Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
- PABLO GARCIA2
Re: ΠΑΟΚ - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
Λοιπόν 8ο ντέρμπυ και νίκη καμία....και επιθετικά 1 μόνο γκολ...
Αν βάλουμε στη σούμα και τα 4 ματς με τα σκουλήκια ο απολογισμός γίνεται ακόμη χειρότερος....
Σήμερα η πίκρα ήταν μεγάλη γιατί είχες και μιά ΑΕΚ που έπαιζε χωρίς τους 2 απ' τους 3 καλύτερους της παίκτες....ουσιαστικά με 1 παίκτη αξίας έπαιζε και πάλι αυτός μας το έχωσε...
Για να μην μας μείνει μόνο η πίκρα όμως,καλά θα ήταν να βγούν και κάποια συμπεράσματα για του χρόνου έτσι ώστε το φαινόμενο "Νίκη του ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ"να μην έχει μόνο θεωρητικές πιθανότητες......
Να ξεκινήσω απ' τον Σάντος ο οποίος τελευταία νομίζω ότι ρισκάρει αρκετά και γενικώς μ' αρέσει περισσότερο...
Είναι φανερό ότι η ομάδα ή δεν έχει δουλευτεί επιθετικά-σε αντίθεση με την άμυνα-ή δεν έχει το κατάλληλο υλικό....μάλλον είναι συνδυασμός και των δύο....
Τα δύο ιερά τοτέμ του ΠΑΟΚ-Κόνσε και Μούσλι-έχουν συμβόλαιο που γράφει ότι απαγορεύεται να κάτσουν πάγκο???Ειλικρινά απορώ....
Σήμερα κατά γενική ομολογία ο Μπακαγιόκο ήταν ο καλύτερος....γιατί πάντα πρέπει αυτός να βγαίνει και όχι ο Βόσνιος ο οποίος έχει πάρει διαζύγιο με το γκολ??? ενώ ο Μπακαγιόκο σκοράρει συνεχώς???
Πολλά λάθη στην άμυνα και από τους 2....κι αν για τον Μαλεζά υπάρχει η δικαιολογία της απειρίας για τον Κοντρέρας δεν υπάρχει καμία....και επειδή επάνω του έχει επενδύσει η ομάδα αρκετά, τα τόσα και σοβαρά λάθη του είναι ανησυχητικά....,μην ξεχνάμε και το τετ-α-τετ του Ρουκάβινα ποιός το δημιούργησε...
Δεν ξέρω αν εκτός από ικανότητα στα ντέρμπυ υπάρχει και έλλειμα ψυχολογίας.....πάντως μόνο τυχαία δεν είναι η επίδοση του ΠΑΟΚ.....
Και ίσως σήμερα κάποιοι να κατάλαβαν ότι όταν γίνεται κριτική για κάποιους παίκτες είναι πολύ κακό οι υπόλοιποι να την αντιμετωπίζουν εντελώς αρνητικά με εκφράσεις του στυλ "ο αρχηγός Κόνσε και του χρόνου βασικός...ο Μούσλι ο παιχταράς??να πουληθεί μόνο με 5 εκ....ο Ιβιτς ο μπαλλαδόρος κ.λ.π." Δηλαδή αν όλοι αυτοί πρέπει να μείνουν σε ποιανών τις θέσεις θα έρθουν οι καινούριοι??? πως θα ανέβει επίπεδο η ομάδα??? με τους ίδιους που ως δια μαγείας του χρόνου θα κεντάνε στα ντέρμπυ???
Η ομάδα για να μπορέσει του χρόνου να κάνει το κάτι παραπάνω θέλει 4 προσθήκες βασικών....και σίγουρα αλλαγή νοοτροπίας και αντιμετώπισης των μεγάλων παιχνιδιών...γιατί δυστυχώς η απόσταση μας απ' τους 3 της Αθήνας είναι όση της Λάρισας από μας....όπως έχασε η Λάρισα από μας έτσι χάσαμε και μεις απ' αυτούς....δυστυχώς....
