Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από lefis »

εγω τα πραγματα τα ειδα απλα. το συστημα ειναι το ιδιο με αυτο που μας εφερε μεχρι χθες στην δευτερη και σημερα στην τριτη θεση. η ομαδα πιστευω κατεβηκε με την καλυτερη δυνατη εντεκαδα. ο μουσλι δεν μπορουσε την παρασκευη να βγαλει την προπονηση ολοκληρη σε πληρη ρυθμο κουραζοταν ευκολα και γι αυτο δεν ξεκινησε οποτε λογικα ξεκινησε ο αναστασακος. απο εκει και περα πληρωσαμε τα ατομικα λαθη παιχτων που μεχρι τωρα δεν το συνηθιζαν και εξηγουμαι : στο πρωτο γκολ μπορει να φταιει ο χαλκιας που πιανει αερα αλλα για πειτε μου ο βυντρα γιατι πηδαει μονος? που ειναι ο αμυντικος? αρα διπλο το λαθος. στο δευτερο γκολ πιστευω πως ο χαλκιας λογω της λανθασμενης εξοδου στο πρωτο δεν βγαινει ο αμυντικος πεταει αετο ....παρτο και το δευτερο και στο τριτο ο μαλεζας ενω αρχικα κοβει τον νινη και τον βαζει στην γωνια προσπαθει να του παρει και την μπαλα και χανει και παιχτη και μπαλα. ευκολη σεντρα ευκολα το 3-0.ελπιζω να βρεθει η λυση στο προβλημα αυτοσυγκεντρωσης στα πρωτα λεπτα και να δουμε κατι πολυ καλυτερο σε μια βδομαδα. ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
alter4

Δημοσίευση από alter4 »

DAMANAKIS έγραψε:5 ματς 1 γκολ 6 παθητικο 2 βαθμοι!ψαξτε αν εχει ξαναγινει!
Δέν είναι έτσι αδερφέ....

11 μάτς. 3 βαθμοί. γκόλ 4. Παθητικό 19....έτσι είναι!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ουτε ετσι ειναι αδερφε .....
η πληρης αληθεια ειναι 21 ματς 40 βαθμοι γκολ 23 παθητικο 12. αυτα.
kLee

Δημοσίευση από kLee »

To έλεγα πέρσυ, το έλεγα και φέτος (μάρτυρας ο Τζέρεμυ4) και θα το λέω και CL να βγούμε:
Σάντος τον μπούλο ρε

Καληνύχτα
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ολα καλα και ωραια αλλα δυστηχως σε αυτα τα ματς παμε για να χασουμε και οχι να παιξουμε τι να πω.δλδ στα πλει οφ τι?θα χουμε 2 στανταρ ηττες με χανουμε και βαζελο.ειχε να χασει τπτ αν δεν κλεινοντουσαν?
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο κακό...χωρίς να ξεχωρίζει κάποιος ιδιαίτερα κατά διαστήματα είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, άλλα έλειπε ο Ivic που αργός ξεαργός χρειάζεται για να προωθεί το παιχνίδι...όσες φορές παίξαμε 4-3-3 δεν τράβηξε... Και με τον Αναστασάκο μπροστά ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Φάνηκε πόση διαφορά κάνει ο Μούσλι, το παιδί πάντως τόσο μπορεί τόσο κάνει, τα λεφτά του τα έχει βγάλει.
Και εκεί που βγαίνει το ημίχρονο και περιμένεις στο 2ο να μπει κάποια στιγμή Muslimovic και Vieirinha να χτυπήσεις το ματς, η ομάδα καταρέει, βγαίνει η κούραση και οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους...

