36. Mirko Savini
Re: Mirco Savini
Τραβηγμα επαθε.Δεν κουραστηκε.Τραυματιστηκε..Δεν ξερω καν αν θα ειναι καλα για τον Ηρακλη.Αυριο θα φανει
Τελικά τι έγινε, καλά είναι ο Σαβίνι; Στους τελευταίους αγώνες έχει πολύ θετική παρουσία. Άντε, να γυρίσει και ο Σνάουτσνερ, και με Κοντρέρας-Σαβίνι-Σνάουτσνερ θα δέσει η άμυνα.
Re: Μάρκος Αντόνιο
Που πριν απο το συγκεκριμένο λάθος που κατέληξε σε γκόλ ο Εντίνιο είχε πάρει τη μπάλα με το χέρι και ξεκίνησε την αντεπίθεση της αεκ... 

Μη βιάζεσαι...pyrgioths έγραψε:γιατι τον εβγαλε ρε???επαθε κατι?????????ηταν παρα πολυ ακυρη η αλλαγη με κοντρερας...
Γιατί τραυματίστηκε.
Όχι τίποτα σοβαρό όπως και ο Σορλέν τελικά.
Άντε δρόμο γιατί πονέσανε τα μάτια μας....Δίνουνε δανεικό τον Γεωργίου και πέρνουνε τον άσχετο με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.....
Έπαιζε αυτός σήμερα;;; για όταν είναι στην ενδεκάδα νομίζω ότι παίζουμε με 10... από τις χειρότερες μετεγραφές που έχω δει στα 20 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα.... και θα τον έχουμε και 3 χρόνια... έλεος...
Δεν χρειαζεται να ανοιγουμε τοπικ για τετοιους παικτες...στηριξαμε επιλογη βρυζα αλλα αυτος ειναι αμπαλοσ με το Α κεφαλαιο...Δλδ γυρναει και τον κοροιδευει ο Κωστακης στο γκολ... αν ειναι δυνατον ρε σαβινι...
Στην ναπολι επαιζες η στην Νεαπολη? :whatever:
Στην ναπολι επαιζες η στην Νεαπολη? :whatever:
Αν οι δύοι Ιταλοί συνεχίσουν έτσι το καλοκαίρι θα πρέπει να μας αποχαιρετήσουν και να κινηθούμε για στόπερ και αριστερό μπακ..
ioanmits έγραψε:Έπαιζε αυτός σήμερα;;; για όταν είναι στην ενδεκάδα νομίζω ότι παίζουμε με 10... από τις χειρότερες μετεγραφές που έχω δει στα 20 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα.... και θα τον έχουμε και 3 χρόνια... έλεος...
Αυτο ειναι το κακο!
- Pegasus1589
Προς το τέλος κουράστηκε αλλά δεν ήταν τόσο κακός όσο τον παρουσιάζετε κάποιοι. Έφαγε τρελό ζόρι από την πλευρά του. Σίγουρα το θέλω καλύτερο.
Βρύζα φύγε κι εσύ που μας φόρτωσες το παλτό. Δεν ντρέπεσαι, αντί να έχεις 100% επιτυχία από το πρώτο τρίμηνο στις επιλογές σου, μας φέρνεις αμυντικούς που τολμάν και δεν είναι καλοί
Βρύζα φύγε κι εσύ που μας φόρτωσες το παλτό. Δεν ντρέπεσαι, αντί να έχεις 100% επιτυχία από το πρώτο τρίμηνο στις επιλογές σου, μας φέρνεις αμυντικούς που τολμάν και δεν είναι καλοί

- ΑποστόληςΑ
Θα διαφωνήσω αδελφέ!Kozani4 έγραψε:Άντε δρόμο γιατί πονέσανε τα μάτια μας....Δίνουνε δανεικό τον Γεωργίου και πέρνουνε τον άσχετο με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.....
Ο Γεωργίου είναι αναπληρωματικός στον Πανσερραϊκό και έκανε μια πολύ μέτρια εμφάνιση ενάντια στον Αγροτικό Αστέρα! Τολμάμε να τον συγκρινουμε με τον Σαβίνι που έπαιζε μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ;
ΕΛΕΟΣ!