Η ομάδα σίγουρα φέτος έκανε αυτό που ίσως δεν περιμέναμε....και πήγε και καλύτερα απ' όσο θα μπορούσε....μένει όμως η πίκρα γιατί τέτοια χάλια σε βάζελο και χανούμι δεν ξέρω αν θα ξαναβρούμε και του χρόνου..
Αν βάλουμε στη σούμα και τα 4 ματς με τα σκουλήκια ο απολογισμός γίνεται ακόμη χειρότερος....
Σήμερα η πίκρα ήταν μεγάλη γιατί είχες και μιά ΑΕΚ που έπαιζε χωρίς τους 2 απ' τους 3 καλύτερους της παίκτες....ουσιαστικά με 1 παίκτη αξίας έπαιζε και πάλι αυτός μας το έχωσε...
Για να μην μας μείνει μόνο η πίκρα όμως,καλά θα ήταν να βγούν και κάποια συμπεράσματα για του χρόνου έτσι ώστε το φαινόμενο "Νίκη του ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ"να μην έχει μόνο θεωρητικές πιθανότητες......
Να ξεκινήσω απ' τον Σάντος ο οποίος τελευταία νομίζω ότι ρισκάρει αρκετά και γενικώς μ' αρέσει περισσότερο...
Είναι φανερό ότι η ομάδα ή δεν έχει δουλευτεί επιθετικά-σε αντίθεση με την άμυνα-ή δεν έχει το κατάλληλο υλικό....μάλλον είναι συνδυασμός και των δύο....
Τα δύο ιερά τοτέμ του ΠΑΟΚ-Κόνσε και Μούσλι-έχουν συμβόλαιο που γράφει ότι απαγορεύεται να κάτσουν πάγκο???Ειλικρινά απορώ....
Σήμερα κατά γενική ομολογία ο Μπακαγιόκο ήταν ο καλύτερος....γιατί πάντα πρέπει αυτός να βγαίνει και όχι ο Βόσνιος ο οποίος έχει πάρει διαζύγιο με το γκολ??? ενώ ο Μπακαγιόκο σκοράρει συνεχώς???
Πολλά λάθη στην άμυνα και από τους 2....κι αν για τον Μαλεζά υπάρχει η δικαιολογία της απειρίας για τον Κοντρέρας δεν υπάρχει καμία....και επειδή επάνω του έχει επενδύσει η ομάδα αρκετά, τα τόσα και σοβαρά λάθη του είναι ανησυχητικά....,μην ξεχνάμε και το τετ-α-τετ του Ρουκάβινα ποιός το δημιούργησε...
Δεν ξέρω αν εκτός από ικανότητα στα ντέρμπυ υπάρχει και έλλειμα ψυχολογίας.....πάντως μόνο τυχαία δεν είναι η επίδοση του ΠΑΟΚ.....
Και ίσως σήμερα κάποιοι να κατάλαβαν ότι όταν γίνεται κριτική για κάποιους παίκτες είναι πολύ κακό οι υπόλοιποι να την αντιμετωπίζουν εντελώς αρνητικά με εκφράσεις του στυλ "ο αρχηγός Κόνσε και του χρόνου βασικός...ο Μούσλι ο παιχταράς??να πουληθεί μόνο με 5 εκ....ο Ιβιτς ο μπαλλαδόρος κ.λ.π." Δηλαδή αν όλοι αυτοί πρέπει να μείνουν σε ποιανών τις θέσεις θα έρθουν οι καινούριοι??? πως θα ανέβει επίπεδο η ομάδα??? με τους ίδιους που ως δια μαγείας του χρόνου θα κεντάνε στα ντέρμπυ???
Η ομάδα για να μπορέσει του χρόνου να κάνει το κάτι παραπάνω θέλει 4 προσθήκες βασικών....και σίγουρα αλλαγή νοοτροπίας και αντιμετώπισης των μεγάλων παιχνιδιών...γιατί δυστυχώς η απόσταση μας απ' τους 3 της Αθήνας είναι όση της Λάρισας από μας....όπως έχασε η Λάρισα από μας έτσι χάσαμε και μεις απ' αυτούς....δυστυχώς....
