Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οταν έρθει η ώρα να μιλήσω για το παρελθόν και να αποδώσω ευθύνες κατά το ποιος φταίει..
Το ζητούμενο τώρα είναι πως θα καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε από δω και πέρα.. Αυτο με νοιάζει..
Ευθύνες έχουμε χρόνο να αποδώσουμε.. Χρήματα για να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον έχουμε???
Εντάξει με το μέλλον πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι.
Στο παρόν όμως πίσω λίγο ας κοιτάξουμε που τον Αύγουστο ξεκινάνε οι υποχρεώσεις και ακόμα κοιμόμαστε γενικώς.
Φέρτε και τον Παπαλουκά ρέιιιιιιιιιιιιι
Τότε όμως νομίζω πως ήμασταν πρώτοι στα εισιτήρια. Ο κόσμος ήταν πιο κοντά στην ομάδα. Κοίτα πόσο αρνητικά ξεκινάμε φέτος. Περισσότερο για αρνητικό ρεκόρ το κόβω....
Αμαν ρε ολοι απαισιόδοξοι ποια..
Κλείστε το να τελειώνουμε, άντε..
Δεν μπορεί το ένα, δε θέλει το άλλο, μια ζωή μίζεροι..
Ας γίνει μια θυσία ρε γαμώ την τρέλα μου μην καταντήσουμε σαν τη γριά..
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο.Κ. free4. Θα γίνει χαμός φέτος. Η μία νίκη θα διαδέχεται την άλλη και η Αθήνα θα τρέμει από την μεγάλη επιστροφή του ΠΑΟΚ. Το παλατάκι θα έχει sold out σε κάθε ματς και η μαύρη αγορά θα ανθίσει. Μετά θα χτυπήσει το ξυπνητήρι και θα πάω για δουλειά..... Μπορεί να είμαι και μίζερος αλλά τα γεγονότα δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
άντε γιατί όλοι στο μούρου μούρου τόχουμε ρίξει!
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟτι και να γίνει η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, και ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ!
ντάξει?
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ να τσακιστούνε να βάλουνε
τον γκόλο τους κάτω να στρωθούνε στη δουλειά. Φτάνει τα λόγια και η ΘΕΩΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Έργα Τώρα! ΄
Άιντε να ξυπνήσουμε οι κοιμισμένοι!
Κώστα δεν ζητάω να σταματήσουν να βάζουν λεφτά οι βάζελοι και οι γαύροι...για να τους φτάσουμε εμείς. Ζητώ να μπουν κανόνες ισορροπίας στην αγορά για να αποκτήσει ενδιαφέρον το άθλημα και το κοινό καλό. Το πως θα γίνει αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Π.χ. βάλε υψηλό φόρο κυρία πολιτεία σε μεταγραφές που ξεπερνούν κάποια όρια. Πρόσεξε την φοροδιαφυγή των μεγάλων συμβολαίων. Και εσύ κυρία διοργανώτρια αν θέλεις να υπάρχεις σε συνεργασία με την πολιτεία, θέσε όρια μεταγραφών, επέτρεψε λιγότερους ξένους και κοινοτικούς και δώσε ώθηση στους έλληνες παίκτες, δώσε κίνητρα, κάνε κάτι τέλος πάντων. Εκτός αν θέλεις σε λίγο στο ελληνικό πρωτάθλημα να παίζουν μόνο δύο ομάδες. Τότε πάω πάσο.
Όλα αυτά δεν φταίνε φυσικά για τη δική μας κατάντια. Μας επηρέασαν βέβαια, αλλά λίγο. Τα δικά μας αίτια της καταστροφής είναι άλλα.
Αλλά σε ένα μη υγιές περιβάλλον πως να αναπτυχθούν υγιείς ΚΑΕ;
Και για να μην ξεχνιόμαστε, λεφτά ποιος θα βάλει;
Gash, ποιος;
η εφαρμογή του salary cup είναι μια σπουδαία ιδέα. την εφαρμόζουν οι αμερικάνοι με πολύ καλά αποτελέσματα. εκεί αν εξαιρέσεις ομάδες όπως lakers και boston δεν υπάρχουν άλλες ομάδες με πάνω από 10 τίτλους. οι παίκτες αστέρες δεν φεύγουν από κάπου απλά για περισσότερα λεφτά. εκεί το κίνητρο είναι ο παγκόσμιος τίτλος και όχι το συμβόλαιο (δες φετινές περιπτώσεις shak, jefferson κλπ.). έτσι εξασφαλίζεται μια κάποια σχετική ισονομία. οι αμερικανοί οτι κάνουν το κάνουν μετά από σκέψη και σοβαρότητα. ας παραδειγματιστούμε...