Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

pilotos έγραψε:Κάνετε λάθος που το τεντώνετε εδώ μέσα....
Αφορμή ψάχνουν να μας γυρίσουν σε εσωστρέφεια.

Ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στη σεζόν, όποτε κι αν έρθει, είμαστε ικανοί να τα διαλυσουμε όλα

SM-G965F
Εχουν να στηθουν εκπομπες με βαση αυτη την ανακοινωση Πιλοτε....Εκει να δεις τεντωμα....
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τον χαρακτηρισμό «προδότες» τον έχει φέρει στη... μόδα συγκεκριμένο μόρφωμα.

Οπότε μόνο ως πατροναρισμένη από αυτό την εγκληματική οργάνωση μπορώ να τη δω αυτή την ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

BlackBlockAttack έγραψε:

Ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στη σεζόν, όποτε κι αν έρθει, είμαστε ικανοί να τα διαλυσουμε όλα

SM-G965F
Εχουν να στηθουν εκπομπες με βαση αυτη την ανακοινωση Πιλοτε....Εκει να δεις τεντωμα....
Συμφωνώ
Σε τέτοιες περιπτώσεις η αυτό συγκράτηση είναι το καλύτερο όπλο.

Κι εγώ διαφωνώ με πολλά που έχουν γραφεί κατά καιρούς.

Άλλωστε δεν έχουν περάσει ούτε 2 χρόνια από τη μέρα που σύνδεσμος έβριζε εν χορώ τον Σαββίδη...
Τα ξεχνάμε αυτά;
Όχι, αλλά αν πάμε με βάση το τι λένε και φωνάζουν κάποιοι πραγματικά μπερδεμένοι, τότε το λάθος ξεκινά μέσα από εμάς.

Δυστυχώς, όπως είπε ο Γρηγόρης, λείπει ο Ποικιλιδης και λείπει πολύ.... Τέτοια πράγματα με μια κουβέντα του, έμεναν στην αφάνεια, λυνόταν εσωτερικά.

Κάποιοι βάζουν το σύνδεσμο, πάνω από τον ΠΑΟΚ, συνεπώς το ΕΓΏ τους, πάνω από όλους. Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ.

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εντωμεταξυ ελλαδαρα.μακεδονια αλλα ο συντακτης εχει θεμα.φανταζομαι αν αυτος ειναι το τοπ πως γραφουν οι αλλοι.lol
trouman

Δημοσίευση από trouman »

