Abubakari Mohammed

Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Mohammed Abubakari

Δημοσίευση από Lord »

Τράβηγμα ο Αμπού..
Αγιασμό τώρα..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ελεος ρε γμτ..Τι ειναι αυτο το πραγμα..? Τι να μας κανει εμας ο αγιασμος..? Εμεις ετσι οπως παει θελουμε ολο το Πατριαρχειο...Μακαρι να ειναι κατι μη σοβαρο αν και οι ενδειξεις ειναι αντιθετες...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Έλεος ρε παιδιά.....
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Exodus, Movement of Jah People, yeah...

http://www.youtube.com/watch?v=LAIiLKKm ... re=related

Eξω και αυτος.

Αρχιζω ατομικο προγραμμα.
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Παιδιά το είπα και θα το ξαναπώ...Έφυγε ο περσινός υπέυθυνος φυσικής κατάστασης..νομίζω πήγε στην Εθνικη...δεν είμαι σίγουρος...αυτός έκανε πολύ καλή δουλειά...
Θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος των πολλών τραυματισμών..αν δεν έχει σωστό γυμναστή να σε κρατάει σε καλή κατάσταση τι περιμένεις...τόσοι πολλοί τραυματισμοί δεν εξηγούνται αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Περαστικά
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σωστός..!!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

zoomgr έγραψε:Αν δείτε τους τετρακέφαλους ... τουλάχιστον θα έχουμε ένα παίκτη του χρόνου που δεν θα παθαίνει διατάσεις κάθε μήνα.
εισαι λιγο γκαντεμης :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ζει?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ξεκινήσαμε:

ΟΦΗ
Βλέπει Αμπουμπακάρι και Μπεθάρες

Στον ΟΦΗ έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τα πλάνα τους για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κρήτη, ο Νίκος Γκουλής εξετάζει τις περιπτώσεις των Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι και Χουάν Μπεθάρες για την ενίσχυση της ομάδας του, ενώ δεν υπάρχει θέμα με τους Ηλία Σολάκη και Ιβάν Τάσιτς.

http://sport24.gr/html/ent/774/ent.329774.asp
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε θα ταν κακή σκέψη να πάει κάπου δανεικός... Ακόμα κι όταν ήρθε το καλοκαίρι, ακουγόταν ότι ίσως πάει δανεικός...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω παλι πιστευω οτι δεν θα δωθει...απο οτι μου εχουν μεταφερει(το παιζουμε και εμεις ειδικοι :lol: ) ο σαντος τον εκτιμαει και τον πιστευει πολυ δειχνει πολυ καλα στοιχεια στις προπονησεις...και αν σκεφτουμε οτι γκαρσια βιτολο παιζουν μαζι και βερον παει για αλλου γεναρη οπως ακουγεται δεν εχουμε αλλη εναλλακτικη...τεσπα θα δουμε πλησιαζει ο γεναρης...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

«Μνηστήρες» για Αμπουμπακάρι

Ο Γκανέζος μέσος πραγματοποιεί μια μέτρια σεζόν μέχρι στιγμής και σε αυτό έχει συντελέσει και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε πρόσφατα. Ωστόσο φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ελληνικών συλλόγων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. ΟΦΗ και Λεβαδειακός προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και έχουν καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του παίκτη. Οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Γκανέζο καθώς έχει εξaiρετική παρουσία στις προπονήσεις και ο Σάντος πιστεύει πως σύντομα θα βοηθήσει την ομάδα.

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=45808

Ιδού η επιβεβαίωση Σέρα..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: παλι καλα...παντως πραγματικα στις προπονησεις ειναι απο αυτους παου ξεχωριζουν μια φορα τον ειδα εγω και αλλες δυο κατι φιλαρακια μου και με ειπαν οτι ειναι πολυ σκυλος(κατι σαν βιτολο)...
kos

Δημοσίευση από kos »

novito έγραψε:Δε θα ταν κακή σκέψη να πάει κάπου δανεικός... Ακόμα κι όταν ήρθε το καλοκαίρι, ακουγόταν ότι ίσως πάει δανεικός...
ημουν φαν του αμπου πολυ πριν ερθει στον ΠΑΟΚ. ακομη ειμαι φαν.
διαφωνω με το ενδεχομενο να δοθει δανεικος. ακομη και αν δεν παιξει φετος σε αλλο ματς.
πρεπει να μεινει και να δουλεψει διπλα στον σαντος για να βελτιωθει και να βοηθησει την ομαδα οταν ο σαντος αποφασισει.

τι στο διαολο δασκαλο προπονητη εχουμε εαν δινουμε δανεικους ολους τους μαθητες του?
να παει που και να μαθει τι?
στον λεβαδειακο με προπονητη τον κικε και με μια ομαδα πεσμενη που δεν θα εχει ουτε ποιοτικους συμπαικτες ουτε κινητρο για να παιξε μπαλα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”