Η ομάδα σίγουρα φέτος έκανε αυτό που ίσως δεν περιμέναμε....και πήγε και καλύτερα απ' όσο θα μπορούσε....μένει όμως η πίκρα γιατί τέτοια χάλια σε βάζελο και χανούμι δεν ξέρω αν θα ξαναβρούμε και του χρόνου..
-
Θα διαφωνίσω σε ένα πράγμα μόνο Παυλάρα..
Η πραγματική απόσταση του ΠΑΟΚ από το ΠΟΚ είναι αυτή..
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 71
2. Π.Α.Ο.Κ. 30 63
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 61
4. Α.Ε.Κ. 30 55
5. ΛΑΡΙΣΑ 30 49
Το ότι το κωλοσύστημα των πλει οφ μας εξισωνει με τη Λάρισα που ήταν 15 βαθμούς πιο πίσω, ή με την τσούλα44 που ήταν 8 βαθμούς πιο πίσω, δε σημαίνει ότι απέχουμε πολύ! Αντιθέτως θα έλεγα. Φέτος, χτυπήσαμε το ΠΟΚ όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία 20+ χρόνια!
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 71
2. Π.Α.Ο.Κ. 30 63
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 61
4. Α.Ε.Κ. 30 55
5. ΛΑΡΙΣΑ 30 49
Το ότι το κωλοσύστημα των πλει οφ μας εξισωνει με τη Λάρισα που ήταν 15 βαθμούς πιο πίσω, ή με την τσούλα44 που ήταν 8 βαθμούς πιο πίσω, δε σημαίνει ότι απέχουμε πολύ! Αντιθέτως θα έλεγα. Φέτος, χτυπήσαμε το ΠΟΚ όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία 20+ χρόνια!
[quote="arabek"]
Είπες:
Αν δεν μπορεί περισσότερα παρά κλαίγεται πριν καλά καλά αρχίσουν τα palyoff μπορεί να σταματήσει να κάνει δηλώσεις "εγώ άλλα playoff δεν παίζω".
Αυτό εδώ μεταφράστηκε ως πάμε για πρωτάθλημα. Γενικά στην Αθήνα δημιουργούν κλίμα, κόβουν δηλώσεις και βάζουν αποσπάσματα ώστε να βγαίνει το συμπέρασμα που τους συμφέρει. Εν προκειμένω προβλήθηκε μία ηττοπάθεια του ΠΑΟΚ ενόψει των play offs από τα μέσα της Αθήνας. Ακούγοντας όμως στο ράδιο όλες τις δηλώσεις πραγματικά άλλο θα καταλάβαινες. Μήλησε πάνω από 1 ώρα. Ανέλυσε τους λόγους που δεν του αρέσουν τα play off και δεν είχε να κάνει με το ότι είμασταν 2οι και αδικημένοι όπως σκανδαλωδώς μετέφεραν τα Αθηναϊκά μέσα. Είπε είναι άδκο για όλους και το είχα πε όταν ημουν 3ος. Έπειτα δήλωσε πίστη στην ομαδα ότι θα βγούμε πρώτοι σε αυτή την διοργάνωση. Για την επόμενη χρονία είπε εγώ δεν θα παίξω play offs, αλλά προφανώς άλλες ομάδες γιατί θα είμαι 1ος. Οι Αθηναίοι τα μετέφρασαν σε πιθανη αποχώρηση του Σαντος (γιατί για αυτούς η λέξη πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ είναι απαγορευμένη).
Είπες:
Αν δεν μπορεί περισσότερα παρά κλαίγεται πριν καλά καλά αρχίσουν τα palyoff μπορεί να σταματήσει να κάνει δηλώσεις "εγώ άλλα playoff δεν παίζω".