giliopoulos έγραψε:Και μια ιστορια.
Η γιαγια μου η ΠΑΟΚτσου καταγεται απο τα προαστια της Πολης.
Τα παλια τα χρονια ο πατερας της δουλευε εισπρακτορας στα τρενα της περιοχης εκεινης. Φυσικα ελληνες και τουρκοι ζουσαν μαζι οχι οτι ηταν και κολλητοι αλλα απο τα χρονια γνωριζονταν και ειχαν καλες σχεσεις. Οταν δημιουργηθηκε το κινημα των νεοτουρκων μπηκαν οι φανατικοι και σκοτωσαν ποσους ελληνες με μεγαλο μισος. Αλλα και ποσοι σωθηκαν οπως ο θειος της που τον εκρυψε στο παταρι ο τουρκος γειτονας της. Και ποσοι αλλοι απο γειτονες.
Εγιναν ολα αυτα που εγιναν, ανταλλαχθηκαν οι πληθυσμοι και τωρα μενει στο νεο χωριο στην χαλκιδικη.
Εδω και αρκετα χρονια, σχεδον καθε χρονο οι χωριανοι μου πηγαινουν στο χωριο στην τουρκια και βλεπουν τα σπιτια των προγονων τους και συγκινουνται και κλαινε. Και οι τουρκοι που ναι μενουν στα σπιτια των προγονων μας, κι αυτοι συγκινουνται και διηγουνται ιστοριες απο φιλιες. Και μαλιστα εχουν επισκεφτει και αυτοι το χωριο και με χορους και με τραγουδια και ολα και εχουμε αυτο που λεμε αλισβερισι.
Γιατι ο εθνικισμος γεναει ολα τα μιση. Γιατι οι ανθρωποι δεν εχουν να χωρισουν τιποτα.
Εσυ λοιπον και οι φιλοι σου, τους προσφυγες παππουδες μου θα τους ελεγες "προδωτες" και "φιλοτουρκους". Γιατι εισαι ιδιος με τους νεοτουρκους ιδιος με τους κεμαλιστες αλλα απο απλα αλλη πλευρα. Νομιζεις οτι εισαι διαφορετικος αλλα εισαι ακριβως ιδιος.
Για μενα ο ΠΑΟΚ ο Πανθεσσαλονικιος Αθλητικος Ομιλος Κωνσταντινουπολιτων ειναι ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. Απο τις θρησκειες σας και τις πατριδες σας.
Σκεψου λιγο "συνοπαδε" δες και την αλλη πλευρα. Ισως αλλαξεις γνωμη καποτε.
Εύγε αδελφέ!
Είχα την τύχη να συνοδεύσω τον Ιερέα πατέρα μου, όταν ζούσε, στα φτωχά χωριά των γονιών του, Προύσα και Νικομήδεια πριν από κάποια χρόνια και ζήσαμε απίστευτες στιγμές σε χωριά μουσουλμάνων, προσφύγων επίσης που τέτοια συγκινητική αντιμετώπιση δεν πίστευα ότι θα δω ποτέ...και να νιώσεις τώρα ότι είσαι συνοπαδός (και όχι μόνο) με μυαλά που αδυνατούν να ξεχωρίσουν το άσπρο, το μαύρο και το ασπρόμαυρο ή έχουν "μολυνθεί" από τα απαισιότερα "μικρόβια" (δεν αναφέρουμε στους συντάκτες της ανακοίνωσης προφανώς, τους οποίους και δε γνωρίζω). Απογοήτευση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 10 Σεπ 2018, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τον χαρακτηρισμό «προδότες» τον έχει φέρει στη... μόδα συγκεκριμένο μόρφωμα.

Οπότε μόνο ως πατροναρισμένη από αυτό την εγκληματική οργάνωση μπορώ να τη δω αυτή την ανακοίνωση
Καλά.. η μισή Ελλάδα τους αποκαλεί προδότες και λαμόγια και όχι άδικα. Μην βάζουμε ταμπέλες πάλι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η μισή;
Μόνο;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Το αλητες προδοτες πολιτικοι ειναι ενα συνθημα που το εκανε μοδα η χρισοι αβγει.

Αυτο ειναι ξεκαθαρο
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Σαν σύνθημα ίσως.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και ο Άδωνις προσκύνησε

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 10 Σεπ 2018, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

SM-G965F
δικιο εχεις.Καλυτερα να μη το συνεχισουμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Και ο Άδωνις προσκύνησε

Εικόνα
Καραγκιόζης μέγιστος

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Το αλητες προδοτες πολιτικοι ειναι ενα συνθημα που το εκανε μοδα η χρισοι αβγει.

Αυτο ειναι ξεκαθαρο
Ναι ρε Κώστα και το ΚΚΕ εσωτερικού φώναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.

Ποια Χρυσή αβγη και τρίχες; Αυτοί είναι Η χρΥσιμοι ηλίθιοι που βολεύουν ως βαλβίδα εκτόνωσης του συστήματος.

Γιατί τους έβγαλαν από τη φυλακή και ποιοι;;;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Μα συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες, αλλά αυτό δεν νομίζω να έχει να κάνει με την κουβέντα μας.

Το θέμα μου εμένα είναι ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ξεκάθαρα χρυσαυγίτικη ρητορική και αυτό προφανώς με εκνευρίζει και με στεναχωρεί
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Χαίρομαι πολύ για τις αντιδράσεις σας.. Υπάρχει ελπίδα...
ΜΌΝΟ ΠΑΟΚ!!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”