6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Victor Vitolo

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ολη η ομιλια του Vitolo

Ο Βίκτορ Βιτόλο παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (3/8) και έδωσε υπόσχεση ότι θα τα δώσει όλα με τη φανέλα της νέας του ομάδας (πήρε το νούμερο 6), για να πετύχει τους στόχους της!

Ο Ισπανός τόνισε ότι στόχος είναι να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα ο ΠΑΟΚ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, την ώρα που ο μάνατζέρ του έκανε λόγο για οφειλή ύψους 170.000 ευρώ από τον Άρη...

Αναλυτικά τι είπε ο Βιτόλο:

Για τη μεταγραφή του: «Αρχικά θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους, είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που είναι από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πολύ μεγάλη υπομονή στο θέμα μου, με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του: «Για μένα το σημαντικότερο είναι να είμαι πάντα σωστός επαγγελματίας για να μπορέσω να δώσω στην ομάδα αυτά που πρέπει. Είμαι 7 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα προσπάθησα να δώσω το 100% και από όλες έφυγα με καλό τρόπο όταν ήρθε η ώρα εκείνη».

Για την ετοιμότητά του: «Όλοι ξέρετε ότι πριν από τις διακοπές οι παίκτες παίρνουν ειδικό πρόγραμμα από γυμναστή για να ακολουθήσουν στην διάρκεια των διακοπών, έτσι έκανα κι εγώ. Δεν είναι φυσικά τόσο σκληρό πρόγραμμα όσο στην κανονική προετοιμασία αλλά βοηθά τον παίκτη να κρατηθεί σε καλό επίπεδο και να μπει σωστά στην προετοιμασία. Εγώ πάντα τηρώ όσα λένε οι γυμναστές και θέλω πάντα να είμαι σε καλή κατάσταση».

Για τις εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα: «Αυτό που κατάλαβα από την πρώτη στιγμή είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια, όλοι στην ομάδα διοίκηση, προπονητές και παίκτες με υποδέχθηκαν με σωστό τρόπο και αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ».

Για το «σίριαλ» της μεταγραφής του: «Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Άρη, οι εκπρόσωποι μου άρχισαν να έχουν επαφές και με άλλες ομάδες ενώ εγώ ξεκουραζόμουν και έκανα διακοπές. Αυτή είναι η δουλειά τους και εγώ απλά ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον των ομάδων και έκανα την τελική επιλογή, δεν ασχολήθηκα με το τι έγινε νωρίτερα, ρωτήστε τον μάνατζερ μου καλύτερα».

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει σχέδια για μένα. Όταν μια ομάδα δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον είναι σίγουρα πολύ καλό, ειδικά αν η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ που κάθε χρονιά διεκδικεί πολλά πράγματα, όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους στην επιλογή μου».

Για τα σχέδιά του: «Έχω παίξει σε ομάδες όπως η Σανταντέρ και η Θέλτα, έχω αγωνιστεί σε έδρες όπως το Μεστάγια και το Σ. Μπερναμπέου με επιτυχία, αισθάνομαι όμως πολύ καλά στην Ελλάδα και νομίζω ότι έχω να κερδίσω πολλά αγωνιζόμενος εδώ. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να παλέψω για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα στην φετινή χρονιά, το όνειρο το δικό μου πάντως είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος».

Και κατέληξε: «Έχω έρθει με όρεξη για να δουλέψω σκληρά και να αποδώσω στην συνέχεια όπως πρέπει και θέλει η ομάδα για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην διάρκεια της φετινής χρονιάς».

«Μας χρωστάει ο Άρης»

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μίλησε ο μάνατζερ του Βιτόλο, Ράφαελ Θούρο, ο οποίος ρωτήθηκε για το «στόρι» της μεταγραφής του Βιτόλο στον ΠΑΟΚ.

«Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα μας πλησίασε ένα τρίτο πρόσωπο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και εξέφρασε το ενδιαφέρον για τον Βιτόλο, αν έμενε ελεύθερος από την Σανταντέρ. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από περίπλοκες συζητήσεις την Σανταντέρ ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και στην συνέχεια συζητήσαμε επίσημα με τον Ζήση Βρύζα για την μεταγραφή του Βιτόλο. Όλο το προηγούμενο διάστημα όμως ήταν φανερό πως υπήρχε μια προσπάθεια εμπλοκής της μεταγραφής του Βιτόλο αλλά το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης ήρθε τελικά στην ομάδα που ήθελε και είχαμε αίσιο τέλος», είπε ο Θούρο, ο οποίος σχολίασε την πληροφορία ότι ο Άρης θα πάρει χρήματα από την Σανταντέρ για την μεταγραφή του Βιτόλο:

«Δεν ξέρω από που προέκυψαν αυτές οι πληροφορίες, ο Βιτόλο ανήκε στην Σανταντέρ και δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποια άλλη ομάδα μπορεί να έχει όφελος από την μεταγραφή του. Δεν γνωρίζω αν ο Άρης μπορεί τελικά να έχει κάποιο χρηματικό όφελος, αν ισχύει όμως είναι σίγουρα καλό για τον Άρη αλλά και για εμάς γιατί θα μπορέσουμε να πάρουμε όσα μας χρωστούν».