Αυτό εδώ μεταφράστηκε ως πάμε για πρωτάθλημα. Γενικά στην Αθήνα δημιουργούν κλίμα, κόβουν δηλώσεις και βάζουν αποσπάσματα ώστε να βγαίνει το συμπέρασμα που τους συμφέρει. Εν προκειμένω προβλήθηκε μία ηττοπάθεια του ΠΑΟΚ ενόψει των play offs από τα μέσα της Αθήνας. Ακούγοντας όμως στο ράδιο όλες τις δηλώσεις πραγματικά άλλο θα καταλάβαινες. Μήλησε πάνω από 1 ώρα. Ανέλυσε τους λόγους που δεν του αρέσουν τα play off και δεν είχε να κάνει με το ότι είμασταν 2οι και αδικημένοι όπως σκανδαλωδώς μετέφεραν τα Αθηναϊκά μέσα. Είπε είναι άδκο για όλους και το είχα πε όταν ημουν 3ος. Έπειτα δήλωσε πίστη στην ομαδα ότι θα βγούμε πρώτοι σε αυτή την διοργάνωση. Για την επόμενη χρονία είπε εγώ δεν θα παίξω play offs, αλλά προφανώς άλλες ομάδες γιατί θα είμαι 1ος. Οι Αθηναίοι τα μετέφρασαν σε πιθανη αποχώρηση του Σαντος (γιατί για αυτούς η λέξη πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ είναι απαγορευμένη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 18 Μάιος 2009, 02:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Έτσι είμαστε εμείς στα ζήτω όλοι ήτανε καλοί και στην ήττα ο Σάντος.yiannisPAOKitalia έγραψε:Ρε φίλε, αντε τωρα και πονανε τα μυαλά μας, αντε βραδιάτικα..arabek έγραψε:Εγώ τα έλεγα από το ματς με τον πολυμετοχικό στην Αθήνα. Ο Σάντος είναι καλός να πάρει δέκα παίκτες να τους βάλει να κάνουν προπόνηση και από εκεί και πέρα αν παίξουν καλώς. Αν δεν παίξουν τελειώνουμε.
Σήμερα από το πρώτο λεπτό η άμυνα έκανε βόλτες. Ήταν αλλού για αλλού. Και ενώ το βλέπεις ρε γαμώ το κεφάλι σου μέσα ότι σου κάνουν συνέχεια ένα δύο κάνε κάτι να πάρει μπρος το κέντρο να μην αναγκάζονται να παίζουν αλλού για αλλού τα άκρα.
Κρίμα για τον κόσμο. Να συμβεί κάτι μια φορά το καταλαβαίνω. αλλά 8 ντέρμπι χωρίς γκολ!! Έλεος. Τους τα έλεγε ο αλέφαντος και γελούσανε στο μακεδονία όλοι οι άσχετοι που ζουν από τα δικά μας τα εισητήρια.
Από την αρχή μας τα ζαλίσανε. 4ος και με τον Αγγελο έβγαινε ο ΠΑΟΚ
και κέρδιζε και ντερμπυ.
Καληνύχτα Σαντος.
Αχάριστε!! Στα 2 ποστ τα έλεγες εσυ??? Στο 1ο τα λεγες και στο δεύτερο κράζεις???
Ρε αδερφέ σε αυτόν που λες καληνύχτα, αυτός είναι που η ομάδα μας ήρθε δεύτερη. Σήμερα άλλα θα έλεγες εαν δεν υπήρχανε τα playathensoff. μην τρελλαθούμε!!! Ήρεμα το πλάνο δουλεύει στήριξη και μόνο στήριξη.
- PABLO GARCIA2
Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών που και τα 6 ντέρμπυ να χάσεις μπορεί να βγείς μέχρι και πρωταθλητής είναι αυτή η διαφορά....yiannisPAOKitalia έγραψε:Θα διαφωνίσω σε ένα πράγμα μόνο Παυλάρα..
