθος η αλλαγή προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ιδιαίτερα όταν αυτός ο προπονητής σε έβγαλε πέρυσι δεύτερο.
2. Είναι λάθος να κρίνουμε το έργο του προπονητή μετά το πρώτο ένα έκτο (1/6) του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Η ομάδα θα παίξει καλή μπάλα σε αυτό το ματς και θα πάει μια άνετη νίκη. Οι μη θέλοντες τον Σάντος θα πάψουν να μιλούν - τουλάχιστον μέχρι την επόμενη γκέλα - και η ομάδα θα αρχίσει την πορεία προς την κορυφή.

Είμαι σίγουρος ότι την Δευτέρα το βράδυ θα αισθανόμαστε πολύ καλύτερα. Και κάποια πράγματα θα τα δούμε με πιο καθαρό μυαλό.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ξαναδιαβασε.
Να με συγχωρείς που δεν μπορώ να κατανοήσω το πνεύμα σου. Οι θέσεις μου πάντως είναι :
1. Είναι λάθος η αλλαγή προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ιδιαίτερα όταν αυτός ο προπονητής σε έβγαλε πέρυσι δεύτερο.
2. Είναι λάθος να κρίνουμε το έργο του προπονητή μετά το πρώτο ένα έκτο (1/6) του πρωταθλήματος.
γιατι με το 1/6 θα βγαλουμε φτερα :evil: :?:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Lakistuta έγραψε:Παιδια και κατι εξισου σοβαρο σχετικα με το ματς....
Δε ξερω πως μπορει να οργανωθει και ποιοι εχουν κατι στο μυαλο τους σχετικα με την μαυρη επετειο της Κυριακης...αλλα πρεπει κατι να οργανωθει πριν το ματς...
Απλα αναφερω την καλη ιδεα καποιων να παιξει το βιντεακι που θα εχετε δει και ακουσει οι περισσοτεροι απο το youtube σχετικα με το ατυχημα στα Τεμπη...φοβερο βιντεο και βοφεροι στιχοι και τραγουδι που κανανε καποια αδερφια μας...
ταυτοχρονα να αναψουν οσοι εχουν κερια, ή πιο ευκολα αναπτηρες....ενας μεγαλος συλλογος πρεπει να αποδιδει τετοιες τιμες,ποσο μαλλον ο ΠΑΟΚ που ειναι τεραστιος συλλογος...
Καλη η καταθεση στεφανιων αλλα πιστευω οτι αυτο θα ηταν επιπλεον πολυ καλο να γινει...
και εγω εκανα αλλα δεν πηγε στην τουμπα :opaokara: περα απο την πλακα,πρεπει να κανουμε κατι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ContrerasPablo έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ξαναδιαβασε.
γιατι με το 1/6 θα βγαλουμε φτερα :evil: :?:
Λες να ανακοινωθεί χορηγία απο Redbull??? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ξαναδιαβασε.
Δεν ειναι ιδιαιτερα πνευματωδες αυτο που γραφω φιλε. Τι να σου πω αν δε μπορεις να το κατανοησεις... Μπορει να φταιει το δικο σου πνευμα...

1. Αυτο που επαιζε περυσι ο Σαντος και με βγαλε δευτερο, οπως λες ειναι λιγο σαν το Ρεχαγκελ με την εθνικη. Στο Euro του βγηκε το ανορθοδοξο, (εκατσε και λιγο η τυχη), μετα ομως το μαθανε το συστημα. Θα ξαναδεις δευτερη θεση ετσι? Οσο θα ξαναδεις Euro....

2. ακριβως απο ποτε και μετα δεν ειναι λαθος να κρινουμε τον προπονητη? 1/5 του πρωταθληματος? 1/2? Οταν θα κλαις τα πλει οφ?

Ο,τι εχουμε ως τωρα ειναι ΜΙΑ νικη με τον ...Λεβαδειακο, και μια με τη Βαλερενγκα που ηρθε και...νικησε στην Τουμπα. ΧΩΡΙΑ κοινως... Και αλλα 7 μη ικανοποιητικα αποτελεσματα, εκ των οποιων εχασες και 5 εκατομυρια ζεστα με ομολογουμενως καλυτερους παιχτες απο περυσι. Κακα τα ψεματα.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

oooooooooo γ@μηστε την γρια οοοοοοοοοοοοοοοο οθωμανικα οοοοοοοοοοοο γ@μηστε την γρια οοοοοοοοοοοοοοο ο8ωμανικα!!!!γριες καημενες καταραμενες ετοιμαστειτε για μια ακομα σφαλιαρα απο τον μεγαλο ΠΑΟΚ και καντε τουμπεκι ψιλοκομμενο
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

"Αυτά είναι" που έλεγε κι ο Μπέζος.... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”