Τέλος για την φημολογία ότι ο παίκτης χάρισε χρήματα για να έρθει στον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο Βιτόλο δεν χάρισε τίποτε στον Άρη, για τις οφειλές του Άρη έχουμε ήδη προσφύγει στην ΕΠΟ ενώ εγγυητής είναι η Σανταντέρ, ο Άρης μας οφείλει 170.000 ευρώ. Ούτε και στην Σανταντέρ έχουμε χαρίσει τίποτε, αυτή είναι η αλήθεια και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σε κάθε κατεύθυνση, για να μπορέσει ο Βιτόλο να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται από κάθε ομάδα».

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... id=3617565
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θεωρώ ότι ο Βίκτωρας θα είναι βασικός στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια! Τώρα ποιού τη θεση θα πάρει ...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

για μενα η ταυτοχρονη συμμετοχη βιτολο και γκαρσια στα ντερμπι θα ναι απτους καλυτερους συνδυασμους που μπορουμε να φανταστουμε.

Βιτολο μαυρος σκυλος και απαιχτος κοφτης,γκαρσια αψογος οργανωτης,σορλεν και βιερινια δεξια και αριστερα και ο φωτακης η ο ιβιτς πισω απτο μουσλιμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τωρα που ηρθε και ο βιτολο θα χε ενδιαφερον το τοπικ για το ποια θα ειναι η ενδεκαδα του ΠΑΟΚ του χρονου.

υγ. αυτο που δηθεν ο αρης θα παρει 750000 απο τη σανταντερ ισχυει η φραση: απο κει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι. α ρε καημενα αριανα παπα που τρωτε...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Alastor έγραψε:για μενα η ταυτοχρονη συμμετοχη βιτολο και γκαρσια στα ντερμπι θα ναι απτους καλυτερους συνδυασμους που μπορουμε να φανταστουμε.

Βιτολο μαυρος σκυλος και απαιχτος κοφτης,γκαρσια αψογος οργανωτης,σορλεν και βιερινια δεξια και αριστερα και ο φωτακης η ο ιβιτς πισω απτο μουσλιμοβιτς.

Tον αρχηγό θα πας να του το πεις εσυ ότι θα είναι εκτός; :)
:x
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μα ο κύριος Κόντης εξέφρασε δημοσίως την άποψη του ότι έχει να λαμβάνει απο την μεταγραφή 750000 Γιούροζζζ...
Πωτς γένεν αυτόν?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μια έρώτηση για όποιον ξέρει.
Αν υπάρχουν οφειλές προς παίκτες από μια ομάδα, δεν υπάρχει αυτόματα πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας αυτής να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα? Δεδομένου μάλιστα του ότι ο παίχτης έχει κάνει προσφυγή?
Αν ξέρει σίγουρα κάποιος ας πει.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

ntinos έγραψε:
Alastor έγραψε:για μενα η ταυτοχρονη συμμετοχη βιτολο και γκαρσια στα ντερμπι θα ναι απτους καλυτερους συνδυασμους που μπορουμε να φανταστουμε.

Tον αρχηγό θα πας να του το πεις εσυ ότι θα είναι εκτός; :)
:x

Φόρα και κανα κράνος καλού κακού :)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ο παοκ δε θα παιζε στο πρωταθλημα τα 3 τελευταια χρονια αμα ηταν ετσι φιλε μου...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο αρχηγός είναι ο Santos και όταν αυτός αποφασίζει οι υπόλοιποι πρέπει να υπακούν. Σχετικά με την ενδεκάδα, ο καθένας μας εκφράζει απλά την άποψή του. Το τι θα κάνει ο προπονητής είναι εντελώς διαφορετικό θέμα...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Alastor έγραψε:ο παοκ δε θα παιζε στο πρωταθλημα τα 3 τελευταια χρονια αμα ηταν ετσι φιλε μου...

δίκιο έχεις αλλά ρωτάω γιατί κάπου άκουσα ότι έχουν σφίξει τα πράγματα, υποθέτω βέβαια ότι πρέπει να εκδικαστεί η προσφυγή, εφέσεις κλπ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

και στον παοκ οι περισσοτεροι παιχτες ειχαν κανει προσφυγει και το ποσο ειχε διακανονιστει για να ξοφληθει σε διαρκεια χρονου....ε αμα ειχαν λεφτα δε θα τα δινανε νομιζεις?

και στη περιπτωση του βιτολο αυτο γινεται.Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα 800 χιλιαρικα αμεσα απτη σαντατερ καθως και με τον αρη ισως υπαρξει διακανονισμος για τα εναπομειναντα λεφτα
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ειναι θεμα ρουλη και βιτολο,ο παικτης θα τα παρει τα λεφτα του αν τα ζητησει και ολα καλα για αυτον....μπορει να τα διακονισει να τα ζητησει εφαπαξ κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:Μα ο κύριος Κόντης εξέφρασε δημοσίως την άποψη του ότι έχει να λαμβάνει απο την μεταγραφή 750000 Γιούροζζζ...
Πωτς γένεν αυτόν?

Ας δώσει ο Κόντηςςςςς τα 170 χιλιάρικα και μετά βλέπουμε τη σούμα Ογκουν.. εμ Γκας!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”