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 71
2. Π.Α.Ο.Κ. 30 63
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 61
4. Α.Ε.Κ. 30 55
5. ΛΑΡΙΣΑ 30 49
αλλά στο ένας με έναν δεν είμαστε καλύτεροι από κανέναν τους δυστυχώς...τα παραδείγματα ουκ ολίγα για να τα ρίχνουμε στην τύχη.....και μην ξεχνάς και ο γάβρος ήρθε εδώ με τα δεύτερα και η χανούμισα σε έπαιζε με Γκέντσογλου και Κουτρουμάνο,,,,
Μ'αυτά και μ'αυτά ξέχασα να πω ένα μεγάλω ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Αδέρφια, μας κάνετε πολύ υπερἠφανους εδώ στην Αυστραλία.
Αδέρφια σας ευχαριστούμε που συνεχίζεται να γεμίζεται την ΤΟΥΜΠΑ, να υπάρχει μια ατμόσφαιρα τρομοκρατική και να μην ανοίγει μύτη.
Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει.
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι τρελαμένος και ξενυχτισμένος βλέπεις 04:15 το πρωί ήταν το παιχνίδη.
ΠΑΟΚ σε ευχαριστώ για το πάθος που δίνεις.
Ζαγοράκη σε ευχαριστώ για την παρελθόν μιζέρια που την αφάνισες από την ομάδα μας.
Αδέρφια γερά στίρηξη και πρωτάθλημα ξανά. Το πλάνο δουλεύει...
Αδέρφια, μας κάνετε πολύ υπερἠφανους εδώ στην Αυστραλία.
Αδέρφια σας ευχαριστούμε που συνεχίζεται να γεμίζεται την ΤΟΥΜΠΑ, να υπάρχει μια ατμόσφαιρα τρομοκρατική και να μην ανοίγει μύτη.
Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει.
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι τρελαμένος και ξενυχτισμένος βλέπεις 04:15 το πρωί ήταν το παιχνίδη.
ΠΑΟΚ σε ευχαριστώ για το πάθος που δίνεις.
Ζαγοράκη σε ευχαριστώ για την παρελθόν μιζέρια που την αφάνισες από την ομάδα μας.
Αδέρφια γερά στίρηξη και πρωτάθλημα ξανά. Το πλάνο δουλεύει...
PABLO GARCIA έγραψε:Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών που και τα 6 ντέρμπυ να χάσεις μπορεί να βγείς μέχρι και πρωταθλητής είναι αυτή η διαφορά....yiannisPAOKitalia έγραψε:Θα διαφωνίσω σε ένα πράγμα μόνο Παυλάρα..
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 71
2. Π.Α.Ο.Κ. 30 63
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 61
4. Α.Ε.Κ. 30 55
5. ΛΑΡΙΣΑ 30 49
αλλά στο ένας με έναν δεν είμαστε καλύτεροι από κανέναν τους δυστυχώς...τα παραδείγματα ουκ ολίγα για να τα ρίχνουμε στην τύχη.....και μην ξεχνάς και ο γάβρος ήρθε εδώ με τα δεύτερα και η χανούμισα σε έπαιζε με Γκέντσογλου και Κουτρουμάνο,,,,
Δεν θα διαφωνίσω με τα δεύτερα και με Γκέντσογλου και Κουτρουμάνο,,,, που αναφέρεις.
Αλλά όταν παίζαμε τον ολυμπιακό θυμήσου εαν η ομάδα μας έπαιζε πλήρες.
Δεν έπαιζε.
Αλλά ναι έχουμε διαφορά ακόμη.
Το καληνύχτα το λέω επειδή κοιμάται όρθιος.
Και σε ότι αφορά στο "εγώ άλλα playoff δεν παίζω" και στην Αθήνα αδερφέ αυτό ακούστηκε ότι του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα. Απορίας άξιο για μένα είναι πως ένας προπονητής που δεν έχει σταυρώσει ΝΙΚΗ με τους τρεις της Αθήνας και πως τόσος κόσμος που με την πρώτη ήττα στα playoff ξέγραψε την μέχρι πριν επιτυχία της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο CL (ταξίδια, ευχαριστούμε, και πάλι καλα... ξέρετε τώρα) του χρόνο θα χτυπήσουν τους τρεις της Αθήνας.
