Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;
- LittleJohn
Re: Τι ομαδα υποστηριζουν οι συγγενεις σας;
Εμενα ο πατερας μου ειναι Αριανος,αλλα γενικα βλεπει φιλαθλα το ποδοσφαιρο και δεν προσπαθησε ποτε να με επηρρεασει στο ποια ομαδα θα υποστηριζω.Λογικο ηταν να επιλεξω να υποστηριζω την ΠΑΟΚαρα απο πιτσιρικι... 

πατέρας κ αδερφός χανούμια, η μάνα μου δεν ασχολείται αλλα το παίζει γαύρος και καλά.. 

- DimisK
- Επικοινωνία:
Να κι ο γιόκας μου....
Δεν σας λέω όμως τι ομάδα είναι...

Δεν σας λέω όμως τι ομάδα είναι...

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;
Επαναδημιουργία του τόπικ με καθαρισμό απο τα προβληματικά Post.
Re: Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;
επειδη βαριεμαι θα απαντησω και εγω σε αυτο το topic
πατερας=παοκ(οχι φανατικα αλλα το δηλωνει)
μητερα= μεχρι να με κανει τιποτα, αλλα τωρα πια παοκ
big brother=παοκ αν και εκανε κατι στραβο...ειχε παει στο εφηβικο του αρη στο μπακετ, αλλα ειναι ενεργο παοκι
1η αδερφη=παοκ αλλα επειδη την ειπα εγω να ειναι
2η αδερφη=καλο παοκι εχει βαπτιστη και στην τουμπα..αλλα τα εχει με αριανο και σουπερα...αλλα του παει κοντρα
3η αδερφη=καργα παοκ αλλα καργα μιλαμε
1ος ξαδερφος=παοκ αλλα οχι φανατικα
2ος ξαδερφος=παοκ αλλα εντελως ασχετος δηλ. μπορει να περασει την μπαλα για βομβα.....εχει ερθει παντως στην τουμπα 1 φορα
3ος ξαδερφος=ειναι 3 στα 4 χρονων και ειναι τρελοπαοκι,σε λιγα χρονια θα ειναι στα καγκελα
1η ξαδερφη=ειναι 2 στα 3 αλλα ηδη τις εχω μαθει το βουντου βουντου
θειος(αδερφος μανας)=απλα ταλιμπαν αυτος με εκανε παοκ
νονος=παοκι ενεργο και αυτος
και γενικοτερα οσους δεν εχω αναφερει δηλ. τους αλλους θειους,θειες,παπουδες,γιαγιαδες ειναι ή παοκ(οχι φανατικοι) ή τιποτα
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ
πατερας=παοκ(οχι φανατικα αλλα το δηλωνει)
μητερα= μεχρι να με κανει τιποτα, αλλα τωρα πια παοκ
big brother=παοκ αν και εκανε κατι στραβο...ειχε παει στο εφηβικο του αρη στο μπακετ, αλλα ειναι ενεργο παοκι
1η αδερφη=παοκ αλλα επειδη την ειπα εγω να ειναι
2η αδερφη=καλο παοκι εχει βαπτιστη και στην τουμπα..αλλα τα εχει με αριανο και σουπερα...αλλα του παει κοντρα
3η αδερφη=καργα παοκ αλλα καργα μιλαμε
1ος ξαδερφος=παοκ αλλα οχι φανατικα
2ος ξαδερφος=παοκ αλλα εντελως ασχετος δηλ. μπορει να περασει την μπαλα για βομβα.....εχει ερθει παντως στην τουμπα 1 φορα
3ος ξαδερφος=ειναι 3 στα 4 χρονων και ειναι τρελοπαοκι,σε λιγα χρονια θα ειναι στα καγκελα
1η ξαδερφη=ειναι 2 στα 3 αλλα ηδη τις εχω μαθει το βουντου βουντου
θειος(αδερφος μανας)=απλα ταλιμπαν αυτος με εκανε παοκ
νονος=παοκι ενεργο και αυτος
και γενικοτερα οσους δεν εχω αναφερει δηλ. τους αλλους θειους,θειες,παπουδες,γιαγιαδες ειναι ή παοκ(οχι φανατικοι) ή τιποτα
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ
- Paokintepo
ολα τα ξεδερφια μου ειναι σκουλικακια εκτος απο εναν παοκτση ο οποιος φροντισε να με γαλουχισει με την παοκτσιδικη ιδεα απο τοτε π ημουν μια σταλια!πηγαινα σπιτι τους και με τ π εμπαινα μεσα με επαιρνε στ δωματιο του με εντυνε με κασκολ και σημαιες και μου μαθαινε συνθηματα !και τωρα που μεγαλωσα με παιρνει μαζι του και στ γηπεδο!στ σπιτι ολοι Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε εκτος απο τον μπαμπα που ειναι τρελος ροκας και μονο αυτο τον νοιαζει και ουτε ομαδες ουτε τιποτα αν και ειναι γεννημα θρεμα τουμπιωτης!
υ.γ και ο σκυλος μου Π.Α.Ο.Κ. ειναι!την ρωταω τι ομαδα ειναι και λεω αρης εισαι?μενει και με κοιταει...ηρακλης εισαι?τπτ παλι αυτη...ολυμπιακος εισαι?τπτ παλι και με το που λεω Π.Α.Ο.Κ.εισαι?δινει το ποδι της
εκπαιδευση οχι αστεια 
υ.γ και ο σκυλος μου Π.Α.Ο.Κ. ειναι!την ρωταω τι ομαδα ειναι και λεω αρης εισαι?μενει και με κοιταει...ηρακλης εισαι?τπτ παλι αυτη...ολυμπιακος εισαι?τπτ παλι και με το που λεω Π.Α.Ο.Κ.εισαι?δινει το ποδι της

