Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μιχάλη για να σου δώσω να καταλάβεις το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις τα screen σκέψου τον pablo garcia να τον βάζει πλάτη κάποιος και να μην τον αφήνει να περάσει...
σε πιστευω πολυ ρε μιχαλακη..και το σουτ το'χεις,και παθος (περισσειο) βγαζεις,μια χαρα λυση απο τον παγκο θα εισαι για πολλα χρονια..αν δεν ησουν και φτυστος ο λιαδελης...
Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα σε τι αποσκοπεί η τόσο μεγάλη συμμετοχή του. Δεν ξέρω, μου προκαλεί εκνευρισμό, δεν νιώθει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, μαύρη τρύπα μου φαίνεται όταν παίζει. 2άρι που ούτε φτιάχνει μόνος του το μακρινό σουτ, ούτε μπορεί να περάσει με οποιονδήποτε τρόπο (τρίπλα, πόδια, ορμητικότητα) τον προσωπικό του αντίπαλο ούτε είναι αρκετά ψηλός και δυνατός για να ποστάρει ούτε έχει τρίπλα για να παίξει άσσος, δεν καταλαβαίνω από πού κι ως πού θεωρείται καλός και εξελίξιμος παίκτης. Και 5 τρίποντα σε ένα ημίχρονο να βάλει μετά από καλές περιστροφές ή από νταμπλ τιμ και πάσα έξω, δεν μου αλλάζει τη γνώμη.
Τον αγώνα δεν τον είδα παρά μόνο τα 3 τελευταία λεπτά...Από όλα τα άλλα βιντεάκια που είδσ, παρατήρησα τις αρκετές ασσίστ που έδωσες κάνοντας το drive και σπάζοντας την μπάλα σε ξεμαρκάριστο παίκτη...
Το 1 ριμπάουντ δεν είναι και κανένα μεγάλο πρόβλημα αλλά η μια ασηστ είναι. Από την άλλη, πως να βγάλει ασίστ όταν είναι όλοι ακίνητοι? Σίγουρα όμως χρειάζεται να τα δώσει όλα μιας και η πρόοδός του είναι μηδενική.
palok έγραψε:σε προτιμώ έτσι με αυτό το θράσος και ας μην μπαίνουν τα μαμημένα...
βλέπω μία συνέχεια (και συνέπεια) στο τρόπο παιχνιδιού σου και αυτό μου αρέσει. παίζεις όπως πρέπει να παίζει ένας πραγματικός περιφερειακός (αδιάφορο το οτι χτες μπήκαν όλα τα σουτ). Δύο είναι τα μειονεκτήματά σου και εκεί πρέπει να δουλέψεις αν θες να γίνεις (όπως υποστηρίζουν παιδιά εδώ μέσα που σε ξέρουν καλύτερα) ο νέος Ζήσης: φυσικά προσόντα και αναφέρομαι στη δύναμη (ο Ζήσης είναι μία οδοντογλυφίδα που παίζει όμως σε άμυνα και επίθεση με την επαφή επί 40 λεπτά) και η ντρίμπλα. Δουλειά λοιπόν σε αυτά τα δύο και όλα θα ρθουν...
χτες ηταν πολυ καλος και οχι μονο λογω σκοραρισματος...πολυ μυαλωμενο παιχνιδι-οργανωτικα..ο καλυτεερος απο τους περιφερειακους και σκυλι στην αμυνα που δεν του το χα....βεβαια θελουμε διαρκεια