Η ομάδα φέτος χτίζεται...τα θεμέλια έχουν μπει γερά (βλ. άμυνα), θα στρώσει και η επίθεση...είχαμε πολλές ατυχίες φέτος και βέβαια και ελλείψεις.
Είμαστε μέσα στους στόχους μας για φέτος και οι υποσχέσεις που αφήνει η ομάδα για το τι μπορεί να πετύχει του χρόνου είναι πολλές.
Το τριετές πλάνο της διοίκησης προχωράει μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

TA θετικά

Θα ρίξουμε λίγο τους τόνους και θα ξεχάσουμε την έπαρση
Τελειώσαμε το ντέρμπυ με 11 παίκτες
Δεν είχαμε κανένα τραυματισμό
Ο Μούσλι και ο Βιερίνια έδειξαν πόσο αλλάζει η επίθεση όταν παίζουν
Έχουμε Λεβαδειακό και Ηρακλή. Με 6 βαθμούς θα ξεχάσουμε αυτή την κακή παρένθεση για να είμαστε έτοιμοι για τρια δυσκολα ματς με
Πανιώνιο εκτός και δύο φορές με γαύρους

ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ :)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παιδιά , βασικά πάμε μπροστά και ας ξεχάσουμε τελείως την σημερινή μέρα!
Χωρίς να είμαι προπονητής κερκίδας και τέτοια , αλλά μετά από τόσα χρόνια Παοκτσής και ποδοσφαιρόφιλος, ... είδα τα εξής σήμερα!
Ένα Πάοκ που κατέβηκε στην Αθήνα για να πάρει Χ ! Χωρίς πάθος , χωρίς ομαδικότητα ... ο Μούσλι θα μπορούσε σε 2 τελικές ευκαιρίες να δώσει στον δίπλα του και να μπει ΑΝΕΤΑ το γκολάκι (Η πρώτη ήταν με Αθανασιάδη ή άλλη δεν θυμάμαι)! Σήμερα δεν έπρεπε να παίξει ο Μούσλι μετά από το πρόβλημα υγείας! Ο Μπακα θα ήταν χρήσιμο εργαλείο , μιας και είναι ξεκούραστος! Αμάν με τα κολλήματα του Σάντος!
Να δείτε που θ' αρχίσουν τα όργανα σε λίγο καιρό που το ίδιο θα κάνει και με Χούτο!!!
Ο Χαλκιάς (και οι αμυντικοί φυσικά) έφταιγε και για τα 3 γκολ , ΑΛΛΑ μετά από τόσες τρομερές εμφανίσεις δεν είναι περίεργο ένας παίχτης να βρεθεί σε κακή μέρα! Δεν τον κρίνω καθόλου τον Παιχταρά!!!
Επιτέλους ας πηγαίνουμε σε παιχνίδια με @ρχίδια και τσαμπουκά ... δεν είμαστε χειρότεροι από τους βάζελους...! Δώσαμε και βήμα στους παναθηναϊκούς της Αθήνας να βάζουν τίτλους , ""Πολυβόλο ο Παναθηναικός"" και τέτοιες παπάρες!
Και μην τολμήσει κάποιος να με πει προπονητή κερκίδας και τέτοια ... ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ Χ!!!!! ΤΕΛΟΣ!!
Πάμε για άλλα... :) :D
:?
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Kareena4ever έγραψε: Τωρα βγειτε εσεις που λεγατε δεν παιζει ρολο το αποτελεσμα παρα μονο η προσπαθεια και δικαιολογειστε τα δικαιολογητα.
φιλε Kareena, συγγνώμη που ξερωχιζω το post σου ανάμεσα στην καταιγίδα των γραφομένων εδώ μέσα, αλλα ήθελα να σε ρωτήσω σε ποίους αναφέρεσαι? Δε νομίζω να έγραφε κανεις ότι προτιμά το θέαμα από το αποτέλεσμα! Το ρωτάω, γιατί και στο topic με τα προγνωστικά του αγώνα έγραψες κάτι ανάλογο και το post σου έτυχε(?) να είναι μετά από δικό μου κι επειδή ξαναδιαβάζοντας το topic εκείνο (αλλα και το παρόν) δεν αντιλαμβάνομαι σε ποίους ακριβώς αναφέρεσαι!