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paokintepo την Παρ 13 Νοέμ 2009, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα ειναι ολοι μα ολοι ΠΑΟΚ...
Εξαλου και ο μπαμπας μου και ο θειος μου επαιζαν στν ΠΑΟΚ..
Εξαλου και ο μπαμπας μου και ο θειος μου επαιζαν στν ΠΑΟΚ..

- ΑποστόληςΑ
Ο αδελφός μου είναι ΠΑΟΚ, έχει και διαρκείας, αλλά μένει στη Σουρωτή. Και οι δύο γίναμε ΠΑΟΚ, λόγω σπουδών στη Θεσσαλονίκη, από το πάθος του κόσμου και μόνον.
Η γυναίκα μου δεν ασχολείται και καλά κάνει.
Η γυναίκα μου δεν ασχολείται και καλά κάνει.
DimisK έγραψε:Να κι ο γιόκας μου....
Δεν σας λέω όμως τι ομάδα είναι...![]()
νιουκαστλ ?
Βασικα αν κ ειμαστε ολοι ντοπιοι στο σοι μας κ απο τον πατερα μου κ απο την μανα μου και δεν εχουμε σχεση με Μικρα Ασια κ Ποντο ειμαστε ολοι ΠΑΟΚια τρελλαμενα,κατι ελαχιστες εξεραισεις μονο απο την πλευρα του πατερα μου ,2 ξαδερφια του ειναι σκουληκια,κ ενας απο αυτων παλιοτερα με ειχε ρωτησει τι ομαδα εισαι?
κ του ειπα ΠΑΟΚαρα κ με λεει καλα ρε εμεις ντοπιοι μακεδονες τι σχεση εχεις με ΠΑΟΚ κ γελουσε ειρωνικα,εγω τον απαντουσα για την τρελλα του λαου του κ μονο, ειμαι ΠΑΟΚτσης κ ειμαι περηφανος οσο περηφανος ειμαι που ειμαι Μακεδονας..
Ζα μνογκου γκοντινη ΠΑΟΚαρα
κ του ειπα ΠΑΟΚαρα κ με λεει καλα ρε εμεις ντοπιοι μακεδονες τι σχεση εχεις με ΠΑΟΚ κ γελουσε ειρωνικα,εγω τον απαντουσα για την τρελλα του λαου του κ μονο, ειμαι ΠΑΟΚτσης κ ειμαι περηφανος οσο περηφανος ειμαι που ειμαι Μακεδονας..
Ζα μνογκου γκοντινη ΠΑΟΚαρα
- PABLO GARCIA1
Mια καλή ερώτηση θα ήταν...τι κάνετε αν μιά μέρα έρθει ο γιός σας και σας πει ότι θέλω να γίνω π.χ. γάβρος ή βάζελος...
τον αποκληρώνετε??
τον πετάτε έξω απ' το σπίτι μέχρι να συμμορφωθεί??
τον απειλείτε με τιμωρία??
όλα τα παραπάνω???
τον αποκληρώνετε??
τον πετάτε έξω απ' το σπίτι μέχρι να συμμορφωθεί??
τον απειλείτε με τιμωρία??
όλα τα παραπάνω???