Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010

Δημοσίευση από Photis »

Η βρωμιά δεν έχει τελειωμό...και μετά θέλουμε και τρόπαια...Τι τρόπαια ρε???
ΠΑΟΚ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙΙΙΙ.....!!! :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ? ΠΩΠΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ 400 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΔΙΑ......
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

Ναι ρε φίλε, με την διαφορά όμως ότι την βλακεία την έκανε ο πανσεραικός και όχι ο γάβρος..........
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το οτι ο γκεη εχει συνδεθει με τις πιο σκοτεινες μερες του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν του αφαιρει το δικαιωμα να προασπισει τα οικονομικα του συμφεροντα..το ποδοσφαιρο πλεον ειναι μπιζνες και η αξιολογηση των διοικησεων βασιζεται σε ορους μη αθλητικους σε ορισμενες περιπτωσεις.

σιγουρα, υπαρχει το αισθημα της αδικιας και της απεχθειας για το κατεστημενο, αλλα αν π.χ. εκανε ο γκεη την παρατυπια, τι θα λεγαμε;να κανει ενσταση ο τεοντοριντες και να γελαμε με τον γκεη;
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ρε φιλε μην σκεφτεσαι τοσο απλα, τι πιστευεις οτι στις σερρες δεν το γνωριζαν? απλα ο κ. θεοδωριδης τα εκανε τατσι μιτσι κοτσι με τον γαυρο και πηρε τα φραγκα απο τον γαμημενο @.π.α.π. και ο γαυρος απλα περασε στην επομενη φαση σαν να μην τρεχει τιποτα , το θεμα ειναι πως ειναι δυνατον ο γαυρος να βρισκεται παλι μπλεγμενος....απλα...ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΕΙΑΣ....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Tώρα εγώ γιατί νομίζω ότι αν ο πολυενστασιακός κάνει ένσταση τελικά και το πάρει το ματσάκι στα χαρτιά θα γίνει δυό φορές ρεζίλι??? Οτι το δίλημμα αυτό είναι ότι χειρότερο γι' αυτούς?? ότι δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους??
Πως ότι κι αν κάνουν θα τους χλευάζει όλη η Ελλάδα για ακόμα μιά φορά???
Πως απ' αυτήν την ιστορία μόνο χαμένοι θα βγουν ότι κι αν κάνουν...απλά θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν αν θα είναι μιά ή δύο φορές καταγέλαστοι ξανά.
Το μόνο κρίμα είναι για τα παιδιά των Σερρών και τον ιδρώτα που έχυσαν.....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Tigon αδερφέ και εδώ Σέρρες πολλοί είναι αυτοί που λένε κάτι τέτοιο.Οτι παίζει πολύ το σενάριο για στήσιμο...Αλλά θα πω το άλλο.Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου.Ετοιμάζει τον Κωνσταντινίδη και την ώρα που είναι να γίνει η αλλαγή τραυματίζεται ο Παπάζογλου και βάζει τον Καλί.Και στα καπάκια κάνει την αλλαγή του Κωνσταντινίδη.Μέσα σε αυτήν την πίεση,αλλαγές 2-1 το ματς,τραυματισμός κτλ κτλ κτλ όλα έγιναν πολύ γρήγορα.Το μυαλό σου είναι αλλού.Που να σκεφτείς εκείνη την ώρα για 6 ξένους.Δεν νομίζω...Λίγο δύσκολο...
Και λίγο δύσκολο απ την άποψη να δεχτεί κάτι τέτοιο ο Κόκκαλης,δηλ να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά.Οτι και να ναι ο Κόκκαλης δεν νομίζω να δεχόταν να γίνει 2η φορά τέτοια ξεφτίλα και να παίρνει ένα ματς στα χαρτιά μετά την ξεφτίλα στο ματς με την Καλαμαριά.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Εγώ δεν ξέρω αν έγινε κατά λάθος, αν έγινε για το στοίχημα, απλά έχω μια απορία: πως είναι δυνατόν σε μια διοργάνωση (κύπελλο), οι διαγωνιζόμενες ομάδες να μην έχουν ίσους όρους συμμετοχής;;; δηλαδή ο ΟΣΦΠ και κάθε ομάδα της superleague μπορεί να έχει πανω από 5 ξένους στην ενδεκάδα, ενώ μια ομάδα της β να μην μπορεί...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Υπάρχουν πολλά σενάρια.
Μπορεί να πάρουν κανά παικτάκι του χρόνου :D
Απο σενάρια άστα να πάνε.
Το θέμα είναι και αυτό που λέει ο Όργουελ για το αν θα τολμήσουν να κάνουν ένσταση ειδικά μετά τις δηλώσεις του Ζίκο :lol:

Υ.Γ
Κάτι όμως μου λέει πως δεν χαρίζει ο President of the republic Greece :ugeek:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

fofanaserres έγραψε:Tigon αδερφέ και εδώ Σέρρες πολλοί είναι αυτοί που λένε κάτι τέτοιο.Οτι παίζει πολύ το σενάριο για στήσιμο...Αλλά θα πω το άλλο.Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου.Ετοιμάζει τον Κωνσταντινίδη και την ώρα που είναι να γίνει η αλλαγή τραυματίζεται ο Παπάζογλου και βάζει τον Καλί.Και στα καπάκια κάνει την αλλαγή του Κωνσταντινίδη.Μέσα σε αυτήν την πίεση,αλλαγές 2-1 το ματς,τραυματισμός κτλ κτλ κτλ όλα έγιναν πολύ γρήγορα.Το μυαλό σου είναι αλλού.Που να σκεφτείς εκείνη την ώρα για 6 ξένους.Δεν νομίζω...Λίγο δύσκολο...
Και λίγο δύσκολο απ την άποψη να δεχτεί κάτι τέτοιο ο Κόκκαλης,δηλ να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά.Οτι και να ναι ο Κόκκαλης δεν νομίζω να δεχόταν να γίνει 2η φορά τέτοια ξεφτίλα και να παίρνει ένα ματς στα χαρτιά μετά την ξεφτίλα στο ματς με την Καλαμαριά.

αδερφε με το τελευταιο που ειπες πραγματικα εσκασα στα γελια, ε βεβαια ο κυριος κοκκαλης ειναι παναγιτσα, εδω ρε αδερφε οι ιδιοι οι αμερικανοι εριξαν τους ιδιους τους τους πυργους για να μπουν στο ιρακ και το 99% του κοσμου πιστευει οτι τους εριξαν οι τρομοκρατες ταχα μου....και καλυτερα να μην ανοιξει ο φακελος λασιου λουκα γιατι δεν ξερεις τι κρυβεται....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Βασικά ρε μάγκες τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,αποκλείεται να δεχθεί ο Κόκκαλης να γίνει 2πλά υπερξεφτίλας...
Να δεχθεί δηλαδή να φάει τρίμπαλο απ τον Πανσερραικό ομάδα β' εθνικής (1η ξεφτίλα) και να γελάει το πανελλήνιο μαζί τους και να δεχθεί να πάρει το ματς στα χαρτιά (2η ξεφτίλα)?Ενα τέτοιο ματς?Με ομάδα που όσο στοιχίζει το δεξί πόδι του Πάντου στοιχίζει όλη η ομάδα?Λίγο δύσκολο ρε μάγκες...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Λοιπόν η λύση για να πάρουμε ντέρμπυ βρέθηκε....μου πήρε λίγη ώρα αλλά το βρήκα.... :idea: :idea: :idea:

Αφού όλους τους άλλους τους υποτιμάνε και μας όχι ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ μήπως και τους ξεγελάσουμε....και την επόμενη φορά με την Καβάλα, τον Εργοτέλη κ.λ.π. κ.λ.π.

Οσο για τα σενάρια με το στημένο παιχνίδι....κόψτε τις πολλές ταινίες.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και μετά να ξαναγράψουν στα αθλητικά sites και εφημερίδες τις δηλώσεις του Ζίκου :lol:

Ήμασταν πολύ καλύτεροι γιατί έχουμε την ποιο δυνατή ομάδα και θα ήταν άδικο να μην περάσουμε :lol:

Υ.Γ
Όργουελ βαριέμαι να κάνω νέο πόστ. :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”