Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν // 20.08.2009

Δημοσίευση από eorptol »

ζαγορ νεο τριετες στον σαντος για να σταματησει και η μιρλα ΤΩΡΑ............ :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χμ...ολοι καλα τα λετε μαγκες, αλλα ο Δον Φερναντο μαλλον ετοιμαζει εκπληξεις. Δε ξερω γιατι, αλλα εχω ενα παραξενο προαισθημα...

Οφειλω παντως να πω οτι η ομαδα που θα παιξει εναντιον του Εργοτελη, θα ειναι κατα 90% αυτη που θα υποδεχθει τη Χερενφεϊν στην Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

@evans4

Ναι ο Ρεχάνγκελ είναι από αυτούς που δεν έχουν εμμονές..... Φιλικη ειρωνεία :)

:x
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Παπαδόπουλος: «Είμαι ΠΑΟΚτσής»!

Ο Μιχάλ Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» από την Ολλανδία, για τις αναμετρήσεις της Χέρενφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας με τσεχική υπηκοότητα επιθετικός δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Δικέφαλο του βορρά και αποθέωσε την ομάδα που αγαπά από μικρός!

«Είμαι εδώ στην Ολλανδία και τη Χέρενφεν και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ωραία ταυτόχρονα. Θα είναι απίστευτο το παιχνίδι στην Τούμπα, γιατί από μικρός υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, όπως και οι γονείς μου. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα, δεν το κρύβω πως είμαι ΠΑΟΚτσής» είπε αρχικά και συνέχισε: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι, να είμαι καλός για να παίζω. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε καλή ομάδα και νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Τώρα παίζουμε με την Φίτεσε στην έδρα μας και μετά στην Τούμπα. Την ξέρω καλά την Τούμπα, έχω βρεθεί μια φορά εκεί. Θυμάμαι παίκτες του ΠΑΟΚ, που απέκλεισαν την Άρσεναλ, όπως ο Καφές, ο Φραντζέσκος και ο Βρύζας».
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τον θυμαμαι απο τη Λεβερκουζεν αυτον τον Μιχαλ Παπαδοπουλο. Ειναι ενας με κοτσιδα και μουσακι, ψηλος και δυνατος, αλλα ολιγον αμπαλος μου φαινοταν... Ευχομαι να εχει γινει καλυτερος....

Αφου ομως ειναι ΠΑΟΚ, τι να κανουμε, ας παιξει καλα και του χρονου ισως τον παρουμε διπλα στο Μουσλι. Για δευτερο φορ...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Να πω και γω την κλ@νι@ μου...εεεεεε συγγνωμη...την αποψη μου ηθελα να πω :) :)
Δε νομιζω να ξεκινησει ο Σαντος με κουτσιανικουλη βασικο.Στο τερμα δεν τον αλλαζει ευκολα τον Χαλκια επομενος πιθανη ενδεκαδα,για μενα,ειναι

Χαλκιας
Μιρο-----------Μπιζερα----------Τσιριλο--------Λινο

----------------Βιτολο-----------Φωτακη-------------
-------------------------Σορλεν----------------------
Κονσεισαο-----------------------------------Βιειρινια
---------------------Μουσλιμοβιτς--------------------

Δεν σημαινει οτι αυτο θελω.Απλα μαλλον αυτο θα προτιμησει ο Σαντος

ΥΓ:Τα φορουμ υπαρχουν για να καταθετονται αποψεις απο τα μελη τους.Επομενως ολες οι αποψεις ειναι δεκτες.Ειναι στην κριση του καθενος(νομιζω ολοι λιγο πολυ διαθετουμε)να κρινει και να συμφωνησει ή να διαφωνησει με κοσμιο τροπο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στην εντεκάδα σου ο πιο ψηλος παίκτης θα είναι ο Χαλκιας και οι υπολοιποι κατω απο 1,85... Λίγο δύσκολο...!
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Σωστος gika.Αλλα 2 επιλογες υπαρχουν.Μαλεζας κα Γκαρσια.Με Γκαρσια αντι για Βιτολο χανεις ταχυτητα αλλα κερδιζεις υψος.Με Μαλεζα αντι για Μπιζερα ή Τσιριλο κερδιζεις υψος αλλα χανεις σε Δυναμη και απο την αλλη το διδυμο Μπιζερα-Τσιριλο ειναι πιο δεμενο.Θα δειξει στην πορεια.Ο Σαντος γνωριζει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ειδωμεν! Απλώς πιστεύω ότι τουλάχιστον ένας εκ των Μαλεζα- Γκαρσία θα παίζει...
Commadante Pablo

Δημοσίευση από Commadante Pablo »

Platon έγραψε:Χμ...ολοι καλα τα λετε μαγκες, αλλα ο Δον Φερναντο μαλλον ετοιμαζει εκπληξεις. Δε ξερω γιατι, αλλα εχω ενα παραξενο προαισθημα...

