Από που έμαθες για το paokmania.gr ??

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
laska4

Re: Από που έμαθες για το paokmania.gr ??

Δημοσίευση από laska4 »

Πάντα ήθελα να βρω ένα φόρουμ για την ομάδα μου , οπότε πάτησα ΠΑΟΚforum και μου έβγαλε αυτό....φάγαμε δύο τρεις παπάδες μεταγραφικούς σαν ψαρακλες από ΠΟΡΚΥ στρώσαμε χαρακτήρα και μάθαμε τα κατατόπια
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ένα βράδυ που είχα τελειώσει αργά από τη δουλειά, εργένης τοτε, αφού διάβασα τα νέα στην ιστοσελίδα του Paokmania, αποφάσισα να γραφτώ στο φορουμ. Από τα λίγα φόρουμ στα οποία έχω συμμετάσχει μέχρι σήμερα.

Πάνε σχεδόν δέκα χρόνια από τότε.

Το site το είχα βρει κάποιους μήνες νωρίτερα στη συνήθη αναζήτηση που έκανα κάθε τόσο με το όνομα ΠΑΟΚ.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
prax

Δημοσίευση από prax »

Αν θυμάμαι καλά από έναν φίλο.
Την μεταγραφική περίοδο που πήραμε πριγιο ξεκίνησα να μπαίνω κ έγινα κατευθείαν μέλος.
Θα μιλήσω ειλικρινά..

Από τότε που ήρθε ο Ιβάν διάβαζα τους πάντες κ τα πάντα από δικά μας μέσα μέχρι κ αθηναϊκά
Τους είχα σιχαθεί ολουσ κ τα διέγραψα όλα μέχρι που βρήκα εδώ αυτό που πρέπει να διαβαζει ο κάθε ΠΑΟΚτσης..

Μ αρέσει το όλο σκηνικό που γίνεται από τις μεταγραφές μέχρι τα κοινωνικά θέματα στο φόρουμ

Τρέφω μεγάλο σεβασμό σε ολουσ τουσ δημοσιογράφους μας αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια πιστεύω ότι το μόνο μέσο για τον μεγάλο ΠΑΟΚ είναι το ΠΑΟΚμανια για έναν απλό λόγο:
Δεν αποσκοπεί το κέρδος κ τα κλικς.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Google. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε.Στην αρχή με άλλο nickname, μέχρι που έχασα τους κωδικούς και σαν γνήσιο γίδι έκανα νέο λογαριασμό.
Από τότε παντρεύτηκα, έκανα παιδιά, άνθρωποι ήρθαν και έφυγαν,η ζωή προχώρησε γενικώς, αλλά αυτό που δεν άλλαξε είναι η σχεδόν καθημερινή επαφή με το forum και το σάιτ.Παλαιοτερα ,και πριν αλλάξει ο τρόπος σχολιασμού στο σάιτ υπήρχε πολλή ζωή από σχόλια και εκεί.
Εθισμός.Αλλοι έχουν κόλλημα με τα ναρκωτικά, άλλοι με τον τζόγο, άλλοι με τις πουτανες,το δικό μου κόλλημα είναι αυτός ο χώρος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Googlαροντας paok forum
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Κάπου κάπως μέσα στο διαδίκτυο, ψάχνοντας για ΠΑΟΚ
10 χρόνια είναι πολλά;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”