"Στόχος μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ"
Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον "Δικέφαλο", αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους "ασπρόμαυρους"
Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στην προσπάθεια του Πανσερραϊκού να επιστρέψει, μέσω των πλέι οφ της Β΄Εθνικής, στη Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στα "λιοντάρια" και στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η επιστροφή του στην Τούμπα.
Μιλώντας τη Δευτέρα (31/5) στον "Sport 103" εκτίμησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: "Ήταν μια πολύ καλή πορεία. Έπαιξε μπάλα η ομάδα και κατάφερε να πετύχει το στόχο που έβαλε από την αρχή. Σίγουρα ήταν μια συνέχεια της περσινής πορείας πρωταθλητισμού και φέτος κατάφερε να κάνει ένα βήμα μπροστά".
Για τα μελλοντικά του σχέδια και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα τόνισε: "Στον Πανσερραϊκό ήθελα να αγωνιστώ και να πάρω μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Με βοηθάνε οι αγώνες και θα είμαι έτοιμος. Αν επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα προσωπικά. Τώρα, πρώτος στόχος είναι η άνοδος με τον Πανσερραϊκό και μετά στόχος μου είναι η επιστροφή στον ΠΑΟΚ".
http://olapaok.gr/podosfairo/stoxos_moy ... 70360.html