Hideguti έγραψε:Tad εσενα η αποψη σου για τον Βασιλειο Γκαγκατση, πριν μαθεις οτι υπαρχει ενδεχομενο να ελθει στον ΠΑΟΚ, ποια ηταν?
Η ερώτηση αυτή αδερφέ Hideguti είναι ακριβώς στο μήκος κύματος της σκέψης μου.
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι εδώ και καιρό που έχει ακουστεί το ενδεχόμενο.
1ον Με τον συγκεκριμένο κύριο έχουμε αρκετή εμπειρία και πληροφορίες για τον βίο του. Δεν τα ξέρω όλα αλλά η πορεία του είναι γνωστή. Παράγοντας στην ΕΠΣΜ και γνωστός Παοκτσής. Κάποια στιγμή μπλέχτηκε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε) στο νομικό της τμήμα. Μετά από γνωστές μανούρες σε εμάς μεταπήδησε στον Ολυμπιακό γεγονός που τον βοήθησε να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ για οχτώ χρόνια. Εκεί άλλαξε πολλά δεδομένα και με τις γνωστές κινήσεις έφτιαξε την καλύτερη εθνική όλων των εποχών παίρνοντας και την κούπα.
2ον. Την τελευταία δεκαετία το όνομά του περιγράφεται ως του ισχυρότερου παράγοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυρίως λόγω της εξουσίας που είχε σε διαιτησία και αθλητική δικαιοσύνη.
Τα παραπάνω τα ανέφερα ως τα δεδομένα από τα οποία έχει βγει η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο κύριο:
1. Πολύ φιλόδοξος ως άνθρωπος. Το έχει αποδείξει όλη η πορεία του.
2. Πολύ ικανός και αποτελεσματικός ως παράγοντας
3. Είχε εμφανώς εμπλοκή στην ανέλιξη και καθιέρωση του Ολυμπιακού ως πρώτου στην Ελλάδα για πολλά χρόνια.
4. Μόνο από το γεγονός της εμπλοκής και της συνεργασίας του με τον Κόκκαλη (επειδή γνωρίζω πως λειτουργεί αυτός) θεωρώ ότι δεν έχει όρια στις πράξεις του. Μόνο και μόνο από αυτό το γεγονός σαν μεμονωμένο άτομο δεν του έχω εμπιστοσύνη.
Αυτή είναι η γνώμη μου αδερφέ για τον άνθρωπο και παράγοντα Βασίλη Γκαγκάτση.
Και τώρα θέλω να απαντήσω στις εξής ερωτήσεις:
1. Για ποιον λόγο θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ ? Είναι πολύ φιλόδοξος και ο μικρός και ταπεινός ΠΑΟΚ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα τον καλύψει ? Μήπως θέλει να εξιλεωθεί το όνομά του ? Να συνδεθεί με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα ?
2. Ποιος θα είναι ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ ? Εγώ δεν δέχομαι από κανέναν εκτός του Ζαγοράκη να χαράσει πολιτική στον ΠΑΟΚ. Αυτός θα δεχτεί να μένει σιωπηλός όταν και όποτε πρέπει ?
3. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει ποτέ να κάνει υπόγεια παιχνίδια για να ευνοηθεί. Οφείλει από την άλλη να μην τρυπιέται από πουθενά. Δεν θέλω άλλη αδικία. Πως θα λειτουργήσει ο Γκαγκάτσης σε αυτά τα πλαίσια του ΠΑΟΚ ? Θα τα σεβαστεί ή θα έχουμε άλλα ?
4. Τον δέχομαι ως υπάλληλο που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Τα συμφέροντα όμως δεν τα καθορίζει αυτός αλλά ο Ζαγόρ και εμείς οι υπόλοιποι. Μπορεί να λειτουργήσει σε αυτά τα πλαίσια ως ένας άλλος Παοκτσής ?
Ελπίζω Hideguti και στα άλλα αδέρφια να σε κάλυψα με μερικές από τις σκέψεις μου.
Τα παραπάνω τα λέω για να εξηγήσω ότι δεν αποδέχεται κανένας Παοκτσής που σέβεται τον ευατό του άκριτα επιλογές του Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα είπε ο αρχηγός. Οφείλουμε επομένως να απαντήσουμε με σύνεση και χωρίς δαιμονολογίες ποιες από τις κινήσεις του αρχηγού εκφράζουν το ΠΑΟΚ από όλα.