thanasisp04 έγραψε:λαθη?? ο μπαλαφας?? στον οργανωτικο τομεα η στον ανασταλτικο? γιατι πηραμε τοσους μεσους αφου ειχαμε το αστερι? γιατι ψοφαν στο 60 οσοι παιζουν κοντα του? τεσπα..
επειδη παιζει ακομα στον ΠΑΟΚ δε θελω να ανοιξουμε τετοιο θεμα αλλα γυρναν τα μυαλα μου ωρες ωρες με τον ξαφνικο ερωτα σας με το μπαλαφα.
αν θες πανε στα περσινα ποστς απο τους αγωνες να δεις τι εκανε το καμαρι σου.
αν του φυτρωσει κανα τριτο ποδι μπορει να παιξει καλα. μεχρι τοτε..
Για εμένα το πέρυσι πέθανε και στο γράφω ξεκάθαρα παραπάνω , Θανάση, ότι τόσο Σάντος, όσο και Μπαλάφας δε θα έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι παραμένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν, επιλογή σας αλλά ρε παιδιά, φτάνει, μια φορά ας είμαστε στο γήπεδο και να μην ακούμε μουρμούρες για τον Μπαλάφα.
Για οτιδήποτε στραβό ο Μπαλάφας φταίει, λες και είναι ο Γκαρσία ή ο Ντιαρρά! Είναι 22 ετών ακόμα, με μια κάκιστη χρονιά στην πλάτη του όπου ο καθένας του έσυρε τα εξ αμάξης, παρ’ όλα αυτά, κι ενώσω ο παίκτης έχει σημειώσει σημαντικότατη και εμφανέστατη βελτίωση από πέρυσι, οι μουρμούρες παραμένουν.
Είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Στέλιο Ηλιάδη, σε μία νευραλγική θέση όπου θα πρέπει να κόβει και να ράβει ταυτόχρονα. Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει τεχνική και είναι σχετικά κακός με τη μπάλα στα πόδια, αλλά αυτά που δείχνει φέτος απέχουν.. έτη φωτός από τα περσινά. Ας αφήσετε λίγο τις παρωπίδες και δείτε ότι ο παίκτης εξελίσσεται δίπλα σε Γκαρσία, Βερόν.. Αυτό του έλειπε πέρυσι, η στήριξη δίπλα του από κάποιον εμφανώς καλύτερο έτσι ώστε να τον ωθήσει σε καλύτερη πορεία και μείωση των λαθών του.
Στην Κρήτη δεν απαρίθμησα ούτε ένα λάθος του. Παρατήρησα, δε, μία σταθερότητα και μια αυτοπεποίθηση στις προσπάθειες του με μία πρωτόγνωρη ηρεμία στις κινήσεις του.. Ας τον αφήσουμε για ένα διάστημα για να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.
ΥΓ προς αλλήλους. Αφήστε το τόπικ εν ζωή τώρα που το θέμα ανάβει, μπας και καταφέρουμε εμείς να βρούμε σημείο τομής ανάμεσα σε δύο παράλληλες γραμμές!!!
Μόνο τα ΠΑΟΚια μπορούν να το κάνουν και αυτό..
- Το τόπικ για τον Μπαλάφα άνοιξε από εμένα..
- Ηρεμία και σοβαρότητα χρειάζεται
- Τα εισιτήρια για χανούμι θα βγουν την ερχόμενη Τρίτη..