Εγώ, όπως και ενδεχομένως έναs δυο ακόμη, είπα ότι θέλω οι έντεκα με τον τιμημένο δικέφαλο στο στήθος θα πρέπει να πεθαίνουν στο χορτάρι και να τα δίνουν όλα! Δε νομίζω να διαφωνεί κανεις επ'αυτού. Το ότι θα τα δίνουν όλα δε σημαίνει ότι θα παίζουν και θεαματικό ποδόσφαιρο! Μπορεί να σημαίνει, επί ενενήντα λεπτά πέφτω πάνω στη μπάλα, βάζω τα πόδια μου στη φωτιά, καταστρέφω ο,τι κάνει ο αντίπαλος και με μια στραβοκλωτσιά στις καθυστερήσειs παίρνω και το διπλό.
Κι εμενα φυσικά πρωτίστως το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει, άλλωστε το έχω ξαναγράψει αρκετές φορες. Αλλα εάν δω την ομάδα να τα δίνει όλα και στο τέλος να χάνει, δε θα την κράξω, θα τη χειροκροτήσω! Αλλα δε νομίζω ότι σήμερα η ομάδα προσπάθησε να παίξει θεαματικο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχασε γίαυτό το λόγο! Δε συμφωνείς?
Μάλλον το αντίθετο συνέβη, παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς, κακή εμφάνιση πολλών παιχτών, φοβισμένη εμφάνιση κάποιων (κούραση, διατησία, ατυχία και τα λοιπά δεν θέλω να τα συμπεριλάβω αυτή τη στιγμή, έστω κι αν έχουν τη σημασία τους).
Τέλος πάντων, στην ουσία κι εγώ συμφωνούσα με εκείνο που έγραψεs στο άλλο topic και ίσως αναφερόσουν σε κάτι/κάποιους αλλου. Μπορεί και τσάμπα να "μυγιάστηκα"! Άλλωστε ξέρεις ποσο σε εκτιμώ...

Και κάτι ακόμη γενικότερο, εντάξει, η τριάρα πονάει αυτή τη στιγμή, αλλα ας προσέχουν ορισμένοι λίγο την καχυποψία τους, θα ακουστούν πάλι τα γνωστά για τις σχέσεις πολυμετοχικού με Ζαγοράκη, την "περίπτωση Δαρλα" και αλλα τραγελαφικά. Aν λες ότι πιστεύεις και στηρίζεις τη διοίκηση της ομάδας και την ίδια ώρα αφήνεις υπονοούμενα για "στησίματα", είτε δεν είσαι Παοκτσής, είτε είσαι ανόητος..
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Θύμισε λίγο από την περυσινή χρονιά σήμερα η ομάδα. Δεν θεωρώ ότι ο βάζελος κέρδισε άδικα σήμερα αλλά η ομάδα που έχει αντικειμενικά δεν μπορεί να ρίξει τρίμπαλο στον σοβαρό Π.Α.Ο.Κ., ούτε καν να τον κερδίσει. Αυτό που μου θύμισε την περυσινή χρονιά ήταν το κόμπλεξ που δείξαμε για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας. Είχαμε μπει με ψυχολογία ηττημένου χωρίς πάθος και όρεξη. Το στοίχημα είναι να αλλάξει αυτή η ψυχολογία γιατί δεν μπορεί ο φετινός Π.Α.Ο.Κ. να μπαίνει σε ματσ με κομπλεξαρισμένη ψυχολογία γιατί το μόνο που κάνει είναι να αδικεί τον εαυτό του. Πρέπει να ξεκινήσει από την διοίκηση αυτή η αναμόρφωση της ψυχολογίας και να συνεχιστεί από το τεχνικό τιμ. Εντάξει δεν χάθηκε τίποτα στο σημερινό ματσ καθώς είμαστε μέσα στους στόχους μας για κύπελλο και ευρώπη. Μπορούμε και για την δεύτερη θέση! Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Παίδες τέλος στην γκρίνια. Εμπιστοσύνη σε όλους. Είμαστε μια χαρά. Θα πάμε καλύτερα.

