ΑΕΛ - Π.Α.Ο.Κ. Τετάρτη 13 Μαίου 2009 21:15 Alpha

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Τετάρτη 13 Μαίου 2009 ( 21:15 Alpha )

Δημοσίευση από Lakistuta »

Καθε φορα το επομενο ματς ειναι το κρισιμοτερο....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

το ματς ειναι δυσκολο και θελει πολυ σοβαροτητα και πιστη. απο τυχη δεν καναμε το διπλο στο πρωταθλημα. εχουμε σημερα την ευκαιρια μας.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

σημερα περιμενω μεγαλη εμφανιση απ τον αρχηγο...
παμε γερα για το διπλο...η αντεπιθεση ξεκιναει τωρα... :D
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

τωρα λεει στο μετροπολις οτι υπηρξε φραστικο επεισοδιο μεταξυ λαρισαιων και παικτων του ΠΑΟΚ που βγηκαν στη λαρισα για βολτα.....
μα τοση χολη ρεεεε?????????μονο με μας ξεσκιζονται τα @@@@.....
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ειδα στο ονειρο μου οτι χασαμε 1-0.πληροφοριακα οτι βλεπω στα ονειρα μου το αντθετο βγαινει,αρα προβλεπω διπλο 0-1...!!!! :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

indian chief έγραψε:τωρα λεει στο μετροπολις οτι υπηρξε φραστικο επεισοδιο μεταξυ λαρισαιων και παικτων του ΠΑΟΚ που βγηκαν στη λαρισα για βολτα.....
μα τοση χολη ρεεεε?????????μονο με μας ξεσκιζονται τα @@@@.....
Εννοείται ότι ξεσκίζονται μόνο με μας. Άλλοι λένε λόγω Μπατατούδη, άλλοι λένε για το φίλαθλο που είχε πεθάνει από πυρσό, εγώ απλά λέω ότι είναι κομπλεξικοί που δε θέλουν να χτυπάνε κορυφή κι έτσι βάζουν στόχο μια ιδέα πιο χαμηλά, τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω το περιστατικό να είναι αλήθεια και να μπουν οι δικοί μας γκ@βλωμένοι.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Θέλω Βεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον!!!!!!! Δε μπορώ χωρίς Βερόν στο κέντρο ρε παιδιά. Έχει μυαλό αυτός ο παίχτης και είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να σου βγάλει μπαλιές όπως εκείνη με το τακουνάκι στον Μούσλι, έστω κι αν ήταν off-side o Μούσλι. Δεν ξέρω αν ο Σάντος κρίνει ότι χρειάζεται το ύψος του Μπαλάφα, ή ό,τι άλλο προσόν βλέπει σ'αυτό το παιδί, και αν τελικά τον επιλέξει μακάρι να δικαιωθεί...Αλλά εγω νομίζω ότι ο Βερόν στο κέντρο δίνει μια σιγουριά και μια ηρεμία, που με τον Μπαλαφάκο δε θα την έχουμε, το αντίθετο μαλιστα. Και το ματς είναι κρίσιμο ρε γμτ!!! Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα...
Άσχετο, σήμερα θα το δω το πρώτο ημίχρονο στο εσπερινό γυμνάσιο που δουλεύω στην Κω και δυστυχώς όχι στον νεότευκτο σύνδεσμό μας εδώ στο ακριτικό νησί!! Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ, ασπρόμαυρη είναι όλη η χώρα. Πήγαμε προχτές τα παιδιά του σχολείου εκδρομή στην Κάλυμνο, και πάνω σε ένα STOP στο δρόμο βλέπω ένα αυτοκόλλητο: ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! Παοκτσάκια παντού!!
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Εκαναν βολτα εξω απο το ξενοδοχειο ο Ιβιτς, ο Μουσλιμοβιτς και ο Κονσεισαο και περναει ενας πιτσιρικας με ποδηλατο και αρχιζει να τους βριζει. Αντιδρα ο Ιβιτς και τον πλακωνει στις σφαλιαρες. Ο πατερας του πιτσιρικα πηγε αστυνομια και υπεβαλλε μηνυση.

Στη συνεχεια παει ενας αλλος τυπος στο ξενοδοχειο να βρει τον Ιβιτς και συνανταει τον Βρυζα και ριχνει στον Ζηση δυο μπουνιες. Μπηκαν στη μεση Σαντος και κανα δυο φουσκωτοι να τον πλακωσουν αλλα τους ειπε ο Ζησης να τον αφησουν να φυγει. Ο Ιβιτς μαλλον γυρισε Θεσσαλονικη για να γλυτωσει το αυτοφωρο.