Τέλος πάντων να δούμε τα επόμενα ματς. Αρκετά τον κλάψαμε τον πεθαμένο...
Καλή συνέχεια. Όσο για αυτούς που λένε πως δεν είμαι ΠΑΟΚτσης... Αυτοί συμβιβάζονται μόνο με το να αναπαράγω τις παπαριές που προπαγανδίζουν τα ραδιόφωνα της συμπρωτεύουσας, που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό για να οικονομάνε σε βάρος μας; Ο κόσμος δεν πληρώνει κύριοι; Ε λοιπόν ο κόσμος έχει απαίτηση. Όταν ο Ζαγοράκης, βρει επενδυτή με @@ τότε ας κοιτάξει αυτός (ο επενδυτής να κάνει κουμάντο στα λεφτά του). Γιατί εγώ δεν είδα τις εφημερίδες να μας μειώνουν (Βλέπε GOAL, Εξεδρα, SPORDAY -γράφανε ΠΑΟΚ τίτλου...) αλλά τους ιδιους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ : ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ; ΑΣ φερθούμε και ας παίξουμε σαν δεύτεροι. Χάσαμε απο τον Πολυμετοχικό ας πούμε; Αντι να γράψουμε πάμε για το διπλό καθόμαστε και λέμε ευχαριστούμε για το ταξίδι αφεντικό!
Καλη συνέχεια.
Και σε ότι αφορά στο "εγώ άλλα playoff δεν παίζω" και στην Αθήνα αδερφέ αυτό ακούστηκε ότι του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα. Απορίας άξιο για μένα είναι πως ένας προπονητής που δεν έχει σταυρώσει ΝΙΚΗ με τους τρεις της Αθήνας και πως τόσος κόσμος που με την πρώτη ήττα στα playoff ξέγραψε την μέχρι πριν επιτυχία της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο CL (ταξίδια, ευχαριστούμε, και πάλι καλα... ξέρετε τώρα) του χρόνο θα χτυπήσουν τους τρεις της Αθήνας.
Τέλος πάντων να δούμε τα επόμενα ματς. Αρκετά τον κλάψαμε τον πεθαμένο...
Καλή συνέχεια. Όσο για αυτούς που λένε πως δεν είμαι ΠΑΟΚτσης... Αυτοί συμβιβάζονται μόνο με το να αναπαράγω τις παπαριές που προπαγανδίζουν τα ραδιόφωνα της συμπρωτεύουσας, που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό για να οικονομάνε σε βάρος μας; Ο κόσμος δεν πληρώνει κύριοι; Ε λοιπόν ο κόσμος έχει απαίτηση. Όταν ο Ζαγοράκης, βρει επενδυτή με @@ τότε ας κοιτάξει αυτός (ο επενδυτής να κάνει κουμάντο στα λεφτά του). Γιατί εγώ δεν είδα τις εφημερίδες να μας μειώνουν (Βλέπε GOAL, Εξεδρα, SPORDAY -γράφανε ΠΑΟΚ τίτλου...) αλλά τους ιδιους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ : ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ; ΑΣ φερθούμε και ας παίξουμε σαν δεύτεροι. Χάσαμε απο τον Πολυμετοχικό ας πούμε; Αντι να γράψουμε πάμε για το διπλό καθόμαστε και λέμε ευχαριστούμε για το ταξίδι αφεντικό!
Καλη συνέχεια.
Φίλε arabek καλώς ήρθες στο forum του paokmania και καλή διαμονή. Μια που μπήκες επιθετικά (κλασικό σύστημα Άγγελου), εγώ θα παίξω άμυνα (κλασικό σύστημα Σάντος):

Φίλε yiannisPAOKitalia, σε ό,τι έχεις γράψει χθες και σήμερα, βάλε ένα +1 και από μένα.
Και να μην ξεχάσω να γράψω ότι με 3 νίκες στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια βγαίνουμε πρώτοι στα play-off ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.