Οφειλω παντως να πω οτι η ομαδα που θα παιξει εναντιον του Εργοτελη, θα ειναι κατα 90% αυτη που θα υποδεχθει τη Χερενφεϊν στην Τουμπα.
ΩΧ....Μηπως εννοεις αυτην;

___________________Χαλκιας__________________________

Σναουτσνερ____Μπιζερα___Τσιριλο_____Λινο_______________

______________Γκαρσια___Βιτολο_______________________

___________________Φωτακης__________________________

Κονσεισαο_________________________Σορλεν______________

________________Αναστασακος___________________________

Παμε γερα να κρατησουμε το μηδεν και τετοια;Αν κλειστουμε ολοι μαζι στη μικρη περιοχη κραταμε το μηδεν και ισως βαλουμε γκολ σε καμια αντεπιθεση.Τι λετε;Αυτη δεν ειναι η νοοτροπια μας;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ελ κομανταντε καλη η προσπαθεια σου μαν, δε λεω, αλλα ολιγον τι συντηρητικη...

Μαλλον με Βιερινια το εννοουσα στα αριστερα αντι του Σορλεν, γιατι τον μεγα Σερτζιο δεν τον βγαζει με τιποτα. Σορλεν στον αξονα αντι του Ιβιτς. Και Μαλεζα αντι Μπιζερα.

Βιτολο βλεπω μονο ως αλλαγη, οπως και Κουτσια στη θεση του Βιερινια (ειπαμε ο Σερτζιο βγαινει μονο νεκρος απο το χορταρι)... :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ntinos έγραψε:@evans4

Ναι ο Ρεχάνγκελ είναι από αυτούς που δεν έχουν εμμονές..... Φιλικη ειρωνεία :)

:x
καλα να σου πω ιδεα δεν εχω πως παιζει ο ρεχαγκελ γιατι δεν παρακολουθω εθνικη ντιπ :) απλως το ειπα για το μοντερνο ποδοσφαιρο που ακουω οτι παιζει :)
Commadante Pablo

Δημοσίευση από Commadante Pablo »

Platon έγραψε:Ελ κομανταντε καλη η προσπαθεια σου μαν, δε λεω, αλλα ολιγον τι συντηρητικη...

Μαλλον με Βιερινια το εννοουσα στα αριστερα αντι του Σορλεν, γιατι τον μεγα Σερτζιο δεν τον βγαζει με τιποτα. Σορλεν στον αξονα αντι του Ιβιτς. Και Μαλεζα αντι Μπιζερα.

Βιτολο βλεπω μονο ως αλλαγη, οπως και Κουτσια στη θεση του Βιερινια (ειπαμε ο Σερτζιο βγαινει μονο νεκρος απο το χορταρι)... :)
Εσυ λογικα τα λες, αλλα η πραγματικοτητα ειναι παραλογη...
Παντως, οτι σχημα και να κατεβασει ο δον Φερναντο, πιστευω πραγματικα οτι θα τους περασουμε τους Ολλανδους
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ποια Χερενφεϊν ρε? Ποιος ασχολειται? 8 ολοκληρες μερες εχουμε! Για να ασχοληθουμε με σοβαρα πραγματα, ποιος τη γ@μαει την εισοδο στους ομιλους του Europa League...

Δινω tags για συζητησεις τις επομενες μερες:

Garcia, Ανκαραγκουτσου, 300.000, Contreras, τραυματισμος μηνα, Veron, χαρακτηρας, αποζημιωση, μπακ, δεξι μπακ, μεσοεπιθετικος, Μπαστουρκ, Κονσεϊσαο, Κουτσιανικουλης, καψιμο, ΠΑΟΚ, ξερω γω, ξερω γω, ενταξει.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

παταω ξερω γω νταξ στο google αλλα δε βγαζει τπτ ρεεε....... :) :) :) :)

δυσκολος αντιπαλος οπου ΔΕΝ ειμαστε το φαβορι.....η ομαδα της χερενφεν εχει πολυ ποιοτικο ροστερ, απο ολλανδους εχουμε φαει γερα στραπατσα σαν ονομα δεν φοβιζει και αυτο για τον τωρινο ΠΑΟΚ ειναι πολυ κακο....γενικα φοβαμαι μην μας τρεξουν πολυ και εμεις δεν την παλεψουμε....ο σαντος λογικα θα παιξει αμυντικα οποτε οτι βγαλει μπροστα ο μουσλι μονος του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”