Φίλε ξαναείδα το ματς σε επανάληψη και ο Σαβίνι ήταν τραγικός... ευθύνη και στα δυο γκολ.. δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά δεν μπορώ να τον ξαναδώ στην ενδεκάδα (ούτε και φυσικά τον άμπαλο συμπατριώτη του..). Υπάρχει ο Λίνο και αν χρειαστεί παίζει και ο Σνάουτσνερ εκεί. Και ο Λίνο και ο Σνάουτσνερ είναι τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, με τον Σαβίνι είναι σαν να παίζουμε με 10....Pegasus1589 έγραψε:Προς το τέλος κουράστηκε αλλά δεν ήταν τόσο κακός όσο τον παρουσιάζετε κάποιοι. Έφαγε τρελό ζόρι από την πλευρά του. Σίγουρα το θέλω καλύτερο.
Πραγματικα αν ειναι κακος ενας παιχτης το καταλαβαινω και δεν μπορω να πω κατι.Τοσα ξερει τοσα κανει!Αλλα οταν ειναι τοσο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ τρελλενομαι.Υπαρχει φαση στο β χθες που η μπαλα βγαινει εξω για αουτ σταματαει και δεν κανει κινηση καν να την προστατευσει και ερχεται απο το διαολο ο σαλπι και την γυρναει σεντρα!!Να μην πω οτι εκανε 2 λαθος πασες κατευθειαν σε επιθετικο του βαζελου ουτε οτι ολος ο παο τον καταλαβε και ακομα και ο σισε πηγαινε στα αριστερα μας!Πραγματικα δεν ηταν απλα κακος ηταν κατι πολυ περισσοτερο!Αλλα ξαναλεω αυτο δεν με νοιαζει ουτε θα τον κραξω γιαυτο!Αλλα αυτη η αδιαφορια με νευριασε απιστευτα !!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα διαφωνήσω αδελφέ!Kozani4 έγραψε:Άντε δρόμο γιατί πονέσανε τα μάτια μας....Δίνουνε δανεικό τον Γεωργίου και πέρνουνε τον άσχετο με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.....
Ο Γεωργίου είναι αναπληρωματικός στον Πανσερραϊκό και έκανε μια πολύ μέτρια εμφάνιση ενάντια στον Αγροτικό Αστέρα! Τολμάμε να τον συγκρινουμε με τον Σαβίνι που έπαιζε μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ;
ΕΛΕΟΣ!
Εσύ σιγκρίνεις λάθος φίλε μου.Ο ένας είναι 21 έχει όρεξη για μπάλα και ας μην είναι από τους καλύτερους και ο Ιταλός είναι 30+ με θητεία σε Ιταλία τόσα χρόνια χωρίς πάθος, αντοχές(ζητάει αλλαγή επειδή κουράστηκε,ήμαρτον μόνο αυτός κουράστηκε σε εκείνο το μάτς...) και με προκλιτική αδιαφορία και χθές δε κάνει μια σωστή ενέργεια.Προτιμώ να έχω τον μικρό που μπορεί να βελτιωθεί στο κάτω κάτω παρα ένα σαν αυτόν πού ήρθε απλά από οτι δείχνει μέχρι τώρα για διακοπές.
- Pegasus1589
Έπαιζε εναντίον του Σαλπιγγίδη που έχει ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό πολλές φορές. Τον πήρε χθες πουθενά το μάτι σου; Στο πρώτο ο Κατσουράνης ήταν εντελώς μόνος και στο δεύτερο αδράνησαν όλοι. Φυσικά έχει και ο Σαβίνι ευθύνη, δεν ήταν τέλειος σε καμία περίπτωση, αλλά τραγικό δε θα τον έλεγα με τίποτα. Μερικές ακόμα τραγικές τέτοιες εμφανίσεις και δεν ξανατρώμε γκολ με τίποτα εκτός πια από ενέργειες όπως αυτή του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού.ioanmits έγραψε:Φίλε ξαναείδα το ματς σε επανάληψη και ο Σαβίνι ήταν τραγικός... ευθύνη και στα δυο γκολ..