Ο Σάντος είναι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και στο τέλος αυτής της χρονιάς έφερε τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση. Η τελευταία φορά που πήραμε ίση ή καλύτερη θέση ήταν τον 1985 με προπονητή τον Βάλτερ Σκότσικ. Από το 1980 έχουμε αλλάξει 40 προπονητές!arabek έγραψε: 1)μεγαλύτερη ανοχή δεν έχουμε δείξει σε κανέναν προπονητή, όση δείξαμε και δείχνουμε στο Σάντος
Σημαίνει ότι είναι καιρός να κάνεις κι άλλα πράγματα στη ζωή σου.arabek έγραψε:2)Ξέρεις τι είναι να κάνεις 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα [...] και να σου λέει ο Σαντος ότι πετύχαμε το στόχο μας;
Ταυτοχρόνως ο Άγγελος είναι ο προπονητής που έχασε εντός έδρας από τη Στουρμ Γκρατς. Έχασε επίσης από το - τότε - χωριό Λεϊσόες. Για να μην πούμε για τους Ισραηλινούς. Αλλά αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στις αγιογραφίες.arabek έγραψε:3)Ο Αναστασιάδης είναι ο προπονητής που μας έδωσε τίτλο, νίκες σε Ντέρμπυ, μια μεγάλη προκριση με την Άρσεναλ και έξοδο στα προκριματικά του CL.
Ο βάζελος που καρφώνει την Ίντερ (πρωταθλήτρια Ιταλίας) και την Βέρντερ (τελικό ΟΥΕΦΑ) είναι καλύτερος; Ο Πανσερραϊκός που νίκησε τον βάζελο, αλλά έφαγε 4 στην Τούμπα και υποβιβάστηκε είναι καλύτερος; Πολλές απορίες.arabek έγραψε:4) Ο εργοτέλης που καρφώνει τον Βάζελο μέσα έξω είναι καλλίτερος ή χειρότερος από εμάς;
Και τρώει 3;arabek έγραψε:5)Η Λάρισα που πετυχαίνει 2 γκολ στην ΑΕΚ;
Ενώ πριν το πίστευες;arabek έγραψε:Ελπίζω σε νίκη στην Αθήνα γιατί έχω πάψει να πιστεύω πλέον.
Στο καλό.arabek έγραψε:Γεια χαρα

Φίλε yiannisPAOKitalia, σε ό,τι έχεις γράψει χθες και σήμερα, βάλε ένα +1 και από μένα.
Και να μην ξεχάσω να γράψω ότι με 3 νίκες στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια βγαίνουμε πρώτοι στα play-off ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.
-
Πάρε τώρα ένα -1 από μένα για να βάλεις μυαλό.
Ακόμα και αν πάρουμε το απόλυτο 3x3=9, +6=15
Ο λαγός έχει ήδη 9, αν πάρει τα άλλα δυο θα φτάσει τους 15.
Άρα ισοβαθμούμε..Και αν δεν κάνω λάθος πάμε στα μεταξύ μας παιχνίδια..?!
Εγώ πάντως το πιστεύω..και το όνειρο δε θα μου το πάρει κανένας. Μέχρι να εξαντληθεί και η τελευταία μαθηματική πιθανότητα. Κι ακόμα κι αν δεν το πετύχουμε, σεκεμέ κανταρ!
Ναι! Θα πω ευχαριστώ για το ταξίδι!! Γιατί πέρσι έκανα βαρκάδα στο Θερμαϊκό, ενώ φέτος έκανα ταξίδι απο τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη και προσπαθούν να με πάνε κρουαζιέρα στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλλία, την Αγγλία....Φυσικά θα πω ευχαριστώ!!

Εγώ πάντως το πιστεύω..και το όνειρο δε θα μου το πάρει κανένας. Μέχρι να εξαντληθεί και η τελευταία μαθηματική πιθανότητα. Κι ακόμα κι αν δεν το πετύχουμε, σεκεμέ κανταρ!