Υ/Γ: Πολύ βελτιωμένος ο Αραμπατζής!!! Μακάρι το παληκάρι να επιστρέψει για τα καλά!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η ήττα χρεώνεται καθαρά στον Σάντος μόνο και μόνο για 2 λόγους.

1ος το κουστούμι τι το θελες?
Γιατί ακούς το κάθε γλειώδες υποκείμενο που σε βρίζει για το δερμάτινο σακάκι το γούρικο?
Γιατί τους κάνεις τα χατήρια?

2ος και ποιος σοβαρός λόγος τον δάρλα ΓΙΑΤΊ δεν τον πέταξες έξω απο το 10ο λεπτό?

Τέλος πάντων δεν θα πω περισσότερα έτσι και αλλιώς και το χαστούκι μας το χρειαζόμασταν αυτό να συνέλθουμε γιατί την είδαμε κάπως JUVENTUS και λέμε ότι παπαριά μας κατέβει στο κεφάλι εδώ μέσα.

Ποιο πιθανό η αεκ να μας περάσει παρά ο παο φέτος.
Πως?Να πάτε να δείτε το πρόγραμμα τους..

Η ήττα αυτή περισσότερο καλό θα κάνει παρά κακό.
Ελπίζω στα πλέι οφς να ήμαστε πλήρεις παρά ποτέ και φορμαρισμένοι εκεί που πρέπει.
Διπλό στο μικρό σπίτι στο Λιβάδι και συνεχίζουμε.

Υ.Γ δάρλα ΛΑΓΕ μαζί σου δεν έχω τελειώσει ακόμα όσο θα φοράς χρώμματα που δεν σου πάνε.
Άβαταρ μέλους
morbit2001

Δημοσίευση από morbit2001 »

τον Χούτο γιατί τον πήραμε;
πότε θα παίξουμε σαν ΠΑΟΚ εναντίον της πουστροΑθήνας;
τον Αθανασιάδη γιατί τον έχουμε;
τον Σορλέν γιατί τον πήραμε(πάλι!);
ο Μπάκα έφυγε;
τον Λίνο για τι θέση τον πήραμε;
ο Σάντος μέχρι πότε έχει συμβόλαιο; :evil:

:?
:twisted:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

[/quote]
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ανασάνει οικονομικά και έρθουν πολύ μεγαλύτεροι παίχτες απο τους ήδη πολύ καλούς που έχουμε θα του δώσουν ένα κλώτσο και ο ζαγοράκης και ο βρύζας και θα τον στείλουν να ψαρεύει σολομούς στην προτογαλλία.
[/b][/quote]

Απλα αισχος φιλε , ο Σαντος ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ κ τον στηριζουμε κ στις καλες κ στις ασχημες στιγμες , δεν ειναι μαγος για να σου φερει τον τιτλο με τους δευτεροτριτους παιχτες που εχει η ομαδα αυτη την στιγμη κ σιγουρα θα υπαρξουν καποια αρνητικα αποτελεσματα οπως το σημερινο.
Απλα συγκρινε την φετινη ομαδα με τις ομαδες που ειχαμε την τελευταια δεκαετια κ αν καταλαβεις τις διαφορες τοτε κερδιζεις ενα δωρεαν ταξιδι στη Πορτογαλια για να ψαρευεις σολωμους.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

μπραβο στον αραμπατζακο που δειχνει να ανεβαινει αρκετα και ηταν ο μονος που διασωθηκε σημερα...κατα τα αλλα η ομαδα ηταν κακη και αυτο γιατι το δυνατο της σημειο,που ειναι η αμυνα,ηταν σε πολυ ασχημη μερα.

γενικα ομως ειναι μικρο το κακο απο αυτην την ηττα γιατι στα πλαυ-οφ θα ειναι σαν να αρχιζουμε ολοι απο το 0...αρα αρκει εκει να διεξουμε ενα προσωπο σαν αυτο της τεταρτης στο κυπελο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”