Θέλω έναν καρδιολόγοοοοοDimisK έγραψε:
Μούσλι χώσε δύο τεμάχια την Κυριακή και πήγαινε και στην Έφη Θώδη!!!![]()
![]()
να μ'αλλάξει την καρδιάάάάάάάά!!!!!
δυο γκολάκια για να βάλωωωωω
και το τρίποντοοοοο να πάρωωωωω
γειά σου Δημήτρη με τα ωραία σου.....ναι!
Θέλω έναν καρδιολόγοοοοοDimisK έγραψε:
Μούσλι χώσε δύο τεμάχια την Κυριακή και πήγαινε και στην Έφη Θώδη!!!![]()
![]()
Betbond έγραψε:.
Το σημειώνω όμως για να αντιληφθούμε άπαντες ότι οι μόνοι "μόνιμοι" κάτοικοι του πλανήτη ΠΑΟΚ είμαστε εμείς και οι μόνοι που τραβλαμε τους γκαιλέδες πάλι εμείς. κανένας άλλος.
http://www.levadiakos.isol-servers.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=482&Itemid=1 έγραψε:...Από την Μπουτίκ του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ «ΑΠΟΛ Shop» θα διατίθενται από αύριο τα εισιτήρια του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τη Θύρα 6 και τη Θύρα 8, λόγω του ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε το σύνολο των εισιτηρίων των Θυρών αυτών για να τα διαθέσει στους φιλάθλους της.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι για τις Θύρες 1, 2 και 3 είναι 20 Ευρώ και 50 Ευρώ.
Ο Μουσλι για μενα προκαλεσε (άποψη εκφράζω), διότι και καλά ήταν άρρωστος του "θανατά" όλο το 10-ημερό, δεν μπορούσε να παίξει, ενώ για τα μπουζούκια έγινε καλά.gash04 έγραψε:Betbond έγραψε:.
Το σημειώνω όμως για να αντιληφθούμε άπαντες ότι οι μόνοι "μόνιμοι" κάτοικοι του πλανήτη ΠΑΟΚ είμαστε εμείς και οι μόνοι που τραβλαμε τους γκαιλέδες πάλι εμείς. κανένας άλλος.
Απλά πράγματα.
Οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρουν αδερφέ μου τι κάνουν φτάνει να το κάνουν σωστά αυτό που πληρώνονται να κάνουν.
Αν δεν το κάνουν σωστά θα κριθούν όταν θα έρθει η ώρα τους.
Αν είναι προκλητικοί θα κριθούν νωρίτερα.
Απο εμάς που ήμαστε και οι εργοδότες τους φυσικά.
καλημερα brothers!!novito έγραψε:off topic, αλλά ΠΑΟΚ είσαι![]()
και γω το χα και έσβησα τα cookies, όπως μου πε ο agave που του παν τα παιδιά στο chat... 8)
Και μετά από είκοσι χρόνια θα κυκλοφορεί σύνθημα "ο πατέρας σου είναι Βόσνιος κλπ";gash04 έγραψε:Και τι μας νοιάζει ποια χαμουντζού πήδηξε ρε γκαρντάσι?
Και αν ήταν απο το Πασαλιμάνι η μοντέλα σε χαλάει?