Σας τα περιγραφω οπως μου τα μετεφεραν Λαρισαιοι φιλοι μου, χωρις να γνωριζω αν ισχυουν ολα αυτα 100%...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΩΛΟΤΥΡΙΑ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

http://www.gazzetta.gr/content/view/33766/2/

Με ένταση ξεκίνησε η σημερινή μέρα για την αποστολή του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο μέσος του «δικεφάλου» είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό της Λάρισας περιμετρικά του ξενοδοχείου όπου διαμένουν οι Θεσσαλονικείς για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να γίνει σύρραξη καθώς μαζεύτηκαν και άλλοι φίλοι των «βυσσινί» από τις κοντινές καφετέριες.

Κατά τις 11:00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν περιμετρικά του ξενοδοχείου για να κάνουν μια βόλτα αλλά μόλις ένας οπαδός της ΑΕΛ αντίκρισε τον Ίβιτς τον εξύβρισε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι 32 ετών στρατιωτικός και την ώρα που συνάντησε την αποστολή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ήταν πάνω σε ποδήλατο. Ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ απάντησε στις βρισιές του οπαδού των «βυσσινί» και τα «αίματα άναψαν».

Οι βρισιές ακούστηκαν μέχρι τις κοντινές καφετέριες με αποτέλεσμα να μαζευτούν και άλλοι φίλοι της Λάρισας αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

koseco έγραψε:Εκαναν βολτα εξω απο το ξενοδοχειο ο Ιβιτς, ο Μουσλιμοβιτς και ο Κονσεισαο και περναει ενας πιτσιρικας με ποδηλατο και αρχιζει να τους βριζει. Αντιδρα ο Ιβιτς και τον πλακωνει στις σφαλιαρες. Ο πατερας του πιτσιρικα πηγε αστυνομια και υπεβαλλε μηνυση.

Στη συνεχεια παει ενας αλλος τυπος στο ξενοδοχειο να βρει τον Ιβιτς και συνανταει τον Βρυζα και ριχνει στον Ζηση δυο μπουνιες. Μπηκαν στη μεση Σαντος και κανα δυο φουσκωτοι να τον πλακωσουν αλλα τους ειπε ο Ζησης να τον αφησουν να φυγει. Ο Ιβιτς μαλλον γυρισε Θεσσαλονικη για να γλυτωσει το αυτοφωρο.

Σας τα περιγραφω οπως μου τα μετεφεραν Λαρισαιοι φιλοι μου, χωρις να γνωριζω αν ισχυουν ολα αυτα 100%...
δεν ισχυει φιλε μου αυτο δεν το ειπανε σε κανενα ραδιοφωνο
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Διπλό μέσα στα τυριά!!! Τίποτα λιγότερο!!! Άντε γιατί σαν πολλά μας τα έχουν πει κι αυτοί!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

τελικα ηταν πιτσιρικας ή 32 αξιωματικος;
εκτος κι αν ηταν dwarf.
όπως και να εχει ηταν σε ποδηλατο πάντως. :twisted:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

diniko80 έγραψε:http://www.gazzetta.gr/content/view/33766/2/

Με ένταση ξεκίνησε η σημερινή μέρα για την αποστολή του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο μέσος του «δικεφάλου» είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό της Λάρισας περιμετρικά του ξενοδοχείου όπου διαμένουν οι Θεσσαλονικείς για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να γίνει σύρραξη καθώς μαζεύτηκαν και άλλοι φίλοι των «βυσσινί» από τις κοντινές καφετέριες.

Κατά τις 11:00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν περιμετρικά του ξενοδοχείου για να κάνουν μια βόλτα αλλά μόλις ένας οπαδός της ΑΕΛ αντίκρισε τον Ίβιτς τον εξύβρισε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι 32 ετών στρατιωτικός και την ώρα που συνάντησε την αποστολή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ήταν πάνω σε ποδήλατο. Ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ απάντησε στις βρισιές του οπαδού των «βυσσινί» και τα «αίματα άναψαν».

Οι βρισιές ακούστηκαν μέχρι τις κοντινές καφετέριες με αποτέλεσμα να μαζευτούν και άλλοι φίλοι της Λάρισας αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Διακοπή συμβολαίου και μείωση αποδοχών. Μη πω να πάρει δρόμο ο μ@λ@κ@ς, αντί να πέσει κάτω και να κάνει τον τραυματία, πήγε να απαντήσει...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ !
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

:) δωσεεεεεεεεε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”