Ναι! Θα πω ευχαριστώ για το ταξίδι!! Γιατί πέρσι έκανα βαρκάδα στο Θερμαϊκό, ενώ φέτος έκανα ταξίδι απο τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη και προσπαθούν να με πάνε κρουαζιέρα στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλλία, την Αγγλία....Φυσικά θα πω ευχαριστώ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Δευ 18 Μάιος 2009, 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα σας παρεκαλέσω σε κάτι...
Μην λέτε play-off.
Αυτοί το δημιουργήσανε για να έχουνε την δεύτερη ευκαιρία.
Πρέπει να το λέμε... PLAY-ATHENS-OFF. Σε εμένα ακούγεται καλύτερα.
ΠΑΟΚ πάμε για καλώ ποδόσφαιρο κάτω στο athens και ψηλά το κεφάλι.
ΠΑΟΚ είσαι!!!
Μην λέτε play-off.
Αυτοί το δημιουργήσανε για να έχουνε την δεύτερη ευκαιρία.
Πρέπει να το λέμε... PLAY-ATHENS-OFF. Σε εμένα ακούγεται καλύτερα.
ΠΑΟΚ πάμε για καλώ ποδόσφαιρο κάτω στο athens και ψηλά το κεφάλι.
ΠΑΟΚ είσαι!!!

Δεν συμφωνώ, μπορεί να είναι άθλια ιδέα τα playoff αλλά αν τελειώναμε 4οι θα χαιρόμασταν για την υπαρξή τους. Απ'οτι φαίνετε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ είναι καλύτερες ομάδες.
Πάντως επαναλαμβάνω πως η ιδέα είναι άθλια, το πρωτάθλημα είναι αγώνας δρόμου όχι σπριντ, μπορεί να μην είμαστε καλύτερη ομάδα απο την ΑΕΚ/ΠΑΟ αλλα ως δεύτεροι θα επρεπέ να πάμε CL.
Πάντως επαναλαμβάνω πως η ιδέα είναι άθλια, το πρωτάθλημα είναι αγώνας δρόμου όχι σπριντ, μπορεί να μην είμαστε καλύτερη ομάδα απο την ΑΕΚ/ΠΑΟ αλλα ως δεύτεροι θα επρεπέ να πάμε CL.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Πάρε τώρα ένα -1 από μένα για να βάλεις μυαλό.![]()
Για πες τώρα με 0-1 νίκη δική μας με τον λαγό τι παίζει σε ισοβαθμία;
Ο καλύτερος συντελεστής;
Ρωτάω...
-
Δεν έχω ιδέα, γι'αυτό το άφησα φλου..μπας και απαντήσει κανένας. Νομίζω πως σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια στα πλευ οφ και μετά η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αλλά με επιφύλαξη!
Πάντοτε καινοτόμοι! Η μοναδική χώρα που έχουμε αγώνες play off για τις ευρωπαϊκές θέσεις, πλην του πρωταθλητή. Δεν αρκεί που έχουμε τα πλεϋ οφ, αποκλείουμε και τον πρωταθλητή.pxp920 έγραψε:Δεν συμφωνώ, μπορεί να είναι άθλια ιδέα τα playoff αλλά αν τελειώναμε 4οι θα χαιρόμασταν για την υπαρξή τους. Απ'οτι φαίνετε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ είναι καλύτερες ομάδες.
Στον προηγούμενο φίλο που δήθεν παίζει και σύστημα αμυντικό:
Κάνω πολύ περισσότερα πράγματα από το να κάνω 214 δημοσιεύσεις στο PAOKmania...
Γιατί την ειρωνία δεν την πολυγουστάρω... Το καρκίνωμα του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του που τον θέλουν μικρό.
Κάνω πολύ περισσότερα πράγματα από το να κάνω 214 δημοσιεύσεις στο PAOKmania...
Γιατί την ειρωνία δεν την πολυγουστάρω... Το καρκίνωμα του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του που τον θέλουν μικρό.