Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

gate4mitsos τελικα εβγαλες ακρη απο εκεινο το καναλι στο justin?
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

konstantin μην ξαναπευθυνθεις σε μενα...αλλου...
Δικαιωμα μου ειναι να μου μιλανε μονο οσοι εχουν διαρκειας....
Ετσι την ειδα και σε οποιον αρεσω...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

χαχαχαχα να σε ειχα μπροστα μου ρε σκουληκι να σου δειξω πως να το μαζεψεις το σαπουνι...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μονο παοκ ρε!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

καθε πανθρακικος....
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

διπλο μες στον πανθρακικο..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ελα λιγο κερκιδα..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

παοκ σαγαπω,παοκ σαγαπω,ηρθα ως τη θρακη να παρω το διπλο..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Είστε γ@μάτοι! :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

coolio4 έγραψε:Αυτοι που μπηκανε με ντου στο ΝΑΟ στο ματς με το χανουμι,ας μου πει καποιος τι καλο προσφερουν στην ομαδα μας...ΤΙΠΟΤΑ!!!

Παιδιά, σόρρυ που δίνω λίγη συνέχεια στο θέμα, απλά θέλω να σχολιάσω κάτι. Αδερφέ, δε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Εχω πάρει διαρκείας σε μπάλα και μπάσκετ και όσο μπορώ με τη δουλειά πηγαίνω στα ματς και είμαι από αυτούς που για 3 μέρες μετά δεν μπορούν ούτε να καταπιούν από τη φωνή..

Εξηγούμαι εξ αρχής για να μην παρεξηγούμαι..

Στο ματς με το χανούμι φτάσαμε στο ΝΑΟ στις 19.30. Οι πόρτες ήταν ανοικτές, μπήκαμε στην ουρά με τα διαρκείας ανά χείρας και περιμέναμε να μας ελέγξουν. Ομως, ο κόσμος από πίσω διογκώνονταν ολοένα και περισσότερο. Στην πόρτα ετοιμαστήκαμε για τον έλεγχο. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν ήταν εκεί να μας ελέγξει. Και το τονίζω.. ΚΑΝΕΙΣ! Ο πρώτος μπάτσος που είδα στο γήπεδο ήταν , μπαίνοντας από την 4 τη μεγάλη (Νεάπολη) δεξιά. Στην πόρτα κανείς να ελέγξει. ΚΑΝΕΙΣ!..

Ποιος φταίει που την επόμενη μιλούσαν όλοι για ντου και μπουκάλια μπύρες και ρετσίνες που βρέθηκαν στο γήπεδο. Εγω; ο Θανάσης; ο Φοφανά; ο Γκας; Αφού δεν υπήρχε κανείς στην πόρτα να ελέγξει, λογικό είναι να μπούμε έτσι. Ντου έγινε στην Κατερίνη. Ντου έγινε πέρυσι με σκουλήκι και Νιόνιο. Οχι φέτος με χανούμι!!!

Χαλαρώστε και μην συμψηφίζετε ανόμια πράγματα.. Θα παρακαλέσω να κλείσει εδώ η παρένθεση και να μη δοθεί περαιτέρω συνέχεια. Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε, απλά τυγχάνει να έχουμε τις απόψεις μας..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

free4 έγραψε:
coolio4 έγραψε:Αυτοι που μπηκανε με ντου στο ΝΑΟ στο ματς με το χανουμι,ας μου πει καποιος τι καλο προσφερουν στην ομαδα μας...ΤΙΠΟΤΑ!!!

Παιδιά, σόρρυ που δίνω λίγη συνέχεια στο θέμα, απλά θέλω να σχολιάσω κάτι. Αδερφέ, δε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Εχω πάρει διαρκείας σε μπάλα και μπάσκετ και όσο μπορώ με τη δουλειά πηγαίνω στα ματς και είμαι από αυτούς που για 3 μέρες μετά δεν μπορούν ούτε να καταπιούν από τη φωνή..

Εξηγούμαι εξ αρχής για να μην παρεξηγούμαι..

Στο ματς με το χανούμι φτάσαμε στο ΝΑΟ στις 19.30. Οι πόρτες ήταν ανοικτές, μπήκαμε στην ουρά με τα διαρκείας ανά χείρας και περιμέναμε να μας ελέγξουν. Ομως, ο κόσμος από πίσω διογκώνονταν ολοένα και περισσότερο. Στην πόρτα ετοιμαστήκαμε για τον έλεγχο. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν ήταν εκεί να μας ελέγξει. Και το τονίζω.. ΚΑΝΕΙΣ! Ο πρώτος μπάτσος που είδα στο γήπεδο ήταν , μπαίνοντας από την 4 τη μεγάλη (Νεάπολη) δεξιά. Στην πόρτα κανείς να ελέγξει. ΚΑΝΕΙΣ!..

Ποιος φταίει που την επόμενη μιλούσαν όλοι για ντου και μπουκάλια μπύρες και ρετσίνες που βρέθηκαν στο γήπεδο. Εγω; ο Θανάσης; ο Φοφανά; ο Γκας; Αφού δεν υπήρχε κανείς στην πόρτα να ελέγξει, λογικό είναι να μπούμε έτσι. Ντου έγινε στην Κατερίνη. Ντου έγινε πέρυσι με σκουλήκι και Νιόνιο. Οχι φέτος με χανούμι!!!

Χαλαρώστε και μην συμψηφίζετε ανόμια πράγματα.. Θα παρακαλέσω να κλείσει εδώ η παρένθεση και να μη δοθεί περαιτέρω συνέχεια. Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε, απλά τυγχάνει να έχουμε τις απόψεις μας..
Δεν χρειαζεται να απολογησε ρε αδερφε...Μιλησα για ολους αυτους που προκαλουσαν
(και ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα) οτι θα ερθουμε στην ΤΟΥΜΠΑ και θα μπουμε με ντου...Επισης και για τα κωπροσκυλα που μπαιναν στην μπουτικ και κλεβανε...Ασε με ξερω εγω για ποιους τα λεω...Οταν ματωνεις οικονομικα για την ομαδα δεν θελεις το κακο της...Τελος με αυτο το θεμα...ΔΙΠΛΟ στην κομοτηνη για να ασχοληθουμε με τους ΠΕΛΑΤΕΣ!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ολα καλα παιδια...δεν υπαρχει λογος να δινουμε συνεχεια στο θεμα.

Coolio αδερφε μιλας πολυ σωστα.

Free αλανι εισουν στο γηπεδο οποτε και μπορεις να μιλησεις κατηγορηματικα για το τι εγινε ...

Αν ισχυει οτι κλεβουν τη μπουτικ εχω μονο να πω ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ κι οτι οποιοσ κανει τετοιο πραγμα απλα δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα ενας τιποτενιος!!!!
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

γερα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παρε το διπλο και τρελανε μασ :) :) :)

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

παμε γερα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

:evil: :twisted: :evil: :x :P :?: :!: :? :shock:
paok33

Δημοσίευση από paok33 »

[/b]Έφτασα κομοτηνή να πάω απο τώρα στο γήπεδο????????
Άιντε ρε τρελαμένοι σας περιμένω. :evil: :!: :x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”