Λάμπρος Βαγγελής
Re: Λαμπρος Βαγγελης
Τι σχολή τελιώνει δηλαδή???
Ε..να τον βάλουμε στη διοίκηση ρε μάγκες αν είναι...

-
gate4mitsos
μπα ασε οχι αλλους πτυχιουχους νεους στη διοικηση. ειδες τη εγινε με τον goldmouth..
Λαζαρης και πάλι Λαζαρης.
Λαζαρης και πάλι Λαζαρης.
- PRAKTORINOS
Ο θείος Σίμος.SATANAS έγραψε: Λαζαρης και πάλι Λαζαρης.
Ο άνθρωπος που γεννήθηκε με το τσιγάρο στο στόμα.
Η πιπίλα του είχε το λογότυπο τού "Καρέλια".
υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειναι στην αποστολη με βουλη?μηπως κ παρει κανα λεπτο αν παει καλα το ματς........
οσες πιθανότητες εχω να μπω εγω αποστολη πιστευω εχει και ο λαμπρος....
γαμω τους τραυματισμούς του ρε και τον πιστευα.
Και εγώ τον πιστευα πολύ ρε γαμωτο...Falegkos έγραψε:οσες πιθανότητες εχω να μπω εγω αποστολη πιστευω εχει και ο λαμπρος....
Κρίμα το παληκαρι
Αν σκεφτει κανεις τη μεταμορφωση του Μαλεζα σε ενα καλοκαιρι και αν υποθεσουμε οτι ειναι εργο Σαντος, τοτε ο Βαγγελης μπορει να εξελιχθει σε μεγαλο παιχταρα!
Μπαλα ξερει, αν μαθει και ποδοσφαιρο απο τον Πορτογαλο θα τριβουμε τα ματια μας!
Μπαλα ξερει, αν μαθει και ποδοσφαιρο απο τον Πορτογαλο θα τριβουμε τα ματια μας!
Όχι φίλε μου απλά όσο ΖΩ πιστεύω τους πάντες μέχρι να με διαψεύσουν οριστικά αν δεν αξίζουν.
Για το άλλο παιδί πήγαινε gash αλλά μιας και συμφωνείς μαζί του σε πιάνει και σένα.Θα επιχειρηματολογήσω γιατί θεωρώ το Βαγγελή καμένο χαρτί.Τόσα χρόνια που έπαιξε στον ΠΑΟΚ κοντά 6 τώρα δεν θυμάμαι πάντοτε μα πάντοτε όλοι οι προπονητές έλεγαν τα καλύτερα στην προετοιμασία για τον παίκτη αλλά μόλις αρχιζε η κανονική περίοδος ο παίκτης ήταν κατώτερος από αυτά που μας παρουσίαζαν οι φυλλάδες με τις ανταποκρίσεις τους δήθεν.Επιπλέον ο παίκτης είναι πολύ επηρρεπής σε τραυματισμούς,δλδ μια παίζει 10 δεν παίζει.Ε..λοιπόν τέτοιους παίκτες στον ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ!!Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει παίκτες που μπορεί και θα παίξουν,θέλει παίκτες παικταράδες πλέον,εγνωσμένης αξίας που θα κάνουν τη διαφορά.
Αυτά,ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό...

Αυτά,ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό...