Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτη η μ@λακια του ΣΚΑΪ δεν αξιζει με τιποτα, οσο φθηνη και να ειναι... Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω για αφιερωμα με κεντρικο προσωπο τον μπουρδελοδημαρχο και σημαντικες παραλειψεις... ουστ απο δω...
υ.γ. το ολο θεμα συγχωνευθηκε στην ενοτητα του γ@μωκαναλου...
Νόβι, ο ακατανόμαστος είτε μας αρέσει είτε όχι (που σίγουρα δεν μας αρέσει) είναι μέρος της μπασκετικής ιστορίας του ΠΑΟΚ. Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην αναφερθεί ή να μην μιλήσει. Τώρα για το ότι έλειπαν κάποια πράγματα, σίγουρα έλειπαν, αλλά στο λίγο χρόνο που υπήρχε διαθέσιμος δεν ήταν δυνατόν να χωρέσουν όλα. Η πλήρης έκδοση που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία έχει πολύ περισσότερα πράγματα και στοιχεία...
Σε γενικές γραμμές εγώ είμαι ικανοποιημένος για όσα είδα, αν και θα ήθελα περισσότερα.
Ασχετο, αλλά το βάζω: Επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα απο τα παρασκήνια των συνεντεύξεων, θα σας πω ότι ζήτησαν από τον Νικοπολίδη να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε κατηγορηματικά. Επίσης ζήτησαν από τον Γ.Χ να μιλήσει για τον Ολυμπιακό και επίσης αρνήθηκε...
DimisK έγραψε:... Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην αναφερθεί ή να μην μιλήσει. ...
Δεν ειπα να μη μιλησει ο μπιν3ς... αλλα βαρεθηκαμε να τον βλεπουμε ρε γ@μωτο... περα απ το υφακι του, αλλα και μερικες σποντες που απλως επιβεβαιωνουν το ποσο ξυλο θελει...
εγω παντως μια φορα δεν προκειται να αγορασω αυτο το βιβλιο με το dvd που αναφερεται στον Π.Α.Ο.Κ.
δεν το εχω ψαξει καλα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν πολυ καλυτερα βιβλια για την παοκαρα μας..
g@mo ta koloathinaika kanalia.pou vazoun olous tous akyrous.na milhsoun gia thn paokara mas!!!!!!!!!!!!!paok re............................ Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
όχι "θα" υπάρχουν.... μια ερώτηση στις μορφες (πρακτορινος,γκορντον κ σια) και σιγουρα θα μαθεις αρκετους τιτλους βιβλιων που αξιζει να αγορασεις...
και φυσικα μη ξεχνατε οτι υπαρχουν λινκ για να κατεβασετε τα τηλεοπτικα αφιερωματα του σκαι...
Εγώ παίδες το περίμενα χειρότερο το αφιέρωμα στο μπασκετ.Έδειξε αρκετά πράγματα και πριν τη μεγάλη ομάδα του 90.Τα dvd αυτά μπορεί να μην μας ικανοποιούν φυσικά (κακά τα ψέματα τι να χωρέσουν σε βαζελογαυρους) αλλά υπάρχουν κάποια σπάνια βιντεάκια πχ στιγμιότυπα ΠΑΟΚ-ΛΥΩΝ που δεν υπάρχουν,τελικός 82 στο Παλέ με βάζελο (πως χάσαμε έτσι πάλι ρε π...)
Δεν έχω κόμπλεξ με τον Φασούλα είναι ιστορία του ΠΑΟΚ κ σαφώς έπρεπε να μιλήσει και σε κάποιες περιγραφές του ήταν ωραίος.Απλά φαίνεται το πόσο υποτιμάει τη Θεσσαλονίκη κ τους ανθρώπους που τον κάναν πλούσιο ακόμα κ τώρα.Μας περνάει για πεινάλες,άπλυτους,βούλγαρους.Με αυτό το κόσμο που πέρασε χαρές,λύπες,απίστευτες συγκινήσεις.Διστάζει να μιλήσει κ να αναπολήσει εκείνες τις εποχές για να μη του πουν τίποτα οι κάφροι ψηφοφόροι του !!! Εκεί τον κρίνω μικρό και λίγο σαν άνθρωπο.
Γενικά το αφίερωμα του μπάσκετ με άφησε σχετικά ικανοποιημένο (είναι δυνατόν να μη γίνει σχεδόν καμιά αναφορά στον Βεζυρτζή? ) και του ποδοσφαίρου όχι κ τόσο (μηδαμινή αναφορά σε 80's-90's).Ευτυχώς είναι φθηνό τουλάχιστον κ αξίζουν τα 10 ευρώ εδώ τόσοι κ τόσοι μας πιάνουν το κώλο κάθε μέρα...
να πω και εγώ τη γνώμη μου για το αφιέρωμα (?) που μόλις είδα με περίσσεια προσοχή: με 1 λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. και δεν είμαι καθόλου αφοριστικός, καθώς μπορώ να πω οτι το αντίστοιχο αφιέρωμα που είδα στην εθνική μπάσκετ ήταν πληρέστατο, καταπληκτικό από δημοσιογραφικής άποψης και συγκινητικό!!!
Το 1 ώρας αφιέρωμα λοιπόν έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολύ ένα μεγάλο συμπέρασμα το οποίο προσπαθούσε να αναλύσει ενδελεχώς συνέχεια (σπάζοντας μας τα νεύρα): o looser ΠΑΟΚ που στην σκιά του μεγάλου άρη έκανε ότι έκανε και θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα!!!! δεν έφτασαν στη 1 ώρα να μπουν τα 2 κύπελλα, ο χαμένος τελικός με την tau μέσα στο σπίτι τους, ο αποκλεισμός των πρωταθλητών ευρώπης επί maljkovic μέσα στο σπίτι τους, ο αποκλεισμός των πρωταθλητών ευρώπης του ντούντα πάλι μέσα στο σπίτι τους, ο αποκλεισμός του ιωαννίδη από τον pedja. Εφταναν όμως για να μάθουμε πως χάθηκαν τα παιχνίδια (μας έδειξαν και τον τελικό με τον βάζελο το 82 για να θυμηθούμε οτι και αυτό το χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο), τα τρόπαια, οι νίκες. Ούτε μία εικόνα από το να σηκώνουμε την κούπα μέσα στο ΣΕΦ με 101-80.
Κάποιος που δεν έχει ζήσει όλες αυτές τις εποχές, κάποιος που δεν μπορεί να ζυγίσει μεγαλώνοντας τι σημαίνει μπάσκετ, ποιοί ήταν κάποιοι παίκτες, είμαι 100% πεπεισμένος οτι θα βγάλει απολύτως λαθεμένα συμπεράσματα. ΔΕΝ πρόκειται ποτέ μα ποτέ να δείξω στο παιδί μου αυτό το documentaire!!!!!
Kαι ρωτάω κύριοι: η μόνη ομάδα στον κόσμο που ξόδεψε λεφτά άσκοπα σε παίκτες τύπου mellis ήταν ο ΠΑΟΚ (φανταστείτε τι θα γίνει στο μιλάνο αν βγάλουνε αφιέρωμα στην inter κράζοντας τον moratti)? ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει χάσει πολλά πολλά παιχνίδια στον πόντο (ακόμα και επί του ίδιου αντιπάλου)??? (για θυμηθείτε παιχνίδια lakers-celtics εποχής 82-86...)
Είναι απίθανο μία ομάδα να πάρει έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών (από τύχη ή επιλογή δεν έχει σημασία) και τον μεγαλύτερο έλληνα σκόρερ (τότε τον παναγιώτη) και να φτιάξει με αυτόν τον τρόπο μια αυτοκρατορία??? την αυτοκρατορία την έκαναν αυτοί οι 2 παίκτες όχι η ομάδα αρης. γιατί από τότε(1991) η ομάδα-αυτοκρατορία δεν έχει παίξει ξανά τελικό πρωταθλήματος αφού έχει το μέταλλο??? είναι απίθανο οτι μετά από πραγματικά σοβαρή προσπάθεια 5 χρόνων στέφθηκε τελικά με επιτυχία η προσπάθειά μας??? οι πρώτοι είμαστε που το πετυχαίνουμε τόσο αργά??
χάσαμε τον τελικό από την benetton treviso που την 10ετία 1993-2003 πήγε σε 4 final4 και πήρε 2 κυπελλούχων!!! καλή ομάδα ε (κάποιος που θα το ακούει τώρα θα λέει μα καλά ρε από ιταλική ομάδα χάσατε)?? χάσαμε στην έδρα μας!!! ναι όπως έχασε και η cska και η bologna (στην κανονική έδρα τους) έχοντας υπερομάδες. ΥΠΕΡΟΜΑΔΕΣ (+ τη διαιτησία μαζί τους...). χάσαμε από τον tony kukoc. ας βάλει κάποιος να δει τα 3 final4 της jugoplastica να δει έναν παίκτη 2.10 να παίζει Playmaker και τι σήμαινε αυτό για το ευρωπαικό μπάσκετ τότε και να ρθει να μου πει οτι χάσαμε από τον kukoc (για τους άπιστους θωμάδες να πω οτι οι γιουγκοσλάβοι φίλαθλοι τον κατατάσσουν μαζί με drazen, dalibagic κλπ. στους 4-5 μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών). α, αν παιρνούσαμε θα παίζαμε (πιθανότατα, αν δεν αποκλείονταν και αυτοί) με τη real του sabonis, όπου real 9 πρωταθλητριών Και όπου sabonis πάρτε ένα τηλέφωνο τον ναύαρχο να σας πει πόσο ζαλισμένος ένιωθε στη σεούλ το 88.
Τέλος πάντων είμαι εξοργισμένος, δεν περιγράφω άλλο. Τελειώνοντας να πω οτι 10 λεπτά πριν τη λήξη του αφιερώματος εμφανίζεται και ένας πολύ καλός παίκτης (κατά τον φίλιππα) να πει 2 λέξεις για τον ΠΑΟΚ. Το ονομά του: Branislav Prelevic. 10 λεπτά πριν το τέλος ο bane... Τhe end κύριοι.
PS: όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο μου φεύγει τελείως ιδέα οτι μόνοι μας χάσαμε τα πρωταθλήματα ή τις νίκες (και τι μ@λ@κες που είμαστε). Μπάσκετ είναι. Ρόδα και γυρίζει. Τότε η ρουφιάνα δεν γύριζε για πάρτη μας. Κάποια στιγμή που γύρισε πήραμε και πρωτάθλημα και κύπελλα και ευρωπαικά. Δε γίναμε ούτε παραμείναμε γι αυτό ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ γίναμε για αυτή την τεράστια υπερηφάνια, να αγωνιζόμαστε να πετύχουμε, να νικήσουμε. Για τη λάμψη, το σθένος, τα δάκρυα, τα αίματα.. όλα αυτά από την ασπρόμαυρη ομάδα με το δικέφαλο στο στήθος. Δε θέλουμε τίποτα από εσάς κύριοι να μας θυμήσετε. ΑΥτός ο ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Respect μόνο...
Υποκλίνομαι παλόκ..
Για να σου πω την αλήθεια θεωρώ πως αυτά που είπες αποτελούν την πραγματικότητα..
Όντας μικρός(16 χρονών) και μην έχοντας ζήσει τα μεγαλεία της ομάδας μπάσκετ μας βλέποντας αυτό το ντοκιμαντέρ θα καταλάβαινα ότι η ομάδας ήταν μία καλή ομάδα,LOSER(έτσι μας χαρακτήρισαν ουσιαστικά),που τα λάθη σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει..
Δόξα το θεώ όμως που υπάρχει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και έχουμε και μία μικρή ιδέα για αυτά τα ΜΕΓΑΛΕΙΑ..
ΥΓ Περίμενα τουλάχιστον να δω και λίγο περισσότερο Μπάνε και Πέτζα εν δράσει με τα ασπορόμαυρα..
Φίλε palok
έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι γράφεις.Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν looser για 7χρόνια απ τον άρη.Στην ουσία μόνο το '91 έχασε το πρωτάθλημα όταν ήταν ισάξιες ομάδες.Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια έγινε το '89 με Μ.Τζόουνς κλπ. Απλά το '93 χάθηκαν όλα σε 2 βδομάδες, πήγαμε στο Κόρατς,η Αθήνα είχε δυναμώσει για τα καλά και το μπάσκετ κατέβηκε οριστικά κάτω.Θέμα χρόνου ήταν απλά έπρεπε να πάρουμε κανά 2 πρωταθλήματα ακόμα.Μας τα κλέψαν το '94 κ '98.Ο ΠΑΟΚ με την αύρα της μεγάλης ομάδας έφτασε ακόμα και το 2000 στο τελικό με απλά καλή ομάδα.Ήταν η μοναδική ομάδα που έσπαγε έδρες.Πήρε τα κύπελλα('95-'99) έπαιξε ακόμα ένα τελικό ευρώπης το '96 ενώ ο άρης πάλευε να μην πέσει στη Α2.
Στο φινάλε,τι να πει κ ο Γιαννακόπουλος που έριχνε τα δις απ το '90 και έπρεπε να τα παρατήσει πρώτα ο Κόκκαλης και να σφάξει εμάς το '98 για να πάρει πρωτάθλημα το '98?
Αλλά όταν δεν βάζουν στο αφιέρωμα του ποδοσφαίρου το κύπελλο του 2003 περίμενες να σου πουν όλα τα παραπάνω? Όταν ακόμα κ εμείς υποτιμούμε αυτό το τμήμα μας και οι πιτσιρικάδες δεν ξέρουν ούτε τον Κόρφα κ τον Σταυρόπουλο...
Μας συγκινησες ρε palok αγορι μου..μπορει να μην τα θυμαμαι καλα τα χρονια του μπασκετ παραμονο τα τελευταια μετα το 94-95 αλλα θυμαμαι πολυ καλα ολα τα ξαδερφια μου κ τα περισοτερα παιδια που τοτε ηταν 15-16-17 χρονων απο Αθηνα απο Ναυπλιο απο το χωριο απο οπου κ αν ηταν στο ποδοσφαιρο να ειναι οτιδηποτε γαυροι βαζελοι αλλα στο μπασκετ ηταν ΠΑΟΚ αρκετοι απο αυτους εγιναν ΠΑΟΚΙΑ μετα κανονικα και αλλοι οχι αλλα εγω ειμαι περιφανος για την ομαδα μπασκετ κ Πρωτα πηγα στο παλατακι κ μετα στη τουμπα μιας κ δεν προλαβα το παλε ειμαι απο το 2003 Θεσσαλονικη..κ ΠΑΟΚ εγινα αν κ καμια 760 χιλιομετρα απο τη Θεσσαλονικη τοτε για το μπασκετ κ τη τουμπα κ την καυλα που ενιωσα με το τριποντο του πετζα στο σεφ δν την εχω νιωσει παλι ουτε με τα γκολ στο τελικο κυπελου στο γκαυ ουτε στο ρουλη...
Ευτύχησα να δω πολλά παιχνίδια εκείνης της χρυσής ομάδας μπάσκετ. Σχεδόν όλα με το σκουλήκι. Δεν ήταν Looser o ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πολεμούσε με νύχια και με δόντια απέναντι σε μια ομάδα που είχε εύνοια σε πολλά επίπεδα, κυρίως δε στη διαιτησία. Ο ξανθός είχε βραχυκλώσει τα πάντα. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Εκμεταλλεύτηκαν την αδιαφορία του γαβροβάζελου εκείνη την εποχή για το άθλημα και γίναν κάποιοι. Ο ΠΑΟΚ ήταν αγκάθι στον πάτο τους και δεν μπορούσαν να το ξεριζώσουν μέχρι που τελικά τους στείλαμε στα χρόνια της παρακμής. Εμείς τους στείλαμε στα χρόνια της παρακμής και εμείς θα το ξανακάνουμε.
Κλείνοντας να προσθέσω κάτι τελευταίο. Αν υπήρχε σε εκείνη την ομάδα κάποιος looser αυτός ήταν μόνο ο φασούλας και κανένας άλλος. Παιδιά που έβλεπαν τότε μπάσκετ ας το επιβεβαιώσουν . Ο άνθρωπος δεν είχε ψυχή επάνω του, δεν είχε καρδιά. Μας κρέμασε πολλές φορές και χάσαμε τίτλους εξαιτίας του. Αυτά...